Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Çıtırcıkkkkkkkkk gördm seniiiiiiiiiiiiiiiii.....Başlıgı nie degiştirdin?Ben seni çıtır anne olarak seviyorum ama
canım başlığı ben değil editörler değiştirmiş olmalı,herkezin tek tek otmatik yani aynı isim altında şunun bunun başarı öyküsü diye değiştiriliyo,sıra bendeymiş demekki,,başlıktan aramana gerek yokki,,abone olduysan konuma zaten kontrol panelinde her zaman karşında oluyo bu topik...
kızlar colasız duramıym cok kılo aldırıyormu cvp verın bana

canım kola inanılmaz kilo aldırır,şöyle söyliyim,1bardak kolada 40 küp şeker var ve sen biseferde 40 küp şeker yemiş oluyosun,ve kilo vermede en büyük etken şekeri kesmen,,kolayı içersen şekeri fazlasıyla almış oluyosun ve kilo veremezsin,,,

kızlar,eşim 4gündür yatak döşek yatıyo,ateşi 39lardan düşüremedik:2:,daha bugün okadar şey yaptım soğuk kompres uyguladım bitki çayları içirdim,limonlu bilmem neler ,,bi baktım ateşi 39.63.kez acile gittik ve bende onla gittim bu sefer baya anlattım iyice derdini,şok bi iğne vurdurdu nihayet bakalım yarına geçer inşallah,,4gündür okadar iğne vuruldu ilaç içti banamısın demedi bende devamlı eşimle ilgilendim,arada burayada baktım ama pek ilgilenemedim sizle,kafam çok meşgul,inanın hasta olunca kendinden geçiyo insan,hayat boş geliyo böyle oluncada eşimde eşim dedim yani,herşey bekleyebilir,valla kendime bile kızdım,başlarım senin kilona azcık düzenin bozuluversin nolcak dedim,eşinden önemlimi dedim,,neyse fazla uzatmadan yatıcam..iyi geceler,sadece haber vermek istedim..

Son düzenleme:

Tebrik ederim arkadaşımBence eşinin teklifini kabul et.Çünkü ben sana inanıyorum en verirsin ve menülerinde gayet iyi benceOglunun dogum günüde kutlu olsun şimdiden.1 ay sonra oglum 1 yaşına giricek.Şimdiden beni telaş sardı bile

Çıtırcıkkk geçmiş olsun.Tabii herşeyden önce eşin ve çocukların.İyileşince kendi acil buraya attttt nolurr.

BUGÜN:Aç karınla ılık limonlu ssu.

Sabah:1 poça,1 açma,2 zeyttin,2 çatal peynir.

Ögle:1 tas çorba.

Ara:1 dilim kek,3 bardak çay.(misafirlikteyddim ve tabaktan sadce keki yedim:13:)

Akşam:1 dilim ç.ekmek,balık,bol salata,2 çatal helva.

Ara:çay,1 mandalina.(börek ve keke sadece bakmakla yetindim:13:)

Su:2.5lt

Spor:110 mekik

Sabah kaynanamı çagırdım.Bütün gece oglum mızır mızı ayaklarımdaydı.Ve sabah uyusuzluktan ve bacak agrısından geberiyordum.Saolsun kaynanam geldi.Kahvaltıya poça ve açma almış ye öyle uyu dinlen dedi.Sen seversin die aldım deyince yedim ayıp olmasın dedim.Kadın o kadar gelmiş kahvaltı hazırlamış ve beni düşünüp almış dimi ama.Ögleden sonrada misafirdeydiik sadece kekle çay yedim.Akşam aaaaaaaa yeter artık akşamda yersem çıtırck haşlıycak beni deyip sadece çay içtim.Bu akşam kendime bişiler bakayım dedim ama üst bölgem hala aynı kollarım badide igrenç duruyoBşey almadan döndüm ve karar aldım.Gündüz emir uyuuca oklvayla hareket felen da yapıcam tabii mekige tam gaz devam.

eevvvveettt işte buuu başardımmm ve tam eşimin istediği kiloya indim daha da vericem anlaşmamaız buraya kadardı
64.0 olmak çok güzel iddayı kazandım kızlar eşimin gözleri ahanda böyle pörtledi
yatıyodu az öncede uykudan kaldırdım adamı gel bk kiloma dedim iddayı kazandım dedim fırladı kalktı yataktan
ohbe rahatladım yahu

100gr

gitmiş kızlar habriniz olsun okuldayım evden pc bozuk olduğu için yazamıyorum

Tebrikler arkadaşım.

Demirbaş olarak menülerini bıkmadan usanmadan yazan bir ben kaldım
BUGÜN:Aç karınla limonlu ılık su.

Sabah:2 dilim ç.ekmek,2 çatal peynir,4 zeytin,1 çatal reçel,yarım ymurta sarısı,1 fincan ıhlamur,1 bardak çay.

Ara:türk kahvesi.

Ögle:gündeydim:26:hem siyah hem yeşil çay içtim.

Akşam:1 tabak nohut,5 kaşık pilav,2 yeşil sogan.

Ara:sahlep,1 yeşil elma.

Xpor:210 mekik

Su:2.5lt.

Kendi tartımda 58çıktım.Burayı ve bu kilo işini öenmsedigim için dün gece eşimi yegenine dijital tartısını ödünç almaya gönderdim saat gece 12 de.Yaaaaaaaa anlayın işteDijitalde 59 çıktımAma yegeni verirken buna güvenmesen bi fazla bi az çıkartıyor demiş:18:Ayyy ne blim 1 hafta tartılıp deniycem bakalım.

Kimseler gelmemiş yazmamış bende yazmıyorum.Protesto ediyorummmmmmmmmmmm.Meliiiiiiisssssssssssss,çıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kimseler gelmemiş yazmamış bende yazmıyorum.Protesto ediyorummmmmmmmmmmm.Meliiiiiiisssssssssssss,çıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım niye anlayış göstermiyosun,,6gündür eşim çok hastaydı girdim çıktım kk'ya fazla yazamadım,okudum hep ama çok üzüldüm siz böyle kendini koyverince,yapmöayın kendi başınızada yetebilirsiniz.bunu bilin vazgeçmeyin,herşey yoluna giricek inş,tekrar dönücem eski motivasyonuma,,bendede eşim hasta olduğundan beridir bi gevşeme düzensizlik var,ama vazgeçmiyorum,arada olabilir böyle şeyler,,herşeyi bi kenara bırak ve yoluna ne olursa olsun devam et,,yarın işe başlıycak inş..girerim ozaman menülerine hep bakıcam

Çok faydalı paylaşımlar olmuş. Çok motive edici. Çıktısını alıp bilgisayarımın yanına asacağım çok fazla şey var bu başlıkta.

Geçmiş olsun canım.Senin girdigini görünce iyileşti ama diger yerlere yazmaktan bizi ihmal ettigini düşündümüzgünümüm:26:

Eşim karşımda gece yemegini yiyiyor.Tabii önceden olsa ona zevkle eşlik ederdim.Bu da bi gelişme hayatımda artık gece yemeleri yokAylardır eşortmanlardan bunaldım ve bugün kendimi alışverişe attım.Üst bedende hala bi degişme yok kabinde aglıycaktım artıkAma kotta 29 a düşmüşümmmmmmmmmZaten alt tarafım daha incedir.Ama şu sivri hamilemsi(o nasıl tabirse)göbek ve kalın kollarım beni mahfediyorArtık kol içinde haeket yapıyorm ve göbek için mekike oklava ve başka hareketlerde ekledim.Öglen emir uyuynca aksatmadan yapıcam inş.Artk yanlışlarımı biliyorum. yaza çıtırcıgın gibi bir göbekle dümdüz bir göbekle girmek istiyorummmmmmm..

BUGÜN:

Sabah:kk peynir,yarım simit,yarım pogaça,2 zeytin,yarım yumurta sarısı,3 brdk çay.
(kaynanamda ailecek kahvaltıdaydık.)

Ara:1dilim pasta.

Akşam:1parça paneli tavuk,2 kaşık pilav,1 dilim kızarmış ç. ekmek,3 kaşık yogurt.

Ara:1 elma,2 barrdak çay.

Spor:2 saat yürüyüş,100 mekik,5 dk.oklava.

Su:2.5 lt.

Çok faydalı paylaşımlar olmuş. Çok motive edici. Çıktısını alıp bilgisayarımın yanına asacağım çok fazla şey var bu başlıkta.
ben kendim için araştırma yaptığım zamanlarda görüdklerimi sizlerlede paylaşmak istiyorum nedese,ben gibi herkez faydalansın nolur sanki diyorum..beğendiğine sevindim

Geçmiş olsun canım.Senin girdigini görünce iyileşti ama diger yerlere yazmaktan bizi ihmal ettigini düşündümüzgünümüm:26:
önemli değil canım üzülme,ama inan bu haftayı zor atlattık,eşim çok fenaydı,ateşini düşüremedik,onun ağladığını görünce acıdan bende çok fena oldum,elimden gelse sihirli değnek olsada püff diye sapasağlam yapsam diye düşündümama neyseki dualarımızla şifamıza kavuştum şükürler olsun rabbime,,bugün işe gitti,az önce aradım geliyomuş,seside iyidii

canım pazar mazar dinlemicem fırçayı kayıcam,,araya pasta olmamış bikere,,sonra pilav yemişsin ekmeğe gerek yoktu fazla olmuş hemde akşam akşam yanineyse bundan sonra kaçamaklarına dikkat et ben geldiiimm

Eşinin iyileşmesine sevindim.Fırçalamanı özleyecegim hiç aklıma gelmezdiİyiki varsın ve bizimlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…