- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
cım sana soyleyım ama genede sen bılırsın gecen gun sporda mevzusu gectıği iciin soyluyom arkadas duvara vurduğunu soyledı hocamızda asla yapmamasını kalcadakı kılcal damarların zarar gorup ılerdekı zamanlarda felc olma rıskı olduğunu soyledı zayılıcaz dıye boyle vucudunuza zarar vermeyın dıye her bılgılendırıyolar bence zamanla kılo gıttıkce her yer kuculuyo benım bu kk kulubune ılk yazdığımda ılk cevap verende sendın senın yerın baska ılk mesj arkadasımdın bu arada cocuğunun da doğum gunude kutlu olsun nıce ıyı yııllara sağlıkla kal canım serap bılbey
Melisim nerdesin yine yahuuuŞevkin kırılmış gibiydi.Gelmiycn mi artık
Melissssssssss,çıtırrrrrrrrrrrr nerdesiniz herkes nerdeeeeeeeee?????
Kimseler gelmemiş yazmamış bende yazmıyorum.Protesto ediyorummmmmmmmmmmm.Meliiiiiiisssssssssssss,çıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Meliissssssss,serappppppp,jojopppppp,sehraa(hadi es geçmeyeyim)nerdesiniz kızlarrrrrrrrrr.Hani menülerrrrrrr
Herkes nerde ya anlamıyorum.Çıtırcık yok diye herkes yok.Melisim seni merak ediyorum.Bi ses ver nolur
Şevkle degil ama bıkmadan usanmadan yazıyorum yinede menümü.
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak limınlu ılık su.
Sabah:sosisli yumurta,2 dilim ç.ekmek,2fincan ıhlamur.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:1 tabak türlü,2 kaşık yogurt,2 dilim ç.ekmek.
Ara:yeşil çay,4 kaşık peynirli kesme.
Akşam:fırın poşette bahratlı 1 baget,4 patates dilimi,4 kaşık pilav.(ekmek yok)
Ara:sahlep,1 elma.
Su:3.5lt.
Spor:5 dk.göbek eritme hareketleri,300 mekik.
canım moralini bozma ya benim gibi 70 kilo olsaydın ne yapardın
iyi akşamüstleri kızlaar,benim eski motivasyonum falan kalmadı yaa ,hep yiyorum azcık dikkat ediyorum sonraa hoop stresten ye anam ye,,dün akşama kadar çok güzel götürdüm akşamda çorba salata yedim gittim sokağa yürüyüş yaptım kafa dağıttım(bezi yalnış almışım kafa işte 4+yerine 4 almışım onu değiştirme bahanesiyle çıktım mecbur yani )ohbe bahaneyle yürüyüşte yaptım ne güzel derken aklıma yemekler geliyo hani ben çorbayla geçirince akşamı bişey yememişim hissi oluyo yemek yiyesim geliyo fena,ondan işte,dedimyemiycen tuğba boşver ne güzel günü atlatıyosun
ama eve geldim geçen aldığım cısslar gitti mideme,çocuklara cips açtım onlardanda tırtıkladımçikolata yedim hemde kaçtane sanki canavar var midemde ye anam ye bişey olmaz diyo
ama şaşırdığım ve sinir olduğum bi konu var geçen cumadan beri hergün tartıdayım 1grdamı oynamaz yaa:44:60.8 bugünde aynısını görünce yuh dedim bari artıya geç okadar yiyosun,ya 3gündürde çok su içiyorum ama hiçmi faydası olmazyaa,oyüzden yarın detoxu yapıcamtram anlamıyla yediğim abur cubur atıkları gitsin yapışmadan
daha bu sabahta yiyodumda eti cangaa varya daha dün almıştım tadı nasıl diye eşimede aldıydım,dün kendimkiniyemiştim bugünde eşime verdim sabah,yarısını bölüp kendimede aldım diğer gofretide açtım yerken bi bağırdı zaten hep bağırıyo son zamanlarda bana,hem kilo veremiyorum diyon hemde homili gırtlak yiyip duruyon dedi:26:haklı ama elimden bişey gelmiyo bünye istiyo neden neden
ben hiç 55 olamıycam galiba yaaa,ay çok uzun yazmışım ya kusura bakmayın doldum bikaç gündür