Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

BUGÜN.Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:2 dilim t.b. ekmek,yarm ymurta sarısı,1 dilim salam,3 zeytin,1 fincan ıhlamur,2 çatal peynir.

Ara:türk kahvesi.

Ögle:4 minik dızmana,1 tane elmalı tart,3 bardak çay.
(misafirim vardı:26:)

Ara:2 dilim portakal.

Akşam:1 tabak yeşil mercimk,1 dilim t.b ekmk,2 kaşık yogurt,2çr yeşil sogan.

Spor:350 mekik.

Su.3lt.geçti

ÇITIRCIKKKK; resimlerin harikaBende öyle göbegim olsun istiyorum Biliyo musun benim hiç öyle dümdüz olmadıAma sıkıydı en azından.Şimdi çatlak buruşuk ve jöle gibi:84:Ama inş. inanıyrum neden olmasın dimi ama.

Melisim nerdesin yoldşımmm gel artıkkkkkkkkkk

açkarnına ılık su

kahvaltıda 1dilim ç. ekmeği2 zeytin 1kk peynir 3 dilim salam şekersiz çay,
ara türk kahvesi
öğle 1 tabak bulgur pilavı bi ka kaşık yoğurt bi kaç kaşık sütlaç
ara yeşilçay
akşam 7 gibi yedim 1 porsiyon hamsi 3 ısırık helva
su 1 litre içebildim bugün:)

bugün menüm olmayacak.gece banyo yaptım reglim bitti tartıldım 62.6 geçen hafta kaçtıydıydım ki ben yaw du bibakayımgeçmişee

canım cıtırcım günaydın sabah sabah ne o guzel o resımlerı gormek harıka demek az kalır cok guzel olmussun canım benım

geçen hafta cuma 63.2yazmışım yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyuppiiiiiiiiii
yaniii
başlangıç 67.7
geçen hafta 63.2
bu hafta 62.6
bu hafta giden(regli olmama rağmen)600gram
toplam giden 5kilo 100gram
hedef:53
inşaallah yarabbim...boyum 1.63 bu arada biliyosunuz zatii yeni okuyanlarda görsün:)bende azbiraz başarı öykülerine yaklaşıyorummm:)

dünkü menüm
sabah kalkınca 2bardak sirkeli ılık su 1buçuk dilim çavdar 5zeytin 1kase taze lahana 1yumurta 1kk peynir
ara bitkiçayım 5burçak
öğle 8yk kurufasülye 4yk yoğurt
ara salep
akşam miğdem bulanıyordu çok yoğurt yedim
ara 3bardak falan mısır 2minik elma yedim
spor yok tabii okul başlayınca..su2buçuk litre hepsi dahil bitki çayları falan
yatmadan çörekotu..kızlarr yiyin bu çörekotunu cildim acayip güselleşti benimmm.tavsiye ederim beşibiyerdlerim benimmm:)çıtırrr yivrrumm o ne güsellik öleee..maşşaalah benim arkadaşıma yaa..valla eşin çatlıyordur ben sana söylimm.benimki ben zayıfladıkça diyorki sana ne istersen alırım . yeterki sen hedeflediğin kiloya gelinca okiloda 2ay sabit dur..mesele vermek değil o kiloyu korumak diyorr beni sinir ediyorrr!!!!!!!!yani vermek zorken zati bide koruyacakmışımmmm korucam tabi salatalık turşusu vermişim okadarrrr:)yüzüne demiyorum tabiii içimdenn yüzüne kuru fasülyenin yanında salatalık turşusuda istermisin hayataıımmm diyorummm:)öptüm sizi güzeller:)
bu arada bugün kandil oruç olanların allah şimdiden kabul etsin mübarek gün birbirimiz için dua edelim nicklerle dua makbul olurmu diyanete sormak lazım ama:)
tuğba melis ebru serap iyide jojop seni derken biraz kasarım heralde:)allahım jojopun metabolizması hızlı çalışsın versin kilolarını ııııı ollmadı cık:)şakaşaka
burdaki arkadaşlarımın azimlerini kırma derim:)metabolizmalrı hızlı çalışsın:)ay tutmayın bisürü işim var öptüm:)

Son düzenleme:

başlangıç: 71.8
geçen hafta: 69.2
bu hafta: 67.9
giden: 1300 gr
gelen: yok
toplM GİDEN: 3900 GR
HEDEF: 65

tamam canım bende başlayayım..ben de eski lcw nin 40 beden pantolonlarım vardı onlara giriyorum..yani eski halime döndüm ama 38 falan olsam süper olcak..

tatlım ikimizin misafiri gelen gideni bizi yakıo..allah eksik etmesin de geldiklerinde brokoli falan ikram etsek olmaz mı yav..ya da gittiğimizde karnabahar haşlaması yesek..ama senin baya sporun var..ben de yokk

kilo bildirimi

başlangıç:79.8
geçen hafta:60.4(dün 61kg'dim)
bu hafta:60
giden:400
toplamda giden:19.800
hedef:57

tüm hafta yedim yedim,bi dün kaçamaksız atlattım durum buuu

sizde durumlar nasıl bakem

öğlen hariç güzel olmuş
neden olmasın tabikiii
eh gibi gibi olmuşta,,helva akşam değilde öğlen yeseydin çok istediysen..hatta tartı günüm öncesi hayatta cıss yiyemem benn
canım cıtırcım günaydın sabah sabah ne o guzel o resımlerı gormek harıka demek az kalır cok guzel olmussun canım benım

çok güzel regle rağmen 600gr ne demeeeeeeekk

başlangıç: 71.8
geçen hafta: 69.2
bu hafta: 67.9
giden: 1300 gr
gelen: yok
toplM GİDEN: 3900 GR
HEDEF: 65
canım harikasıııııınnnn tebrikleeer,,:119::124::119::124::119::124:darısı haftaya benim başıma inşallah

ben yemek yicem daha kızlar hadi görüşürüüüüükkkk..hava bugün güzele benziyoo,ama dün gece kar 10cm biriktirmiş,fena yollarda kar vaaaar şimdi gördüüüümmsoğukmudur bilemicem ama,kar yağmıyo en azındaaaaannn

Son düzenleme:

Sorma canım ya bu akşamda misafrim var:18:Ama rızkıyla geliyolar.Seviliyoruzki gelyolar ve çagıyorlar dimi ama arkadaşım:13:Ben akraba binasındaym bide.Dedim gelin artık öglenleri poça yerine salata ve hafif şeyler yapalım.Hem bak teyze kızını nişanına zayıfla biraz deyip onları kendime döndürmeye çlışyrmMekik çekmeyi hiç bırakmam artıkkkkkkkk

Kilo bidirimi

Başlangıç:63
Geçen hafta:58
Bu hafta:57.5
Toplam:5.5

Dogumdan bu yana giden:28.5:124::118:

Sehraa sen buraya başladıgında 64 demiştin.67 nerden çıktı.Geçmişte yazıyor fazladan atmaa

melisimmmm yol arkadaşım nerdesinnnnn??Seni merak ediyorum amaKaçamakta yaptysan gel yeterki gellllllll

Sehraa sen buraya başladıgında 64 demiştin.67 nerden çıktı.Geçmişte yazıyor fazladan atmaa

dikkatli oku şekerim tickerdada 64.4 yazıyor ama BMI onun önüne geçmiş ben hayatımda ilk kez diyet yapıyorum ve bu serüvene ekimayında başladım diyetisyenle onuda daha evel yazdım canımcım memnun kalmadığımı doktordan ve başlangıcım 67.7 fazladan atıyorum ama kilolarımı tatlımmmm:)hayatta yalan sölemem belki normalde pembe yalanlar ama sanalda şimdi ben yalan söylesem nee söylemesem neee demi ama kendimbiliyorumya gerçeği..böyle çocukça şeyler yapmam ben tasalanma sen epru:)

doğumda 95kiloya çıktım ben o zmandan beri demiyorumsenin gibi yanii ona baksann ooooooo.....
tickerımda 64. yanındada 63.7çıkıyır kapamış çünküönünü.geçmişte orata 64.4yazmıştı tuğba yaptı hatta tickerımı ben bile dokunmadım beceremedim:)

yaw böyle çıktı şimdide tickerım seninki oldu heral:)nerdeeeeee keşke benim tickerım olsa buuuuu..isterim isterim .. bi el atıver yine sana zahmet:)

başlama 67.7 şimdi 62.6 boy .63 hedef 53 canım vakit bulursan..yoksa acelesiyok ne zmanmüsait olursan tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…