Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

menüm çıtırıcıgım geçmiş olsunn tüm tpigimizdeki bayanalrın günü kultltu olsun kızlar:)) yoldaşım

sanah 1dlm çavdaer omlet çay

ara elma

öglen patets saltası çay

akşam kahvaltı

başlangıç:71.8
geçen hafta:67.8
bu hafta:67
gelen/giden:800 gr gitmiş
toplamda giden:4 kilo
hedef:60

cumaa gecesinden yazım dedim:)))

ama cuma gecesinden değil cuma sabah kalkıp wcden sonra elbisesiz tartılmamız gerekiyo canım,akamdan tartıldıysan o doğru sonuç değildir.sabahları tartıl

kilo bildirimim

Başlangıç: 79.8
Geçen hafta: 60.5(hatta bikaç haftadır böyle)
Bu hafta: 60.3
Giden: 200
Toplam verilen: 19.500:129:
Hedef: 58
:130:

Eki Görüntüle 363949

pazartesi başladım ya tekrar eski sağlıklı beslenme düzenime,ozaman kayıt ettim 61.6 geldim tartıda,4günde tekrar düştüm 60'a güzel bişey bu,bakalım pazartesi kaç çıkıcam
bu haftaki tek kaçamağım akşam geç saatte 2gün üstüste 3er tane kemal paşa yedim,ve bide en büyük hatalardan biride eşim akşam geldiği için,hep geç yedik 7den önce yemek yiyemedik
bana diyo bide yazık,bitanem ben önümüzdeki pazartesiden itibaren 3hafta boyunca paşa vardiyesindeyim ozaman her akşam erken yer dikkat edersin bu hafta boşver demişti,ama ben olmaz geç yeriz sorun değil ben dikkat ettikten sonra sorun olmaz dedim,ve kararlıyım 1nisana kadar 55i göstercem sana tartıda dedim
hadi kazam mübarek ola,bu hafta hep paşada(15.00--01.00arası çalışcak)

bunu daha dün çektimbiraz nü bi foto ama alıştınız artıkgerisini özel albümüme koycam,dün yapıyım dedim son rötuşları bitek bunu yapmışım ötekiler bekliyo,bende bunu koyıyım dedim buraya hazırlamışken

Eki Görüntüle 363955

Son düzenleme:
Kilo bildirimi

Başlangıç 71.8
Gecen hafta 66.1
Bu hafta 66.9
Gelen 800 gr
Giden yok
Toplam giden 4900

Bütün hafta kadayıflar kaymaklar boreklerle beslenmenin sonucudur..ornek almayinizzzz

ama cuma gecesinden değil cuma sabah kalkıp wcden sonra elbisesiz tartılmamız gerekiyo canım,akamdan tartıldıysan o doğru sonuç değildir.sabahları tartıl

ama zamnım olmadı sabahh babamı götürdüm doktoraa tatlımm........... muhtemelen aynıı gibiyimmm

merhaba
sigarayı bıraktığımndan beriwc ye düzenli çıkamıyorum. 2 günde bir ancak. Bu sabahta wc ye çıkamadım. Hatta hala çıkamadım.

ama zamnım olmadı sabahh babamı götürdüm doktoraa tatlımm........... muhtemelen aynıı gibiyimmm
anladım canım tamam öyleyse,,
babanada çok geçmiş olsun her neyi varsa

çıtıtırcık tekrar formuna dikaet etmene esevindim gazan mübarek olaa:))))))
sağol canım inşallah bu sefer olcak
merhaba
sigarayı bıraktığımndan beriwc ye düzenli çıkamıyorum. 2 günde bir ancak. Bu sabahta wc ye çıkamadım. Hatta hala çıkamadım.

canım bende 2gündür çıkamıyorum büyük ihtimal kilomuzuda etkilemiştir bu durum,oyüzden sana tavsiyem form çayı kabızlığa çok iyi geliyo içebilirsin,,bende birazdan içicem 2gündür bitki çayıda içmiyorum rahatsızlığımdan ötürü yapmaya fırsatım olmuyodu neyse bugün içicem çok şişim yaa

başlangıç:68

geçen hafta:64.200
buhafta:64.600
gelen:400
hedef:55

bypas oldunbabam kalbinden onun kontroleri vardı cnm onun için gitikk.... saol tatlım

başarmısın zaten yaa baksanaa ortada yani:)

menüm

sabah yarım simit peynir 3 zeytin çay domates biber

ara bögürtlen çayı elma

öglen 1 ev pgaçası mayalı

ara türk kahvesi

akaşm tavuk sote 1 halep dolması salata

ebru yoldaşım nerdesinnnnnnnnnn

Burdayım arkadaşım.Dün akşam oglumun dogum günüydü.Telaşım bitti çok şükür.Çok kalabalık ve güzel bir dogum günü oldu yarumun.Resmini eklerim.1 şeklinde eker hamuru kurabiye magnetleri temizlik derken vaktm olmadı.Sesim kısıldı.Habire sıcak su feln içiyorum.Yer büyk olunca organize ederken bagırmak zorunda kaldm ve sesimi kaybettmGeçmişe bir göz atayım

KİLO BİLDİRİMİ
Başlangıç:63
Geçen hafta:57.9
Bu hafta:58.0
Giden yok
Gelen:100
Toplam giden:5 kilo

Kızlar geçmiş kadınlar gününüz kutlu olsun.
Melisim babana çok geçmiş olsun.
Çıtırcık sanada çok geçmiş olsun.

Dün akşam oglumun dogum gününü kutladık.Sesim kısıldı çünkü yer büyük olunca seslenmektan organize etmekten mahfoldu ses tellerimÇok şükür herşey yolunda olgumuza harika bir dogum günü partisi yaptık.Nede çabuk geçti 1 sene inanamıyorum.Gözümün önünde anlamadn büyüdü bileKapıda girenlerin ilk cümleleri:nolmuş sana böyle,kız kaç kilo verdin,inanmıyorum naptında zayıfladın,harika olmuşsun,ebru nasıl bu hale geldin waww,çok zayıfalmışsın dahada verme,............vb........bi sürü harika iltifatlar sorular tebrikler
Mutlulugum ikiye katlandı.Kendime güvenüm geldi.Pistte öyle bir yürüyüşüm vardı ki sanırsınız kırmızı halıda hollywold yıldızı

DÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limonlu su.
Sabah:1dl. ekmek,yarm yumurta sarısı,kk peynir, zeytin,domates,ıhlamur.
Ara:tük kahvesi.
Ögle:1 simit,1 ayran.
Yatmaya yakın ıhlamur,1 avuç badem.

Koşuşturmkatan yemek yiyemedim.Ogluşun pastasından bile yiyemedim.

Su.2 lt.
Spor:yarım saat yürüyüş,koşuşturmacaaaaaaaaaaaaaaaa.

BUGÜN:Aç karınla ılık ballı limonlu 2 bardak su.
Sabah:1 simit,1 karper,yarm yumurta sarısı,5 zeytin,ıhlamur.
Ara:tük kahvesi,çay.
Ögle:3 minik mantı,4 dl.limonlu patates,çay.
Ara:yeşilçay,1 dl.pasta(şükür yüyebildim)
Akşam:1 tas çorba,2 kırmızı biber dolması,turp.
Ara:çay,3 kürdanlı tek atımlık tart(ogluşun şükr tadabildim)

Spor:göbek hareketi
Su:2.5lt

Kızlar bişi sorucam.Eşim resim eklememe izin vermiyoAlbüm oluştursam sonra silsem olur mu?Silinmemezlik olur mu acaba?:18:Görün daha sonra silicem resimleri.Herşeyi sizin için yapıyorrum.Allahım affet kötü bişi yapmıyorum ve eşimi çok seviyorum:18::26:

silinebiliyorr cnaımm tekara albümm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…