- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.181
var jojopcum yaa akşamı kaçırdım farketimm:) ama işte az yesekte gene çok oluyorKaçamaklarin var ama aksamı fena kapatmamissin canım..zaten aksam yemelerini bı azaltsak..ama iste kocislerle zor oluyo..ben sabah dayanamadım tartıldim ama söylemeyeceğim..Vermisim..yarın bidaha tartılayim öyle..sehrayi ben ne zamandır merak ediyorum..evde net yok demişti ama okuldan da girmedi..kustu mü nedir??
Sehraaaaaaa...nerdesin kizzzzzz
canım akşam net gitti giremedim.Valla benim aklıma gelmiyorTopik baya sessizleşti niyeyse
bu biraz benim menüme benzemiş meliscim.kısa ve aztebrikler
Başlangıç:71.8
Gecen hafta:67.2
Bu hafta:66.1
Giden: 1100 gr
Gelen yok Allah'a şükür
Toplam giden:5700 gr
Hedef:65 ama 60 yapıcım önce 65 olayımj
jojop tebrikler gayett güzelll vermsinn:)
Kızlaaar çok mutluyum..sunu da söyledim çıtırla tanışalı beri 5700 verdim..buraya geldigimde 71.8 dim..ama Eylül'de Ramazan bayramında 79 düm..doğumdan sonra ilk once 82 sonra hep 79 düm..6 ayda toplamda 13 kilo verdim..uzun vadede verdigim için sıkılmadım da..yorulup usanmadim da..eğer 60 olursam basari öykümü belki ben de yazarimmmmm...heyyyy heyyyy
Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:58.3
Bu hafta:57.9
Giden:400
Gelen :0
toplam giden:5.100
Küsüratlıda olsa 57leri gördüm şükür.Ama hedef 55 ve tok karınla 55 i gördügüm gün bende 82den 55 e olan başarı öykümü yazıcam.Topigime beklerim
ya kızlar.....bu diyete nasıl motive oluyorsunuz...geçen hafta 1 kilo vermiştim. bu hafta belki de almışımdır. bugün yediklerimi bir yazsam gözleriniz yuvalarından fırlar...ne olur yardım edin bana. 4 kilo vermem gerek. yok veremedim gitti....
kilo bildirimi
71.8
geçen hafta hastalanmıştım tartılmadım
bu hafta 67.8..
wawww süpersin cnm tebrikler
kilo bildiriim
geçen hafta 64 düm
bu hafta 65.1
giden:0
gelen 1100yediklerimede dikkat ediyorum ama bu aralar farkındayım çok yiyorum özellikle kek türü şeyleri makarna pilavları