- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.141
ebru yoldaş harikasın kendi kendine motive etmisinn:)) aynene devam
yeni gelenler arkdaşlar hoşgeldiler :) çıtırcık salıncaklı olanı al derim biri salnır digeri kayar sorayla oynarlar evde :)
menüm :))sabah 1 dlm çav ekemgi peynir 4 yeşil zeytin tahin pekmez 1yumurta açy
ara ayvalı ıhlamur 1 elma
öglen ezogelin çorba taze faulye yagsız
akşam yogurt çorbası kıyamlı ıspanak yopgurt
nescafe şekrsiz
aaaa kızlaaar ben yokken cosmussunuzzzz...iki gündür girmediydim..bende bendeeee....ama face eklemeyin yaa bizde ebrucum gibi karı koca face acmıozzzz...
ebrucum gecen de yazdım nisan annesiyim aslında ama face dolayısıyla herkes boşaldı bi ara nisan annelerinde..ben baya bi mart annelerine takıldım yazdım gerçi şimdi orası da boşaldı..zaten bizim nisan anneleri de fena değil bu ara artık gene ordayım..
ben de hedef koydum hadi bakalım kızımın doğum gününe kadar 1.5 ay var..hatta daha az..67 yim..64 olmak istiyorum..çok değil hızlı da vermek değil amacım...
triendy şekerim başka bi topikte yazdığını okudum kararmalar için yoğurt sirke pirinç unu kullanmısın tarifini, hafatda kaç ve nasıl kullandığını yazabilrmisn ya özelime ya burayaaa..bu hamilelik sadece kilo bırakmadı bende başka hatıralarda bıraktı..kızımın hatıraları ama kararmalarım gecse ii olacak..
Menünü şahsen çok begendim arkadaşımBakem çıtırcık ne diycek
yoldaşım senind emenünn süperr olmuş ::)Bugün:Aç karınla ılık 2 bardak limonlu su.
Saba:1 karper,2 dl. ekmk,2 zeytin,1 çatal reçel,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,3 light galete.
Ögle:1 tabak çorba,4 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık yogurt.
Ara:yeşil çay,4 form bisküvi.
Akşam:4 lahana sarma,4 mücver(havuçlu kabaklı),2 kaşık bulgr pilavı,3 kaşık yogurt,1 bardak meyve suyu(evde sıkılmış)
Ara:çay,3 küçük tuzlu kuru pasta(misafirlerim vardı)
Su:3.lt
Spor:150 mekik,1 saat yürüyüş.
Evet kızlar bugün güzel bi menü çıkarttım ama nasıl oldu anlatayım.Arkadaşımın bebek mevlütüne gitmedimAma yarın eşimin teyzesi mevlüt okutacak.Şimdi düşündüm iki gün üst üste pilav Seçim yapmam gerekiyordu ve kaynanama ayıp olmasın die saygıdan eşimn tarafı seçtim ama arkadşm için çok üzüldüm Kilo vereym derken dostlarımdan olmayayım Gittigm zamn yiyicem biliyorum çünkü offffutandm şimdi kendimden:26:Neyse olan oldu.Yarın ögle 1 tabak piav ve çok degişik şerbetli tatlıdan yiycem çıtırcık tamm mı
geçmiş olsun inş çabuk atlatırsın.dünkü menüm sabah ılık suya elma sirkesi sonra nesfit öğle ezogelin çorbası yarım kase akşam 1 tabağı geçti sanıyorum makarna yedimyanına salata