- 25 Ağustos 2009
- 96
- 0
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.001
kızlar harikasınız, geçen yıl şubatta 80 kiloydum, 22 kiloyu eylüle kadar verip 58 olmuştum ama şimdi 10 kilosunu geri aldım ve 68 oldum. Bu soğuk bunalımlı kış, aburcuburlar beni mafetti. Kimseye derdimi açamıyorum, buraya yazarken bile utandım bu kiloyu. Ama bugün karar verdim, başarıcam, bu böyle gitmez. Geri adım atıcam, banada yardım edin noolur((( Önce beni bu saate kadar uyutmayan derdimi yazdım, şimdide azıcık kendimi tanıtayım, 27 yaşında iki çocuk annesi ( biri 6 diğeri 1 yaşında) çok asosyal bir insanım. Varsa yoksa ev çocuklar ve internet bağımlılığım. Yarın görüşürüz, umarım güzel bir başlangıç yaparım ve burada sizlerle paylaşırım...
benide alırsanız bende menülerimi hep yazmak isterim 10 kilo vermek istiyorum inş başarırım
günaydınlar herkese.
yaşım 26 ve evliyim.çalışıyorum.pek hareketli bir işim yok.
dün akşamki menümü yazayım
1 dilim normal ekmek
mantarlı kaşarlı tavuk sote 5-6 yk kadar
1 br ayran.4 tane yeşil zeytin
3 çay brd şekersiz çay
2 tane mavi yeşil bisküvi(yuvarlak olandan)
1 avuc fındık
2 dl ayva 2 dlim portakal
sabahki menüm
1 normal sandviç ekmeği
yağda yumurta( adet olarak belirtemeyeceğim çünkü ortadan tavadan yedim.arkadaşlarla yediğimiz için)
az peynir,az kaşar,ezme
küp şekerde azıcık büyük kek tadımlık
2 brd şekersiz çay
öğlen yemeği 12.00
yarım kızarmış palamut
1 porsiyon salata
4-5 kaşık çorba
üçgen peynir büyüklüğünde helva
ama doymadım karnım açıktı.ne yesemde açlığımı bastırsam kızlar..
sabah aç karnına 1 türk kahvesi+su kahvaltıda 2d ekmek,1 çatal bal,5 zeytin şekersiz çay 1 kk peynir
ara nescafe şekersiz
öğlen 1..5 tabak bulgur pilavı hem lifli hem süt artırdığı için o kadar yedim yanında haslama tavuk yoğurt
ara bir avuç fındık 2 bardak şekersiz çay
akşam yemeğim kocam mesaiye kalmış bende erkencikten yyiim dedim 17:30 da kendime güzel bi yulaf ezmesi lapası yaptım sütlü ve tatlandırıcı olarak 2 tatlı kaşığı pekmez koydum hıımm çok ta lezzetli olmuştu yani bu akşam yemeğim olmuş oldu mis gibi kurufasulyye vardı ama ben bunu tercih ettim çünkü yarın tartı günüm kendimi her zamankinden daha hafif hissediyorum sanki neyse yarın sabah görücez bakalımbirazdan türk kahvesi yada sahlep falan içerim herhalde
spor 100 kere bacak açma hareketi basen eritmek için
su 1.5 litre hayret ediyorum bugün kendime motivasyon yüksek olunca buraya daha çok yazasım geliyo
iyiki varsınız canlar ebrucum seni hep takip ediyorum ama tam yazıcam ya büyük yada küçük çocukum musade etmiyo dertleri hiç bitmiyoki anacım
öğlen yemeği 12.00
yarım kızarmış palamut
1 porsiyon salata
4-5 kaşık çorba
DÜNKÜ menüm sabahaç karınlı ılık suyla elma sirkesi sonra yarım kase nesfit ara yeşilçay öğle yarım kase yoğurt 1 adet haşlanmış yumurta ara bir elma akşam bir tabak mantar sote ekmeksiz sonra yine yeşilçay nasılsizce menümyanıtlarsanız sevinirim
canım dilimde tüy bitti niye araları meyveyle yapmıyosun çokmu zorBUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:1 dl börek,y.yumurta sarısı,2 fincn ıhlamur.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:5 hamsi,çoban salata,1 dl. ç.ekmek.
(tuzsuz barbeküde yani yagsız kupkuru oldu hamsiler)
Ara:2 küçk dl. kek,çay,yeşil çay.
Akşam:3 köfte(yagsız barbeküde),4 kaşık bulgur pilavı,2 dl domates,1 turp,1 bardak portkal suyu.
Ara:yarım ekşi elma.
Su:2.5
Spor:300 mekik.
öğlen yemeği 12.00
yarım kızarmış palamut
1 porsiyon salata
4-5 kaşık çorba
kilom daha hızlı gitsin diye
Aaaaaaaa melisimmmmmmm gelmişşşşş:116:Ogluşu uyuturken az önce seni düşündüm.Özelden msj ataym bişey mi oldu die aaa baktım ki dönmüşsün:81:Sende benim gibi yarım lara başlamışsın Menün çok güzel sen ne güzel az yiyosn ama ya ben:84:
canım daha cuma yarın,
yarın sabah tartıl:34:
Üzülme melisim sen yktun eee çıtırcıgın olmyışıda bizi baya bi sarstı tabii:106:Eee mootivasyon yerlerdeydi resmen.Yegenin nişan tarihi beli oldu ekimde.Kaynımında mayısa planlıyolar.Göbekli ve kalın kollu bi elti olmak istemiyorummmmmmmmmmm Haydi kızzlarrrrr diye sizi gaza geitrirken bugün el açması arnavut böreklerini götürdügümü itiraf etmek istoyrm:18:Ben eşimin halası ve eşimin teyzesi oturduk bi güzel kendimize sırf zevk için börek açtık.Eşim arnavut bilirsiniz börekleri meşhurdur.Çıtırcıkta beni meşhur edicek bu gidişler