Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Jojop ... Aynen canim bende hemen hemen her sabah yumurta yerim kizimada hasliyorum kendimde yiyorum ve yogurduda eksik etmem her ogunde kahvaltid yesillik yerim sut yapiyo bildigim kadariyla( ineklerde ot yiyo bi yerde:KK9:) tavuguda haftada 1 2 yerim etide cok severim :KK56: amaaaaaa kizim izin vermiyoki dogru durust yavas yavas tadini ala ala yemek yemeyi unuttum :KK53:Napalim onlar icin hersey bende bu arada cok titizimdir bugun bayilcam sandim kolumda derman kalmadi resmen bitter yedimde toparladim:KK36:Kendimize yazik ediyoz is is diye bide ben alabilsem o karari cok iyi olcak:KK5:

canım benim ya ne tatlı yazmışsın ölee:)ya dur bak ben ne dicem senin resimlerine baktım biliyormusun sen çok güselsinnnn ebru bak zayıflık cidden sana çok yakışıyor muhakkak zayıfla diyim ben sana adam seni zayıfken almış bilemem artıkın şimdi:KK37: hani bi düğün gibi bi yer varya siyah giymişsinn şimdi öyleysen de süpersin ama idealin neyse onuda ol yani.. yok yok benim arkadaşım anne oluncada güsell ama çıtır anne olmak var değilmi yaniii:KK24:yarından tezi yok başlarım enülerimi yazmaya cumada tartı günüm allahım allahımmmmm:KK50:neyse ne önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkın:KK74:

Canım zayıfken tanıştım ama evlendigimde digr fotolardaki gibi hamile kalmadanki halim gibi 67 felandım.Siyah elbiseli olan 9 martta oglumun dogum gününde 58 oldugum fotom:KK16:

de bana ösledinmi beni melisim..:):KK17:

selam kıslarr nabersinizz :KK55:[/QUOT

İyilik canim senden nbr sen geldin ama menun gelmemis:KK24:

Bugünkü menüm

Sabah: 2 dilim tam buğday, 1 yumurta, kk peynir, 5 zeytin, yeşillik,2 çatal recel, sekersiz çay

Ara : 1 avuç badem fındık

Öğlen: 1 simit, 2 çığ köfte, küçük yarım dilim etimekli tavuk göğsü, sekersiz çay

Ara: büyük bir bardak süt, 1 tane kofte(yemeğin tadına baktım:KK1:)

Aksam: 6 tane ızgara kofte, yoğurt, soğan , ekmek yokkkk:KK19:

Ara: 4 tane erik kurusu

2,5 litre su dahaicerimm..

saharacıkk ösledikk yoklugun beli olduuuuuu:KK53: gitcen zamn uzun vadede haber vewrde geçici arızalık yapmasın bizde:))))))))))))

jojop cum menünün begndim ben:)

ösge biraaz dan geliyorr meşhur menümm:):KK76:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:kk peynir,1 dl.kepek,1 domates,1 zeytin,1 yumurta sarısı,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi
Ögle:haşlanmış karnıbahar,3 kaşık yogurt,1dlkepek
Ara:ince 1dl.pasta,çay,3 kurabye.
Akşam:1 tabak kıymalı makarna,1 kase yogurt.
Ara:yeşilçay,1 avuç çilek

Su:3.5lt
Spor:1 saat yürüyüş,150 mekik,110 ip atlama,100 bacak hareketi:KK8:

İlk defa haşlanmış karnıbahar yedim:KK25:Aslında karnıbaharı hiç yememiştim.Geçen sene hamileyken kaynanamda yedim ve bayılmasamda bebegim için sevdim.Şimdide çıtır için salatasını yedim ama çk migdem bulandı:KK25:Oh ne güzel bu öglen saglıklı beslendm derken hop çat kapı misafir:KK53:Neyse yapcak bişi yok artık.Yarın öglende gündeyim:KK31:

menücümle ben kıslar:))))

sabah 2 pişi çay,, hamur kızartması peynrili :)

ara 5 biryerde çay 5 badem

öglen 1 tas yogurt tarçınlı

akaşm 1 karnıyarık 3 ymk kaışıgı bulgur pilavı turşuu,,

orata şekerli kocişle türk kahvesi:KK52:

Sabah arada olur oyle afiyet olsun Oglen yogurdun yanina 1 meyve olsaymis daha iyiymis:KK36:Onun disinda iyi menu :nazar: kahveler de icilmis

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah: Yarım gevrek ( izmirliyim simit demeyiz biz :) )
Kk peynir
Domates,salatalik
1 haslanmıs yumurta
3 zeytin
Yesilcay
Ara yok vakit olmadi ev isim vardi cok.

Öğlen: 1 ince dilim pizza
Patates yarim tabak kadar
Siyah cay(kolayi semihin yuzunden icemedim:KK19:)
Dun yicektim aslinda hafta sonu kacamagi yapcaktim ama eve misafir gelince bugun yedim yakabileyim diyede oglen yedim normalde buyuk porsiyon yerdim ama az yedim bu sefer

Ara: Sekersiz nescafe
3 kare bitter

Aksam: Canim bisi istemedi kociste disarda yemis isleri var diye bende kalan yarim gevrekle peynir roka yedim bide yesicay
Bugun yogurt meyve yiyemedim misafirler gidince is guc kizimda rahat durmadi pek bugunku menum :KK37:
Biguncuk olsun artik dunde spor yapamdim simdi ip atlicam
Suda yatana kadar 3 lt bulur

tebrrikler canım çok güzel bi menü olmuş:KK9::KK34:

Bugünkü menüm

Sabah: 2 dilim tam buğday, 1 yumurta, kk peynir, 5 zeytin, yeşillik,2 çatal recel, sekersiz çay

Ara : 1 avuç badem fındık

Öğlen: 1 simit, 2 çığ köfte, küçük yarım dilim etimekli tavuk göğsü, sekersiz çay

Ara: büyük bir bardak süt, 1 tane kofte(yemeğin tadına baktım:KK1:)

Aksam: 6 tane ızgara kofte, yoğurt, soğan , ekmek yokkkk:KK19:

Ara: 4 tane erik kurusu

2,5 litre su dahaicerimm..
öğlen o tavuk ğöğsünün yanına simit yememeliydin:KK4:ya simiti ya tavuk ğöğsünü yeseydin:KK57:
onun dışında menün güzel:KK9:o akşamki köftede sanki biraz fazla olmuş:26::KK53::KK47:

Son düzenleme:
sabah aç karnına 2 bardak su
kahvaltıda 1 rafadan yumurta 3 zeytin 1 çatal bal 2 dilim ç. ekmek şekersiz çay
ara nescafe
öğle 5-6 çatal patates kızartması 2 çorba kaşığı taze fasulye küçük kaseyle yoğurt ekmeksiz
ara gibi yulaf ezmem vardı evde yarım elmyı doğradım minik minik içine azcıcık da pekmez koydum tatlansın diye onu yedim
akşam 19:05 2 yemek kaşığı ekmeksiz yoğurtlu ıspanak yemeği
2-3 cicibebe yedim çayın ynında

o patates hiç olmamış:KK45::KK20:fasulyeyle yoğurdu tek yeseydin mükemmel olurdu:KK4:akşam süper olmuş:KK9:ama o cicibebe işi bozmuş:KK19:çok kalorili yapıyorlar çocuklar için onu hiç yememelisin:KK14:

Son düzenleme:
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:kk peynir,1 dl.kepek,1 domates,1 zeytin,1 yumurta sarısı,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi
Ögle:haşlanmış karnıbahar,3 kaşık yogurt,1dlkepek
Ara:ince 1dl.pasta,çay,3 kurabye.
Akşam:1 tabak kıymalı makarna,1 kase yogurt.
Ara:yeşilçay,1 avuç çilek

Su:3.5lt
Spor:1 saat yürüyüş,150 mekik,110 ip atlama,100 bacak hareketi:KK8:

İlk defa haşlanmış karnıbahar yedim:KK25:Aslında karnıbaharı hiç yememiştim.Geçen sene hamileyken kaynanamda yedim ve bayılmasamda bebegim için sevdim.Şimdide çıtır için salatasını yedim ama çk migdem bulandı:KK25:Oh ne güzel bu öglen saglıklı beslendm derken hop çat kapı misafir:KK53:Neyse yapcak bişi yok artık.Yarın öglende gündeyim:KK31:

menün toplamda güzel ama ben senin yerinde olsam o pastaları yerdim ama akşam yemezdim:KK4: ama sen emziriyorsun gerçi olsun yinede tek yoğurdu yiyebilirdin:KK57: onun dışında menün güzel:KK9:

Son düzenleme:

kıss senin menün benimki gibi hep az ve öz:KK9::KK9:güzel olmuş canım tebrikler:KK23:

dünkü menüm kıslar sabah nesfit ara yok öğle 2 kaşık makarna biraz yoğurt bir kase çorba ara bir kuru pasta:18:akşam 2 veya 3 dilim börek yedim:26:yorumları bekliyorum:KK76:

dünkü menüm kıslar sabah nesfit ara yok öğle 2 kaşık makarna biraz yoğurt bir kase çorba ara bir kuru pasta:18:akşam 2 veya 3 dilim börek yedim:26:yorumları bekliyorum:KK76:

Bana kizma ama sen bu sekilde beslenerek yanlis yapiyosun. Tam olarak hedefin bi an once kilo vermekse dogru yoldasin ama bilki canim kilolari veripte normal beslenme duzenine gecince gene kilolarini alcaksin geri ve emeklerin bosa gitcek cok az ve sagliksiz besleniyosun onemli olan sadece zayif olmakmi yoksa asil onemlisi saglikli olmakmi daha genciz ama yaslancaz elbet mesela bugun azcik yogurt yiyerekmi kalbini organlarini besledin bekli cok iradelisin ama bu kadar ac kalmana gerek yokki bence kahvaltini et nesfiti zayiflaman durursa bi ara yaparsin peynirini zeytinini bitki cayini etini tavugunu tahilli ekmegini ye bak nasil zayifliyon hem doyarsin hem zayiflarsin emegine saygi duydugum icin yazdim yoksa seni tanimiyorum bile sonucta bunu hakettigini dusunuyorum ve kalici zayifla istiyorum :KK19:

Eki Görüntüle 371584

HEPİNİZE GÜNAYDIN ARKADAŞLAAR:KK16::KK16:

çok keyifsiziim benyaa
:KK31:,,reglim 5 gün gecikti,boşver strs yapma dedim kendime ama,aklıma düşünce gelde stres yapma,,dr'a sordum telde sonuçta haplar kullanıyorum zarar olur falan,dedi test al bak bakalım negatifse kullanmaya devam et ilaçlarını dedi,bende demin aptım negatiftii,rahatladım azda olsa,,belki daha erken ama,,ilac kullanmasam reglimi bekliycem 15gün gecikse anca öyle şüphelenicem ama korkuyorum:KK5:neyse bakalım her wcye gittiğimde bi belirti varmı diye bakıyorum,gelmiyo işte yokyok:KK25:çok canım sıkkın:KK19:

ee sizler napıyonuz keyifler yerindedir umarım,,

nesfitte yeterince vitamin değeri var yani sağlıksız bişey değil markete gidince üstünü bi oku:KK34::KK53:

X