- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
-
- Konu Sahibi puccakanka
başlama 67.7 şimdi 62.6 boy .63 hedef 53 canım vakit bulursan..yoksa acelesiyok ne zmanmüsait olursan tatlım
teşekkür ederim tuğbacım..oruçtum iftarda balıklı soyan(oğlumun deymiyle)soğan yedim azcıkta ekmek canım acayip ayran çekmişti tuğba yarın yazmazsam bilinki öldüm ayran yoğurt ikilisinden:)ordan bi ses amin mi diyor ne:)şaka şaka:)ama geçen dinledimde balık bayatsa yoğurtla can alıyormuş bayat değidi balık canlıydı sanki mübarekler ama acayip yumuldum yani korktum kendimden:)acıkmışım çok bide kabaktatlısı yaptım önce tencerede az haşladım sonra attım fırına 240dereceye karamelli karamelli olmuş ama yemedim..ama yicem:)abartmadan en fazla iki parça..bugün hürmetine izin verdim kendime:)kestanede aldım yazmayayım tuğba süpürgesiyle kovalar benii:)ama yarın devamtabiki..ben uzun zamandır kendi isteğimle irademle izin vermemiştim kendime bu hafta misafirlik vardıbi gün yarımyarım yemiştim herbişeyden bi ilk başladığım zmanlarda buraya yazmaya okulda yerli malı oluyordu bide bi öğretmen arkadaşa gitmiştim o var..hepside ben bugün kendime izin verdimolayıyla iniltili değildiama bugünnn kandil ve ben oruçtum bu izni kendi gönlümle irademle yapıyorummm yaşasınnn..zaten pazarteside okul açılıyorsporada başlaıyorum öğrencilerimi çok özledim okulumu arkadaşlarımı..tam gaz devam allahıma binşükür:)
allah razı olsun bitanem,amin inşallahtickerıma hedefimi ve olduğum kiloyu eşit yazacağın günlerde gelecek tuğbam işte o zaman aynaya bakıp kendinle benden önce sen gurur duy bir kez daha..inan bana senin çok payın var bu işte..azmin,önerilerin,sevecenliğin,karşılıksız yaptığın bunca şey..gerçekten çok sağol...varol yavrularınla evliliğinle eşinle..mutlu bir şekilde...bak kandil günü ne çok dua ettim sana içimden geldi..hakediyorsunn...allaha emanet ol ince belinlen:)
sabah sıcaksu-türk kahvesi
kahvaltıda 1 dilim ama yavaş yavaş yedim yudum yudum yedim küçük oğluşuma kahvaltı yedirdim o yüsden artık sofra zamanında oda sofrada bizimle yemeyi öğresin diye
5 zeytin 1 kk peynir çay
ara 1 mandalina
öğlen e bugün kandildi kandilde en güzel ne gider tabiki o miss gibi kokan lokma kv lokma yaptı peynir zeytinle bi güzel yedim 4 orta parça
ara yeşilçay-su
akşam sadece 1 yemek kaşığı ekmeksiz ciğer yedim o kadar şimdi sütlü salepimi içiyorum
sehraacım allah kabul etsin inşallah cnm
allah razı olsun bitanem,amin inşallahsağol ettiğin dualar için,,hepimiz yavrularımızla eşlerimizle sıcak yuvamızda biömür mutlu huzurlu sağlıklı yaşayalım inşallah...
herkezin kandili mübarek olsun..:119:
kız akşam bi kaşık ciğerle nasıl doyduun:26:bende 2gündür akşamları yaptığım yoğurtlu karışımdan içtim,2günlük işkencem sona erdi1günde 1kilo gitti,bakalım yarın kaç gitmiş olucak..
afiyet olsun bu arada,bende sirkeli suyumu içtim zıbarcam birazdan,,eşim kuran okumaya başladı allahım kabul etsin inş..
Eki Görüntüle 338941 Eki Görüntüle 338942 Eki Görüntüle 338943 Eki Görüntüle 338944
nasıl olmuşuuuum daha dün çekildiiimm
bkz '' taş gibi hatun modeli''
allah nazarlardan saklasın, fıstık gibisin.
Bayılıyorum ben böyle çıtırık annelere
öğlen hariç güzel olmuş
neden olmasın tabikiii
eh gibi gibi olmuşta,,helva akşam değilde öğlen yeseydin çok istediysen..hatta tartı günüm öncesi hayatta cıss yiyemem benn
çok güzel regle rağmen 600gr ne demeeeeeeekk
canım harikasıııııınnnn tebrikleeer,,:119::124::119::124::119::124:darısı haftaya benim başıma inşallah