-
- Konu Sahibi puccakanka
serapcm senı arkadas olarak eklemıştim ama bıdaha yazmadın ben senı ararken burda buldum bı halını hatırını sorayım dedım foto cok guzel aynı benım gobek gıbı senın gıbı benımde bacak kısmın yok ustunde yok fazla bende böyleyım spora gıdıyom hocamda sadece göbeğin gıtse tamamsın dıyo ev odevı olarak her gun 100 mekık yapıyom sanada tavsıye ederım gobek ıcın bıre bır bıraz kuculdu gobek hocam yaza kız karnı olcak dıyo benı gaza getırıyo ınanmak ıstıyom ama ımkansız gıbı gelıyo ama cıtır anneyı gorunce bende yaparım dıyorum tek ısteğim butun zayıf olmak isteyenlerın ıstedıği kılolara kavusması ben de ah bı 60 olsam bıdaha yermıym zararlı seyler benı yanlız bırakmayın arkadasım sızı okudukca besıbıyerdeler olarak cok hosuma gıdıyosunuz takıp ettım butun yazılarınızı okudum sızın hepınızı opt
çok iyi canım devam edebilirsin,3lt suyuda içmeyi ihmal etme,su yoksa kilo veremezsin naparsan yapgünaydın canım cok teskkur ettım canım teklıfın ıcın altıncı olabılırım sımdı kalktım benımkıler erken kalkıyo ama cok sevınclıyız cunku kar yağıyo ve bız kar görmeyelı cok yıılar oldu nasıl mutluyum anlatam izmirde olunca hasret kalıyosun kara canım bende kalkınca sirke ıcıyom kalkınca yarımsaat sonra kahvaltı yapıyom ıkı dılım cavdar ekmeği domates salatak lımon sıkıp yıyom ıkı kıbrıt buyukluğü peynır cukulatasız kahvaltı yapamıyom dıye bııter sarelle aldım ondanda yarım dılıme surup yıyom sence napyım nasıl sabah menum sekersızde cay ıcıyom uc fıncan en sonda yesıl cay öglende k fleks yıyom spordan gelınce bır kase yoğurt yıyom aksamda sebze haslaması tavuk salata arada ızgara köfte ama ağır gelıyo kofte pek tercığ etmıyom aslında bazende hazır patlıcan kozlemesı yıyom devam edeyımı napayım canım
Merhaba çıtır anne :)
Fotoğrafların ve başarı öykün benim gibi bir çok kişiye ilham kaynağı olmuştur, eminim.
Çok güzel kilo vermişsin, Maşallah diyorum sana, vücudun hiç deforme olmamış.
Hatta annem son halini görünce ''Bu kızın mı çocuğu var şimdi?'' dedi
BUGÜN:Aç karınla ılık su.
Sabah:1 dilim ekmk,2 çatal peynir,2 zeytin,1 dilim kek,2 fincan ıhlamur.
Ögle:1 tabah karnıbahar,1 dilim ekmek,2 kaşık yogurt.
Ara:2 minik pogaça,1 parça turta,çay.(eşimin teyzesindeydik.)
yeşil çay.
Akşam:3 kaşık yeşil mercimek,2 kaşık yogurt,1 dilim ekmk.
Ara:3 ceviz,3 mandalina.
Su:3lt.
Spor:250 mekik
Çıtırcık kardan ve ogluştan çıkamadım dışarı bu yüzden beyaz ekmek yedim.3 ögün 3 dilim.Eşim gelince hemen çıkıp markete gittim ve tam bugday ekmegi aldım
bugünkü menüm..ufak kaçamağım oldu k.validedeydim..ama bu hafta ümitliyim..yarın tartı günümmmm
sabah:2-3 dilim kadar ekmek, beyaz peynir, tulum peynir( miktar bilemicem), 1 yumurta, 2 zeytin, 2 çatal acılı sos, şekersiz çay
ara: 2 bisküvi 1 lokum
öğlen: 1 tabak sulu köfte, 1 dilim ekmek, yoğurt
ara: çeyrek muz, 1 portakal
akşam: 1 kase çorba, 3 köfte kızartma( bu da olmadı ama..:26:) yoğurt
ara: şimdilik yokk
canım akşamki köfte yağda kızartmaysa kötü olmuş,ben mesela hemen ıst hemenye köftelerden alıyorum tavada yağsız iki döndürdümmü mis gibi oluyo
ama neyse güzel olmuş menünilk aranı saymadık amaa
vaaay canım seni özledik..ev için hayırlıısı olsun..arada uğra özletme kendini..
Eki Görüntüle 338941 Eki Görüntüle 338942 Eki Görüntüle 338943 Eki Görüntüle 338944
nasıl olmuşuuuum daha dün çekildiiimm
süper..canım sen sezeryan mı oldun??göbeğin var mıydı??nasıl gitti??mekik çektin mi..anlatsana..ver bi iki tüyo buralardayken
Valla tebrikler büyük başarı.Vee görüntüler harika.Benim göbeğim hiç sizin ki kadar düz olmadı siz nasıl becerdiniz.Mekik mi çektiniz ya da başka bir egzersiz mi uyguladınız.
Bu arada en cok hoşuma giden şey resimlerde görünen minikler oldu.İlla sağdan soldan göstermişler kendilerini.Çok tatlılar Allah bağışlasın.
bekarken bacaklarım kalın bacaklaaar diye gezerdim şimdi bacaklarım falan inceldi ii hissediom ama şu göbek...aslında o da gitti gibi gelio ama herkes eşim de..göbeğin var biraz dio..bana o kadar abartı gelmio halbuki..eskiden de vardı..gene o kadar gibi gelio ama değil demek..off korse mi sarsam ne yapsam..mekiğe de başlasam bitiremem bırakıveririm..hayır mekik kesin sonuçsa başlayım da..fayda etmez diyenler var..ne yapsammmmm