- 5 Ağustos 2015
- 493
- 412
- 103
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #1.861
Süpermişşş... Peki ne kadar süre yaptın bunları, yanında hergün spor yaptın mı? Saat 3 te yemek yediğinde en son Nasıl dayanıyordun akşam çok mu erken yatıyordun acaba? Ben şuan emziriyorum bebeğim henüz çok küçük ama akşam 8 den sonra bişey yememeye çalışıyorum. Yatağa yattığımda aç olmam lazım onu hissetsem yeter..İki öğün yedim canım ben ara öğün yapmadım ve akşamı baya baya erken kapattım saat 3 gibi mesela.
Kalori hesabı yaptım protein ağırlıklıydı kestiğim bi şey olmadı.
Haftada bir gün benimdi istediğimden istediğim kadar yiyordum. Mesela sabah simit çikolata kızartma akşama iskender künefe ertesi gün kaldığım yerden devam ettim hiç de artı çıkmadım ve duraklama yaşamadım.
Şimdi zaten diyet yapmıyorum ama yeme saatim akşam ezanını geçmiyor ki burada 4 e gelmeden okunuyor.
kızlar ben burada demir yazmışım ya o d vitamini olacaktı.benim eski halim gibisino berbat günleri geçirebilmeyi başardım herkesin bünyesi farklıdır ama ben yine de sana yaptıklarımı söyleyeyim.
devamlı takvim tutuyorum ve başlamadan 3 gün önceden itibaren çok uzun yürüyüşler yapıyorum. genelde her gün spor yaparım ama o 2-3 gün sporu ve özellikle yürüyüşü abartıyorum. regl öncesi yürüyüş acayip iyi geliyor.
o ay şekerli ve karbonhidratlı yiyecekler yediysem ne yaparsam yapayım o ay muhakkak x10 ağrım oluyor.
düzenli demir takviyesi ve kadınlar için özel vitamin minarel takviyesini alıyorum.
tüm bunları yaptım bir ay boyunca ama sırtımı ya da ayaklarımı üşüttüğüm için yine de hafif bir sızım var diyelim, sızı bile olsa sinirlerim bozuluyor artık o kadar nefret etmişim ki, o zaman da hayıt çayı içiyorum.
sonraki mesajda d vitamini demişim zaten ama olsun yine de düzelteyim dedimne zaman ağrın başlayacaksa ondan önceki 2-3 güne ayarlamalısın o zaman.
misal bana bir doktor karnın ağrımaya başladığında içtiğin ağrı kesici bile işe yaramaz o ağrıyı çekeceksin.
başlamadan önce içersen faydalı olur demişti.
d vitamini ise özellikle kadınların alması gerekiyor zaten. takviye almayan kişilerde muhakkak d vitamini eksikliği çıkıyor. yeterince alamıyoruz besinlerden ya da güneşten. ya günlük kapsüllerden ya da seni 2-3 ay idare edecek ampüllerden almalısın.
bir de female multiple var kadınlar için. bu regl sancıları kramplar zaten vücutta bir şeyler ters gittiği ya da eksik olduğu için ya. işte bu female multiple bunları gidermen için artık neyin eksikse bunun içinde her şey oluyor.
Allah Allah kaburganı nasıl kırdın,grafi çektirdin miSelam callan bel ölçüm 72ya nazar var galiba kolunda hematom olmuştu düşün o geçti ama sağ taraf kaburgam ağrıyor hareket edince nefes alırken biraz Hassas film çekelim falan dediler çatlak falan olabilirmis bakalım ya olsada bir çaresi yok demi yani kendi kendine iyileşcekk kaburga ay beni bu kazalar hastalıklar daralttiyuruyus tarzı sporlar yaparim artık leslie falan
seni izinli yazdım bu hafta canımC CallanPinckney beni bi 3 -4 gün yoksayabilirmisin acaba benim muayyen günlerim kötü geçiyor spor yapamıcam
seni listelerde görmek çok güzel :)))yazın beni yazın yazın yazın
listeye yazınnn
dünki sporumu yazıyorum
1.5 saat yürüyüş
1 saat bölgesel egzersiz
çok fena gaza geldim kızlar sizi de getircemm
harikaaaCan'ım ben Karatay beslenmesi yapıyorum sebze + protein + karbonhidrat ekmek ,tatlı ,makarna,hAmur , kızartma yok hayatımda bol kuruyemiş ve su tüketiyorum önceleri ekmeksiz ölürüm derdim eşim yaptığımın altına her gece jelibon saklardı onu yerdim tv izlerken cips kola mutklaka olurdu çayın yanında bisküvi düşün haftada 2 kere kızartma makarna 3 gün bitti hepsinden kurtuldum şükür
bak fazla kilon seni ne güzel bir yola sürüklemişKuru bakliyat bol tüketiyorum yazdan hazırlayıp kuruttugumuz sebzeleri ve domates sosları hazırladım onları yiyorum pakete giren hiçbirşey evime giremez...bol tereyağı,fındık yağı,zeytinyağı tüketiyorum sabahları bol yeşillik süt yogurt kefir tüketiyorum dışarıdan mümkünse yemek yemem çok mecbur kalırsam ev yemekleri oda yoksa lahmacun yada iskender ekmeğini yemem paketli ayran bile içmiyorum
seni izinli yazıyorum canımKızlar yarından itibaren giremeyebilirim. Annem ameliyat olacak. Döndüğümde açıklama yaparım mutlaka..
harikasın yasabah kalkar kalkmaz 0.5 lt ingiliz karbonatli su ic(metabolizma hizlandirmasi icin) sonra iki yumurtadan peynrli bi omlet yanina limonlu maydonoz roka turp(canan hoca diorki turp yiyin kahvaltida turp gibi olun) omleti yaparken tavayi azcik tereyagiyla yagla(yg yemeden yag yakamayiz) 5-6 zeytin bi avuc cig fistik(fistik yersrk fistik gibi oluruz) bir ufak yerli muz ve bi bardak sut boyle bi kahvlati yap bak bakalim aclik hissi yada tatli ihtiyaci varmi en az 5-6 saat. Tabaginda herzaman kalorice hafif hacim olatrak buyuk seyler olmali mesela kocaman bi kase peynirli veya tavuklu salata icine bi kactane ceviz zeytinyagi limon harika oluyor.
Karbonhidrat sayimida yapabilirsin gunde 50 birimden fazla kb almazsan kilo vermeye baslarsin 1 dilim ekmek 15 kb ona gore
kilo alırsın canımEvet anladım benim demek istediğim şu tamam normal öğünlerimi yiyorum, diyelim ben öğlen yemek yerine bir dilim kek yedim aynı kalori şimdi ben karbonhidrat aldığım için kilo mı alırım yoksa kalorisi aynı olduğu için değişen birşey olmazmıydı?....
sıfır şeker harikaaa10 aylık bende iki bebek var sayılır 10 da uyuyor sabah erken kalkkiyoruz sıfır şeker arada mandalina yesil elma öyle geçiyor aralar hep sıcak su içiyorum yemeklerde once
tatlandırıcılardan da kaçınmak en iyisiEczane de doğal ttlandirici satılıyor şekeri birakamazsan ondan al canim yeni çıkmış
şeker baş düşmanımızselam bende ne zamandır spor yapamıyorum malum düştükten sonra sırf listedençıkmamak adına dün leslie yaptım bugünde yapacağım zorlamadan ama keyfim yerinde sabah kalkıp 35 dksını yaptım bileakşamada yapıcam toplam yazarım
bu arada bende şekerli gıdalardan süreklli kaçamak yaptığımdan aynı yerde sayıyorum
eşin nöbette olması iyi bir şey,erkeklerin bazen ayak altında olmaması iyi :)))Bende spor yapıcam da kalkıp sporcu sütyeni giy korse giy üşeniyorum valla.. Bugün temizlik yaptım eşim nöbette iki çocukla evde kaldım... Hiç halim yokk
ay canım sen cok iradelisinvalla bende bir ara 59 u gordum sonra hop bi baktım dugun sonrası 64 olmusum, simdi yine 61e dustum cezalıyım bende, korumak cok zor
akşam yememek çok önemli bir diyet taktiğiİki öğün yedim canım ben ara öğün yapmadım ve akşamı baya baya erken kapattım saat 3 gibi mesela.
Kalori hesabı yaptım protein ağırlıklıydı kestiğim bi şey olmadı.
Haftada bir gün benimdi istediğimden istediğim kadar yiyordum. Mesela sabah simit çikolata kızartma akşama iskender künefe ertesi gün kaldığım yerden devam ettim hiç de artı çıkmadım ve duraklama yaşamadım.
Şimdi zaten diyet yapmıyorum ama yeme saatim akşam ezanını geçmiyor ki burada 4 e gelmeden okunuyor.
aynen yatağa girince aç olmalı bence deSüpermişşş... Peki ne kadar süre yaptın bunları, yanında hergün spor yaptın mı? Saat 3 te yemek yediğinde en son Nasıl dayanıyordun akşam çok mu erken yatıyordun acaba? Ben şuan emziriyorum bebeğim henüz çok küçük ama akşam 8 den sonra bişey yememeye çalışıyorum. Yatağa yattığımda aç olmam lazım onu hissetsem yeter..
çok iiyiii:))C CallanPinckney bugün bel ölçümü var dimi benim 86.5 olmuş en son 89du galiba :)
yok canımBenim bel ölçümde değişiklik yok, daha doğrusu öncesinde 3 santim az ölçmüşüm, mezuranın ek kısmını da dahil ederek.Asıl yazdığım 68 ölçüsüne anca ulaşabildim. Kalsın 68 olarak :)
ben izledim çok çok yararlı bir filmkızlar bu belgeseli izleyin lütfen
şekerin zararlarını anlatıyor
http://www.hdfilmizle.online/that-sugar-film-2014-izle.html
ismi: that sugar film
söz konusu kiloysa olduğun yerde kalabilmek de başarıben izledim çok çok yararlı bir film
şok oluyor insan öğrendikçe
bu arada benim bel ölçüm kilom falan hep aynı
duraklama dönemimdeyim
Akşama mutlaka izleyecem canımkızlar bu belgeseli izleyin lütfen
kızlar bu belgeseli izleyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?