Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sekerler birbirimizin menüsünü yorumlayalım çıtırla gelince gene yorumlasın..hastaydi kızcağız en son öyle yazmıştı iki buklum.kalmis..beni fırçaların mesela degilse moti olamıyorum..dün gunüm vardı bide aksam kocisle yemeğe gittik..sabah normal..öğlen yarım tavuk göğsü yarım kase makarna salatası..bir börek bir poaca..aksam da Hamburger menü yedimmmFırçalayin anacim beni..1 kilo verdim diye bu kadar da ödül olmaz..Ebru senin video açılmadı ben de canım..ne hareketi onlar..su havalar da düzelse de yürüyüşümü yapsam yaaa

dünkü menüm sabah nesfit ara elma öğle kıymalı yumurta salata domates akşam 1 kase ezogelin çorba ara 1 portakal 1 saat yürüyüş

jojop menün çok agrı cnm:))) karbonlara yüklenmsinn ohh vlaaaaaaaaa olmazz bu hafta artık sana ödül yok:)

meliscim menümü az bulmuşsun ama seninkide aynı benimki gibi olmuş

cnm az ama yarayışlı benim menüler gene ebirazz:)) sen hem az hem dengesiz hemde besin degeri az şeyler tüketiyosun az yogurt meyve bitki çayları ye iç:)

slm millet benimde kilolarımla başım dertte ya ne yapmam lazım bilmiyorum bende size bu günm neyediğimi kısaca özetliyeyim sabah çeyrek kepek ekmegi bir haşlanmış yumurta bayaz peynir 3 bardak şekersiz çay,öğlen birşey yemedim 3 gibi 6 kaşık sütlaç yedim sırf sütlaç yiyebilmek için öglen birşey yemedim:)akşam yemegi olarakda kış kabağı yemeği yaptım yani sebze yemeği ondanda bir porsiyon sebze yemeği yarım kase yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği yemeyi düşünüyorum

dünkü menüm sabah nesfit ara elma öğle kıymalı yumurta salata domates akşam 1 kase ezogelin çorba ara 1 portakal 1 saat yürüyüş

canım yogurdu ben de tavsiye ediyorum yoğurt yağ yakımında hele ki karın cevresındekıler için birebir..ayrıca sabahları nesfit yerine güzel bir kahvaltı yapmanı öneririm..protein açısından zengin bi kahvaltı..proteinsiz diyet olmaz..kahvaltısız diyet hiç olmazzzz..bütün gün sana gerekli olan enerjıyı sana kahvaltı öğünü verecek..şimdi yeni başladın ii hissedebilirsin ama ömür boyunca böyle beslenemeyeceğine göre biraz yemeğe başladığın anda kiloları geri alırsın..önemli olan diyet yapmak yerine yaşam şeklimizi değiştirmek ve sağlıklı beslenmek..ha diyeceksin ki hamburger çok mu sağlıklı da yedin..işte bunlar da kacamak..keşke yemeseydim ama daha su boğazımı tutmayı öğrenemedimmm

arkadaşlar benim eşim 102 ve yaklasık bir aydır yemeğini yarıya indirdi ve su an 97 kilo olmayan gömlekleri oluyor çok güzel bvir duygu bende ona imrendim ve bende az yemeye gayret ediyorum bende101 kiloydum 2 hafta önce suan 99 kiloyum çok mutluyum ve bunu devam ettirmek istiyorum birbirimize moral verirsek belki dahada hırslanırız hergün ne yediğimizi yazsak ama harfi harfine kendimizi kandırmayalım ve her hafta tartılıp kilomuzu buraya yazalım haydi birbirimize destek verelim cevaplarınızı bekliyorum...:

Evet melisim yorumlayalım.Gerçi sehra olsaydı yorrumlardı
Arkadaşlar dnemiş ve ebgnmişler nie açlmadıki.Bizde bu akşam dışarda yiycez:18:
meliscim menümü az bulmuşsun ama seninkide aynı benimki gibi olmuş

Kız sen nasıl kıymalı yumurtayı ekmeksiz yiyebiliynEkmege bana bana yencek şeylerde vr haytta
ebrucum menün güzel başarılarının devamını dilerim
Saol canım.Bakalm iyi kilo verrsen bende senn gibi hiç bişi yemiycemYiyen mi yoksa yemiyen mi veriyor ona göre tercihimi yapıcm
yolldaşım menünün çok begendimmm brovo:)

akşama menümü yazarım kızlarrr
Saol arkadşm.Semihi yorumlamana gül gül öldüm burdaKızlar hepinizi seviyorum ya

Aramıza hoşgeldin canım

slm ya bana ne kadar umut verdiniz anlatamam öncelikle çok güzel bir görüntüye sahip olmuşsunuz inşallah tekrar almnazsınız ve ben kendimden bahsedeyim dedim biraz 160 boy 99 kilo 26 yaşındayım ve 2 çocuk annesiyim bende kilo vermek istiyorum ama bir gün yapıyorum ertesi gün tekrardan vaz geçiyorum aslında 15 gündür biraz daha az yiyorum ve 101 den 99 düştüm devam etmek istiyorum ama arkası gelirmi bilmiyorum aslında birbirimize destek vererek çok daha iyi sonuçlar alabiliriz hoş sizin bir desteğe ihtiyacınız kalmamış ama

yarın tartılma günüm. geçen pazartesi 63,8 kiloydum. yarın fazla çıkmasan bari. vücut ölçülerimi de alıcam. bu hafta o kadar yemeye kilo almış olabilirim (((

niye güldün bee:)) hangisine iki kere yorum lamışım semihi))) :)

sahra yok arık galiba biz bize takılcazz

[

hoşgeldin yagmur yaş kaç çoçuk varmı şuandaki tam kilon kaç bid ehedefini yaz kaç kilo olmak devamlı gelceksen menülerini bizimle paylaş cnm

kıslar çıtıtırcık yok galiba

meün sabah 1 dlm çav ekemgi çeçil peyniri 1 yumurta çay biber

ara tahin pekmez ekmeksiz

öglen yarım ay çöregi türk kahvesi

akşam bezelye 1 ymk kaşıgı pilav yogurt 1 kase

nescafe şekersiz yarım brovni:) ebrucum:)

biz burda cuma günü tatrtılıp bildirim yapıyopruz tatlım

o zaman ben yine de yarın tartılayım ki tartıdayken bu hafta yediklerimin hepsi gözümün önünden geçsinler. sonra bu hafta cuma yeniden tartılır, sonra cuma şeklinde devam ederim...olurmu ki....

o zaman ben yine de yarın tartılayım ki tartıdayken bu hafta yediklerimin hepsi gözümün önünden geçsinler. sonra bu hafta cuma yeniden tartılır, sonra cuma şeklinde devam ederim...olurmu ki....

yarın tatrtıl cumada tartıl bildirimi yaparsın buraya cuma günü hedef kilonuda yaz şekerim ibde tüm menünü belirtki eksikler dogruları görelim hep beraber arkdşalarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…