Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

öğlen yemeği 12.00
yarım kızarmış palamut
1 porsiyon salata
4-5 kaşık çorba
üçgen peynir büyüklüğünde helva

ama doymadım karnım açıktı.ne yesemde açlığımı bastırsam kızlar..

benide alırsanız bende menülerimi hep yazmak isterim 10 kilo vermek istiyorum inş başarırım

Aramıza hepiniz hoşgeldiniz kızlar

Canım dilim çvdar ekmegi yeseydin keşke.

58.7 gösterdi tartı700 almışmıyım eşimin yegenini veirken kafayı yemiş bu ama yinede al demişti.Tartıldıktan hemen sonra tekrr tartılıyrm başka çıkıyrm.Kendimin olsa o sinrle fırlatcm camdan aşagıya1 hafta daha bende durması için rica edicem bakalm kaç göstericek

Benim tek çocukta olsa aynı canım.Tam menünü begndigimi yazıcam hop oglan uyanıyor.Cidden menülerin çok güzel.KaçamaksızSana inanıyrm başaracaksın ama ben

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.

Sabah:1 dl börek,y.yumurta sarısı,2 fincn ıhlamur.

Ara:türk kahvesi.

Ögle:5 hamsi,çoban salata,1 dl. ç.ekmek.

(tuzsuz barbeküde yani yagsız kupkuru oldu hamsiler)

Ara:2 küçk dl. kek,çay,yeşil çay.

Akşam:3 köfte(yagsız barbeküde),4 kaşık bulgur pilavı,2 dl domates,1 turp,1 bardak portkal suyu.

Ara:yarım ekşi elma.

Su:2.5

Spor:300 mekik.

Seni okuyuca canım balık çekti bende yedim

Eki Görüntüle 349462
başlangıç: 79.8 kg
geçen hafta: 60.8
bu hafta: 60.5
gelen: 300
toplamda giden:19.300
hedef...59kg

Eki Görüntüle 349463

herkezin huzurunda ilan ediyorum ve devam ettiremediğim diyetimi bırakıyorum,zaten aylardır düzen tutturamadım diyet falanda demek istemiyorum zaten ,sağlıklı beslenemedim,kilo almadım ama vermedimde,58i görmeyi artık ümit etmiyorum,
kendimden özür diliyorum,ama artık tartılmaktan ve kilo vermektende bıktım,ara vericem bikaç ay,kilo alırsamda alırım önemsemiyorum,tek düşündüğüm eşim , çocuklarım ve evim olucak,belki bukadar takıntı yapmassam ilerde tekrar sağlıklı yaşama geçince kilo vermeye sil baştan başlarım...
herşey buraya kadarmış,valla bıktım artık benim bünye 60'ın altını kaldırmıyo anladım,yada alıştı devamlı vere vere artık inatlaşıyo benle,ama kırıcam bu inadı ilerde neyse artık bitti uğraşmıycam,
merak etmeyin sizden koptuğum yokbenim koptuğum kilo verme işi,bikaç ay kilomu korumaya çalışıcam alırsamda sağlık olsun ,verirsemde müthiş olur ama tartıyı çıkarttım bugünden itibaren kusura bakmasın,eskiden olduğu gibi saklıycam en icra köşeye,her cuma çıkarıp bakıcam formalite icabııhadi iyi geceler eşim gelmek üzere çocukları uyutucam daha

Eki Görüntüle 349464

Son düzenleme:
DÜNKÜ menüm sabahaç karınlı ılık suyla elma sirkesi sonra yarım kase nesfit ara yeşilçay öğle yarım kase yoğurt 1 adet haşlanmış yumurta ara bir elma akşam bir tabak mantar sote ekmeksiz sonra yine yeşilçay nasılsizce menüm yanıtlarsanız sevinirim

gayet iyi canım,ama ara niyetine saymıyoruz yeşilçayı,iç ama yanında meyve mutlaka tüket,öğlenkide yemek sayılmaz geçiştirmişsin sankiineyse geneli heleki akşam iyide salata yoğurt eklemelisin

canım dilimde tüy bitti niye araları meyveyle yapmıyosun çokmu zortürk kahvesini içme demiyorum ama midene öğütülcek bişeyler atman lazım,sonrada metabolizman yavaşlayıp kilo vermen duruyo,veremedim diye üzülüyosun yapma böyle dikkat et..akşam hariç menünü beğenmedim..düzelt kendinii
güzel olmuş canım
acıktığında ayran içebilirsin yada 3 kaşık yoğrut ye salatalık varsa ye bunlar bastırır açlığını saat kaç olursa olsun serbest yemen...

canım daha cuma yarın,
yarın sabah tartıl:34
:

yoldaşım geldimm senide gördüm burdaa hataa yazdım :) babam hastaydı ondan fırsat olmuyorki kk ya girmye eşim ev babamgil derken zamn yetmiyor bilee arada işte gelip yazıyorum çıtırıck diyeti saglıklı besklenmeyi bırakmısın senin adınaa dogru bir kararsaa hayıelısı olsun:) ama menüleri yorumlamaya başlamısınn süperrrr

menüm kıslar çıtırıcık ebruu:)))

yoldaşım ebru tam gazz devam nisanaa kadarr vercezz elti olarak ince bir hatun olupelbiseni giycen :)

sabah1 dlm beyaz ekemek kaymak çay

ara ıhlamur çiçegi yarım topkek

öglen 1 dlm ıspanaklı börek kuşburnu

ara elam yogurt

akaşm 3 ymk kaşıgı pırasa 2 ymk kaşıgı kabak yemegi 3 ymk kaşıgı pilav 6tıda yedim

ara badem tususzz

DÜNKÜ MENÜM kalkınca ılık suyla elma sirkesi sonra nesfit biraz süt ile ara bir elma akşam karnıbahar yemeği ekmeksiz bir diyet bisküvi yatarken bir elma

BUGÜN:Aç karınla ılık limonlu su.

Sabah:2 dl beyaz ekmk,kk pynir,2 çatal reçel,3 dl sucuk,y.yumurta sarısı,y.domates,çay.

Ara:türk kahvesi,3 sarma.

Ögle:ıspanak yemegi,1 dl ç.ekmek,2 kaşık yogurt.

Ara:1 bardak meyve suyu,form bisküvi,sahlep.

Akşam:1tas çorba,kuru fasulye,3 kaşık yogurt,1 dl ç. ekmk,3 kaşık pilav.

Ara:yeşil çay,kestane.

Su:3lt

Spor:1.5 saat yürüyüş,200 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…