Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

tekrar hoşbuldum cnm sölediklerinizi not aldım saglıklı beslenecegm artık kendimi tanıtıyım tabi bekarımm ünivrste sınavına hazırlanıorum 20 yasındayımm 72kgymm 170 boyum ders çalışıtıgm için her zaman nete giremiorum paylaşım yapamam ama fırsat buldukça nasıl beslendigimi yazarım bide bu yıl evdeydmm sürekli dersaneyede gitmedim yedim içtim oturdum ve gittikçe kilo aldım bnde fırsat buldukça arastırdım buraya üye olmaya karar verdmm hiç bi bilgim yoktu saglıklı beslenmeyle burada ögrenmeye basladımm :))) hayatımda hiç zayıf biri olmadım13 yasında bile 67 kg idim bnde küçük bden kıyafetler giymek kendime yakıstırmak rahat ve en önmlisi saglıklı olmak istiorumm bana yarıdımcı olan arkadslara ablalara cok tskr edrmm :)

kıslarr bu melise ne oldu acep merak ettim :26::18:kıss melis girersen bi gün geçmiş bildirimi yapmayı unutma sakın

canım sen koruma dönemini şimdi boşver,düşünme okadar,ideal kilona gel hele,bak kilo koruma nasıl oluyo öğrenirsin,misal veriyim kısaca,o dönemdede dikkatli besleniyosun ama ,,aman aman bi dikkat değil,rahat oluyosun bugün istediğin herşeyi yiyosun yarın dengeliyosun,yani daha haif ve sağlıklı şeyler ve tabikide az yiyosun,,yada hergün istediğini yiyosun ama az az ,anlıycan bu dönemkilo vermekteki kadar zor bi dönem değil,çünkü dikkat etmesende dengelemeyi bildikten sonra kilon yıllarca sabit kalır sıkma canını bu konuda,ozamana kadar sağlıklı ve dikkatli beslenmeye öyle bi alışıcaksınki,istesende eskisigibi obur bişey olmıycaksın güven bana

çok güzel canım,,suyunu içmeyi ihmal etmiyosun diğimiiiboşa ççabalamış olma

peki cok iyi anladımm cnmm :)) öncelikle kilo veriyimm bu hantal sıkıntılı yorgun halimden kurtulayımm diyet kelimesi bnide çok korkutuodu o zman daha çok yemeye yöneliodum kaç defa bugün baslıcam ddm akşama bozdumm en yakın arkadsım bile hep pes ediosun ddi inanmadı kilo verecegime onu seviorum ama bazende kıskandıgım oluodu onun fizigi güzel boyuda bnm gibi :)))çünkü alışverişe gidioruz her defasında o s bden kıyafler alıo bn öle bakıp çıkıorum kıyafetlere bakmıorum bilee morlaim çook bozuluo (

korkutma kızzz

bugün canım kocam sinir etti...zayıfladığımı biliyorum, tasdik etsin istedim. "evet hayatım çok zayıfladığın için de sarkmışsın her yerin sallanıyor" dedi

gel de o dikişleri patlatma pahasına mekik çekme....

ya nasıl sıkılaşırım ben?tek umudum callanetics ti. o da baya zorluyor. 6aydan önce hayatta yapamam

canım sen diyetini bozma bak nasıl gidiyo o göbekmesela bak trendy kilo verirken hiç öyle şeyler yapmamış o göbüş öyle bi gitmişki sanki o iki çocuğu o doğurmamışama tabi o hareketlerde çok faydalı oluyo sen bi kilo ver altı ay sonrada kendini sıkılaştırırsın

meyveden sonra bir arakadaşım uğradı. kahve içtik onunla. 1 saat sonra komşum kahveye çağırdı. bir tane de onunla içtim. 1 saat sonrada 2 tane kuru kayısı yedim. cuma sabahtan beri wc ye çıkamıyorum belki faydası olur. şu çörekotu yağını da alacağım. akşam yemeğini 18:30 da yedim. 1,5 kepçe şehriye çorbası, 1 çiputa, bol salata ve turşu. şimdi de bitki çayımı içtim. hiçbirşey yemeden yatacağım.
spor konusunda çok istikrarsızım. ama salı akşamı başlıyorum kesin.
bugün bir ara komşular pikniğe gidelim dedi. vallahi aklım çıktı. piknikte nasıl ayarlıcam diye. allahtan hava bozdu da olmadı piknil falan.

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah00
2 dilim cavdar ekmegi
2 catal recel
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
kk peynir
Roka, Yesilcay

Ara:13:00
Sekersiz nescafe
5yulafli 2 kare bitter

Ara30
Yarim armut
Yogurt
10findik

Aksam:18:30
1 tabak bezelye yemegi
2kasık pilav
Yogurt

21:00Ara yesilcay su yatana kadar 4 lt olur.
300 ip atlama 100 basen hareketi

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah 11.00
2 dilim cavdar ekmegi
2 catal recel
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
kk peynir
Roka, Yesilcay

Ara13.00
Sekersiz nescafe
5yulafli 2 kare bitter

Ara15.30
Yarim armut
Yogurt
10findik

Aksam16.30
1 tabak bezelye yemegi
2kasık pilav
Yogurt

21.00Ara yesilcay su yatana kadar 4 lt olur.
300 ip atlama 100 basen hareketi
: yapinca smiley cikti simdi duzelttim

ösgee beğendim yanlızzz pilav ne pilavıııııı o önemli pirince giderken evdeki bulgurdan olma sonraaaüff sehra sus lütfenn.bu arada bilmiyosundur belki ama bezelye eb tehlikeli şeylerden biri sebza kategorisibde bile değerlenirilmiyorr şeker oranı çok fazlaaa 1kazan yemene gerek yok yaniiikitabı bitirdim kızlar..vakit bulduğumda yazarım abca menümü yazayım

sabah 11. 2çavdar az biberli domates kızartma 1dilim yağlı ballıkızarmış ekmek 6tane falan pat kızartması yarım k peynir
ara14. elma
öğle16 biberlidomtes ızartması sabahtan kalan 2çavdar
ara17. 1buçuk avuç leblebi beyaz
aşam20 5kare bitter
ara21 :greyfurt
spor.1saat yürüyüş
su.2ltreyi geçti sanırım
Bitki çayı:evet 5i biyerde ve yeşil çay
Çokça çiğneme:çok dikkat etmedim ama etcem
Çörekotu:yatmadan evel çiğneyip yatcam

ben iyiki çalışıyorum gerçekten çünkü evde hiç düzenli olamıyorum sanki. belki alışsam olurdu ama okulda daha bi otokontrol sahibiyim daha düzenli oluyor öğünlerim..oyüsden hepicinizi ayrıcadanak teprik ederimmmmmmm

Son düzenleme:
Hic begenmedim sabah neyse de aksamin 8inde cikolata yenir mi hic gunduz yeseydin keske eet sen evde olsan daha zor olurmus bezelye konusuna gelince haklisinda ben emziriyorum bunun arkasina siginmiyorum ama zaten ekmekte yemiyom sabah haric bu sut nasi olcak buna ragmen iyi menu cikariyom kekleri borekleri yememeye calisiyo
Emzirince sabaha kadar acikiyorum ama yemiyorum okadar gormezden geliver arada artikin

kızlarr bn yavaş yavaş yeme düzenimi otutturmaya basladım aklıma birkaç soru takıldı ögünlerde sebze yemegi çorba yogurt salata yiycez ama bunların miktarı var mı 1 tabak yada yarım tabak gibi.??? Birde bu beslenme seklini uygularken spor. egzersiz Falan yapacakmıyız yoksa daha sonra sıkılaşmak için mi yapmak dogru olurr çok merak ettm :)) arada yediğim seylerde sanki midemi dahada genişletmiş gibi oluo ara ögün yapmayı düşünmüorum o yüzden bi sakıncası olurmu acaba ??

triendy21 cnm tüm fotolarına baktımm çok soke oldum tabi :)) en son fotografındı galiba 60kg halinde bile çookk ince duruosunn snin 55kg oldugn zaman halini çok merak ederm hedefine ulaşınca foto ekleyecekmisinn :)

dünkü menüm 11 gibi kalktım yarım kasecik nesfitimi yedim 12 gibi 4 adet inegöl köfte yanına yoğurtama dediğim köfte öküz doyuran gibi değil miniminnacık bi lokmalık bi tanesi ara bi elma akşam 5.30 1 adet karnıyarık 1 kaşık pilav gün içinde bitki çayımıda içtim sporda yaptım suda bol içtim nasıl kısslar

ayrıca ösgecim sana çok teşekkür ederim dün o bitteri senin o cevabın için yemedim cevabın için sağol arkadaşım sayende abur cubursuz bi menü yaptım

o abur cuburuna laf söylemekten bıktım artıkkıss bari bi gün ye bi gün yeme inanki o yediklerin kilo vermeni güçleştiriyoryemesen daha çok kilo verirsin onun dışında menün güzel

menünü hiç beyenmedim kızartma falan kilo almak isteyen birine çok faydalı bi yemek ama sana değilbide üstüne o bitteri yemişsinhiç olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…