- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.201
iVillage Video - 5 dakikada kalça ve göbeğe son!
Kızlar artık hergün bu videodaki hareketleri yapıcaam.Haydi kızla sizde 5 dakikanızı ayırınnnnn
az önce denedim süper çalıştırıyo karın kaslarını resmen yanıyo 5 dk bile değil konuşmalırıda geçsen 3 dk sadece teşekküreler cnm
iVillage Video - 5 dakikada kalça ve göbeğe son!
baktım bende yoldaşım saolısn valaa iy olcak bu haraketttlerdee:)
Kızlar artık hergün bu videodaki hareketleri yapıcaam.Haydi kızla sizde 5 dakikanızı ayırınnnnn
Dün kilo verdim diye ödül verdim ama ne ödül..yazayım da utanayım..öğlene kadar ne kadar da iyiydim oysa..
Sabah..1 yumurta, kk peynir, 2 dilim tam buğday, maydanoz, 1 bardak süt
Ara..1 muz
Öğlen.. 1 tabak karnabahar yemeği, 1 dilim tam buğday, yoğurt
Ara.. 1 avuç kuru yemiş, 1 elma, 1 küçük patatesli börek
Aksam..3 4 kasık karnabahar yemeği, 2 patetesli börek, yoğurt
Ara..6 parça kare çikolata, 8 fındık..daha da yedim ama sanirim sanki daha çok yemiştim hatirlamiyorummmm
Dünkü aşırı yemelerimden sonra bugün derin bir nefes aldım ve yeniden başladım. Geçen hafta pazartesi 63,8 idim. Bari iki gün dikkat edeyim de pazartesi tartıda çok moralim bozulmasın.
Sabah 10:30 da kahvaltı yaptım.
1 dilim ekmek, 5-6 tane patates kızartması, 4 tane zeytin, 1 kk dan az peynir, bir tan eyeşil biber, maydanoz, 2 bardak şekersiz çay
bu arada 3 mil leslie, 40 yane oklava hareketi, 5 dk. Karın hareketi yaptım. Oklava da çok başım döndü.
14:30 da12 küçük kepçe şehriye çorbası, 1 dilim ekme
şu anda da doğadan form içiyorum. Yeşil çayım bitmiş.
ebrucum haraketler süper valaa denedimm:)))
bende denedim güzelmiş tşk
Kızlar beni öenemseyip denmenize çoookk seviindimYarm mekigi yani en baştakii hareketi zaten yapıyordum ama digerlerinede başldım.Durmak yok hop hop
Kaçamklarla ilgilide şunu söyleyebilirm.Tülin şahinin eşi bugün söyledi.Tülin çikolata ve tatlısız geçen günü yaşamamış sayıyormuş ve mutsz oluyormş çok.Yani çok tatlıya çiklataya düşkünmüş.Eee nasıl formda denildi.Eşi de dengeliyor.1 dilm pasta yarm kek 1 parça çikolta yiyorsa akşam ekmek ve makarna feln yemiyor diyor.Yani arda kaçamak olablr ama abarmadan abartıyorsakta akşama yada ertesi gün dengeleyerek
dünkü menümü gururla sunarımsabah nesfit ara elma öğle bir tabak menemen ekmeksiz ara yok akşam 1 palamut ve salata gece hepsini çıkardım herhalde yumurtayla karışınca kötü olmuş sonra 1 portakal aralarda form ve yeşil çay vee 1 saat yürüyüş
Kızlar beni öenemseyip denmenize çoookk seviindimYarm mekigi yani en baştakii hareketi zaten yapıyordum ama digerlerinede başldım.Durmak yok hop hop
Kaçamklarla ilgilide şunu söyleyebilirm.Tülin şahinin eşi bugün söyledi.Tülin çikolata ve tatlısız geçen günü yaşamamış sayıyormuş ve mutsz oluyormş çok.Yani çok tatlıya çiklataya düşkünmüş.Eee nasıl formda denildi.Eşi de dengeliyor.1 dilm pasta yarm kek 1 parça çikolta yiyorsa akşam ekmek ve makarna feln yemiyor diyor.Yani arda kaçamak olablr ama abarmadan abartıyorsakta akşama yada ertesi gün dengeleyerek
ayy hep öyle diyolar biz yesekte dengelesekte bize kilo olarak geri dönüyo ama onlar almıyo yemiyolar bence yeseler bile metabolizma meselesi kilo almıyorlar gecen gün bi arkadasım geldi oda çok zayıf dedim biraz kilo al yiyemiyomuşum fazla yiyince çıkarıyomuş bide metabolizması çok hızlaı çalışıyomuş yani onlardada kuş kadar mide var isteselerde fazla yiyemezler off keşek benimde midem küçülse yaaaafazla değil birazcık
mneüm:)
sabah 1 dlm tam bugday çeçeil peyniri yeşil zeytin çay
ara biberiye çayım elma
öglen pekmezli yogurt 2 form
akaşm tahin pekmez ekmeksiz 1 elma yerli küçük muz:)
türk kahvesi 2 çikoltalı stick çikolta
Yoldaşım çıtırcıın gelecgi ykgibi.Sanki veda eder gibi yazmıştı.Artık eşine çocuklarına vakit ayracagını artık şu zayflama işine ara verecegni feln yazmıştı yanlış hatrlamıyorsam.Yinede bi ümt yazalm biz.Akşam hariç menünü begendm.Sen semih arkadaşla kim daha az yiycek yarışına girdin galiba