- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
-
- Konu Sahibi puccakanka
öğlen yemeği 12.00-12.30
1 kase ezogelin
1 tabk karnıbahar
1 kase yoğrt yedim.
sabretcez canım elbet büyücekler,ama yapcak bişey yok katlancaz,diyorumda annem 4çocukla nasıl okadar iş yaparak bide bizi büyütmüş,malum köy yerindeymiş ilk iki çocuğunda,hayvanlara bak tarlalarla ilgi,len e bide 2 çocuğa bak,yok ya ben bu gidişle kayafı yiycem büyük oğlum oyun oynamak ister üçük onunla ilgilenmemi ister offyoruldum artık yaa:2:
bu aralara fazla su bile içemiyorum aklıma bile gelmiyo sadece sabahaları aç karnına içiyorum
sabah ılık su kahvalatıda 3 zeytin,2 kk peynir 2 dilim ekmek şekersiz cay
ara nescafe
öğlen büyük oğluşumla berbaer i çarşı pazar yaptık e malum dışarı çıktığımızda anne oğul başbaşa dışarıda yemek yedik
ara yine nescafe
akşam haslama tavuk ekmeksiz yedim ve bi aç kaşık yoğutrt kendim yapmıştım.
yemekten sonra çay
3 tanecik çıtır spor olarakta yan yatıp bacak açma hareketi 100 sağ 100 sol ama 50 50 olmakk üzere yani sabah ve akşam off biraz karışık olmuş
ya pilavı görünce bi an yinemi yaaBUGÜN:Aç karınla 2 bardak limonlu ılık su.
Sabah:1 dilim ç.ekmek,kk peynir,3 zeytin,2 fincan ıhlamur.
Ara:türk khvesi.
Ögleilav,2 kaşık yogurt.(akşamdan kalan piavı yedim emirden yemek yapamadım.)
Ara:sahlep,çay,4 form bisküvi.
Akşam:zeytinyaglı karnıbahar 1 tabak,1 kase yogurt.(pilav yedikten sonra pişman oldugum için kendime ceza verdim ve akşam ekmek yemedim ve zeytinyaglı yaptım karnıbaharı)
Ara:1 bardak portakal suyu(kendim sıktım)
Su:3.5.lt
Spor:200 mekik
valla tutucaz artık kendimizi,bak ne dicem canın her çikolata tatlı istediğinde 1 tatlı kaşığı pekmez ye,ben ilk kilo vermeye başladığım aylarda hep böyle yaparak tek abur cubur yemeden aylarca kilo verdim dene bak faydasını görmessen gel beni dövoff bende bu aralar böyleyim hep abur cubur yiyorum tutamıyorum kendimi şimdi cnm bişeyler çekti bak nolucak böyle 69-70 arası gidip geliyorum can sıkıntısından oluyo hep bunlar evden dışarı çıkamıyorum soğuk hep evde hep evde napıcanı bilemeyince insan yemeğe veriyo kendini yazın 65 kiloydum hergün oğlumuda alıp parka çıkıyodum üstelik kimse 65 olduğumua inanmıyolardı 57-58 kilo falan sanıyolardı gecen sene çok hırslıydım 15 kilo verdim ama 5ini geri aldım malesefnolur biri bana yardım etsin motivasyona ihtiyacım var 59-60 arası gidip gelmek istiyorum nolucak böyle bilmiyorum yaz gelse sporada yazılıcam oğlumuda alıp gidicem daha küçük şimdi 18 aylık bırakıcam kimsede yok yazın daha kolay gidiyo kilolar
kilo vermek isteyen arkadaşların Yapması Gerekenlerbende 70 kiloyum senin gibi bende 60 olmak istiyorum amaolmuyor ne yapacam bilmiyorum
tebrik ediyorum nasıl verdin okadar kiloyu maşaallah..imreniyorum valla.bende 66 kiloyum ve boyum 1,57 kaç aydır dikkat ediyorum yediklerime ama daha kilo veremedim..bende burada yediklerimi paylaşsam hatalarımı yazarmısınız.yardımcı olurmusun.psikolojim bozuldu.aylardır tık yok. yaptıklarım yüzde yüz doğrumu onuda bilmiyorum.ama yönlendirilmeye çok ihtiyacım var.. çalışan bir bayanım.masa başında çalışıyorum.çok hareketli sayılmam.günlük su tüketimim 2,5-3 lit.bulur. diyet lafından nefret ediyorum.belli bir listeye bağlı kalamıyorum.irademe çoğu zaman yeniliyorum. azıcık ucundan diyorum.saldırıyorum kesmen.iştahımı frenleyemiyorum.hep böyle saldırma psikolojisi oluşmuş.ara öğün yapmaya gayret ediyorum.bazen yapmıyorum.canım birşey çekmiyor.ama 3 öğün muhakkak yiyiyorum.
sabah: 08.00-08.30
2 brd şekersiz çay
1 dl çavdar ekmeği
yarım poğaça
çeyrek simit
peynir zeytin
ezme,2 çatal yağ ve çokokrem
çok yiyorum değilmi.kendime hakim olamıyorum kızlar yaa..çalışıyorum.iş yerinde arkadaşlarla yiyiyorum.kalabalıkta insanın iştahı daha çok açılıyor.nasıl hakim olacam kendime bilmiyorum..
az önce 1 brd yeşil çay içtim..
bugün öğle yemeğinde ezogelin çorba
karnıbahar yemeği
sigara böreği
pudıng varmış
hangisinden ne kadar yesem sizce...gelde iradene sahip çık
işteee buu aferim kızzöğlen yemeği 12.00-12.30
1 kase ezogelin
1 tabk karnıbahar
1 kase yoğrt yedim.
az öncede 2si bir arada nescafe içtim.
akşama ne yiyeyim sizce
O kadar bıkmadan kimse yazmazken bi sürü menüm var ama sen sadece 1 tanesini mi yorumladınYanlışlarım olsada tam sıkı sıkıya yapamasamda her gece yazıyorum.Elbet bigün yorumlarsın diye.Herks yok olmuşken ben burdayım.Bırakmadım ve burayı bıraksamda bu mücadelemi bırakmıycam ve sıkı diri bi vücuda yaza kadar kavuşmuş olucam.İnce kollarım ve senin gibi dümdüz bi karnım olacak.Ve bende çıtır bi anne olacagım söz veriyorum önce kendime sonrada sana
kıslarr çıtırıcık ebru :9
nabersiniz
menüm sabah 8de kahvaltı tulum peyniri 1 dlm çavdar ekmegi domates salatalık yarım yumurta ebru :) çay
ara ayvalı ıhlamur yarım muz
öglen yogurt 2 bisküvü
ara nesguik sütlü
akşam 1 çorba kasesinde sulu köfe salata
yatmadan kuşburnu çayı
kilo aldım malseffff( cuma bildirimini yapıyorumm
69:/üzğünümmm
kilo aldım malseffff( cuma bildirimini yapıyorumm
69:/üzğünümmm