- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.021
DÜNKÜ MENÜM kalkınca ılık suyla elma sirkesi sonra nesfit biraz süt ile ara bir elma akşam karnıbahar yemeği ekmeksiz bir diyet bisküvi yatarken bir elma
ebrucum bişey diyicem kızma ama:26: sanki senin niyetin kilo vermek değilde kilonu korumak amaçlı canım bu menülerinde çok çeşit oluyo ve abur cubur çok yapıyorsunbiraz daha dikkat et canım
tebrik ederim seni benimde ogluşum var 10 aylık ama ben emzirmiyorum onun için çok kısıyorum
Herkese meraba..hastaydim çok fena yazamadim..bu arada iştahım da azaldı..menü yazmayayım çok dengesiz ve az yedim midem rahatsizdi..
Ebrucum canım benim de dikkatimi çekiyor menülerin ama çıtırdan baskasının yorumlamasını istemiyorsun sanırım diye yazmadım..aslında burda birbirimizin hatalarını söylesek ii olur..ben de emziriorum bilirsin benim de kaçamaklarim çok oluyor..ama dikkatimi çeken sen her gün pasta yiyorsun yada abur çubuk..bunlar süt yapmio aslında..ama bende dayanamıyorum..ama hergün yemeyi alışkanlık haline getirme bence..sütten kesince direk kilo olur..biliyorsun emzirdigimiz için kaçamak yesek de kılo verebiliyoruz ama kesince alırız..o zaman yemem diyorum ama kendime de pek güvenmiyorum açıkcası..
melis hiç beğenmedim menünü kızmaca gücenmece yok,hiç düzenli değil akşamki pilavı görmek istemiyorum artık,pilavsa istediğiniz bulgur yiyceksiniz,3kaşıkta olsa pirinç pilavını bırakın çıkarın hhayatınızdan hiç bi faydası yok bizeemenüm kıslar çıtırıcık ebruu:)))
yoldaşım ebru tam gazz devam nisanaa kadarr vercezz elti olarak ince bir hatun olupelbiseni giycen :)
sabah1 dlm beyaz ekemek kaymak çay
ara ıhlamur çiçegi yarım topkek
öglen 1 dlm ıspanaklı börek kuşburnu
ara elam yogurt
akaşm 3 ymk kaşıgı pırasa 2 ymk kaşıgı kabak yemegi 3 ymk kaşıgı pilav 6tıda yedim
ara badem tususzz
içecekelrim
ayvalı ıhlamur
kuşburnu
salaep
siyah çay içtimm
DÜNKÜ MENÜM kalkınca ılık suyla elma sirkesi sonra nesfit biraz süt ile ara bir elma akşam karnıbahar yemeği ekmeksiz bir diyet bisküvi yatarken bir elma
sabahki beyaz ekmek ve sarma dışında menün iyi ama sen dediklerimi hala dinlemiyosun kızıyorum ama haaaaaaBUGÜN:Aç karınla ılık limonlu su.
Sabah:2 dl beyaz ekmk,kk pynir,2 çatal reçel,3 dl sucuk,y.yumurta sarısı,y.domates,çay.
Ara:türk kahvesi,3 sarma.
Ögle:ıspanak yemegi,1 dl ç.ekmek,2 kaşık yogurt.
Ara:1 bardak meyve suyu,form bisküvi,sahlep.
Akşam:1tas çorba,kuru fasulye,3 kaşık yogurt,1 dl ç. ekmk,3 kaşık pilav.
Ara:yeşil çay,kestane.
Su:3lt
Spor:1.5 saat yürüyüş,200 mekik
canım aşağıda vericem dedimya beslenme şeklini,menülerinide o gösterdiğim şekilde yazarsan daha rahat olur yorumlamakdünkü menüm sabah yine elma sirkesi sonra nesfit süt ile ara yeşilçay öğle 1 adet ton balığı ayrıca tadını hiç sevmedim zorla bitirdim bidaha yememyanında salata ayrıca ekmek yine yok ara 1 diyet bisküvibitki çayı akşam 1 adet palamut salata yine ekmeksiz sonra yine bitki çayı ve yeşilçay içtim ve eşim yiyodu diye dayanamadım :18: bende yaklaşık on onbeş adet ayçekirdeği yedim
geçmiş olsun canımHerkese meraba..hastaydim çok fena yazamadim..bu arada iştahım da azaldı..menü yazmayayım çok dengesiz ve az yedim midem rahatsizdi..
Ebrucum canım benim de dikkatimi çekiyor menülerin ama çıtırdan baskasının yorumlamasını istemiyorsun sanırım diye yazmadım..aslında burda birbirimizin hatalarını söylesek ii olur..ben de emziriorum bilirsin benim de kaçamaklarim çok oluyor..ama dikkatimi çeken sen her gün pasta yiyorsun yada abur çubuk..bunlar süt yapmio aslında..ama bende dayanamıyorum..ama hergün yemeyi alışkanlık haline getirme bence..sütten kesince direk kilo olur..biliyorsun emzirdigimiz için kaçamak yesek de kılo verebiliyoruz ama kesince alırız..o zaman yemem diyorum ama kendime de pek güvenmiyorum açıkcası..
Haklısın canım.Ama akraba binasındayım ve arnavutlar.Bilirsin belki el açması börekleri meşhurdur.Her öglen çay demleyip saatlerde börek açarlar ve çok marifetliler.Hergün birimizde otururuz.Bende eşimin tarafı sonuçta gitmesen olmaz,o kadr ugraşıolar yemesem yanlış anlıolar.EEE bide elleri çok lezzetli dayanamıyorum.Ama bugün gittim ve sadce çay içtim.Sütün var hai sütün çekmesin,begenmedin mi nie yemiosun diolar bide:26:
beni de alın aranıza....
sabah 64,8 kilo çıktım tartıda...
kahvaltıdan önce 1 bardak sirkeli suyumu içtim
07:30 da bir domates, bir salatalık, 3 zeytin, 1 kk dan az peynir
3 dilim sucuk 1 dilimden az ekmek
yeşil çay
09:30 da tek şekerli nescafe
10:30 da havuç
öğle yemeğinde az çorba ve köfte salata
bir fincan şekersiz nescafe
15:00 de 1 avuçtan az fındık
17:30 da akşam yemeği 4 yk nohut
4 yk kaşığı pilav
bol yoğurt
o saatten beri birşey yemedim. çünkü eve geldiğimde saat 22:00 idi. öğle ve akşam ekmek yok...
süper bi menü canım bravoo çok iyi pilav hariç tabi,pirinç pilavını çıkarıyoruz hayatımızdan onun yerine bulgur tüktebilirsin:))
hoşgeldin ozaman güzel bi giriş yaptın valla,,ee tanıtırmısın kendini yaş kaç boy kaç hedef kaç falan filan işte,yenimi başladın kilo vermeye,
merhaba
çok teşekür ederim. umarım böyle devam edebilirm. aslında leslide yapıcam ama bu akşam işten çok geç geldiğim için mümkün olmadı.
yaşım 34. çalışan bir bayanım. aslında 1,5 ay öncesine dek 62-63 arasında geziniyordum. sigarayı bırakınca birden 64 leri gördüm. zaten 60 olmak istiyordum. vermem gereken 2-3 kilo varken şimdi oldu 4-5 kilo. boyum 1,68. 60 kilo olmak ve orada kalmak istiyorum. doğumdan sonra 2 ayda 8 kilo vermek gibi istikrarlı bir dönemden sonra hiç kararlı olamadım bu konuda. ama bu sefer pilavdan dönenin kaşığı kırılsın...60 olacağım inşallah.