Troid için

yok öle şey kızlar levotiron kullanıyorsun hamile kalamazsın gibi bünyeye göre değişirmi bilmiyorum ama bende 3 yıldır tiroid hastasıyım sülalemizdede genetik şöyle örnek vereyim kuzenim evleneli 5 yıl kadar olacak (onunda tiroid sorunu var metobilizması hepten ölmüş geç farkedildiği için hiç çalışmıyor denilebilir ) şu anda üç yaşında dünya tatlıosı oğlusu var olmasa onun çocuğu olmazdı

cıddımısın ya bende levotıron kullanıorum doktoruma söledım hamıle kalmadan bı ay önce gel ona göre ıslem yapıcaz demıstı hamıle kalamazsın dememıstı bana:çok üzgünüm:

bende bilmiyorum ya doktorun söyledği bu hamilede kalamdanbir ayn önce gel ne demekki hem nerden bilcen hangi ay hamile kalcanı artık hayırlısı levotiron kullanıyorum korunmuyorum olursa da olmassada kısmet arıtk

haklısın her doktorada güvenilmez

kimse yokmuuuu uuuuuuu

bana doktor levotironu bırak dedi 3 hafta kullanmıcam bakalım kan değerlerim normale döncekmi

kızlar bende 8 aydır levitron kullanıyordum levitronu bu ay kesti dr um 6 hafta kullanmayacagım sonra tahliller yenilenecek

benimde doktorum levotironu kes 3 hafta kullanam sonra tekrar test yağıcaz dedi trtılkurabiye sen ne için kullanıyorsun ilacı ve ne zamandır bebek istiyorsun

SEVGİLİ NAGİ İYOTTAN VE İYOTLULURDAN UZAK DUR DENİZ ÜRÜNLERİ,BROKOLİ LAHANA KARNIBAHAR,TURŞU,İYOTLU TUZ KULLANMAMAYA ÇALIŞyerimseniben DERE OTU TÜKETMEYE BAK AMA ESAS TEDAVİ İÇİN ENDOKRİNOLOJİYE GÖRÜNMELİSİNvereliniortak

Merhaba ceylin3,
benimde kızımda var guatr,T3 T4 TSH normal ama troid çıktı,nodüllü,kızım şu an ergenlik döneminde,dereotu dediğin için yazdım,bizde kızıma dereotu yediriyoruz,bu ay kontrolü var,değerlerine tekrar bakılacak,dereotu gerçekten işe yarıyor mu?

Benim de ne yazık ki hipotiroidim var.Tiroid bezim hem çok küçük hemde çenemin altındaymış.Normalde boğazda oluyormuş.İlaç kullanıcam ömür boyu.Tedaviye başladığımdan bugüne kadar 9 santim uzamışım ((1 yıl oluyor)).Hipotiroidim olduğundan dolayı kilo vermemde zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…