♡ ツ spor yarışması 웃 유

11 Aralık Spor Yapanlar Listesi

1-Metebatur=Zumba cardio dans party 40'+ Leslie really big 5 miles 88'=128'
2- Su321= 1.5 saat koşu yürüyüş ve 1 saat pilates= 150 dakika
3- Mistik Kedi = cardio = 30 dk
4 - Selvos88=110 dakika(jilian+pilates+yuruyus)

5-kirass= yarım saat yürüyüş+ 45 dk pilates + yarım saat dans+ yarım saat bölgesel egzersiz=2 saat 15 dk

5-kirass= yarım saat yürüyüş+ 45 dk pilates + yarım saat dans+ yarım saat bölgesel egzersiz=2 saat 15 dk
6-seng= yarım saat yürüyüş+50 mekik

7.mefkurem =60 dk yürüyüş +10 dk serbest =70 dk

"mefkurem, post: 44035220, member: 650201"]11 Aralık Spor Yapanlar Listesi

7.mefkurem =60 dk yürüyüş +10 dk serbest =70 8. Miyav_su= 180 dk yürüyüş +120 dk ağırlık =300 dk

kızlar cok uzgunum gecen cuma saglık sorunları nedeniyle sehir dısına cıktık yeni kendime gelebildim, katılım saglayamadım gecen hafta, ama kaldıgım yerden bugun basladım, kendimi listeye ekliyorum simdi :)

7.mefkurem =60 dk yürüyüş +10 dkserbest =70 8. Miyav_su= 180 dk yürüyüş +120 dk ağırlık =300 dk
9. kollontai - leslie 2 mile+ 1 saat pilates => 90 dk

12 Aralık Spor Yapanlar Listesi

1. kollontai = leslie 2 mile + jillian level 2 + 1 saat pilates => 120 dk
2.seng= 30 dk yürüyüş, 50 mekik

12 Aralık Spor Yapanlar Listesi

1. kollontai = leslie 2 mile + jillian level 2 + 1.30 saat pilates => 150 dk
2.seng= 30 dk yürüyüş, 50 mekik

Miyav_su 300 dk nedir arkadaş kafayı mı yedin pardon ama... 5 saat spor demektir günün 2/3 nü spor yaparak mı geçririyorsun... Ne derece sağlıklı acaba merak ettim
Evet Can'ım aynen öyle evdeyim şuan o kadar boş zamanım var ki ve zayıflamaya taktım arkadasım dün doktorumuda söyledim yapabilirsin birşey olmaz dedi çünkü bende direnç vardı 17 seviyede spor ile özellikle yürüyüş ile kırdım şuan 5 seviyede şükürler olsun şuan sezonum bitti arkadaşlarım hepsi ailesinin yanına git tv bakmıyorum Zaman'ımı bununla geciriyorum

Dediğin gibi coluk cocuk olunca hiçbir şeye zaman kalmıyor
Ben günde ortalama 4 saat ev işi yapıyorum, sen bunun yerine spor yapıyorsun, güzel bence devam et, ben cocuktan önce günde 5 saat dizi izlediğim okuyordu, o vakitlere acıyorum

Evet Can'ım kilo yüzünden çocuğum yok kilo yüzünden eşimle aramızda sorunlar var eşimi seviyorum .sağlığıma kavuşmak istiyorum .herşeyden önce .eşim gün boyunca evde yok arkadaşlarım sezon gittiği için ailelerin yanında burada olanlar bile ailesine vakit harcıyor tv bakmam film bakarım kitap okurum doktor yürürsem direnç kırılır dedi 96 kg şuan 79 indim ve vermek istiyorum çünkü direnç zor kilo verdiriyor eminim benim yaptıgım sporu sizler yapsanız daha da incelenirdiniz bu şekilde kafa dağıtıyorum

Miyav_su 300 dk nedir arkadaş kafayı mı yedin pardon ama... 5 saat spor demektir günün 2/3 nü spor yaparak mı geçririyorsun... Ne derece sağlıklı acaba merak ettim
Şurda zaten 3 ayım kaldı sezonum açılmasına o Zaman zaten istesemde yapamam sabah 6 da başlarım akşam 10 biter işimiz ve hafta sonu tatilim bile olmaz kasım ayına kadar ful çalışıyorum Can'ım

Zamanın varsa yap tabi Dr kontrolünde yapıyorsan bişey diyemem ama 5 saat biraz tuhaf geldi bana açıkçası... İnsülin direncimi var sende?

Zamanın varsa yap tabi Dr kontrolünde yapıyorsan bişey diyemem ama 5 saat biraz tuhaf geldi bana açıkçası... İnsülin direncimi var sende?
Evet Can'ım insülin direnci var ve dün doktorda idim kırmışım şükürler olsun doktoruma söyledim 3 saat yürüyorum sonrada spor salonunda 2 saat ağırlık yapıyorum dedim çevremdeki insanlar işte bizde Zaman'ında yaptık yok ayağımızda belimizde sorun oldu dediler dedim doktor hayır yapabilirsin dedi 96 kg 79 düştüm inan normal insan çok daha fazla verirdi zaten yüzmeye gidince yürüyüşü bırıkıcam sadece spor salonu ve yüzme olucak vaktimi BÖyle değerlendiriyorum arkadaşımlarım burada yoklar hepsi memleketine gitti olanlarda ailesine vakit harcıyor tv bakmıyorum sen olsan yapmaz mısın sağlık sorunu çözmek için

Yani öncelikle sağlık için ve Dr kontrolünde yapılması gereken buysa tabii ki doğru yaptığın. Ben de kendimde insülin direncinden şüpheleniyorum 1.5 aydır spor yapıyorum yediklerimle dikkat ediyorum emziriypeum da ama verdiğim kilo 4 kg sadece... En kısa zamanda gidip tetkiklerime baktırıcam. Sendeki belirtileri nedir insülin direncinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…