- 19 Nisan 2010
- 1.149
- 2
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.221
Sekerler birbirimizin menüsünü yorumlayalım çıtırla gelince gene yorumlasın..hastaydi kızcağız en son öyle yazmıştı iki buklum.kalmis..beni fırçaların mesela degilse moti olamıyorum..dün gunüm vardı bide aksam kocisle yemeğe gittik..sabah normal..öğlen yarım tavuk göğsü yarım kase makarna salatası..bir börek bir poaca..aksam da Hamburger menü yedimmmFırçalayin anacim beni..1 kilo verdim diye bu kadar da ödül olmaz..Ebru senin video açılmadı ben de canım..ne hareketi onlar..su havalar da düzelse de yürüyüşümü yapsam yaaa
meliscim menümü az bulmuşsun ama seninkide aynı benimki gibi olmuş
dünkü menüm sabah nesfit ara elma öğle kıymalı yumurta salata domates akşam 1 kase ezogelin çorba ara 1 portakal 1 saat yürüyüş
Evet melisim yorumlayalım.Gerçi sehra olsaydı yorrumlardı:) hastayıım diyorduu diyeti bırakmıştıda menüleri yorumlucaktı öyle yazdı diye hatırlıyorum bendee:) aa bizim mneülerde havada kaldıysa kaçalım :)))
yoldaşım bari bizler yapalım bu görevi herğün bir kişi menü yorumlasın mesela yarın akşam menü yorumlama yı sen yap pazartesi ben diger günler jojp serap semih :)
Arkadaşlar dnemiş ve ebgnmişler nie açlmadıki.Bizde bu akşam dışarda yiycez:18:Sekerler birbirimizin menüsünü yorumlayalım çıtırla gelince gene yorumlasın..hastaydi kızcağız en son öyle yazmıştı iki buklum.kalmis..beni fırçaların mesela degilse moti olamıyorum..dün gunüm vardı bide aksam kocisle yemeğe gittik..sabah normal..öğlen yarım tavuk göğsü yarım kase makarna salatası..bir börek bir poaca..aksam da Hamburger menü yedimmmFırçalayin anacim beni..1 kilo verdim diye bu kadar da ödül olmaz..Ebru senin video açılmadı ben de canım..ne hareketi onlar..su havalar da düzelse de yürüyüşümü yapsam yaaa
meliscim menümü az bulmuşsun ama seninkide aynı benimki gibi olmuş
Kız sen nasıl kıymalı yumurtayı ekmeksiz yiyebiliyndünkü menüm sabah nesfit ara elma öğle kıymalı yumurta salata domates akşam 1 kase ezogelin çorba ara 1 portakal 1 saat yürüyüş
Saol canım.Bakalm iyi kilo verrsen bende senn gibi hiç bişi yemiycemebrucum menün güzel başarılarının devamını dilerim
Saol arkadşm.Semihi yorumlamana gül gül öldüm burdayolldaşım menünün çok begendimmm brovo:)
akşama menümü yazarım kızlarrr
arkadaşlar benim eşim 102 ve yaklasık bir aydır yemeğini yarıya indirdi ve su an 97 kilo olmayan gömlekleri oluyor çok güzel bvir duygu bende ona imrendim ve bende az yemeye gayret ediyorum bende101 kiloydum 2 hafta önce suan 99 kiloyum çok mutluyum ve bunu devam ettirmek istiyorum birbirimize moral verirsek belki dahada hırslanırız hergün ne yediğimizi yazsak ama harfi harfine kendimizi kandırmayalım ve her hafta tartılıp kilomuzu buraya yazalım haydi birbirimize destek verelim cevaplarınızı bekliyorum...:
normal doğum yaptım 2sinide canım,,göbek olmazmı hemde nasıl vardı,özel albümümde birsürü eski fotolarım var bakabilirsin..mekik işe yaramazmı yarar elbet,ama ben hiç spor yapmadım 20 kilo veriken,son aylarda sırf yavaşladı kilo vermem diye mekiktir egzersizdir yapmaya başladım....sende dene mekiği faydasını aylar sonra alırsın emin ol vazgeçme hergün yap...
niye güldün bee:)) hangisine iki kere yorum lamışım semihi))) :)Evet melisim yorumlayalım.Gerçi sehra olsaydı yorrumlardı
Arkadaşlar dnemiş ve ebgnmişler nie açlmadıki.Bizde bu akşam dışarda yiycez:18:
Kız sen nasıl kıymalı yumurtayı ekmeksiz yiyebiliynEkmege bana bana yencek şeylerde vr haytta
Saol canım.Bakalm iyi kilo verrsen bende senn gibi hiç bişi yemiycemYiyen mi yoksa yemiyen mi veriyor ona göre tercihimi yapıcm
Saol arkadşm.Semihi yorumlamana gül gül öldüm burdaKızlar hepinizi seviyorum ya
Aramıza hoşgeldin canım
yarın tartılma günüm. geçen pazartesi 63,8 kiloydum. yarın fazla çıkmasan bari. vücut ölçülerimi de alıcam. bu hafta o kadar yemeye kilo almış olabilirim(((
arkadaşlar benim eşim 102 ve yaklasık bir aydır yemeğini yarıya indirdi ve su an 97 kilo olmayan gömlekleri oluyor çok güzel bvir duygu bende ona imrendim ve bende az yemeye gayret ediyorum bende101 kiloydum 2 hafta önce suan 99 kiloyum çok mutluyum ve bunu devam ettirmek istiyorum birbirimize moral verirsek belki dahada hırslanırız hergün ne yediğimizi yazsak ama harfi harfine kendimizi kandırmayalım ve her hafta tartılıp kilomuzu buraya yazalım haydi birbirimize destek verelim cevaplarınızı bekliyorum...:
biz burda cuma günü tatrtılıp bildirim yapıyopruz tatlım
o zaman ben yine de yarın tartılayım ki tartıdayken bu hafta yediklerimin hepsi gözümün önünden geçsinler. sonra bu hafta cuma yeniden tartılır, sonra cuma şeklinde devam ederim...olurmu ki....