- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.361
Kacamak dedigin biskuvi cikolata ise hergun yiyorum ben onlari cani
Cikolatayi 1 hafta yiyom bi hafta yemiyorum boylece abur cubur istemiyo canimyemesem hepten gozum doncek
çok yemisinn porsiyon yarım olsa o bile iydii ayran salta yerdin yanındaa evde bir mercimek çorbası yapsaydın yaa miss........
dimii 3 aydır burdayım wala ebruylaa biz çık kaçamk yaptık bakmaa:)) ama denicem sabah ve akşamı nesfitel ggeçirim bir haftaayok canımya ne göbek yapcak süt,koyduğum yarım su bardağı yarım yağlı süt
su kaybı çok kilolularda oluşur ilk etapta,bizde fazla kilomu var okadar,hem zaten ne zamandır kilo vermeye çalışmıyonmu sen,su kaybı g
itmiştir gitceği kadar
evde değildim ki. evde yemeğim vardı ben işten geldiğimde saat 22 idi. tabi bu bahane değil....
albümlerinizi gördüm kıslrr çok hosunuz hepinizdee:),
menüm sabah 1dlm çavdar ekemgi omlet çay
ara ıhlamur çiçegi
öglen istanbul çatalı çay yarım profotil:=)
akşam 2 ymk kaışıgı spageti tavuk sote yogurt
şekersiz nescafe 5 badem tusuz 1 lokum[/QUOTE
Meyve yogurt eksik ama yazmisin evde yoktu diye zaten onu gecersek oglen yarim yemekte bi basari aksam yememissin en azindan haftada 1 tatli yenenilir gunduz aksam guzel ekmek az yemen iyi bisi istersen doymuyosan sadece sabah 2 dilim olabilir
günaydın kızlar
buraya hiç yazmasamda hergün bu topiği takip ediyorum.ebru oğlun çok tatlı maşşallah.doğum günü kutlu olsun,allah uzun ömürler versin.
triendy daha önce tebrik etmiştim seni,yine tebrik ediyorum.sürekli takipteyim senii canım. resimlerin ilham kaynağım oluyor.bugün kaç kg. çıkacağını merakla bekliyorum.akşam okumuştum,sabah ilk işim yazdınmı diye buraya bakmak oldu valllaa. inşallah hedefin olan 55 e ulaşırsın.:13: herkese diyetinde başarılar diliyorum.hoşçakalınn:80:
çok sağol canım benim,hoşgeldin yuvama
inşallah başarırım gerçekten çok istiyorum bunu
bugünkü kiloma gelince 59.7 geldim canımben sanırım akşama kadar vericemi vermişim,sabah verilcek pek bişey bırakmamışım,önceden suyu bol bol arka arkaya içerdim yatmaya yakın,ondan olsa gerek sabah 2kilo az çıkardım,ama dün çok aralıklı içtim,bide yatmaya yakın içmeyince wc'ye çıkınca bide susuz tartılmışım,oyüzden sabaha az gitmiş
çok mutlu oldum ama azimliyim bu sefer
tebrikler canım bu şekil devam et hedefine gelirsin ama 1 ayda çok az bi süre değilmi :26:bide sen hani 20kilo vermişsin kilo verdikten sonra tekrar vermek biraz zor oluyor genelde ama kendini çok sıkarsan başarabilirsin bende seninle nesfit programı yapmaya varım canım inş bi 4 kilo veririm bunula
hoşbuldum canım.
tebrik ediyorum5 li rakamları görmeye başladın artık, gerisi gelir. biraz sabır.dediğin gibi suyla alakalı olabilir tartıdaki rakam.sen başaracaksın ben inanıyorum.zaten başarmışsın çoğu gitmiş azı kalmış biraz daha gayret.azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz.devam et canım başarılar,kolay gelsin:109:
çok teşekkürler canım,darsısı isteyenlerin başına,,,
yalnız bu ilk 5li rakama inişim değilekim 21'de ilkkezimi yaşamıştım 59.8le toplamda 11ayda 20 kilo vermiştim,ama kaç ay geçti bidaha göremedim o rakamı bi ara 59.7i görmüştüm bide hepsi o,bu 3.cü görüşüm bidaha 60ı görmem inş...:26:
evet çok zor olucak,ama şu varki ben 6 aydır düzenli beslenmiyorum ona rağmen 60-61 takılı kaldım almadım yani,anlıycan bayabi şaşırttım bünyemi yedimde yedim,şimdi tekrar dengeli sağlıklı beslenmeye başladımya,veririm inş..
sende 4kiloyu kesinlikle verirsin çok sevindim yoldaş olduk:16
evet pinti eşim sağolsun çok kolaymış gibi 1ay süre verir hepbundan öncekindede 1aydı süre ama en azından 57 ol diyodu şimdi 55 dedi,çıldırmış olmalııııı :
sen nesfitle sütü ne kadar koyuyorsun:13:
günaydın kızlar
buraya hiç yazmasamda hergün bu topiği takip ediyorum.ebru oğlun çok tatlı maşşallah.doğum günü kutlu olsun,allah uzun ömürler versin.
triendy daha önce tebrik etmiştim seni,yine tebrik ediyorum.sürekli takipteyim senii canım. resimlerin ilham kaynağım oluyor.bugün kaç kg. çıkacağını merakla bekliyorum.akşam okumuştum,sabah ilk işim yazdınmı diye buraya bakmak oldu valllaa. inşallah hedefin olan 55 e ulaşırsın.:13: herkese diyetinde başarılar diliyorum.hoşçakalınn:80: