- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.281
başlangıç:71.8
geçen hafta:67.8
bu hafta:67
gelen/giden:800 gr gitmiş
toplamda giden:4 kilo
hedef:60
cumaa gecesinden yazım dedim:)))
ama cuma gecesinden değil cuma sabah kalkıp wcden sonra elbisesiz tartılmamız gerekiyo canım,akamdan tartıldıysan o doğru sonuç değildir.sabahları tartıl
ama cuma gecesinden değil cuma sabah kalkıp wcden sonra elbisesiz tartılmamız gerekiyo canım,akamdan tartıldıysan o doğru sonuç değildir.sabahları tartıl
anladım canım tamam öyleyse,,ama zamnım olmadı sabahh babamı götürdüm doktoraa tatlımm........... muhtemelen aynıı gibiyimmm
çıtıtırcık tekrar formuna dikaet etmene esevindim gazan mübarek olaa:))))))
merhaba
sigarayı bıraktığımndan beriwc ye düzenli çıkamıyorum. 2 günde bir ancak. Bu sabahta wc ye çıkamadım. Hatta hala çıkamadım.
kızlar cuma günkü kilo bildirimleri aşağıdaki gibi yapın lütfen ,,hadi bakalım
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:
verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice
bu şekilde yazın azınlığız zaten zor olmaz, kilo listesi yapıcam size özel,, belki daha motive olursunuz hepinize güzel bi cuma diliyorum inşallah benim içinde
tuğbaa
anladım canım tamam öyleyse,,
babanada çok geçmiş olsun her neyi varsa
sağol canım inşallah bu sefer olcak
canım bende 2gündür çıkamıyorum büyük ihtimal kilomuzuda etkilemiştir bu durum,oyüzden sana tavsiyem form çayı kabızlığa çok iyi geliyo içebilirsin,,bende birazdan içicem 2gündür bitki çayıda içmiyorum rahatsızlığımdan ötürü yapmaya fırsatım olmuyodu neyse bugün içicem çok şişim yaa
ebru yoldaşım nerdesinnnnnnnnnn
Kızlar geçmiş kadınlar gününüz kutlu olsun.
Melisim babana çok geçmiş olsun.
Çıtırcık sanada çok geçmiş olsun.
Dün akşam oglumun dogum gününü kutladık.Sesim kısıldı çünkü yer büyük olunca seslenmektan organize etmekten mahfoldu ses tellerimÇok şükür herşey yolunda olgumuza harika bir dogum günü partisi yaptık. Nede çabuk geçti 1 sene inanamıyorum.Gözümün önünde anlamadn büyüdü bile Kapıda girenlerin ilk cümleleri:nolmuş sana böyle,kız kaç kilo verdin,inanmıyorum naptında zayıfladın,harika olmuşsun,ebru nasıl bu hale geldin waww,çok zayıfalmışsın dahada verme,............vb........bi sürü harika iltifatlar sorular tebrikler
Mutlulugum ikiye katlandı.Kendime güvenüm geldi.Pistte öyle bir yürüyüşüm vardı ki sanırsınız kırmızı halıda hollywold yıldızı
Kızlar bişi sorucam.Eşim resim eklememe izin vermiyoAlbüm oluştursam sonra silsem olur mu?Silinmemezlik olur mu acaba?:18:Görün daha sonra silicem resimleri.Herşeyi sizin için yapıyorrum.Allahım affet kötü bişi yapmıyorum ve eşimi çok seviyorum:18::26: