- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.321
Baslangic:63
Suan:56
Toplam Giden:7
Hedef Kilom:49
(3 ay oldu baslayali)
BUGÜN:Aç karınla 2 bardk ılk limnlu su.
Sabah:kk peynir,y.domates,y.yumurta sarısı,2dl.kepek ekmek,3 zeyitn,çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:2 dolma,1 dl.kepek ekmek.
Ara:çay,elma çayı.
Akam:yok
Akşm işim çıktı oyüzden yemek yiyemedim.Sonra acıkmam dedim ama 11 de 2 dl. ekmek,1 domates,kk peynir,1 elma güplettim ve şimdi bogazlarm çin elmaı ıhlamur içiyorum.Veeeeee az önce bunları yediktn sonra tartıldım veeeeeeeee57.5 çıktım:44:2 saat yürüdüm tempolu acep ondanmıdır nedir.Ama artık az yiyerek zayıflanır düşüncesine inanlara dogru kayar gibi oldum.Buna inanmama beni iten nedir bilmiyorum semih mi acaba Semih12 sen cuma günü kç çıktın?Az yiyerek verirsen tebrk edicem seni arkadaşım.
oğlunda çok şirin bu arada allah sana bağışlasın nice doğum günlerini kutlarsınız beraber inş:130:
Saol serapcım Rabbim cümlemizinkini bagışlasın.Albümünü daha yeni farkettimebrucum doğum gününüz kutlu olsun cnm oğluşun çok tatlı maşallahh allah bağışlasın
Albume simdi baktim ve sok oldum incecik olmussunoglunda cok tatli Allah bagislasin
Saol arkadaşım.Eşinede çok geçmiş olsun.Yorumun içinde saol.İlk sen gördün albümü sanırım.Valla sırf beni görün die sizler için koydum.Bende sizleri merak ediyoum ama:44:
Saol serapcım Rabbim cümlemizinkini bagışlasın.Albümünü daha yeni farkettimÇok içten samimi bi insana benziyorsun.Ne biliyim yüzün glüşn bende öyle bir his uyandırdı.Ben yüze bakınca notunu veren biriyim. Bende siizn iiçn eşimin izniyle resim koydum canım.