♡ ツ spor yarışması 웃 유

Teşekkür ederim izinli saydığın için
Geçen hafta sancılarım geçince 4. ve 5. günümde yani
Spor yapabildim, zaten dans derslerim oluyor mecbur ders verirken spor yapmış oluyorum
Bi de herkes doğurunca geçer diyor ya

5. HAFTANIN DERECELERİ
1. su321 1015 DAKİKA

2. Miyav_su 915 DAKİKA

3. kirass 765 DAKİKA

4. M Metebatur 521 DAKİKA

5. Selvos88 462 DAKİKA

Huhuuuu 4. Olmuşum ya yalnız 3. Kız bana daha çok benziyor sarışın renkli gözlü falan .... Başta kendimi sonrada bütün dereceye girenleri tebrik ediyorum Ben de baya Bi incelme var tartıda çok farketmiyor ama aynaya bakınca ve kıyafetlerimde gözle görülür Bi fark var... Yeni beslenme düzenimle birlikte tam gaz devam inşallah... İşe başlayana kadar incecik olmam lazımmmmm

Evettt en karizmatik sensin bana baksana garip garip çekmişim kılıçları incecik çakma savaşçı
Yok canım o garip dediğin confessor mother
Erkekleri bir bakışıyla kendine itaat ettiriyor, kadına diyorkar ki: comment me confessor mother
Ve iyi bir savaşçı :))))(

su321 hakkaride durumlar Nasıl öğretmenlere eğitim çıkmış sen de içlerinde misin merak ettim.. Baya karışık oralar Allah yardımcınız olsun biz de silvandan geldik bu sene çokk zor

Evet kızlar bu hafta da bitti,yalnız bu hafta spor süreleri ve yoğunlukları baya artmış,harikasınız!!!!!
Önümüzdeki hafta için hepinize başarılar diliyorum :))))))
ya ben pazar gunku bildirimimi unuttum mu acaba bu hfta az bile yaptim reglm gecikti hamilelik olabilir diye pek agir yapamadim ama bugun test yaptim negatif tam gaz devam spora

8 ay yaptım tam canım eylülde başladım geçen yıl mayıs gibi hedefime ulaşmıştım.
Yaa zor olmaz mı nasıl acıkırdım durduk yere kızartma kokuları mı hissetmedim sırf dayanamıyorum diye 9,10 da mı yatmadım.
Ama şimdi alıştığımdan akşam yemeğimi 5 te 6 da yiyeyim şişkinlik yapıyor rahatsız oluyorum.

Evet tatlım işin sırrı aç yatacaksın yaa yoksa bi yerde patlak veriyo diyet.

Yaa şok oldum hakkat hiç beklemiyordum ya birinciliği miyav su 350 şer dakika falan yapınca birinci belli zaten diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…