Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

başlama 67.7 şimdi 62.6 boy .63 hedef 53 canım vakit bulursan..yoksa acelesiyok ne zmanmüsait olursan tatlım

öyle yaptım zaten canımda hatta seninkindede köpek vardı ama yeşillik üzerinde yürüttüm onu,,ben geri gidip bide kendiminkini yapmıştım aynı parolayla ondan oldu sanırım du düzeltelim hemen...

teşekkür ederim tuğbacım..oruçtum iftarda balıklı soyan(oğlumun deymiyle)soğan yedim azcıkta ekmek canım acayip ayran çekmişti tuğba yarın yazmazsam bilinki öldüm ayran yoğurt ikilisinden:)ordan bi ses amin mi diyor ne:)şaka şaka:)ama geçen dinledimde balık bayatsa yoğurtla can alıyormuş bayat değidi balık canlıydı sanki mübarekler ama acayip yumuldum yani korktum kendimden:)acıkmışım çok bide kabaktatlısı yaptım önce tencerede az haşladım sonra attım fırına 240dereceye karamelli karamelli olmuş ama yemedim..ama yicem:)abartmadan en fazla iki parça..bugün hürmetine izin verdim kendime:)kestanede aldım yazmayayım tuğba süpürgesiyle kovalar benii:)ama yarın devamtabiki..ben uzun zamandır kendi isteğimle irademle izin vermemiştim kendime bu hafta misafirlik vardıbi gün yarımyarım yemiştim herbişeyden bi ilk başladığım zmanlarda buraya yazmaya okulda yerli malı oluyordu bide bi öğretmen arkadaşa gitmiştim o var..hepside ben bugün kendime izin verdimolayıyla iniltili değildiama bugünnn kandil ve ben oruçtum bu izni kendi gönlümle irademle yapıyorummm yaşasınnn..zaten pazarteside okul açılıyorsporada başlaıyorum öğrencilerimi çok özledim okulumu arkadaşlarımı..tam gaz devam allahıma binşükür:)

teşekkür ederim tuğbacım..oruçtum iftarda balıklı soyan(oğlumun deymiyle)soğan yedim azcıkta ekmek canım acayip ayran çekmişti tuğba yarın yazmazsam bilinki öldüm ayran yoğurt ikilisinden:)ordan bi ses amin mi diyor ne:)şaka şaka:)ama geçen dinledimde balık bayatsa yoğurtla can alıyormuş bayat değidi balık canlıydı sanki mübarekler ama acayip yumuldum yani korktum kendimden:)acıkmışım çok bide kabaktatlısı yaptım önce tencerede az haşladım sonra attım fırına 240dereceye karamelli karamelli olmuş ama yemedim..ama yicem:)abartmadan en fazla iki parça..bugün hürmetine izin verdim kendime:)kestanede aldım yazmayayım tuğba süpürgesiyle kovalar benii:)ama yarın devamtabiki..ben uzun zamandır kendi isteğimle irademle izin vermemiştim kendime bu hafta misafirlik vardıbi gün yarımyarım yemiştim herbişeyden bi ilk başladığım zmanlarda buraya yazmaya okulda yerli malı oluyordu bide bi öğretmen arkadaşa gitmiştim o var..hepside ben bugün kendime izin verdimolayıyla iniltili değildiama bugünnn kandil ve ben oruçtum bu izni kendi gönlümle irademle yapıyorummm yaşasınnn..zaten pazarteside okul açılıyorsporada başlaıyorum öğrencilerimi çok özledim okulumu arkadaşlarımı..tam gaz devam allahıma binşükür:)

evet olmuş güle güle kullann:KK1:
bazen kendimiziödüllendirmeliyizki,kilo vermekten soğumayalım ama dimi,iyi yapmışsıın:KK54:

tickerıma hedefimi ve olduğum kiloyu eşit yazacağın günlerde gelecek tuğbam işte o zaman aynaya bakıp kendinle benden önce sen gurur duy bir kez daha..inan bana senin çok payın var bu işte..azmin,önerilerin,sevecenliğin,karşılıksız yaptığın bunca şey..gerçekten çok sağol...varol yavrularınla evliliğinle eşinle..mutlu bir şekilde...bak kandil günü ne çok dua ettim sana içimden geldi..hakediyorsunn...allaha emanet ol ince belinlen:)

sabah sıcaksu-türk kahvesi
kahvaltıda 1 dilim ama yavaş yavaş yedim yudum yudum yedim küçük oğluşuma kahvaltı yedirdim o yüsden artık sofra zamanında oda sofrada bizimle yemeyi öğresin diye
5 zeytin 1 kk peynir çay
ara 1 mandalina
öğlen e bugün kandildi kandilde en güzel ne gider tabiki o miss gibi kokan lokma kv lokma yaptı peynir zeytinle bi güzel yedim 4 orta parça:KK56:
ara yeşilçay-su
akşam sadece 1 yemek kaşığı ekmeksiz ciğer yedim o kadar şimdi sütlü salepimi içiyorum:KK68:
sehraacım allah kabul etsin inşallah cnm

tickerıma hedefimi ve olduğum kiloyu eşit yazacağın günlerde gelecek tuğbam işte o zaman aynaya bakıp kendinle benden önce sen gurur duy bir kez daha..inan bana senin çok payın var bu işte..azmin,önerilerin,sevecenliğin,karşılıksız yaptığın bunca şey..gerçekten çok sağol...varol yavrularınla evliliğinle eşinle..mutlu bir şekilde...bak kandil günü ne çok dua ettim sana içimden geldi..hakediyorsunn...allaha emanet ol ince belinlen:)
allah razı olsun bitanem,amin inşallah:KK54:sağol ettiğin dualar için,,hepimiz yavrularımızla eşlerimizle sıcak yuvamızda biömür mutlu huzurlu sağlıklı yaşayalım inşallah...:KK16:
herkezin kandili mübarek olsun..:KK3::119:

kahvaltıda 1 dilim ama yavaş yavaş yedim yudum yudum yedim küçük oğluşuma kahvaltı yedirdim o yüsden artık sofra zamanında oda sofrada bizimle yemeyi öğresin diye
5 zeytin 1 kk peynir çay
ara 1 mandalina
öğlen e bugün kandildi kandilde en güzel ne gider tabiki o miss gibi kokan lokma kv lokma yaptı peynir zeytinle bi güzel yedim 4 orta parça:KK56:
ara yeşilçay-su
akşam sadece 1 yemek kaşığı ekmeksiz ciğer yedim o kadar şimdi sütlü salepimi içiyorum:KK68:
sehraacım allah kabul etsin inşallah cnm

kız akşam bi kaşık ciğerle nasıl doyduun:26:bende 2gündür akşamları yaptığım yoğurtlu karışımdan içtim,2günlük işkencem sona erdi:KK25:1günde 1kilo gitti,bakalım yarın kaç gitmiş olucak..:KK31:
afiyet olsun bu arada,bende sirkeli suyumu içtim zıbarcam birazdan,,eşim kuran okumaya başladı allahım kabul etsin inş..:KK16:

Sonuçta buraya 64 ile başladın.Öncesi beni ilgiledirmez.:KK20:Diyetisyenle degil çıtırımızla başladıgın kilon önemli.Sen dogum yapalı 5 sneyei geçmiş istesenden katamazsın ama ben daha 11 ay oldu.:KK57:Yani yeni canım.O zaman çizelge yap çıtırcık bana 82 başlat 28.5 kilo verdi yaz.:KK9:Ben tubayla tanıştıgımda zaten 22 kilo vermiştim.Çıtırımdan öncesi degil onunla açtıgım yeni başlangıç buraya işler.:KK53:Adım epru degil ebru:88:

allah razı olsun bitanem,amin inşallah:KK54:sağol ettiğin dualar için,,hepimiz yavrularımızla eşlerimizle sıcak yuvamızda biömür mutlu huzurlu sağlıklı yaşayalım inşallah...:KK16:
herkezin kandili mübarek olsun..:KK3::119:

kız akşam bi kaşık ciğerle nasıl doyduun:26:bende 2gündür akşamları yaptığım yoğurtlu karışımdan içtim,2günlük işkencem sona erdi:KK25:1günde 1kilo gitti,bakalım yarın kaç gitmiş olucak..:KK31:
afiyet olsun bu arada,bende sirkeli suyumu içtim zıbarcam birazdan,,eşim kuran okumaya başladı allahım kabul etsin inş..:KK16:

yoğurtlu karışımmı o nasıl bişey tarifini banada ver bakam:))

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak limnlu su.
Sabah:2 dilim t.b.ekmek.

Ara:türk kahvesi.

Ögle:yarım simit,2 salam,ayran.

Ara:2 kaşık kesme,2 mandalina.

Akşam:1 üçgen börek,1 dlim pasta,1 elmalı muffin,çay.

Spor:350 mekik:KK8:

Su:2.5lt geçti.

Çıtırcık akşam misafirlerim vardı.Bnde yemek yemedim.Hem yemek sonrsnda b unlar fazla olacaktı.Pastayıda kendim yaptım hafifçik sayılır.:KK17:Sevilene misafir gelirmiş.Rızkıyla gelioylrr.Birde kandil günü daha iyi oldu.Rabbim hepimizn evlerine rızık ve bereket versin.:KK16:

kilo bildirimmm
böhühühüühü ağlamak istiyorum:KK43::KK43:
başlangıç-25 aralık 68 kilo
şuan 65 geçen hafta 64.400 düm hiç dikkat etmedim hiçç:KK43: keşke azda olsa dikkat etseymişim bu hafta umarım veririm boğazıma sahip çıkarım.
öff moralim çok bozuk çıtırcık senin şu yoğurtlu karışımı yazsan iyi olur cnm bende başliyim.

öğlen hariç güzel olmuş:KK9::KK9:

neden olmasın tabikiii:KK16::KK16::KK16::KK16:

eh gibi gibi olmuşta,,helva akşam değilde öğlen yeseydin çok istediysen..hatta tartı günüm öncesi hayatta cıss yiyemem benn:KK50::KK52:

çok güzel regle rağmen 600gr ne demeeeeeeekk:KK9::KK9::KK9:

canım harikasıııııınnnn tebrikleeer,,:119::124::119::124::119::124::KK9::KK9:darısı haftaya benim başıma inşallah:KK54::KK51:

saol çıtırım inşallah..ama dün abandım gene yemeye..ama napim dayanamadımmmm..bugün devam bakalım tam gaz...

ben uzun zamandır 62 ile 63 arasında gidip geliyordum. 1 ay önce sigarayı bırtaktım. hooooppp 2 kilo geldi yapıştı üstüme. oldum 64 küsür. ve kesinlikle gitmiyor. leslie ile yürüyorum falan. zaten 60 olmaya çalışıyordum. nasıl geldi o 2 kilo anlamadım. ben nasıl atıcam bu 4 kiloyu bana bir el atsanız....

serapcım sağol amin canım hepimizin duaları kabul olur inşaallah ama dün bi yemişimki sormayın:)napim izin günümdü sonuçta bolbalık ve kabak tatlısı misss..tabitam gaz devam daha bir motivasyonla..çıtırım o yoğurtlu karışım ne bi diyiver hele şu mazlumlara:)serap yivrummm bazen insan sanki yarım kilo birkilo falan fazla çıkyor sonra bir anda bibuçuk kilo eksiliyor ama devamedince ortaya çıkıyor bu veriş yoksa yapışıp kaliy inatçı yağlar gibi kilolar:)jojopum devamm tam gazz.iznin bittiğinde incecik belin olmalııııı:)
bu işi becercez bizz bakın görün:)melis nerdesin yaw gel artıkın sensizde olmuyorki yaw acı biber kıvamında:)

Son düzenleme:
çıtırıcım hadi bkalım gözün aydın darısı bizim başımıza inşallahEn Büyük KK
kahvaltıda2 dilim ç.ekmeği,3 zeytin,2kk peynir 1 tatlı kaşığı dut pekmezi süt yapsın diye:KK1:
ara nescafe yengemdeydim öğlen gider gitmez bi nescafe istedim çok tiryakiydim ama azalttım artık çok yorgun olunca iyi geliyo bide çok yürüdüm bugün spora sayalım onu:KK1:
öğlen tabak çok doluydu iki çeşit kek vardı ben birini tercih ettim tuttum boğazımı:KK3: bide küçük bi kase tuzsuz yoğurtlu mantı şekersiz çay
ara 1 yarım kek daha yedim sonra türk kahvesi
akşam 18:30 da yedim 1 tabak çorba ekmeksiz 4-5 çatal tekli olarak patates kızartması az yağda,bide pirinç pilavı oğluma koydum bitiremeyince çöpe atılmasın diye 3 yemek kaşığı kadar vardı onuda yedim sonra eve geldim 19:30 gibi kv işkembe çorbası yapmış 1 kepçe ekmeksiz onu yedim çok severimde o yüzden günümü böyle tamamladım kızlar bide ben 2 haftadır karışım çayı içmiyodum bitmişti evde malzemeler bugün elşim almış malzemeleri az önce yaptım biraz soğusun içicem ben belkide bunu içmediğimden veremedim bu hafta ama gittiğim yerde bence zayıflama dediler sana yakışmıyo yüzün küçülmüş dediler bana:KK43: basen ve kalçamı eritmek için ne gibi bişey yapabilirim ben ya:44:

çıtırımçok sevindimmmm:)sabreden derviş hesabı sen 57yi görceksin inşallah kimbilir ne zman gördün değilmi en son bu kiloyu..ben hiç olmadım gibi geliyor 48i falan hatırlıyorum ortabirde falansonra bir anda lisede 65 66 falandım..yani şuna eminimki ben 5li kilolar gördüğüm gün ağlarım kesin..gözlerim dolar yani 59 nedemek yaa ben sehraaa 50li kilolarda..gerçekten süperolur yaa...hedef 53 inşaallah üstelik hiçte zorlanmıyorum aç kalmıyorum..bu kadar kolaysa bu iş süper..e tatlı çiko çiğköfte döner falan bunlar zaten artık sadece ağır gıdalr olarak zihnimde ve damağımda gerçekten..ben sağlıklı olmak istiyorum oğlum için...sağlıklı ve fit bir annesi olsun istiyorum..kendimi gerçekten daha iyi hissediyoruminsanın yaşam kalitesi artıyor..insanlar psikologlara gidiyor yaşam koçalrına gidiyor terapiler kurslar bilmemmneler ama asıl yaşam kalitesi sağlıklı beslenmede gizili bence..gerisi çorap söküğügibi geliyor...
serapcım bilbeycim tamam belki seni seven samimi insanlar öyle demiş olabilir ama burda sadece sensin önemli olan kendini iyi ve mutlu hissettiğin kilon..ama çıtırım ne der ondan bi yardım al istersen ama sanki yüz bi yere kadar küçülür gibi eriyip akacak değilya giden yinefazla yağlardan gider tam gaz devam canım
dünkü menüm
sabah 2bardak sirkeli ılık su
2çavdar 6zeytin yarım yağda yumurta 1kkpeynir 1kase salata tarçınlı çay bilbeyimm
ara salep birazsonra portakal
öğle 6köfte kızartma 1kase salata 2kaşık yoğurt
ara beşibiyerlerim 2burçak
akşam dolu bir tabak balık bol salata
ara ıhlamur mandalin 4tane yarım bardak sütlü kahve
yatarken çörekotu su
spor yok tabii yarın başlıyorum yaşasınnn..su içtim 3litre hepsiberaber bitkiçayları falandahil..ben çok yemişim ya baktımdaa şimdi..eşim evde olunca böyle oluyor

Son düzenleme:
X