Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kızlar şu kilonuzu yazdıgınız sonra verdikce ilerleyen şey varya iletileriniz altında cıkıyor onu nasıl yaptınız ben de yapmak zayıflamak istiyorumda

Melisim nerdesinnnnnnnnn?????

yarın yazcam inş sabah bekleyinn beniiii.beşibiyerdelerimbenimmmm...
bilbeyyy jojoppp meliss çıtırımm ebru

melisimmmm yol arkadaşım nerdesinnnnn??Seni merak ediyorum amaKaçamakta yaptysan gel yeterki gellllllll

geldim kızlarrr ablamın yanına gitmiştim 1 haftalıgınaa ondan giremedimm kusurruma bakmayınn ebrumm yoldaşımmm face felan olsaa haber edecektim sanaaa bitanem

sahracık acı biber geldiii cızzzzz:)))))))) bu arda hgepinizi tebrik edierimm iy vermsinnniz kıslarr çıtıtırıck motivasyona devam menü yorumlamnaı istiyoruz canımmm

menüm

sabah 1 altıvıta yogurt müsili 2 çigköfte çay:)

ara badem tususz u-ıhlamur çayı

öglen çigköfte salatalıki

akaşm 3 ymk kaşıgı ciger 3 ykm kaşıgı bulgur pilavı yogurt ve havuç karamlahna salatası

eşim bariz kilo verdigimi söylüyorr kıslar ama halaa varr ideal kiloma gelemedimm dahaaa bi kaç ayı alırr çıtırıcıkla yola a devam:))

kilo 71.8

sonrası 69.7

sonra 68.6
şimdi 67.83 ay bitiii burda devam edeli

süper vermişsin yaa maşşşallah
menüm
sabah kalkınca sirkeli ılık su 2bardak 2çavdar 1sucukluyum1kkpeynir tarçınlı çay kahvaltı geç yaptık
ara kabak tatlısı
akşam kaburgacıya gittik zorladı eşim 2kaşık plav kaburga et salata dondurmalı irmik az ayran..
çörekotumu yedim ıhlamur beşibiyerdelerim 3litre su spor yok..yarın herşey daha güzelolur umarım moralimbozuk

senin yavrun varmı boyun kaçyaşın kaç?oğluma alcam seniii:)

senin yavrun varmı boyun kaçyaşın kaç?oğluma alcam seniii:)

teşeşkürr ederim sahraaa

kız neden düzenini oturtamıyosun sen bakim..:26:3öğün yiyosun negüzel,3ana 3 ara öğün yapsanaa,,daha hızlı kilo verirsin..sabah kahvaltı çok önemli ama sen onu boşluyosun

kız neden düzenini oturtamıyosun sen bakim..:26:3öğün yiyosun negüzel,3ana 3 ara öğün yapsanaa,,daha hızlı kilo verirsin..sabah kahvaltı çok önemli ama sen onu boşluyosun

kötümü menümm:) napım hiç ilğilenmiyosunn artık :)

kahvaltımı buğün böyle yaptım normalde bilirsin daha çeşitirrr

Dün:Aç karınla 2 bardak ılık su.

Sabah:2 dilim t.b. ekmk,2 çatal reçel,2 çatal peynir,4 zeytin,yarım yumurta sarısı,2 fincan ıhlamur.

Ar:türk khvesi.

Ögle :1tas çorba,1 dilim t. b .ekmk,3 yeşil sogan,2 kaşık yogurt.

Ara:1 dilim bisküvli tatlı.

Akşam:1 tas çorba,soganlı yumurta,1 dilim ekmk.

Su:3lt.
Spor:350 mekik.

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.

Sabah:1 dilim ekmk,2 çatal peynir,yarım yumurta sarısı,3 zeytin,1 dilim kek,2 bardak çay.

Ara:türk kahvesi.

Ögle:1 tas çorba,1.5 dilim ekmek,2 yeşil sogan.

Akşam:5 ızgara köfte,1 parça pide koparttım,bol salata,2 çatal acılı ezme,ayran.(eşim yemege götürdü)

Spor:260 mekik

Su:2.5lt

Kızlar sabah doktorumda ayça kayayı dinledim.Mutlaka günde yarım kilo yogurt yiyin.Karın yagları için mucize yag yakıcı dedi.Çıtırcıgın dedigi gibi ögünlermizde mutlaka yemeliyiz.Karın inceltici egzersizleri gösterdi spor egitmeniEkmegi kesmeyin dedi.2 tane örnek menü paylaştı ve bu menüyü 1 hafta uygulayan 1-2 kilo verir dediAyvayı bol bol yeyin baş tacı yapın dedi.Örnek menü ve egzerszleri netten doktorumun sitesnden bakablrsinz.

geldim geldim valla çocukların mızmızlığı yetti,hala tepemdeler,çekemiyolar birbirlerini,,dün tırlatmak üzereydim bunların sayesinde,bugünde yavaştan geliyolaaar banaaaaaaaaaa

Melisim gelmiş yuppi:124:

geldim yoldaşımmmm bırakırmıyım birlikte başldık bu yolaaa verene kadar birlikteyizz:)

konu çok ğüsel bir tespit yapmısın payşaımı degerlendirmekte yarar var valaaa yoksa kilo vermeiyor irademize yenilirsekkk

[Qmenüm kıslarr :)

sabah 1dlm çavdar ekemgi sucuklu yumurta domates yeşil zeytin çay

ara badem ıhlamur çiçegi

öglen dışlardaydık kraker türü şeyler yewdim

akaşm 2 tavuk pirozla patates kzıartması salta yogurt şalgam:)

canım menülerin çok fena dünde dedim aynısınıı,,bak akşam kızartma oldumu şimdiikahvaltın güzel olmuş,,öğleni sallamışsın zaten neysee,akşamdakızartma olmasaymış güzel bitiekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…