Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

albümlerinizi gördüm kıslrr çok hosunuz hepinizdee:),

menüm sabah 1dlm çavdar ekemgi omlet çay

ara ıhlamur çiçegi

öglen istanbul çatalı çay yarım profotil:=)

akşam 2 ymk kaışıgı spageti tavuk sote yogurt

şekersiz nescafe 5 badem tusuz 1 lokum

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrr

inanmıyorruuum bilin bakam nolmuşturr

tartıldıııımmm:98:

ve inanamadım gözlerimeeeeeeeeeeee

ağlamak istiyorum sayın seyircileeerrr

dün akşam bu saatlerde 61.3ü görmüştüm cıbıl olarak tabi

bu sabah tartıdaa 60.2yi gördüm

ve finaaaall şuan yine aynı saatlerdeyim yeme faslım çoktan bitti tabi son aramıda yaptım az önce vee sonuç

:119::119::119:60.1:119::119::119::119:

yarın kaç çıkıcamı hayal bile edemiyorum

Tebrikler 58 ide gorursun ins.Cok gùzel bir duygu olsa gerek
canım 58 değil,55i görmem lazım en acilindeen:18:
wayy çıtırcık hedefe bir kilon klamışş çok iyyy tebriklerrr:)
hedef 55 kız dedimya eşimle iddaya girdikya yine,9nisana 55 olmam gerek
menülerimizi yorumlamaısınn çıtırıcık hatunnnnnnnnnnnn

canım yaa,haklısın ama,inanki bu aralar menüdeki yemeklere bakmamam lazım,oyüzden okumuyorum bile,yoksa gece gece canım çekiyobu seferde veremezsem kilo yanarım,oyüzden azcık siz benim menülerimi yorumlayın
ya aslında sizde başlasanıza nesfit 14gün programına,çok faydası olucak gibii,hadi yalnız bırakmayın beniii

hee unutmuşum 55 diimii hedeff dogruu yaparsın senn ben inaıyorum sanaa:)

kısım valaa iki bişe yazsaydınn aslında iy olurduu fikir oluyor bize ama çok istersen ben yorumlayım senii :) zevkle ama mneü yok ortada nesfiti 14ğün mü yapcan yanınd abaşka ne yiycen peki

menün iyde arada kaçak var sankii özgecim:)

aslında kıslarr 3 ay olduu kocaa biz hala azar azar kaçıyoruzz yediklerimiziii freni tam tutsak idal kikoya gelcektikk( ben 71.8 kiloyla başladım bu serüvene şimdi 67.6 ama çok yavaş gitmişim onun için sıfır kaçamak olsaa süper olcak ama nerde o iradeeee bende hedefim 60 benim yaaaa

yarın düzene tam başlıyorum canımyaa,sabah nesfit,öğlen istediğim herhangi az yağlı bi yemek et tavuk balık sebze yemeği ne istersem işte,salat yoğurt,aralarda yine meyvem olcak,akşamda nesfitle kapatcam,iki gündür nesfiti akşam yiyorum,bitti diye,neyse bugün aldım şükür kocaman paket hemde,çok faydası olucak şimdide hafifledim,tok karına 60.1çıkmak ne demek yaa,her gece 62.5-63 çıkan ben hemde daha düne kadar,bugün sıfır kaçamakla bitirdim hem çok mutluyum,yarın kaççıkıcam merak ediyorum,59u gördüm kesin
hadi hadi sizde yapın valla şıp diye gider kilolarınız benden demesi

ben busabahtan eski irademe döndüm yine 3 haftadır hemen hemen kşam yemekleri geç yiyom 19-20 gibi ama artık yeter dedim ve bugün kocemde evdeyken en geç 5 te yedim onlar 19:30 da yediler cnm bilem çekmedi valla 5 te yediğim için bugün yedklerimi yazayım
sabah nescafe 1 bardak ılık sukahvaltı 2 dilim ekmek 1 dilimi tereyğlıydı 3 zeytin 1 yumurta beyazındaan sarısını küçüğüme yedirdim 1kk peynir 1 çatal sarelle şekersiz çay
ara türk kahvesi
öğle 1 tabak çorba 2 yemek kaşığı az tuzlu makarna yoğurt sarımsaaklı ekmeksiz
ara büyük bi bardak karışım çayım
akşam 1 tabak çorba sadece ekmeksiz hala çok açım ama yemiycem evet irademe tekrar döndüğüme çok seviniyorum inşallah bırakmam birazdan da sütlü nescafemi ierim
su 2 litreyi geçti spor yok ve bol bol emzirdim bebişimi :))

evet bugün ki rezil menüm:
sabah
1 dilim kıymalı börek
yeşilçay
1 kk dan peynir
2 zeytin
2 çatal bal
ara: 1 orta şekerli kahve
öğle: 1 kase çorba
3 yk kadar bezelye yemeği
3 yk kadar erişte
muz
salata
ara yok
ve akşam 1,5 kıymalı pide...
evde değildim. işte yedim bunu dışarıdan sipariş ettik. eve 22:00 de geldim. bir fincan yeşil çay içtim.

offff allah beni davul etsin....

çok agır olmuuş bu menüü yaa bide akşam yemeginde yemisnnn buğünü geç sen :)

Kacamak dedigin biskuvi cikolata ise hergun yiyorum ben onlari cani
Cikolatayi 1 hafta yiyom bi hafta yemiyorum boylece abur cubur istemiyo canimyemesem hepten gozum doncek​

wala denemeyee deger ama su kaybı oluşuyorr ilk etabtaa bolbo lsıvıda almalısın çıtıtırcık sütelemi yiyosun göbek yaapr oda ayagsız süt all ama olmsa bende enicemm evde nesfit vardı koca pakett duruyor öylee:)

[TE]

seiinn menünn gayat iy serapcım

yok canımya ne göbek yapcak süt,koyduğum yarım su bardağı yarım yağlı süt
su kaybı çok kilolularda oluşur ilk etapta,bizde fazla kilomu var okadar,hem zaten ne zamandır kilo vermeye çalışmıyonmu sen,su kaybı gitmiştir gitceği kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…