- Konu Sahibi nagi
Merhaba arkadaşlar. Bu siteyle yeni tanıştım ancak içeriği ve samimyeti beni müptelası yaptı. Bilgilerin ve tecrübelerin içtenlikle paylaşılması benim de sizlere bi konuda yadanışabileceğimi hissettirdi bana. prolaktinim yüksek olduğu içivn ilaç tedavisi görüyorum 8 yıldır. Son kontrolümde tiroid hormonumun da alt seviyede olduğu anlaşıldı. Dr bunun için şimdilik ilaç tedavisine gerek duymadı ama ben kilo problemi yaşadığım ve bunun tiroidle bağlantılı olduğunu bildiğim için elimden geleni yani bitkilerden yardım almayı düşündüm. Bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar var mı? Varsa ve paylaşırlarsa çok mutlu olurum. Herkese sağlıklı ve mutlu günler :1rolleyes
öncelikle gecmiş olsun. bende hipertiroid hastasıyım. prolaktınlede 2 yıldır ugrasıyorum. benım doktorumun bana soyledıgıne gore ben denız urunlerını yemıyorum aynı sekılde brokoli nane maydonoz adaçayı bunlardan uzak duruyorum. ama dedım ya benım hormonlar hızlı calısıyo. ama şifalı bıtkılerı arastırırsan yararlı bısıler bulabılırsın. bıde hayıt tohumu var metabolızmanı duzene sokup hormonlarını dengelıyormus.. tekrara gecmıs olsun