Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Meliissssssss,serappppppp,jojopppppp,sehraa(hadi es geçmeyeyim:KK9:)nerdesiniz kızlarrrrrrrrrr.Hani menülerrrrrrr:KK47:

ay kızlar anc girebildim öldüm yorgunluktan pazar günü oğluşumun doğumgüü vardı 4 yaşını doldurdu çok kalabalıktı 25 kişi falan vardı onlarla ilgilenirken baya bi yorulmuş anca dinlendim basenlerimi eritmek için çok araştırdımda 100 kere sağ 100 kere sol çok sert olmayacak şekilde duvara vurun diyolar çok araştırdım gerçekten incelirmi basenim ya bu gün yaptım bakalım bi kaç hafta yapayım faydası olursa sizede söylerim canlar :KK1:

cım sana soyleyım ama genede sen bılırsın gecen gun sporda mevzusu gectıği iciin soyluyom arkadas duvara vurduğunu soyledı hocamızda asla yapmamasını kalcadakı kılcal damarların zarar gorup ılerdekı zamanlarda felc olma rıskı olduğunu soyledı zayılıcaz dıye boyle vucudunuza zarar vermeyın dıye her bılgılendırıyolar bence zamanla kılo gıttıkce her yer kuculuyo benım bu kk kulubune ılk yazdığımda ılk cevap verende sendın senın yerın baska ılk mesj arkadasımdın bu arada cocuğunun da doğum gunude kutlu olsun nıce ıyı yııllara sağlıkla kal canım serap bılbey

cım sana soyleyım ama genede sen bılırsın gecen gun sporda mevzusu gectıği iciin soyluyom arkadas duvara vurduğunu soyledı hocamızda asla yapmamasını kalcadakı kılcal damarların zarar gorup ılerdekı zamanlarda felc olma rıskı olduğunu soyledı zayılıcaz dıye boyle vucudunuza zarar vermeyın dıye her bılgılendırıyolar bence zamanla kılo gıttıkce her yer kuculuyo benım bu kk kulubune ılk yazdığımda ılk cevap verende sendın senın yerın baska ılk mesj arkadasımdın bu arada cocuğunun da doğum gunude kutlu olsun nıce ıyı yııllara sağlıkla kal canım serap bılbey

aa gerçektenmi cnm bilmiyodum gerçekten:KK50: neyse yapmayım bi daha kalçalar sağlığımdan önemlimi neyse cnmsın sağol uyardığın için ayrıca teşekkür ederim sende sağlıkla kal :KK16:tatlımm

ya kızlar şu sabahları içtiğiniz sirkeli suyu nasıl hazırlıyorsunuz. gerçekten faydası oluyor mu?????

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.

Sabah:2 dilim kızarmş ç. ekmek,3 zeytin,kk peynir,3 çatal ev salçası,2 fincan ıhlamur.

Ara:türk kahvesi,1 portakal.

Ögle:1 dilim yogurtlu yalancı samsa,2 kaşık pilav,çay.

Ara:yşil çay.

Akşam:3 kaşık türlü,3 kaşık yogurt,2 dilim ç. ekmk.

Ara:türk kahvesi,çay,2 çatal un helvası.

Su:4lt:KK52:

Spor:eek:klava hareketi,300 mekik:KK8:

canım benım sana kalcan ıcın sporda soordum bugun napabılır dıye senın ıcın yere yatıyosun ve yavas ca kendını yormadan yan olcaksın ve ayaklarını yukarı asağı ellıye kadar sayıp sağ ve sol ayakları yapıp sayıyı coğalta bılırsın dedıler bence daha guzel canım ve sana suprız gunde ıkı yada uc kere yapsın sonuca ınanamaz dedıler

Herkes nerde ya anlamıyorum.Çıtırcık yok diye herkes yok.Melisim seni merak ediyorum.Bi ses ver nolur:KK43:

Melisim nerdesin yine yahuuu:KK50:Şevkin kırılmış gibiydi.Gelmiycn mi artık:KK14:

Melissssssssss,çıtırrrrrrrrrrrr nerdesiniz herkes nerdeeeeeeeee?????

Kimseler gelmemiş yazmamış bende yazmıyorum.Protesto ediyorummmmmmmmmmmm.Meliiiiiiisssssssssssss,çıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Meliissssssss,serappppppp,jojopppppp,sehraa(hadi es geçmeyeyim:KK9:)nerdesiniz kızlarrrrrrrrrr.Hani menülerrrrrrr:KK47:

gelldimm arkadaşım babam hastaydı ondan giremedimm:KK43: tüm enerjimi babama veriyorum şua rarlar ondan girememştimm..geldimm bitanemmm:KK16::KK16::KK16:

Şevkle degil ama bıkmadan usanmadan yazıyorum yinede menümü.

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak limınlu ılık su.

Sabah:sosisli yumurta,2 dilim ç.ekmek,2fincan ıhlamur.

Ara:türk kahvesi.

Ögle:1 tabak türlü,2 kaşık yogurt,2 dilim ç.ekmek.

Ara:yeşil çay,4 kaşık peynirli kesme.

Akşam:fırın poşette bahratlı 1 baget,4 patates dilimi,4 kaşık pilav.(ekmek yok)

Ara:sahlep,1 elma.

Su:3.5lt.

Spor:5 dk.göbek eritme hareketleri,300 mekik.

Şevkle degil ama bıkmadan usanmadan yazıyorum yinede menümü.

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak limınlu ılık su.

Sabah:sosisli yumurta,2 dilim ç.ekmek,2fincan ıhlamur.

Ara:türk kahvesi.

Ögle:1 tabak türlü,2 kaşık yogurt,2 dilim ç.ekmek.

Ara:yeşil çay,4 kaşık peynirli kesme.

Akşam:fırın poşette bahratlı 1 baget,4 patates dilimi,4 kaşık pilav.(ekmek yok)

Ara:sahlep,1 elma.

Su:3.5lt.

Spor:5 dk.göbek eritme hareketleri,300 mekik.

gündüz yine iyi güzel götürmüşsün akşam yine pilav yemişsin:KK20:hemde patatesle beraber,canım pilavı öğle öğününe al ve haftada 1veya 2kez ye,patateside çıkar hayatından az ye..inan masum görünen canavarlar ikisidee:KK15:
akşamki patates ve pilav hariç :KK9::KK9::KK9::KK19:
kahveyi ve sahlepi şekersiz içtin dimii:KK4::KK24:

iyi akşamüstleri kızlaar:KK5:,benim eski motivasyonum falan kalmadı yaa:KK50:,hep yiyorum azcık dikkat ediyorum sonraa hoop stresten ye anam ye,,dün akşama kadar çok güzel götürdüm akşamda çorba salata yedim gittim sokağa yürüyüş yaptım kafa dağıttım(bezi yalnış almışım kafa işte 4+yerine 4 almışım onu değiştirme bahanesiyle çıktım mecbur yani:KK1:)ohbe bahaneyle yürüyüşte yaptım ne güzel derken aklıma yemekler geliyo hani ben çorbayla geçirince akşamı bişey yememişim hissi oluyo yemek yiyesim geliyo fena,ondan işte,dedimyemiycen tuğba boşver ne güzel günü atlatıyosun:KK4:
ama eve geldim geçen aldığım cısslar gitti mideme,çocuklara cips açtım onlardanda tırtıkladım:KK14:çikolata yedim hemde kaçtane sanki canavar var midemde ye anam ye bişey olmaz diyo:KK5:
ama şaşırdığım ve sinir olduğum bi konu var geçen cumadan beri hergün tartıdayım 1grdamı oynamaz yaa:44:60.8 bugünde aynısını görünce yuh dedim bari artıya geç okadar yiyosun,ya 3gündürde çok su içiyorum ama hiçmi faydası olmazyaa,oyüzden yarın detoxu yapıcamtram anlamıyla yediğim abur cubur atıkları gitsin yapışmadan :KK5:
daha bu sabahta yiyodumda eti cangaa varya daha dün almıştım tadı nasıl diye eşimede aldıydım,dün kendimkiniyemiştim bugünde eşime verdim sabah,yarısını bölüp kendimede aldım diğer gofretide açtım yerken bi bağırdı zaten hep bağırıyo son zamanlarda bana,hem kilo veremiyorum diyon hemde homili gırtlak yiyip duruyon dedi:26:haklı ama elimden bişey gelmiyo bünye istiyo neden neden:KK14:

ben hiç 55 olamıycam galiba yaaa,ay çok uzun yazmışım ya kusura bakmayın doldum bikaç gündür:KK14:

canım moralini bozma ya benim gibi 70 kilo olsaydın ne yapardın

haklısın canımda,ama 70ken kilom her hafta 1-1100-1200kg devamlı giderdi moralim iyiydi 4 elle sarılmıştım sağlıklı yaşama kilo vermeye,ama bukadar ay aynı yerklerde sürünüyorum,gerçi okadar yememe rağmen yerimde saymam çok güzel ama tutamamaya başladım boğazımı neyse tekrardan moralimi düzelcem ama kendime söz verdim:KK16::KK16:

O kadar bıkmadan kimse yazmazken bi sürü menüm var ama sen sadece 1 tanesini mi yorumladın:KK53:Yanlışlarım olsada tam sıkı sıkıya yapamasamda her gece yazıyorum.Elbet bigün yorumlarsın diye.Herks yok olmuşken ben burdayım.Bırakmadım ve burayı bıraksamda bu mücadelemi bırakmıycam ve sıkı diri bi vücuda yaza kadar kavuşmuş olucam.İnce kollarım ve senin gibi dümdüz bi karnım olacak.Ve bende çıtır bi anne olacagım söz veriyorum önce kendime sonrada sana

yok ya ben bu gidişle kayafı yiycem büyük oğlum oyun oynamak ister üçük onunla ilgilenmemi ister off:KK50: yoruldum artık yaa:2:
bu aralara fazla su bile içemiyorum aklıma bile gelmiyo sadece sabahaları aç karnına içiyorum
sabah ılık su kahvalatıda 3 zeytin,2 kk peynir 2 dilim ekmek şekersiz cay
ara nescafe
öğlen büyük oğluşumla berbaer i çarşı pazar yaptık e malum dışarı çıktığımızda anne oğul başbaşa dışarıda yemek yedik
ara yine nescafe
akşam haslama tavuk ekmeksiz yedim ve bi aç kaşık yoğutrt kendim yapmıştım.
yemekten sonra çay
3 tanecik çıtır spor olarakta yan yatıp bacak açma hareketi 100 sağ 100 sol ama 50 50 olmakk üzere yani sabah ve akşam off biraz karışık olmuş:KK1:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak l,monlu ılık su.

Sabah:1 dilim ç.ekmek,kk peynir,3 zeytin,2 fincan ıhlamur.

Ara:türk khvesi.

Ögle:pilav,2 kaşık yogurt.(akşamdan kalan piavı yedim emirden yemek yapamadım.)

Ara:sahlep,çay,4 form bisküvi.

Akşam:zeytinyaglı karnıbahar 1 tabak,1 kase yogurt.(pilav yedikten sonra pişman oldugum için kendime ceza verdim ve akşam ekmek yemedim ve zeytinyaglı yaptım karnıbaharı:KK25:)

Ara:1 bardak portakal suyu(kendim sıktım)

Su:3.5.lt

Spor:200 mekik

iyi akşamüstleri kızlaar:KK5:,benim eski motivasyonum falan kalmadı yaa:KK50:,hep yiyorum azcık dikkat ediyorum sonraa hoop stresten ye anam ye,,dün akşama kadar çok güzel götürdüm akşamda çorba salata yedim gittim sokağa yürüyüş yaptım kafa dağıttım(bezi yalnış almışım kafa işte 4+yerine 4 almışım onu değiştirme bahanesiyle çıktım mecbur yani:KK1:)ohbe bahaneyle yürüyüşte yaptım ne güzel derken aklıma yemekler geliyo hani ben çorbayla geçirince akşamı bişey yememişim hissi oluyo yemek yiyesim geliyo fena,ondan işte,dedimyemiycen tuğba boşver ne güzel günü atlatıyosun:KK4:
ama eve geldim geçen aldığım cısslar gitti mideme,çocuklara cips açtım onlardanda tırtıkladım:KK14:çikolata yedim hemde kaçtane sanki canavar var midemde ye anam ye bişey olmaz diyo:KK5:
ama şaşırdığım ve sinir olduğum bi konu var geçen cumadan beri hergün tartıdayım 1grdamı oynamaz yaa:44:60.8 bugünde aynısını görünce yuh dedim bari artıya geç okadar yiyosun,ya 3gündürde çok su içiyorum ama hiçmi faydası olmazyaa,oyüzden yarın detoxu yapıcamtram anlamıyla yediğim abur cubur atıkları gitsin yapışmadan :KK5:
daha bu sabahta yiyodumda eti cangaa varya daha dün almıştım tadı nasıl diye eşimede aldıydım,dün kendimkiniyemiştim bugünde eşime verdim sabah,yarısını bölüp kendimede aldım diğer gofretide açtım yerken bi bağırdı zaten hep bağırıyo son zamanlarda bana,hem kilo veremiyorum diyon hemde homili gırtlak yiyip duruyon dedi:26:haklı ama elimden bişey gelmiyo bünye istiyo neden neden:KK14:

ben hiç 55 olamıycam galiba yaaa,ay çok uzun yazmışım ya kusura bakmayın doldum bikaç gündür:KK14:

off bende bu aralar böyleyim hep abur cubur yiyorum tutamıyorum kendimi şimdi cnm bişeyler çekti bak nolucak böyle 69-70 arası gidip geliyorum can sıkıntısından oluyo hep bunlar evden dışarı çıkamıyorum soğuk hep evde hep evde napıcanı bilemeyince insan yemeğe veriyo kendini yazın 65 kiloydum hergün oğlumuda alıp parka çıkıyodum üstelik kimse 65 olduğumua inanmıyolardı 57-58 kilo falan sanıyolardı gecen sene çok hırslıydım 15 kilo verdim ama 5ini geri aldım malesef:KK43: nolur biri bana yardım etsin motivasyona ihtiyacım var 59-60 arası gidip gelmek istiyorum nolucak böyle bilmiyorum yaz gelse sporada yazılıcam oğlumuda alıp gidicem daha küçük şimdi 18 aylık bırakıcam kimsede yok yazın daha kolay gidiyo kilolar:KK50::KK50::KK50::KK43::KK43::KK43:

X