Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

menüm

sabah 1 dlm tost çay

aa bögürtlne çayı 1 kivi

öglen ezogelin çorba yogurt

akşam altıda yagsız sosusz spagetii yoguert pazı kavurması

ara ayvalı ıhlamur çayı 3 küçük ekler pastene işi

nes cafe şekersizzz

bu günkü menüm
sabah aç karnına 1bardak su 3 zeytin 1kk peynir 2 dilim salam şekersiz çay 1 yumurta
ara nescafe 3 adet bebe bisküvi
öğle 1 tabak çorba 1 dilim ekmek 2 yemek kaşığı pilav ve 3 köfte
ara 1-2 küçük parça haşlanmış et oldu sadece 1 kk kadar
akşam yemedim çünkü misafirliğe gittim 1 kurabiye küçük 1 tane küçük pasta ve sigara böreği yedim 1 tanecik
gün içinde 2 litre su 3 fincan bitki çayı 2 fincan nescsfe içtim spor yok

Sizleri uzun zamandir takip ediyorum ama yorum yazmayacekindim bende 3 aydir sagliklibeslenmeye calisiyorum 7 kilo verdimbu surecte 6 - 7 kilo daha kaldi menulerimi paylasmakisterim cok iyi olmasalar da fena gitmiyorum

BUGÜN:Aç karınla 2 bardk ılk limnlu su.
Sabah:kk peynir,y.domates,y.yumurta sarısı,2dl.kepek ekmek,3 zeyitn,çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:2 dolma,1 dl.kepek ekmek.
Ara:çay,elma çayı.
Akam:yok

Akşm işim çıktı oyüzden yemek yiyemedim.Sonra acıkmam dedim ama 11 de 2 dl. ekmek,1 domates,kk peynir,1 elma güplettim ve şimdi bogazlarm çin elmaı ıhlamur içiyorum.Veeeeee az önce bunları yediktn sonra tartıldım veeeeeeeee57.5 çıktım:44:2 saat yürüdüm tempolu acep ondanmıdır nedir.Ama artık az yiyerek zayıflanır düşüncesine inanlara dogru kayar gibi oldum.Buna inanmama beni iten nedir bilmiyorum semih mi acabaSemih12 sen cuma günü kç çıktın?Az yiyerek verirsen tebrk edicem seni arkadaşım.

Sizleri uzun zamandir takip ediyorum ama yorum yazmayacekindim bende 3 aydir sagliklibeslenmeye calisiyorum 7 kilo verdimbu surecte 6 - 7 kilo daha kaldi menulerimi paylasmakisterim cok iyi olmasalar da fena gitmiyorum

Niye çekiniyorsun canım sende gel bak kucakladım bile seni

[

selam hoşgeldiniz menülerini paylaşırmısın bizlee ?

[

selam hoşgeldiniz menülerini paylaşırmısın bizlee ?

Hosbulduk tabi paylasirim yarindan itibaren ben dogum yaptim 8 aylikbi kizi
Var yememe icmeme hic dikkat etmedim maalesef gece oturup gunduz uyuyoduk kizimcok gazliydi. Uyku sorunu vardi gece yiye yiye kilo veremedim almadimda 63 kilo dogumdan ciktim öyle kaldimsimdi 56 kiloyum

[QU
yo

iy vermsin cnmm gene borwo menülerini merak etim dogruusu :) bekliyoruzz bebişinide saglıkla büyüt

[QU
yo

iy vermsin cnmm gene borwo menülerini merak etim dogruusu :) bekliyoruzz bebişinide saglıkla büyüt

Tesekkurler ben abur cubur duskunu biriyim esiminde marketi var siz dusunun gerisini iste baktim olcak gibidegil sabah aksam tatli cikolata buskuvi dur dedim hergun 10 tane yulafli biskuvi yerim ogle 7 aksam 3 tane aradada 3 kare bitter okadar ( cokmu oldu ne ; ))nescafe ile sekersiz tabi boyle olunca abur cubur aklima bile gelmiyo hem iskenceye donusmuyo diyetim. Sizve triendy neder bilmem merak ediyorum yanlis mi yapiyorum acaba

canım valaa trndiy topigin koçu ve payalşımın sahibi bizde menü paylaşıp yorumlarız biribrimizi :) ama haketen abur cubur çok yememelisin sadece şekersiz nescafeyle olmuyorr karbonalrı şekeri azaltmalısınn kilo verdin galibaa ? yaş kaç

Abur cubur yazdigimin disinda tamamen kestim ben senelerdir cayimi sekersiz icerim o yonden sansliyim yasimda 24 canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…