- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
BUGÜN:Aç karınla ılık su.
Sabah:1/5 dilim krem peynirli ç.ekmk,1 tatlı kaşıgı reçel,1 dilim salam,2 fincan ıhlamur.
Ara:1 bardak meyve suyu(greyfurt-portakal sıktım)
Ögle:adana dürüm,2 bardak açık çay.
Ara:1 mandalina,1 bardak sahlep.
Akşam:1 kaşık kereviz salatası,1 parça paneli tavuk,1 dilim fırında patates mücveri,1 tas çorba,1 dilim ekmk.
Ara:2 dilim kek,3 bardak çay.
Akşam eşimle kartopu oynadık.Ogluşta camdan bizi izlediAnam misafir gelecekmiş hemen eve döndük.Hemen bi kakaolu kek çırptım ve çay demledim.Misafirler ilk defa bi çeşit yaptıgımı börek felan yapmadıgımı görnce eminm içlerinden ne düşünmşlerdir kim bilir Baaşka bişyeler yapsaydım yada hazır alsaydım yiyecektim napim Ögle teyzesi eşimin habersiz dürüm söylemiş.Bende akşama aparatif hahif bişeyler hazırladım
bugünkü menümü erken yazayım da kaçamak yapmayım..yapmam sanırım gelen giden yok..evdeyken ii oluo.
sabah: 2 dilim tam buğday, 1 yumurta, 1 kk beyaz peynir, 4 zeytin, 1 yk yahinpekmez, şekersiz çay
ara: 1 elma
öğlen: 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği( 1 kaşık zeytinyağ ile pişirdim), 1 dilim ekmek( tam buğday bitti) yoğurt, salata
ara: yarım muz yicemm, 1 bardak tarçınlı süt içcemm
akşam: yoğurtlu makarna yicemm yağsız , belki salata..
hemşerimii ?? sen ankaralımısnki sahraaa aaaaaaaa vahşettt
MELİSİMMMM
ben artıkın istanbıllıyım vahşet yeri burası artıkın...hala orası vaheştse sorumlu ben değilimmm:)
bu fotoyu nasıl silicem ben kızlar bişey yapayım dedim yüzüme gözüme bulaştırdım yaaa
kızlar çok özürdilerim pek vakit ayıramıyorum buraya,,çocuklardan vakit kalmıyor,çok yoruluyorum,,okuyorum yazdıklarınızı ama cevap vermek zor oluyo bazen,,ev alıcaz hayırlısıyla,bitane bulduk yarın bakmaya gidicez,şimdiki evin sadece bitarafın tavanları ıslanmaya başladı yağmur falanda yok ama nasıl geliyo o ıslaklık anlamadık çok kötü durumda duvarlar1-2 aya bu evdende çıkarız heralde,telaşemiz bitmiyoki....herkeze mutlu günler diliyorummm. iyi geceler..görüşmek üzere esen kalın:79::79:
veda değil merak etmeyin arada bakmaya çalışıcam iştee..çocuklar bebekken bi büyüselerde rahatça girsem nete diyodum,şimdide keşke küçük olsalar diyoruum..büyüdükçe zorlaşıyolarneyse atlatıcaz inşallah,,
iyiki erkenden sağlıklı beslenmeye karar vermişim çocukların aklı başına gelmedenyoksa şimdilerde kilo vermeye başlasaydım inanınki başaramazdım
hepinizi çok özledim inşallah herkeziyidir,kilolar yavaşta olsa gidiyodur:121::18:
[]bu günkü menüm sirkeli su
kahvaltıda 1.5 ç. ekmeği 6 zeytin menemen 1 tatlı kaşığı pekmez şekersiz çay
ara 1 portakal 1 bardak süt
öğle mercimek çorbası 1 tabak ve ekmeksiz
ara 1 nescafe 1 dilim kek şuan şeytan dürtüyo git ye diye ama yemiycemm
akşamkıymalı soğan yemeği bi çeşit yahni gibi ibşey soğanı çok severim hele bide kavurunca o soğanın tadı ortaya çıkınca hımmm enfesssçatlak kocam hiç sevmez soğanı büyük oğluşumda ona çekmiş neyse uzun lafın kısası yarım tabak ondan ve 2 dilim ç. ekmeği ve yanında yoğurt yedim
ara yapmadım ama eşim gelince 1 er türk kahvesi veya salep içebiliriz
bu günkü menüm sirkeli su
kahvaltıda 1.5 ç. ekmeği 6 zeytin menemen 1 tatlı kaşığı pekmez şekersiz çay
ara 1 portakal 1 bardak süt
öğle mercimek çorbası 1 tabak ve ekmeksiz
ara 1 nescafe 1 dilim kek şuan şeytan dürtüyo git ye diye ama yemiycemm
akşamkıymalı soğan yemeği bi çeşit yahni gibi ibşey soğanı çok severim hele bide kavurunca o soğanın tadı ortaya çıkınca hımmm enfesssçatlak kocam hiç sevmez soğanı büyük oğluşumda ona çekmiş neyse uzun lafın kısası yarım tabak ondan ve 2 dilim ç. ekmeği ve yanında yoğurt yedim
ara yapmadım ama eşim gelince 1 er türk kahvesi veya salep içebiliriz
kızlar çok özürdilerim pek vakit ayıramıyorum buraya,,çocuklardan vakit kalmıyor,çok yoruluyorum,,okuyorum yazdıklarınızı ama cevap vermek zor oluyo bazen,,ev alıcaz hayırlısıyla,bitane bulduk yarın bakmaya gidicez,şimdiki evin sadece bitarafın tavanları ıslanmaya başladı yağmur falanda yok ama nasıl geliyo o ıslaklık anlamadık çok kötü durumda duvarlar1-2 aya bu evdende çıkarız heralde,telaşemiz bitmiyoki....herkeze mutlu günler diliyorummm. iyi geceler..görüşmek üzere esen kalın:79::79:
veda değil merak etmeyin arada bakmaya çalışıcam iştee..çocuklar bebekken bi büyüselerde rahatça girsem nete diyodum,şimdide keşke küçük olsalar diyoruum..büyüdükçe zorlaşıyolarneyse atlatıcaz inşallah,,
iyiki erkenden sağlıklı beslenmeye karar vermişim çocukların aklı başına gelmedenyoksa şimdilerde kilo vermeye başlasaydım inanınki başaramazdım
hepinizi çok özledim inşallah herkeziyidir,kilolar yavaşta olsa gidiyodur:121::18:
merhaba çıtırcık:)seni uzun zamandır takip ediyorum sessiz sedasız:)bende 3 haftadır uymaya çalışıyorum tavsiyelerinize 68 ile başladım şu an 66 dayım hedefim ilk önce 60 sonra inşallah 55; 1 yaşında kızım var doğum kilolarım var halabirde aburcubur çok tüketiyordum ama şimdi dikkat ediyorum ,yalnız birşey sormak istiyorum bu elmalı sirke mideye sakıncalımı?bal karıştırıldığında sakıncası yok diyorlar daha önce ülser geçirdim midemden bal ile karıştırıp kullansam olurmu cevap verirsen sevinirim şimdiden teşekkürler herkese senin gibi çıtır olmak dileğiyle inşallah :)hayırlı zayıflamalar.
hayırlı olsun tuğbacım..rutubetliev çocukların ve sizin sağlığınız için oldukça sıkıntılı..inşaalalh kafanıza yatar hesaplar tutar ve alırsınız.yavaş yavaş senin prensiplerine riayet ederek gidiyor kilolar merak etme sen olsan daha çok veririz belkiamasen yiede vakit bulursan bize azbiraz kız emi..kendine iyi bak canım..özlüyoruz seni...senin enerjin farklı burda biliyosun demiiiii
yarısı marısı bu işte bahane olmaz canım,hiç yemeseydin kendinle gurur duyardın,,kallkınca iki bardak sirkeli ılık su
2dilim çavdar 1yağda yumurta 2kk peynir5 zeytin tarçınlıçay yarımkase salata
ara 2avuçleblebi
öğle komşumdaydım
tabakta 4sarma 1dilim pasta 1dilim kek 1kalınkare börek 1poğaça vardı 2kaşıkta rus salatası..ama ben naptımmm
hiçbirini yemedim desem yalan olduğunu anlarsınız o yüzden doğrusu pasta hariç hepsinin yarısını yedim bölldüm elimle.pastanında uç üçgen kısmı varya orayı kopardım sadece çatalla onu yedim bide çay
akşam 4yk pırasa 2yk yoğurt
arada elma yerim şimdi..yatmadan çörekotu ve su.spor yok tabiii..okul başlayınca inşşaallah.ama ben yinede tebrik ederim kendimi benim için yarısı yemek ciddi başarıydı samimiyetle söylüyorumbunu...
canım o resimleri çekene kadar hiç spor yapmadım göbeğim için..yeni yeni mekik çekmeye ve bazı egzersizler yapmaya başladım,,oda kilo vermem yavaşladı diye:44:tebrik ederim çok güzel zayıflamışsınız bende 72 kilo ile başladım dyete şuan 64.5 kilodayım ama nerdeyse 1buçuk aydır aynı kilodayım hedefim 58
göbeğiniz hiç sarkmamış spor olarak ne yaptınız acaba
ne kadar sempatik bi gülüşün var senin öyle bilbeyyyy:)ooyoyoyogamzelere bak sennn ...çukurcuk tanelerii:)bende gamzeliyim ayrıcalıklıyım:)vücut tipin aynı benimki gibi benimde bacaklarım yok kalca göbek var.kolların ve üstündeyok bak ben ekimde 67.7 ile başaldım şimdi dün 62.2yim..gidennerden gitti biliyormusun..mide ve karından yanlarım bomboş..hani yandan çekilen fotoda yuvarlakya göbek benimde aynıydı...giden ilk ordan gidiyorbence..sanki kalça ve alt göbek dahainatçı gibi geldi bana..ne bileyim yaşayıp görcez..belimin kıl gibi popomun karpuz gibi kalmasından çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmm