- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.921
bende 68.300 çıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel kilo vermişşin gerçktende çıtır bi anne olmuşşunn bnde kilo vermek istiorumm banada yadımcı olurmusunn ?
bende 68.300 çıktım
ah canım ya geçmiş olsun inan bende kaç haftadır çok zor ve gecikmeli çıkıyorum wc'ye,yalnız dün eşime bayabi bitkiler aldırdım,şuan neye ne faydalı unuttum o linki bulursam paylaşırım,gerçi bahar yorgunluğu için bitki çayları arıyodum ama buldumdakahvaltıyı hazırladım çocuk kalksın diye bekliyoruz karı koca. sadece 2 bardak su içtim. ayrıca en son cuma sabah tuvalete çıkmıştım. şiştim de şiştim..
canım inanki duyduklarım beni çok mutlu ettibunu mecburiyetten değil,sağlıklı yaşamak için devamlı yaşam tarzı olarak yaşamandı zaten önemli olan,ve sen bunu başarmışsın,istesende vazgeçemezsin umarımGünaydın herkese cok güzel bir pazar sabahı..bugun de açık havaya bahçeye gideceğiz..yapacagım kaçamaklar için şimdiden af diliyorum..ama az yicem soz..artik yasam tarzımı değiştirdim gercekten..gezmelerde tabaklara saldırmıyorum..tadımlik en cok canımın çektiğini yiyorm..meyve nasıl olsa diye akşamları meyveye saldırmıyorum..her şeyi ölçereek yiyorum..Ogün atlamıyorum.gezmeye bile gitmek olsam öğlen 1 kasecorbami yiyip çıkıyorum..aksam ekmek yemiyorum mümkün mertebe..bol su iciyorum..ara Ogün yapıyorum..bunlar buranın bana kazandırdıkları..
rica edrm cnmm :) cvp verdiğin için cok tskr edrmm çok mutlu oldumm :)resmerine baktımm vee gerçekten inanamadım süper olmuşşun ve iki çoçugunda varmış allah bagıslasın azminden dolayı tbrk edrm eski reslerini görmesem hayatta inanmazdımm bu arada geçmiş olsunn bn inanıorum o kadar kilo vermişşn 55kg de olup iddayı kazanırsın ilk sayfları okudum not ettm uygulacagm bnde ince bi kız olmak istiorum 20 yasında 72 kgym ama daha büyük duruorum tavsiyerine uyacagım bide bu beslenme sekliyle haftada veya ayda kaç kilo verebilirm ??? bn nete sürekli giremiorum ama girdigim zman senide takip edrm kilo verdikçe sana hbr veririm ben sunu anladımm cok saglıksız besleniormusum gece geç ve agır yemekler kahvaltı yok su 5 bardak en fazlaa dmekki sürekli böle kilo aldım hemen bunları düzeltecegm inş bnde senin gibi çıtır olmak istiorum cnm :))
cnm bnm cokk tsr edrm okadar cok mutlu oldumki cvp verdikçe bana... kendime inancım dahada arttı bilgili kişlerden faydalanmak çok önmli onun için bu siteye üye oldumm ve herkes samimi çok içten senide cok cana yakıın buldum:)) bn yemeyerek geçen yıl kilo verdm yemeye basladıgımda daha cok aldım sürekli yedim hiç doymak nedr bilmedim gören herkes ne kötü olmusun diodu hemen zayıfla diodu.. o zman zayıftım eweet ama sürekli mide krampları bas dönmesi saglıgım çok bozulmuştu cevremde böle kilo verende yoktu arastırp soramıodum saglıklı beslenmeden haberm yoktu ama burası dönm noktası oldu bnm için suan kafamda bitirdim bna büyük bi innanç geldi senin sayende cnm :)) ya haftada böle kilo vermek süpermişş hemde yiyosun saglıklı seylerden tamam ddklerini aynen yapcam bide kilo korumak nasıl oluo bn kilo verdkten sonr bida asla almak istemiorum
hoşbulduk cnmm :)tmm bn saglıklı beslenmeye basladım artık tskr edrmm cok saol bu arada yasak olan yiycekler neler asla yememem gerken bana bilgi verirmiisin ???
hoşbulduk cnmm :)tmm bn saglıklı beslenmeye basladım artık tskr edrmm cok saol bu arada yasak olan yiycekler neler asla yememem gerken bana bilgi verirmiisin ???
Sehraa semihh suan napiyorum biliyonuz mu? Yulaflimi yiyorummmmm
Kiz sen 2 gun once bugun son bakin gorun bu hafta cok saglikli beslencem demedinmi haaa yarisma da sonuncu gelcen sen gene pasta yap ybi pasta yap 3 deil 5 dilim ye bugun gozu doymayacisa seniisen zaten hep o yulafları götür bakemama tadını bende çok seviyorumkıss bana bi fırça çeksene evde bitter tablet var ona göz koymuşum yemek için
Kiz sen 2 gun once bugun son bakin gorun bu hafta cok saglikli beslencem demedinmi haaa yarisma da sonuncu gelcen sen gene pasta yap ybi pasta yap 3 deil 5 dilim ye bugun gozu doymayacisa senii