- 18 Ekim 2007
- 5.017
- 1.608
- 698
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #1.781
Can'ım birden kilo alma yemek yedikten sonra 3 saat sonra açıkma gece yemek yemeler halsizlik tatlı birşey yediğim Zaman baygınlık hissi bence bir doktora gitYani öncelikle sağlık için ve Dr kontrolünde yapılması gereken buysa tabii ki doğru yaptığın. Ben de kendimde insülin direncinden şüpheleniyorum 1.5 aydır spor yapıyorum yediklerimle dikkat ediyorum emziriypeum da ama verdiğim kilo 4 kg sadece... En kısa zamanda gidip tetkiklerime baktırıcam. Sendeki belirtileri nedir insülin direncinin
Şimdiki kilon kaç cnmYani öncelikle sağlık için ve Dr kontrolünde yapılması gereken buysa tabii ki doğru yaptığın. Ben de kendimde insülin direncinden şüpheleniyorum 1.5 aydır spor yapıyorum yediklerimle dikkat ediyorum emziriypeum da ama verdiğim kilo 4 kg sadece... En kısa zamanda gidip tetkiklerime baktırıcam. Sendeki belirtileri nedir insülin direncinin
Şimdi tam 81.7 im. Kalori hesabı yapıyorum yediğim her lokmayı yazıyorum son 3 haftadır 1000 kcal üstüne çıkmıyorum düşün birde emziriyorum yani, ama nedense gram gram gidiyor. Sporumu da yapıyorum düzenli 1,5 aydır spor zaten fix haftada 1 gün boşum var çok nadir zaman belkide 2. Gidip Bi baktırıcam varmı yokmu çok zor gidiyor kilolar gibi geliyorŞimdiki kilon kaç cnm
Doğumdan kaç kiloyla çıkmıştın
1,5 ayda 4 kilo gayet iyi aslında
sezeryan oldum ben, eve gelip tartıldığımda 88 falandım sanırım yani tam 3 ay önceŞimdi tam 81.7 im. Kalori hesabı yapıyorum yediğim her lokmayı yazıyorum son 3 haftadır 1000 kcal üstüne çıkmıyorum düşün birde emziriyorum yani, ama nedense gram gram gidiyor. Sporumu da yapıyorum düzenli 1,5 aydır spor zaten fix haftada 1 gün boşum var çok nadir zaman belkide 2. Gidip Bi baktırıcam varmı yokmu çok zor gidiyor kilolar gibi geliyor
canım istersen bir diyetisyen desteği de alŞimdi tam 81.7 im. Kalori hesabı yapıyorum yediğim her lokmayı yazıyorum son 3 haftadır 1000 kcal üstüne çıkmıyorum düşün birde emziriyorum yani, ama nedense gram gram gidiyor. Sporumu da yapıyorum düzenli 1,5 aydır spor zaten fix haftada 1 gün boşum var çok nadir zaman belkide 2. Gidip Bi baktırıcam varmı yokmu çok zor gidiyor kilolar gibi geliyor
Ben sürekli açıkmıyorum. İki ana öğün yiyorum aralarda meyve küçük Bi dilim kek falanİnsülin direnci olan arkadaşlarım sürekli acıkıyorlardı ve kan şekerini aniden yükseltecek besinler tercih ediyorlardı, çikolata tatlı gibi
Ben sürekli açıkmıyorum. İki ana öğün yiyorum aralarda meyve küçük Bi dilim kek falan
Diyetisyense gidince ne olacak Allah aşkına standart diyet listesini tutuşturup eşine gönderiyorlar... Ben bişeyi çok merak ediyorum çok güzel Bi yere değindin.. Diyelimki ben 1000 cal alıyorum günde burda ne yediğimizin önemi var mu yoksa ne yersek yiyelim 1000 kaloriyi geçmemeli mi... Örneğin bir dilim Islak kek 260 cal 3 tabak pırasa da 260 cal burda değişen bişey var mı yoksa hangisini tercih edelim farketmiyor mucanım istersen bir diyetisyen desteği de al
bir de az kalori alsan da yediklerin neler,bu daha önemli
tatlı hamuişi yiyip 1000 kcal alıyorsan vermen zor
ama sağlıklı besleniyorsan insülin direnci olabilir
Yok asljnda yeterli değil ben sadece emziriyorum birde mama takviyesi falan da yok fakat değişen birşey de yok. Benim yaptığımı Bi başkası yapsaydı erirdi heraldecanım bilmediğimden soruyorum yanlış anlama emziren annelerin günde kaç kalori alması gerekiyor sen bir mesajında yazmışsın ya 1000 kalori diye o yeterli mi
Yok asljnda yeterli değil ben sadece emziriyorum birde mama takviyesi falan da yok fakat değişen birşey de yok. Benim yaptığımı Bi başkası yapsaydı erirdi heralde
Şimdilik Bi sıkıntı yok bakalım
canım o zaman bebeğin için kötü değil mi? Sütün oluyor mu yetiyor mu? Dediğim gibi benim çocuğum yok hiç bilgim ve dolayısıyla fikrim de yok ama merak ettim
Tabiki farkediyorDiyetisyense gidince ne olacak Allah aşkına standart diyet listesini tutuşturup eşine gönderiyorlar... Ben bişeyi çok merak ediyorum çok güzel Bi yere değindin.. Diyelimki ben 1000 cal alıyorum günde burda ne yediğimizin önemi var mu yoksa ne yersek yiyelim 1000 kaloriyi geçmemeli mi... Örneğin bir dilim Islak kek 260 cal 3 tabak pırasa da 260 cal burda değişen bişey var mı yoksa hangisini tercih edelim farketmiyor mu
Kiloların yavaş gitme sebebini buldukBu arada ben yemek yedikten sonra tatlı ihtiyacı hissediyorum tamamiyle düzensiz beslenmeden kaynaklanıyor sanırım.. Rulo katlar varya ondan Bi tane de olsa atıveriyorum ağzıma... Bişeyi farkettim ki kektir hamur işi falan çok tüketiyorum sanırım
Evet aslında bende biliyorum bütün bunları ama çok sık emziriyorum kan şekerimi hızlı yükselten besinlere yöneliyorum sanırım. Bugünden itibaren şeker ve unlu gıdaları çıkarıyorum hayatımda yoksa onca yaptığım spor boşa gidecek. Kahvaltımı ekmeksiz yapıcam yumurtalı kıvırcıklı falan:) bakalım bu hafta Bi değişiklik olacak mı!Kiloların yavaş gitme sebebini bulduk
İşte
Ben doğumdan sonra 5. Ayda spora basladım,yukarı da anlattığım gibi beslendim, hergün jillian gibi bir spor yaptım, böylelikle haftada bir kilo verebiliyordum, 70den_58e indim rahatlıkla ama şeker kaçamağı olunca, spor eksik olunca, kaloriyi çok abartınca kilo verilmiyor,daha 58in altını göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?