Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Menümü çok begendim.Kenidme tebrik koymak istiyorum.Abur cubursuz,böreksiz keksiz Akşam pilav oldugu halde ekmk yedim ama fasulye ekmeksiz yenmez hem pilav yemezsemde fasulye aglardı.

DÜNKÜ MENÜM kalkınca ılık suyla elma sirkesi sonra nesfit biraz süt ile ara bir elma akşam karnıbahar yemeği ekmeksiz bir diyet bisküvi yatarken bir elma

Melis 2 diycem sana.Melisimmmm semih 12 i görünce senin çok yedigini anladım birandaKız bu ne hiç bişi yememişsin.Çıtırcık kayıcak fırçayı sana.Acıkmıyor musun peki canım?:26:

dünkü menüm sabah yine elma sirkesi sonra nesfit süt ile ara yeşilçay öğle 1 adet ton balığı ayrıca tadını hiç sevmedim zorla bitirdim bidaha yemem yanında salata ayrıca ekmek yine yok ara 1 diyet bisküvibitki çayı akşam 1 adet palamut salata yine ekmeksiz sonra yine bitki çayı ve yeşilçay içtim ve eşim yiyodu diye dayanamadım :18: bende yaklaşık on onbeş adet ayçekirdeği yedim

ebrucum bişey diyicem kızma ama:26: sanki senin niyetin kilo vermek değilde kilonu korumak amaçlı canım bu menülerinde çok çeşit oluyo ve abur cubur çok yapıyorsun biraz daha dikkat et canım

ebrucum bişey diyicem kızma ama:26: sanki senin niyetin kilo vermek değilde kilonu korumak amaçlı canım bu menülerinde çok çeşit oluyo ve abur cubur çok yapıyorsun biraz daha dikkat et canım

Yok canım nie kızayım ki.Benim bir ogluşum var ve beni emiyor.Önceligim onun rızkını kesmeden kilo vermke ve bu şeklde 82 den 64 e ve sonra çıtırcıkla anca bu kadar kısarak 58 e düştümÇıtırcık aralarda melise fırça kyıyrsa sana ne yapar bilememÇünkü gündüz yiyiceki sürekli metobolizma çalışsın demişti çıtırcık bende süleeeeeeeeeemesi canım

sen zaten geleceğin en iyi kiloya gelmişsin ne güzel inş bende veririm senin gibi. boyun kaç bu arada

Son düzenleme:
Herkese meraba..hastaydim çok fena yazamadim..bu arada iştahım da azaldı..menü yazmayayım çok dengesiz ve az yedim midem rahatsizdi..

Ebrucum canım benim de dikkatimi çekiyor menülerin ama çıtırdan baskasının yorumlamasını istemiyorsun sanırım diye yazmadım..aslında burda birbirimizin hatalarını söylesek ii olur..ben de emziriorum bilirsin benim de kaçamaklarim çok oluyor..ama dikkatimi çeken sen her gün pasta yiyorsun yada abur çubuk..bunlar süt yapmio aslında..ama bende dayanamıyorum..ama hergün yemeyi alışkanlık haline getirme bence..sütten kesince direk kilo olur..biliyorsun emzirdigimiz için kaçamak yesek de kılo verebiliyoruz ama kesince alırız..o zaman yemem diyorum ama kendime de pek güvenmiyorum açıkcası..

Haklısın canım.Ama akraba binasındayım ve arnavutlar.Bilirsin belki el açması börekleri meşhurdur.Her öglen çay demleyip saatlerde börek açarlar ve çok marifetliler.Hergün birimizde otururuz.Bende eşimin tarafı sonuçta gitmesen olmaz,o kadr ugraşıolar yemesem yanlış anlıolar.EEE bide elleri çok lezzetli dayanamıyorum.Ama bugün gittim ve sadce çay içtim.Sütün var hai sütün çekmesin,begenmedin mi nie yemiosun diolar bide:26:

melis hiç beğenmedim menünü kızmaca gücenmece yok,hiç düzenli değil akşamki pilavı görmek istemiyorum artık,pilavsa istediğiniz bulgur yiyceksiniz,3kaşıkta olsa pirinç pilavını bırakın çıkarın hhayatınızdan hiç bi faydası yok bizeehadi bakalım daha güzel bi menü bekliyorum yarın senden,başınızdayım kaçış yok olacak olacak
not kırmızıyla işaretleediğim yerleri hayatından çıkar..hiç yakışmadıı
içecekelrim

ayvalı ıhlamur

kuşburnu

salaep

siyah çay içtimm
eh şekersizse hepsi sorun yook
DÜNKÜ MENÜM kalkınca ılık suyla elma sirkesi sonra nesfit biraz süt ile ara bir elma akşam karnıbahar yemeği ekmeksiz bir diyet bisküvi yatarken bir elma
bu neeeeeeeeee neden bukadar az ve sağlıksız beslendin bakiyim sen
itiraz bahane yok zayıflıyorum demişsin ama o giden bi kilo yağdanmı gitti bakalımyeni başladıysan ilk önce sudan gidiyo kilo sonra yağdan gitmeye başlayınca vücudundanda belli oluyo bu
ve son kez söylüyorum dikkatli ve aşağıda vericem listedekiler gibi menü bekliyorum sizlerden,nesfiti sabah değil yiyceksen akşam ye ,ve mutlaka kahvaltını tam tekmil yap enerjin buna bağlııı

sabahki beyaz ekmek ve sarma dışında menün iyi ama sen dediklerimi hala dinlemiyosun kızıyorum ama haaaaaahani geçen edim ya pilav yeme artık diye melisede yazdım bidaha pirinç pilavı görmek istemiyorum menülerinizdee,,yiycekseniz bulgur yiyin
gerçekten niyetiniz kilo vermekse kurallara uyun ve eelütfen dengeli ve sağlıklı beslenin,sendende yarın güzel bi menü bekliyorum hadii

canım aşağıda vericem dedimya beslenme şeklini,menülerinide o gösterdiğim şekilde yazarsan daha rahat olur yorumlamak
geçmiş olsun canım
söylediklerine aynen katılıyorum bu arada canım,bende süt yapar diye yedim içtim herşeyi 80i gördüm kızım 5aylık olduğunda,ben emziriyorum diye hiç kilo verdimmi bakmadım tartı merakım yoktu hiç,takii kilo vermeye karar vermeye başladıktan sonra tartı manyağı oldum,,ama hata bizlerde işte süt olsun diye nice sağlıklı besin varmış ben bilmiyodum yedim tatlıları abur cuburları şiştim

desinler boşver canım istemiyo de,yada yiyomuş gibi yap ama yeme,onlar vermiyo kiloyu sen uğraşıyosun böyleee

beni de alın aranıza....
sabah 64,8 kilo çıktım tartıda...

kahvaltıdan önce 1 bardak sirkeli suyumu içtim
07:30 da bir domates, bir salatalık, 3 zeytin, 1 kk dan az peynir
3 dilim sucuk 1 dilimden az ekmek
yeşil çay
09:30 da tek şekerli nescafe
10:30 da havuç
öğle yemeğinde az çorba ve köfte salata
bir fincan şekersiz nescafe
15:00 de 1 avuçtan az fındık
17:30 da akşam yemeği 4 yk nohut
4 yk kaşığı pilav
bol yoğurt
o saatten beri birşey yemedim. çünkü eve geldiğimde saat 22:00 idi. öğle ve akşam ekmek yok...

süper bi menü canım bravoo çok iyipilav hariç tabi,pirinç pilavını çıkarıyoruz hayatımızdan onun yerine bulgur tüktebilirsin:))
hoşgeldin ozaman güzel bi giriş yaptın valla,,ee tanıtırmısın kendini yaş kaç boy kaç hedef kaç falan filan işte,yenimi başladın kilo vermeye,

Son düzenleme:

merhaba
çok teşekür ederim. umarım böyle devam edebilirm. aslında leslide yapıcam ama bu akşam işten çok geç geldiğim için mümkün olmadı.
yaşım 34. çalışan bir bayanım. aslında 1,5 ay öncesine dek 62-63 arasında geziniyordum. sigarayı bırakınca birden 64 leri gördüm. zaten 60 olmak istiyordum. vermem gereken 2-3 kilo varken şimdi oldu 4-5 kilo. boyum 1,68. 60 kilo olmak ve orada kalmak istiyorum. doğumdan sonra 2 ayda 8 kilo vermek gibi istikrarlı bir dönemden sonra hiç kararlı olamadım bu konuda. ama bu sefer pilavdan dönenin kaşığı kırılsın...60 olacağım inşallah.

memnun oldum ablacım diyim ben size ozaman epey büyüksünüz çünkü
benim boyumda 168 ve cidden 60 kilo bu boya tam oluyo ama bendeki inada bindi 55 olmayı ümit ediyorum ama bakalım azcık ara verdim bende sağlıksız beslenmeye basladım hafiften vücut alıştı tabi sağlıklı beslenerek kilo vere vere durdu ylardır sabitlerdeyim,ne aldım ne verdim gr yukarı gr aşağı geçti gitti aylar,bakalım biraz saldım bu aralar tekrar başlıycam eski düzenime,,neyse bak ben ana şu linki veriyim 3haftada 2beden incelme diyo ben bugün başladım lesliden daha iyi hemde sonki hareket dansla bitiyo eğlencelii

3 haftada incelten 10 hareket / Sağlıklı ve Uzun Yaşam / Genel Sağlık Bilgisi / Doktorum.kanald.com.tr

eşimin gelmesine son 1saat ben kaçtım evi toplamalıyım çocuklarıda uyutıyım artık yine azdılar bugün

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim ,öğle ve akşam 1dilim olmak üzere (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok , eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse haftada 1-2kez sabah veya öğlen 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..abartmadan tabiki..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yanındada isterseniz süt için daha faydalı ,3kaşık yoğurt yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek.

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde çok az porsiyon(2-3kaşık) yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir..

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6-7 de yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt veya ayran olabilir..

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay ,biberiye,7 otlu çay ve form çayı önerilir..

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez katıp içilecek ve iananın tatlı isteğiniz hemen ortadan kalkıcak,,2. seçenek ise sütün veya bitki çayının içine çubuk tarçın atarak içicez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkıcak..

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak..

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR ARKADAŞLAR
GEÇMİŞİN DOMBİLİK ŞİMDİKİNİN ÇITIRCIK TUĞBASI

NİYE yazmıyonuz leeeyn bak gidiyom haaaa,,valla eşimin gelmesine son 45dk...daha evi toplacem çocukları uyutucam oooy ooy,la şu oğlanın yaptığına bakın hele lego kutusu getirdi anne açıver diyoo bu saatte oynanırmı,elim mahkum açıcam artık
açtım bile bide onları toplıycam azcık oynasınlar bari oof büyük gürültüyle boşalttı içinii legolarııııaşağıda ablamda uyumuştur valla yarın işe gitcek bide,inadına ses çıkarıyo gibi hergün böyle bu çocuklar,erkenden uyumayı bilmiyolar

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limnlu su.

Sabah:1.5 dl ç. ekmek,2kk peynir,3 zeytin,yarım domates,2 çatal reçel,ıhlamur.

Ara:türk kahvesi,1portakal.

Ögle:ıspanak,3 kaşık yogurt,1 dl. ç.ekmek.

Ara:3 kaşık makarna(yagsız,tuzsuz)çay,yeşil çay.
misafirlikteydim yemedim

Akşam:4 lahana sarma,salçalı sosis 4-5 çatal,1 dl.ç.ekmek,1 bardak meyve suyu.

Ara:çay,yarım dl. kek.
açmaları poçaları yemedim.Fırça yemişim bunları yiyemem dedim

Su:2.5lt.

Spor:200 mekik.

Şu tavsiye ettigin hareket videosunu yapayım artık.Şu buruşk göbek dümdüzzzzzzzzzzzzzz olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…