Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Menunu okudum ooo cok guzel diyodumki 21 deki elma ustune bide kivi hic olmamis sonra kilo veremezsen niye veremiyom dersen sebebi bu gerci benim menum senden beter ta bugun nese gecenlerde tv de denk geldim aksam hava karardiktan hatta ve hatta saat 4 ten sonra seker iceren meyveler yenmemesi gerek elmadan bi isirik alinca kendini yenilemeye calisan vucutta (hava kararinca )hop pankreas insulin salgiliyo sonra bunlar direkt basen gobus olarak geri geliyo oyuzden ben aksamlari uzun suredir meyve yememeye ozen gosteririm triendy beni dogrulucaktir ben emeklerin bosa gitmesin diye nacizane yazdim okadar emek veriyoruz cok acikirsan peynir at agzina ya da sut seker icermiyo onlar bi meyve yedin birdunya laf duydun :KK9::KK9:

ben böyle olduğunu hiç bilmiyordum. meyvesiz yaşayamam. çookk seviyorum. eee gündüz de işteyim. nasıl yiyeyim. ne yapsam ki...hem oğlumla benim akşamları meyve yeme ritüelimiz var.

Menunu okudum ooo cok guzel diyodumki 21 deki elma ustune bide kivi hic olmamis sonra kilo veremezsen niye veremiyom dersen sebebi bu gerci benim menum senden beter ta bugun nese gecenlerde tv de denk geldim aksam hava karardiktan hatta ve hatta saat 4 ten sonra seker iceren meyveler yenmemesi gerek elmadan bi isirik alinca kendini yenilemeye calisan vucutta (hava kararinca )hop pankreas insulin salgiliyo sonra bunlar direkt basen gobus olarak geri geliyo oyuzden ben aksamlari uzun suredir meyve yememeye ozen gosteririm triendy beni dogrulucaktir ben emeklerin bosa gitmesin diye nacizane yazdim okadar emek veriyoruz cok acikirsan peynir at agzina ya da sut seker icermiyo onlar bi meyve yedin birdunya laf duydun :KK9::KK9:

ben böyle olduğunu hiç bilmiyordum. meyvesiz yaşayamam. çookk seviyorum. eee gündüz de işteyim. nasıl yiyeyim. ne yapsam ki...hem oğlumla benim akşamları meyve yeme ritüelimiz var.

Meyveyi tabiki ye sonucta cok faydali ama gunduz elmayi dilimle koy saklAma kabina caktirmadan ye oglunund meyve yeme aliskanligi olmasi cok guzel sen de ya yemicen yada 1 isirik alcan yergibi yapcan bunu hem gulben ergen hemde yabanci bi yasamkocu spor antrenoru soyledi ikisi de elma ornegini verdi hatta karar seni arastir belki benzer seylere sende rastlarsin

BUGÜN:Aç karınla 1 bardk ılk limnlu su.
Sabah:kk peynr,1 domates,1 biber,3 zeytin,yarım yumrta sarısı,1dl.ç.ekmek,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,2 ısırık bitter.
Ögle:4 kaşk mantı,2 kaşk yogrt,1 küçk tas sütlaç.
Ara:ıhlamur,1 avuç b.leblebi.
Akşam:menemen,1 tas çorba,1.5dl.ç.ekmek.
Ara:1 muffin,2 kandil simiti,çy.

Su:3.5lt
Spor:temizlik,300 mekik.

Ögle msafirlerim vardı.Hadi mantı sütlaçla iyi yaptgmı düşünyrm en azındn hamur işi yapmadım.Aaaa akşamda misafir.Dedim hamur işi yaparsam yenicek ve kalıcak 2 ün bitirmeye çalışıcam muffin,kandil simiti ve kuru pasta yaptım.Kendimce çözümler bulyrm işte.Oğlşn dogm günü nedenyle şu mekik olayını bırktm sanmayın.Bugün tam gaz mekik ve o videodaki hareketlere devm edicem inş.

Meyveyi tabiki ye sonucta cok faydali ama gunduz elmayi dilimle koy saklAma kabina caktirmadan ye oglunund meyve yeme aliskanligi olmasi cok guzel sen de ya yemicen yada 1 isirik alcan yergibi yapcan bunu hem gulben ergen hemde yabanci bi yasamkocu spor antrenoru soyledi ikisi de elma ornegini verdi hatta karar seni arastir belki benzer seylere sende rastlarsin

çok teşekkür ederim. hatta bugün iş için şehir dışındayım. çantama bir muz koydum. bakalım çaktırmadan yiyebilecekmiyim.
sabah kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği, yarım salatalık, 2 çatal bal, 2 zeytin, 4-5 dilim sucuk yedim.
az önce bir tane kuru kayısı yedim. şimdi de tek şekerli çay içiyorum. bugün yanıma bitki çayımı da aldım. şehirdışında olmama rağmen muz ve bitki çayını tüketebilecek miyim.

yoldaşım resim koyamıyorum ben yaa beceremiyorum o işi pek:)) zatende okadarda merak edilcek biri deilim :))))))))))))))

semih cim çıtırıla berabr 3 kişi olduk nescitiii ama ben sadece sabahalrı yiycem:KK52:

Kendine nie öle sölüosun:KK20:Her kadın merak edilecek kadar güzeldir:KK12:Öz güvenin herzamn olmalı hayatta.Unutmaki sen en degerlisin:KK34:

evet canım takip ediyordum,yarım yarım:KK34: iyi gidiyorsun.inşallah hedefine kısa zamanda ulaşırsın.:KK16:

Ayyy melisim bak yarım larım meşhur olmuş:KK17::KK1:Takip ettgini kanıtladın:KK9:İnş. canım:KK16:

Kızalr elma konuşulmş.Çıtırcık aralarda meyve die die küçk amasya elmalarından alıyorum ve acıkınca habire yiyiyrm.Yatmadan 1 tne yerim.AMA KİLO YAPIOMŞ MADEM GNDÜZ YERM BENDE.

Triendy bu konu hakkindaki yorumun nedir?

yukardaki konu hakkındaysa,evet çok doğru canım:KK56:valla ben akşam 22de bi portakal yiyim dedim,araştırdım bide ne göreyim osaatte bi meyve yemenin 1d. kek yemeyle aynı etki olduğunu öğrendim:KK25:1d kopardım gerisini çocuklara vermiştim:KK4::KK39:

Senin teyid etmene sevindim canim.Farkli onerileri bilgilerimizi paylasarak yanlislarimizi duzeltiriz daha rahat kilo verebiliriz:KK34:

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. sormak istediğim birşey var. bu meyveyi en son saat kaçta yiyebiliriz.

ben 18'de akşam yemeğimi yedim. azönce bir bitki çayı içitim. şimdi bir elma yesem olmaz mı???

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. sormak istediğim birşey var. bu meyveyi en son saat kaçta yiyebiliriz.

ben 18'de akşam yemeğimi yedim. azönce bir bitki çayı içitim. şimdi bir elma yesem olmaz mı???

Birsey deil canim benimduydugum bildigim su olay aslinda meyve deil aksam havakarardiktan sonra vucutkendini dinlenmeye aliyo yenilemeye calisiyo meyve dahil ne yersen ye kendini yenilemeyi birakip yedigin seyi sindirmeye ugrasiyo aksam vucut kendini kapatiyo sindirme olayi olmuyo aslinda vucut aa bu meyve zararsiz demiyo özellikle seker iceren seyleri direkt yaga ceviriyomus bende yiyorum meyve deil ama 3 yulafli mesela aslinda yememek gerek ee cok aciktik ne yicez protein 10 findik 1 parca peynir ya da sut Elma deilde bunlari ye bunu aliskanlik haline getir meyveyide sabah kahvaltidan 2 saat sonra bide aksam 3 - 4 gibi ye engec ve yogurt ya da sutle ye meyveyi seker hastalarina boyle oneriyo doktorlar kan sekerinin aniyukselmesini engellyo yogurt yada sut 3 kasik yogurt kafi sorunun cvbini uzun oldu ama cvp : Yeme:KK39:

Aç karnina 2 brdk ilik su
Sabah:2dilim cavdar ekmegi 3 dilim peynir 3 zeytin 2 catal recel 2 ceviz roka
Ara:yarim muz 2 kasik yogurt
2 saat sonra nescafe 2 parca bitter 6 yulafli
Ara:1 avuc findik
Aksam: 2 kasik pilav 4 yemek kasigi bezelye 3 kasik yogurt
Kocise kurabiye yaptim pisince nasi olmus die baktim 1.5 tane yedim simdi yesilcay iccem yaninda bisi yemicem :KK31:

Birsey deil canim benimduydugum bildigim su olay aslinda meyve deil aksam havakarardiktan sonra vucutkendini dinlenmeye aliyo yenilemeye calisiyo meyve dahil ne yersen ye kendini yenilemeyi birakip yedigin seyi sindirmeye ugrasiyo aksam vucut kendini kapatiyo sindirme olayi olmuyo aslinda vucut aa bu meyve zararsiz demiyo özellikle seker iceren seyleri direkt yaga ceviriyomus bende yiyorum meyve deil ama 3 yulafli mesela aslinda yememek gerek ee cok aciktik ne yicez protein 10 findik 1 parca peynir ya da sut Elma deilde bunlari ye bunu aliskanlik haline getir meyveyide sabah kahvaltidan 2 saat sonra bide aksam 3 - 4 gibi ye engec ve yogurt ya da sutle ye meyveyi seker hastalarina boyle oneriyo doktorlar kan sekerinin aniyukselmesini engellyo yogurt yada sut 3 kasik yogurt kafi sorunun cvbini uzun oldu ama cvp : Yeme:KK39:

çok teşekkür ederim. bugün 19 da bir elma yedim. ama anladım ki bundan sonra yenmeyecek. eve genelde 17 de geliyorum. meyvemi yiyeceğim. akşam yemeğini 18 yada 18:30 gibi yiyoruz. akşam yemekten sonra birşey yok...yeniden teşekkürler...

Kendine nie öle sölüosun:KK20:Her kadın merak edilecek kadar güzeldir:KK12:Öz güvenin herzamn olmalı hayatta.Unutmaki sen en degerlisin:KK34:

Ayyy melisim bak yarım larım meşhur olmuş:KK17::KK1:Takip ettgini kanıtladın:KK9:İnş. canım:KK16:

yoldşaım valaa alçakgönülü olmak hep tarzım oldu :)) yoksam hiç fena deilimdirr haa:)))

kıalarrr menücümle ben:)

sabahn 1dlç çavdar ekmegi sucuklu yumurta kocişile tahin pekemz çay

ara şeftali form

öglen duadaydık yarım pide çay

akaşm 1 kase tarhana çorbası 2 kuru köfte 1 çigköfte

yogurt

nescafe 5 adet tusuz badem 3 tutuku biskivi

çok teşekkür ederim. bugün 19 da bir elma yedim. ama anladım ki bundan sonra yenmeyecek. eve genelde 17 de geliyorum. meyvemi yiyeceğim. akşam yemeğini 18 yada 18:30 gibi yiyoruz. akşam yemekten sonra birşey yok...yeniden teşekkürler...

Birsey deil canim ne demek.Daha iyi olur hem aksam yemeginde de karnin cok ac olmaz az yersin umarim tartiya yansir azmet 1 hafta 18:30dan sonra bisi yeme sonra sonucu bize bildir:KK34:

kıalarrr menücümle ben:)

sabahn 1dlç çavdar ekmegi sucuklu yumurta kocişile tahin pekemz çay

ara şeftali form

öglen duadaydık yarım pide çay

akaşm 1 kase tarhana çorbası 2 kuru köfte 1 çigköfte

yogurt

nescafe 5 adet tusuz badem 3 tutuku biskivi

Menun gayet guzel canim yarim pide yiyebilon ne guzel ben olsam tam yerdim kesin :KK30:

sabah aç karnına ılık su türrk kahvesi
kahvaltıda 2 dilim ç. ekmek 1 sürümlük tereyağ kıymalı yumurta azcık 5 zeytin 1 çatal peynir çay
ara türk kahvesi az şekerli
öğle 1 tabak çorba 2 d. ç. ekemk yarım karnıyarık
ara karışım çayı bide tatlı yapmıştım bisküvi tatlısı 1 tane ondan yedim
akşam 2 yemek kaşığı kurufasulye 2 yemek kaşığı erişte yoğurt ve 1 dilim daha pasta
ara yeşilçay yatarkende 1 bardak süt içebilirim belli değil su 2 litre oldu
spor bacak açma hareketi şu yarım mekiği deneyim dedim ama yapamıyorum ebru nasıl yapıyosun a çok zor 9. usunda bitiyorum benn:KK53:

3 mil leslie yaptım. 100 oklava hareketi yaptım. ama şu mekik olayını yapamıyorum. ölüyorum sandım.

X