Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Dün kilo verdim diye ödül verdim ama ne ödül..yazayım da utanayım..öğlene kadar ne kadar da iyiydim oysa..

Sabah..1 yumurta, kk peynir, 2 dilim tam buğday, maydanoz, 1 bardak süt

Ara..1 muz

Öğlen.. 1 tabak karnabahar yemeği, 1 dilim tam buğday, yoğurt

Ara.. 1 avuç kuru yemiş, 1 elma, 1 küçük patatesli börek

Aksam..3 4 kasık karnabahar yemeği, 2 patetesli börek, yoğurt

Ara..6 parça kare çikolata, 8 fındık..daha da yedim ama sanirim sanki daha çok yemiştim hatirlamiyorummmm

Dünkü aşırı yemelerimden sonra bugün derin bir nefes aldım ve yeniden başladım. Geçen hafta pazartesi 63,8 idim. Bari iki gün dikkat edeyim de pazartesi tartıda çok moralim bozulmasın.
Sabah 10:30 da kahvaltı yaptım.
1 dilim ekmek, 5-6 tane patates kızartması, 4 tane zeytin, 1 kk dan az peynir, bir tan eyeşil biber, maydanoz, 2 bardak şekersiz çay
bu arada 3 mil leslie, 40 yane oklava hareketi, 5 dk. Karın hareketi yaptım. Oklava da çok başım döndü.
14:30 da12 küçük kepçe şehriye çorbası, 1 dilim ekme
şu anda da doğadan form içiyorum. Yeşil çayım bitmiş.

iVillage Video - 5 dakikada kalça ve göbeğe son!

baktım bende yoldaşım saolısn valaa iy olcak bu haraketttlerdee:)

Kızlar artık hergün bu videodaki hareketleri yapıcaam.Haydi kızla sizde 5 dakikanızı ayırınnnnn:KK8::KK76:

Dün kilo verdim diye ödül verdim ama ne ödül..yazayım da utanayım..öğlene kadar ne kadar da iyiydim oysa..

Sabah..1 yumurta, kk peynir, 2 dilim tam buğday, maydanoz, 1 bardak süt

Ara..1 muz

Öğlen.. 1 tabak karnabahar yemeği, 1 dilim tam buğday, yoğurt

Ara.. 1 avuç kuru yemiş, 1 elma, 1 küçük patatesli börek

Aksam..3 4 kasık karnabahar yemeği, 2 patetesli börek, yoğurt

Ara..6 parça kare çikolata, 8 fındık..daha da yedim ama sanirim sanki daha çok yemiştim hatirlamiyorummmm

Dünkü aşırı yemelerimden sonra bugün derin bir nefes aldım ve yeniden başladım. Geçen hafta pazartesi 63,8 idim. Bari iki gün dikkat edeyim de pazartesi tartıda çok moralim bozulmasın.
Sabah 10:30 da kahvaltı yaptım.
1 dilim ekmek, 5-6 tane patates kızartması, 4 tane zeytin, 1 kk dan az peynir, bir tan eyeşil biber, maydanoz, 2 bardak şekersiz çay
bu arada 3 mil leslie, 40 yane oklava hareketi, 5 dk. Karın hareketi yaptım. Oklava da çok başım döndü.
14:30 da12 küçük kepçe şehriye çorbası, 1 dilim ekme
şu anda da doğadan form içiyorum. Yeşil çayım bitmiş.

kıslar arada kaçamk yapılabiliyor aşırıya kaçılmadıgı süreceee:KK23:

dünkü menümü gururla sunarım:KK9::KK17:sabah nesfit ara elma öğle bir tabak menemen ekmeksiz ara yok:KK17: akşam 1 palamut ve salata gece hepsini çıkardım herhalde yumurtayla karışınca kötü olmuş:KK25: sonra 1 portakal aralarda form ve yeşil çay vee 1 saat yürüyüş:KK16::KK53:

sabah 1 fincan türk kahvesi ve bir koc bardak sıcak su
kahvaltı 10:30 da 2.5 dilim ç.ekmeği,5 zeytin,1 kk peynir 1 çatal bal şekersiz çay 4 bardak
ara 2 ısırık muz kalanını benim küçük bebeğime yedirdim 1 elma ve 1 dilimcik portakal
öğle 2 dilim ç.ekmeği 2 tabak çorba 1 çorba kaşığı kuskus makarna
ara 1 nescafe 5 tane bisküvi tatlı krizim tuttu resmen delirdim yemiycektim ama yedim
akşam yemeğini 19 gibi yerim fırında tavuk bi parça ve şuan kavurma makarna yapıyorum oğlum istedi bende yerim birazcık bayadır cnm çekiyodu kavurma olarak
gün içinde 1 litre su ve 3 bardak karışım çayını içtim... yemekten sonra da içerim ve günü böyle tatmamlarım inşallah hee az kalsın unutuyodum sabah bi ısırık çikolata oğluşumdqn kalma az önce bi ısırık çikolata yine oğluşumdan kalma:))

ebrucum haraketler süper valaa denedimm:))):KK16:

bende denedim güzelmiş tşk:KK3:

Kızlar beni öenemseyip denmenize çoookk seviindim:KK16:Yarm mekigi yani en baştakii hareketi zaten yapıyordum ama digerlerinede başldım.Durmak yok hop hop:KK8:

Kaçamklarla ilgilide şunu söyleyebilirm.Tülin şahinin eşi bugün söyledi.Tülin çikolata ve tatlısız geçen günü yaşamamış sayıyormuş ve mutsz oluyormş çok.Yani çok tatlıya çiklataya düşkünmüş.Eee nasıl formda denildi.Eşi de dengeliyor.1 dilm pasta yarm kek 1 parça çikolta yiyorsa akşam ekmek ve makarna feln yemiyor diyor.Yani arda kaçamak olablr ama abarmadan abartıyorsakta akşama yada ertesi gün dengeleyerek:21:

Kızlar beni öenemseyip denmenize çoookk seviindim:KK16:Yarm mekigi yani en baştakii hareketi zaten yapıyordum ama digerlerinede başldım.Durmak yok hop hop:KK8:

Kaçamklarla ilgilide şunu söyleyebilirm.Tülin şahinin eşi bugün söyledi.Tülin çikolata ve tatlısız geçen günü yaşamamış sayıyormuş ve mutsz oluyormş çok.Yani çok tatlıya çiklataya düşkünmüş.Eee nasıl formda denildi.Eşi de dengeliyor.1 dilm pasta yarm kek 1 parça çikolta yiyorsa akşam ekmek ve makarna feln yemiyor diyor.Yani arda kaçamak olablr ama abarmadan abartıyorsakta akşama yada ertesi gün dengeleyerek:21:

ayy hep öyle diyolar biz yesekte dengelesekte bize kilo olarak geri dönüyo ama onlar almıyo yemiyolar bence yeseler bile metabolizma meselesi kilo almıyorlar gecen gün bi arkadasım geldi oda çok zayıf dedim biraz kilo al yiyemiyomuşum fazla yiyince çıkarıyomuş bide metabolizması çok hızlaı çalışıyomuş yani onlardada kuş kadar mide var isteselerde fazla yiyemezler off keşek benimde midem küçülse yaaaa:KK50: fazla değil birazcık:KK50:

dünkü menümü gururla sunarım:KK9::KK17:sabah nesfit ara elma öğle bir tabak menemen ekmeksiz ara yok:KK17: akşam 1 palamut ve salata gece hepsini çıkardım herhalde yumurtayla karışınca kötü olmuş:KK25: sonra 1 portakal aralarda form ve yeşil çay vee 1 saat yürüyüş:KK16::KK53:

hihiç begenmedimmm hastalancaksın senn:KK53:

motive oluyoruzz degişik olmaktan çıkıyor topikkk hataa göbektemi atsak az:)))

az ama dengeli yemek en iysi

ayy hep öyle diyolar biz yesekte dengelesekte bize kilo olarak geri dönüyo ama onlar almıyo yemiyolar bence yeseler bile metabolizma meselesi kilo almıyorlar gecen gün bi arkadasım geldi oda çok zayıf dedim biraz kilo al yiyemiyomuşum fazla yiyince çıkarıyomuş bide metabolizması çok hızlaı çalışıyomuş yani onlardada kuş kadar mide var isteselerde fazla yiyemezler off keşek benimde midem küçülse yaaaa:KK50: fazla değil birazcık:KK50:

öyle dme cnm mutlaka az yediginde içecekle tok tuturr mideni yogurt ye acıkınca yarım muz elma

mneüm:)

sabah 1 dlm tam bugday çeçeil peyniri yeşil zeytin çay

ara biberiye çayım elma

öglen pekmezli yogurt 2 form

akaşm tahin pekmez ekmeksiz 1 elma yerli küçük muz:)

türk kahvesi 2 çikoltalı stick çikolta

mneüm:)

sabah 1 dlm tam bugday çeçeil peyniri yeşil zeytin çay

ara biberiye çayım elma

öglen pekmezli yogurt 2 form

akaşm tahin pekmez ekmeksiz 1 elma yerli küçük muz:)

türk kahvesi 2 çikoltalı stick çikolta

Yoldaşım çıtırcıın gelecgi ykgibi.Sanki veda eder gibi yazmıştı.Artık eşine çocuklarına vakit ayracagını artık şu zayflama işine ara verecegni feln yazmıştı yanlış hatrlamıyorsam.Yinede bi ümt yazalm biz.Akşam hariç menünü begendm.Sen semih arkadaşla kim daha az yiycek yarışına girdin galiba:KK9:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limonlu su.
Sabah:1 simit,yarm karper,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,3 kepekli glisirin.
Ögle:tombik,ayran.
Ara:yeşilçay,2 çig köfte.
Akşam:kuru fasulye,pilav,turp,ayran.
Ara:çay,2bisküvi,elma.
SU:3.LT
Spor:videodaki hareketler.

Yoldaşım çıtırcıın gelecgi ykgibi.Sanki veda eder gibi yazmıştı.Artık eşine çocuklarına vakit ayracagını artık şu zayflama işine ara verecegni feln yazmıştı yanlış hatrlamıyorsam.Yinede bi ümt yazalm biz.Akşam hariç menünü begendm.Sen semih arkadaşla kim daha az yiycek yarışına girdin galiba:KK9:

:) hastayıım diyorduu diyeti bırakmıştıda menüleri yorumlucaktı öyle yazdı diye hatırlıyorum bendee:) aa bizim mneülerde havada kaldıysa kaçalım :)))

yoldaşım bari bizler yapalım bu görevi herğün bir kişi menü yorumlasın mesela yarın akşam menü yorumlama yı sen yap pazartesi ben diger günler jojp serap semih :)

X