-
- Konu Sahibi puccakanka
Melisim nerdesinnnnnnnnn?????
yarın yazcam inş sabah bekleyinn beniiii.beşibiyerdelerimbenimmmm...
bilbeyyy jojoppp meliss çıtırımm ebru
Eki Görüntüle 338941 Eki Görüntüle 338942 Eki Görüntüle 338943 Eki Görüntüle 338944
nasıl olmuşuuuum daha dün çekildiiimm
ÇITIRCIKKKK; resimlerin harikaBende öyle göbegim olsun istiyorum Biliyo musun benim hiç öyle dümdüz olmadı Ama sıkıydı en azından.Şimdi çatlak buruşuk ve jöle gibi :84:Ama inş. inanıyrum neden olmasın dimi ama.
Melisim nerdesin yoldşımmm gel artıkkkkkkkkkk
melisimmmm yol arkadaşım nerdesinnnnn??Seni merak ediyorum amaKaçamakta yaptysan gel yeterki gellllllll
Sonuçta buraya 64 ile başladın.Öncesi beni ilgiledirmez.Diyetisyenle degil çıtırımızla başladıgın kilon önemli.Sen dogum yapalı 5 sneyei geçmiş istesenden katamazsın ama ben daha 11 ay oldu. Yani yeni canım.O zaman çizelge yap çıtırcık bana 82 başlat 28.5 kilo verdi yaz. Ben tubayla tanıştıgımda zaten 22 kilo vermiştim.Çıtırımdan öncesi degil onunla açtıgım yeni başlangıç buraya işler. Adım epru degil ebru:88:
serapcım sağol amin canım hepimizin duaları kabul olur inşaallah ama dün bi yemişimki sormayın:)napim izin günümdü sonuçta bolbalık ve kabak tatlısı misss..tabitam gaz devam daha bir motivasyonla..çıtırım o yoğurtlu karışım ne bi diyiver hele şu mazlumlara:)serap yivrummm bazen insan sanki yarım kilo birkilo falan fazla çıkyor sonra bir anda bibuçuk kilo eksiliyor ama devamedince ortaya çıkıyor bu veriş yoksa yapışıp kaliy inatçı yağlar gibi kilolar:)jojopum devamm tam gazz.iznin bittiğinde incecik belin olmalııııı:)
bu işi becercez bizz bakın görün:)melis nerdesin yaw gel artıkın sensizde olmuyorki yaw acı biber kıvamında:)
eşim bariz kilo verdigimi söylüyorr kıslar ama halaa varr ideal kiloma gelemedimm dahaaa bi kaç ayı alırr çıtırıcıkla yola a devam:))
kilo 71.8
sonrası 69.7
sonra 68.6
şimdi 67.83 ay bitiii burda devam edeli
senin yavrun varmı boyun kaçyaşın kaç?oğluma alcam seniii:)
senin yavrun varmı boyun kaçyaşın kaç?oğluma alcam seniii:)
süper vermişsin yaa maşşşallah
menüm
sabah kalkınca sirkeli ılık su 2bardak 2çavdar 1sucukluyum1kkpeynir tarçınlı çay kahvaltı geç yaptık
ara kabak tatlısı
akşam kaburgacıya gittik zorladı eşim 2kaşık plav kaburga et salata dondurmalı irmik az ayran..
çörekotumu yedim ıhlamur beşibiyerdelerim 3litre su spor yok..yarın herşey daha güzelolur umarım moralimbozuk
kız neden düzenini oturtamıyosun sen bakim..:26:3öğün yiyosun negüzel,3ana 3 ara öğün yapsanaa,,daha hızlı kilo verirsin..sabah kahvaltı çok önemli ama sen onu boşluyosunmenüm
sabah 1 altıvıta yogurt müsili 2 çigköfte çay:)
ara badem tususz u-ıhlamur çayı
öglen çigköfte salatalıki
akaşm 3 ymk kaşıgı ciger 3 ykm kaşıgı bulgur pilavı yogurt ve havuç karamlahna salatası
süper vermişsin yaa maşşşallah
menüm
sabah kalkınca sirkeli ılık su 2bardak 2çavdar 1sucukluyum1kkpeynir tarçınlı çay kahvaltı geç yaptık
ara kabak tatlısı
akşam kaburgacıya gittik zorladı eşim 2kaşık plav kaburga et salata dondurmalı irmik az ayran..
çörekotumu yedim ıhlamur beşibiyerdelerim 3litre su spor yok..yarın herşey daha güzelolur umarım moralimbozuk
kız neden düzenini oturtamıyosun sen bakim..:26:3öğün yiyosun negüzel,3ana 3 ara öğün yapsanaa,,daha hızlı kilo verirsin..sabah kahvaltı çok önemli ama sen onu boşluyosun
Melisim gelmiş yuppi:124:
Kızlar sabah doktorumda ayça kayayı dinledim.Mutlaka günde yarım kilo yogurt yiyin.Karın yagları için mucize yag yakıcı dedi.Çıtırcıgın dedigi gibi ögünlermizde mutlaka yemeliyiz.Karın inceltici egzersizleri gösterdi spor egitmeniEkmegi kesmeyin dedi.2 tane örnek menü paylaştı ve bu menüyü 1 hafta uygulayan 1-2 kilo verir dedi Ayvayı bol bol yeyin baş tacı yapın dedi.Örnek menü ve egzerszleri netten doktorumun sitesnden bakablrsinz.
geldim geldim valla çocukların mızmızlığı yetti,hala tepemdeler,çekemiyolar birbirlerini,,dün tırlatmak üzereydim bunların sayesinde,bugünde yavaştan geliyolaaar banaaaaaaaaaa
[Qmenüm kıslarr :)
sabah 1dlm çavdar ekemgi sucuklu yumurta domates yeşil zeytin çay
ara badem ıhlamur çiçegi
öglen dışlardaydık kraker türü şeyler yewdim
akaşm 2 tavuk pirozla patates kzıartması salta yogurt şalgam:)