- 18 Ekim 2007
- 5.017
- 1.608
- 698
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #1.481
Tebrik ederim hayallerine kavuşman çok güzel benim de 6 kilom kaldı 58 olsam yeter95 kg ile basladim gecen cuma 66 kgydum boyum 174 65 ideal kilom 1 kg kaldi vermem gereken
Tebrik ederim inş olmazsın ben 30 dk zar zor çocuklarla yapıyorum iki oğlum var 3 ve 10 aylık izin vermiyorlarİnsülin iğnesi korkusundan Can'ım 10 şubatta doktora çıkıcam işte o azimle yapıyorum tatlımbirde artık sıkıldım şişman olmaktan
Benim çocuğum olmadığı için kendime spora verdim hergün 7;30 -10;30 kadar yürüyorum öğleden sonra 14;00-17;00 ağırlık çalışıyorum spor salonunda inşallah mart ayında yüzmeye gidicem bacaklarımın kuvvetlenmesini bekliyorumTebrik ederim inş olmazsın ben 30 dk zar zor çocuklarla yapıyorum iki oğlum var 3 ve 10 aylık izin vermiyorlar
Tesekkur ederimm istedigim goruntyye kavustum 7 yildan sonra 7 yilda aldigim kiloyu 7 ayda verdim. En kia zamanda veririsinn insallah sendeTebrik ederim hayallerine kavuşman çok güzel benim de 6 kilom kaldı 58 olsam yeter
Bende doğumda aldım kiloyu sanırım bir yaşına gelmeden eski haline kavusurumTesekkur ederimm istedigim goruntyye kavustum 7 yildan sonra 7 yilda aldigim kiloyu 7 ayda verdim. En kia zamanda veririsinn insallah sende
Bu bugünkü sporun mu?1.miyav_su=2 saat yürüyüş =120 dk
Bugün böyle kuaföre gidicem arkadasa uğramam lazım o yüzden bugün bu kadarBu bugünkü sporun mu?
yani bnde bilemedim bn düzenli yapıyorum aslındakirass cnm sen kendinden biraz bahseder misin
seni de listeye ekleyeyim mi
listede yoksun ? ne yapalım
yoksa sen istediğin zaman gelip takılmak mı istiyorsun
Onun için sormadım bugünkü yaptığımız sporları saat 12 den sonra yazıyoruz o yüzen sordum... Hergün öyle Bi önceki günün bildirimleri bugün 12 ye kadar devam ettiği için karışıklık oluyormuş. Ben de yaptım mesela ama yazmadım 12 i bekliyorumBugün böyle kuaföre gidicem arkadasa uğramam lazım o yüzden bugün bu kadar
pardon canım ya bilmiyordum bende az buldun sandım bu aralar aptallığım üzerimdeOnun için sormadım bugünkü yaptığımız sporları saat 12 den sonra yazıyoruz o yüzen sordum... Hergün öyle Bi önceki günün bildirimleri bugün 12 ye kadar devam ettiği için karışıklık oluyormuş. Ben de yaptım mesela ama yazmadım 12 i bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?