Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Jojop ... Aynen canim bende hemen hemen her sabah yumurta yerim kizimada hasliyorum kendimde yiyorum ve yogurduda eksik etmem her ogunde kahvaltid yesillik yerim sut yapiyo bildigim kadariyla( ineklerde ot yiyo bi yerde) tavuguda haftada 1 2 yerim etide cok severim amaaaaaa kizim izin vermiyoki dogru durust yavas yavas tadini ala ala yemek yemeyi unuttum Napalim onlar icin hersey bende bu arada cok titizimdir bugun bayilcam sandim kolumda derman kalmadi resmen bitter yedimde toparladimKendimize yazik ediyoz is is diye bide ben alabilsem o karari cok iyi olcak

Canım zayıfken tanıştım ama evlendigimde digr fotolardaki gibi hamile kalmadanki halim gibi 67 felandım.Siyah elbiseli olan 9 martta oglumun dogum gününde 58 oldugum fotom

de bana ösledinmi beni melisim..:)

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:kk peynir,1 dl.kepek,1 domates,1 zeytin,1 yumurta sarısı,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi
Ögle:haşlanmış karnıbahar,3 kaşık yogurt,1dlkepek
Ara:ince 1dl.pasta,çay,3 kurabye.
Akşam:1 tabak kıymalı makarna,1 kase yogurt.
Ara:yeşilçay,1 avuç çilek

Su:3.5lt
Spor:1 saat yürüyüş,150 mekik,110 ip atlama,100 bacak hareketi

İlk defa haşlanmış karnıbahar yedimAslında karnıbaharı hiç yememiştim.Geçen sene hamileyken kaynanamda yedim ve bayılmasamda bebegim için sevdim.Şimdide çıtır için salatasını yedim ama çk migdem bulandıOh ne güzel bu öglen saglıklı beslendm derken hop çat kapı misafirNeyse yapcak bişi yok artık.Yarın öglende gündeyim

menücümle ben kıslar:))))

sabah 2 pişi çay,, hamur kızartması peynrili :)

ara 5 biryerde çay 5 badem

öglen 1 tas yogurt tarçınlı

akaşm 1 karnıyarık 3 ymk kaışıgı bulgur pilavı turşuu,,

orata şekerli kocişle türk kahvesi

Sabah arada olur oyle afiyet olsun Oglen yogurdun yanina 1 meyve olsaymis daha iyiymisOnun disinda iyi menu kahveler de icilmis

tebrrikler canım çok güzel bi menü olmuş

öğlen o tavuk ğöğsünün yanına simit yememeliydinya simiti ya tavuk ğöğsünü yeseydin
onun dışında menün güzelo akşamki köftede sanki biraz fazla olmuş:26:

Son düzenleme:

o patates hiç olmamışfasulyeyle yoğurdu tek yeseydin mükemmel olurduakşam süper olmuşama o cicibebe işi bozmuşçok kalorili yapıyorlar çocuklar için onu hiç yememelisin

Son düzenleme:

menün toplamda güzel ama ben senin yerinde olsam o pastaları yerdim ama akşam yemezdim ama sen emziriyorsun gerçi olsun yinede tek yoğurdu yiyebilirdin onun dışında menün güzel

Son düzenleme:

kıss senin menün benimki gibi hep az ve özgüzel olmuş canım tebrikler

dünkü menüm kıslar sabah nesfit ara yok öğle 2 kaşık makarna biraz yoğurt bir kase çorba ara bir kuru pasta:18:akşam 2 veya 3 dilim börek yedim:26:yorumları bekliyorum

dünkü menüm kıslar sabah nesfit ara yok öğle 2 kaşık makarna biraz yoğurt bir kase çorba ara bir kuru pasta:18:akşam 2 veya 3 dilim börek yedim:26:yorumları bekliyorum

Bana kizma ama sen bu sekilde beslenerek yanlis yapiyosun. Tam olarak hedefin bi an once kilo vermekse dogru yoldasin ama bilki canim kilolari veripte normal beslenme duzenine gecince gene kilolarini alcaksin geri ve emeklerin bosa gitcek cok az ve sagliksiz besleniyosun onemli olan sadece zayif olmakmi yoksa asil onemlisi saglikli olmakmi daha genciz ama yaslancaz elbet mesela bugun azcik yogurt yiyerekmi kalbini organlarini besledin bekli cok iradelisin ama bu kadar ac kalmana gerek yokki bence kahvaltini et nesfiti zayiflaman durursa bi ara yaparsin peynirini zeytinini bitki cayini etini tavugunu tahilli ekmegini ye bak nasil zayifliyon hem doyarsin hem zayiflarsin emegine saygi duydugum icin yazdim yoksa seni tanimiyorum bile sonucta bunu hakettigini dusunuyorum ve kalici zayifla istiyorum

Eki Görüntüle 371584

HEPİNİZE GÜNAYDIN ARKADAŞLAAR

çok keyifsiziim benyaa
,,reglim 5 gün gecikti,boşver strs yapma dedim kendime ama,aklıma düşünce gelde stres yapma,,dr'a sordum telde sonuçta haplar kullanıyorum zarar olur falan,dedi test al bak bakalım negatifse kullanmaya devam et ilaçlarını dedi,bende demin aptım negatiftii,rahatladım azda olsa,,belki daha erken ama,,ilac kullanmasam reglimi bekliycem 15gün gecikse anca öyle şüphelenicem ama korkuyorumneyse bakalım her wcye gittiğimde bi belirti varmı diye bakıyorum,gelmiyo işte yokyokçok canım sıkkın

ee sizler napıyonuz keyifler yerindedir umarım,,

nesfitte yeterince vitamin değeri var yani sağlıksız bişey değil markete gidince üstünü bi oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…