- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #1.141
Kızlar bişey sorucam programınızı Nasıl yapıyorsunuz? Günlük mü haftalık mı?
Ben günlük canım gönlümden ne geçerse
Bazen de eşime sorarım kaç dk seceyim 12 mi 20 mi 40 mi kesin 40 der
Hadi söyle bacak mi kalça mi derim kesin kalça der
Yine de soruyorum işte
ya ölçtüğümde regldim 1 cm fazla çıkmış olablir zaten benim her tarafım şişiyor o dönem 2 cm incelme olmuş ama kilom sabitooooooooooooooo 3 cm çok ciddi bir incelme tebrik ederim
Bel ölçüm 102 çıktı sahi 105 ti - 102 oldu
güzel olur canım ama bugun baya kişi elenecek bakalımC CallanPinckney cim diyet gruplarında ki gibi bizleri gruplara bölsen her grubun kaptanı olsa
herkes grubuna hergün yaptığı sporu yazsa
hafta başı da kaptanlar hem en çok incelen hemde en çok spor yapanları tespit edip sana bildirse
sende sonuç listesinde yayınlasan daha iyi olmazmı?
sende hem çocuğunla hemde burdaki 50 kişiyle uğraşmak zorunda kalmasan
harikaGünaydın benim bel ölçümde 2 cm gitmiş 86 çıktı yanlış ölçmediysem...:))
baya bel ölçüsü değişen var aslındaBence de bir aylık yapalım bir haftada pek bişey değişmiyor gibi, bir de kilo bildirimi de yapalım aylık kg ve ölçüm?
listeden çıkmıyorsun cnmC CallanPinckney canım ben hafta sonu giremiyorum.
bugün de bildirimi unuttum.
sabah 20 dk. yaptım.
zamanım yetmedi.kalanı akşama yapacağım.
listeden çıkmak istemiyorum.
hergün sporumu yapıyorum arada yapamasamda genelde.:)
tamam canım aktif yaşamaya devam etkızlar kusura bakmayın ben bir haftadır yoğunbir hafta geçiriyorum ve bildirime yetişemiyorum akşamda girme imkanım yok. en iyi atılmadan kendim ayrılayım ki sizlerinde motivasyonunu bozmayayım elbette spora devam ancak sizlerle birlikte olmayınca kıymeti yok. hepinize kolay gelsin.. zaten benim bel ölçüm çokda değişmeyecek sadece basenlerde kaldı o yüzden etkim olmayacak nasılsa.
ay sağol canım benimcanım ALLAH razı olsun kucuk bebegın olmasına raGMEN BIDE BIZLE UGRasıyorusun
azimliysen katılabilirsin cnmMerhaba benide aranıza alır mısınız?
ooo 2 cm incelmişsinnnBel olcum 71 canimm
ilk sayfada kurallar var cnm,oku ve kabul et,bir de bel ölçünü ver :)))ay takımdayım yanııı peki anlat bakım nası oluyi bu yarışmaçünkü zorla yapmazsam hiç yapamıycam ben bu sporu
vovvvvvv çok sevindimmben sabah giremiyorum malum işler yoğun girecek valktim olmuyor callan ama ölçtüm 76 ydı belim bugün 73yaşasın 3 cm
canım maşallah sana böyle devam et,seni çok taktir ediyorumsu321 yapıyosunn tabi 130 150 dk sporları... İki küçük çocukla gurbette bütün evin işi, yemek sana bakarken yap bakayımmm:)) asıl maharet benim gibilerde C CallanPinckney bizim gibilerin yaptığını ikiye çarpacaksın aslında
belin en ince yeri diye karar kıldık ezgimmSabah ilk isim bel çevresini ölçmek olucak :) beli tam nerden olcuyorsunuz
Kız bence en kalın yeri olculmeli , en zayıf olan yer daha fazla nası incelebilirkibelin en ince yeri diye karar kıldık ezgimm
ama o zaman göbek ölçüsü oluyorKız bence en kalın yeri olculmeli , en zayıf olan yer daha fazla nası incelebilirkisimitler ölculmeli bence
Kiz ben de gurbetteyim hakkari daglarindayim hatta:))su321 yapıyosunn tabi 130 150 dk sporları... İki küçük çocukla gurbette bütün evin işi, yemek sana bakarken yap bakayımmm:)) asıl maharet benim gibilerde C CallanPinckney bizim gibilerin yaptığını ikiye çarpacaksın aslında
Herkesi tebrik ederim kizlar insaallah yeni haftada daha aktif ve saglikli oluruz:))HAFTANIN İLK 10'U
1)su321 935 DAKİKA SPOR
2) @akrep33 705 DAKİKA SPOR
3)Selvos88 465 DAKİKA SPOR
4)GirLookingForLove 450 DAKİKA SPOR
5)yesa 449 DAKİKA SPOR
6) I ikonia 393 DAKİKA SPOR
7)charmant 350 DAKİKA SPOR
8) M Metebatur 335 DAKİKA SPOR
9) @Daydream15 312 DAKİKA SPOR
10)deadline 260 DAKİKA SPOR
11) @hedef52 250 DAKİKA SPOR( 1 SPORUNU EKSİK YAZDIK,BUNA RAĞMEN 250 )
bizde teşekkür ederiz eline sağlık canımKIZLAR HEPİNİZİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİM
HARİKA SONUÇLAR BUNLAR : )))))
Boyle bi topik actigin icin asil ben sana tesekkur ederim kuzumKIZLAR HEPİNİZİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİM
HARİKA SONUÇLAR BUNLAR : )))))
aynen benim de şişer her yerim balon gibi olurumya ölçtüğümde regldim 1 cm fazla çıkmış olablir zaten benim her tarafım şişiyor o dönem 2 cm incelme olmuş ama kilom sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?