- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
Kızlar toparlanalım biran önce.Biraz önce diyet bölümlerine bir göz attım.Şoke oldum.Haftada 5 kilo,ayda 9 kilo verenler var .Aynı bizim gibi 6 ögün ama yok bi ısırk şundan,minik bi dilim börek,2 çaal tatlı felan gibi hiç bi cümleye rastlamadım. İşte bizim hatamız bunlar.Millet haftanın bir günü bir ögününde kendiniö düllendiriken biz her ögün ödül törei yapıyoruz Şimdi diş partisinden kalanları günaha girerek atıcM.gİDİP GELDİKçe evde bu tar şeyler yappıldıkça atılmasın die bitiriyoruz.İŞte yanlışlarımız.Yaza az kaldı.Zaman anlamadan geiyor ve biz çok agır veriyoruz.Tüm başarı öykülerinde herkes baştan patır patır çok kilo verrip daaha sonra azar azar verip sonra duruyor kiloları.Ama biz yavaaş yavaş verdik acaba sonradan birden mi Hızlanıcak Şaka bi yana gerçekten çok dikkat edersek herkes gibi normaal olarak haftada 2-3 kilo vermemiz lazım.Hadi melis,jojop,serap,sehra durmak yokkkk :13:
tebrik ediyorum, tek kelimeyle harikasınız bayanlar. diyetmin ilk gününde motivasyonla dolup taştım.
ben sabahları kepek ekmeğine domates-kaşarlı tost, öğlen yağsız salata ve bir kase çorba, akşamsa evde ne varsa 7 den önce çok küçük bir porsiyon yemeyi planlıyorum. şirkete sirkeli ballı su götürüp bir şişeye doldurdum. tostumu yemeden önce yarım bardak, öğle yemeğine çıkmadan önce yarım bardak ve mesai bitmeden bir yarım bardak içeceğim. suyumu sıcağa yakın ılık içerek tok kalacağımı düşünüyorum -ki bugün hiç aç hissetmedim sanırım bunun sayesinde... bir de akşamları 30 dk bisiklet çevirip, sabahları da 35-40 dk pilates yapacağım. kendimi bir değişim programına soktum. 30 gün süre verdim kendime. kendime söz verdim bu 30 günün 30'unda bunları uygulayacağım.
size bir sorum olacak, daha çok zayıflayıp da farkı görmüş kişilere... ben 61 kiloyum ve bu 30 günün sonunda en az beş kilo vermiş olmayı hedefliyorum. bugün internetten sipariş ettiğim small beden elbiselerim geldi, tahmin edebilceğiniz gibi içine denemek için dahi zor sığdım ama bilerek böyle aldım. tek sorunum elbiselerin çok kısa gelmesi... hedefin toplamda 10 kilo verip 51 olmak, sizce kilo verince boyu uzun durur mu elbiselerin? içimden hiç iade etmek gelmiyor, ikisini de çok sevdim ve eğer kilo verince uzun duracaksa kesinlikle giyene kadar zayıflarım
Kızlar toparlanalım biran önce.Biraz önce diyet bölümlerine bir göz attım.Şoke oldum.Haftada 5 kilo,ayda 9 kilo verenler var .Aynı bizim gibi 6 ögün ama yok bi ısırk şundan,minik bi dilim börek,2 çaal tatlı felan gibi hiç bi cümleye rastlamadım. İşte bizim hatamız bunlar.Millet haftanın bir günü bir ögününde kendiniö düllendiriken biz her ögün ödül törei yapıyoruz Şimdi diş partisinden kalanları günaha girerek atıcM.gİDİP GELDİKçe evde bu tar şeyler yappıldıkça atılmasın die bitiriyoruz.İŞte yanlışlarımız.Yaza az kaldı.Zaman anlamadan geiyor ve biz çok agır veriyoruz.Tüm başarı öykülerinde herkes baştan patır patır çok kilo verrip daaha sonra azar azar verip sonra duruyor kiloları.Ama biz yavaaş yavaş verdik acaba sonradan birden mi Hızlanıcak Şaka bi yana gerçekten çok dikkat edersek herkes gibi normaal olarak haftada 2-3 kilo vermemiz lazım.Hadi melis,jojop,serap,sehra durmak yokkkk :13:
günaydın benide unutmayın arkadaşlar bende yaza kadar zayıflamak istiyorum nasıl zayıflamış başka arkadaslr biz neden yapamayalm bizlerde bunu basarabılırız hemen olmuyo diye uzulmeyelım diyete devam o zaman bakın nasıl oluyoz görsun herkesler bizi arkadaslar destek olalım bırbırımıze
menün güzel canımokuyunca nasıl heyecanlandım hakikaten ihtiyacım varmış böyle cümlelere..evet bi ısırık şundan falan fialan boşişler ya..ablam 4kilo vermiştidoktoru dediki bak xxxxbir leblebi bile liste dışına çıkmıcaksın birleblebi bile...bu ne demek yaa..o yüzden gerçektenbizim haftada en az 1kilovermemiz lazım ama yerimizde sayıyoruz resmen yapmasakbile daha iyi yani..ama yaza az kaldı şöyle beyazlar içinde açık renk kıyafetle rahatsız olmak istemiyorum..koyu renk giymekten sıkıldımmm.sabah tartıldım 63.2 geldim
dünkü menüm
sabah kalkınca 2bardak sirkeli ılık su
2çavdar 2kk peynir çay 1kase salata
ara:1elma
öğle:1tabak kapuska2yk yoğurt
ara:2lahana dolması 2kaşık çiğköfte(tatlı börek falan yemedim)
akşam:1tabak kapuska 4yk yoğurt
ara:nar
4odk spor yaptım 3litreden fazla su içtim yatmadan çörekotu yemeyi unuttum
sonra eşim çikolatalı leblebi getirdi 1kase 1avuçta ondanyedim..halbuki negüzel gidiyordu gün boyu sabahta gördüm günümü zaten 63.2yi ama o leblebi yenmeseydi ve çıtır siz yazsaydınız dün bişeyler o leblebi yenmezdi tartıda 62.5i görürdü sehraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi kızlar daha aktif yazıcı olun lütfen 2cümle bişey yazmak çokmuzor..bu motivasyonumuzu arttırıyor ben kendi adıma ihmal etmiyorum sizde elinizden geldiğince ihmal etmeyin emiii
yarın tarı günü..ben 62.7den aşağı gelirsem yarım saat göbek atıcam
Gerçekten tebrik ediyorum buraya üye olup bu tarz yazıları okudukça kendim vermiş gbi mutlu oluyrum.alalh herkese nasip etsin bu mutlulukları.
melis üzülmece kırılmaca kızmaca yoook5 biryerdekiler menümm:)))
sabah 3 beypazrı kurusu çay
ara biberiye çayı 5 tusuz badem 4 kuru kayısı 2 lokma tatlısı
öglen 1 mandalina
akşam karnıbahar ekmeksiz 3 ymk kaşıgı pilav
nescafe
tebrik ediyorum, tek kelimeyle harikasınız bayanlar. diyetmin ilk gününde motivasyonla dolup taştım.
ben sabahları kepek ekmeğine domates-kaşarlı tost, öğlen yağsız salata ve bir kase çorba, akşamsa evde ne varsa 7 den önce çok küçük bir porsiyon yemeyi planlıyorum. şirkete sirkeli ballı su götürüp bir şişeye doldurdum. tostumu yemeden önce yarım bardak, öğle yemeğine çıkmadan önce yarım bardak ve mesai bitmeden bir yarım bardak içeceğim. suyumu sıcağa yakın ılık içerek tok kalacağımı düşünüyorum -ki bugün hiç aç hissetmedim sanırım bunun sayesinde... bir de akşamları 30 dk bisiklet çevirip, sabahları da 35-40 dk pilates yapacağım. kendimi bir değişim programına soktum. 30 gün süre verdim kendime. kendime söz verdim bu 30 günün 30'unda bunları uygulayacağım.
size bir sorum olacak, daha çok zayıflayıp da farkı görmüş kişilere... ben 61 kiloyum ve bu 30 günün sonunda en az beş kilo vermiş olmayı hedefliyorum. bugün internetten sipariş ettiğim small beden elbiselerim geldi, tahmin edebilceğiniz gibi içine denemek için dahi zor sığdım ama bilerek böyle aldım. tek sorunum elbiselerin çok kısa gelmesi... hedefin toplamda 10 kilo verip 51 olmak, sizce kilo verince boyu uzun durur mu elbiselerin? içimden hiç iade etmek gelmiyor, ikisini de çok sevdim ve eğer kilo verince uzun duracaksa kesinlikle giyene kadar zayıflarım
sehraa helal olsun valla çok güzel gidiyosuun durma devam,ama hergün tartılıpta moralini bozma haftada bir gün tartıl bak daha iyi hissediceksin kendiniisabah:2çavdar 2kk peynir çay1kase salata
ara:beşibiyerde 1elma
öğle:8yk nohut 4yk yoğurt 2çavdar
ara:1elma yeşilçay 3minik kızarmış sucuk oğlumdan arttı
akşam:5yk kıymalı karnıbahar 3yk yoğurt
40dk spor yaptım 3litreden fazla su içtim
yatmadan lahana suyu ve çörek otu yedim yattım
2gün evelinden dolayı hala moralim bozuk.sabah tartılayım dedim63.5geldim 3gündür tuvaletede çıkmıyorum cuma günü tarı günü 4günekadar reglide olurum poffffffff
psikopata bağlamış durumdayımmm..neyseöenmli olan ben kilo verene kadar kararlıyım bu yolda devam edeceğim ara öğünlerimle beşibiyerdelerimle yaşayacağım kararlıyımsağlıklı olmaya bundan sonra..kilo verirsem ne ala..ama artık o hazır gıdalara cipslere çiğköftelere dönerlere dönmeyi gerçekten istemiyorum.karnım şiş uyumayı her dışarda yemek yerken 1buçuk porsiyon istemeyi istemiyorum..ben yine az kilo almışım çalıştığım için.ev hanımı olsam vinçle çıkarırlardı belkide beni evden!!allahım seni koru!!
neyse tatilde olduğum için komşumu bana çağırdım bugün..öyle aşırıya kaçmıcam oda diyette zaten kayınvalidesiçocukları ve oğum için yapcam.dereotlu peynirli börek biskvüvit tatlısı çiğköfte lahana dolması yapcam..
yersem yuh bana...
ara öğüne denk getirisem belki 1sıkım çiğköfte yerim okadar yada 1dolma ....börek tatlı falan yemem zaten sonrada teprik etcem kendimi belki köfteyle dolmada yemem
geçmiş olsun canım tamam geldim,sorma yine banlanmıştım giremedim 3 gün..Kızlar hastaydım çok fena.Ogluşun partisini zar zor yaptım inanın.İnsanlar gidince kendimi bi bıraktım off sormayın:2:Ama çok güzel geçti diş partisi.Fırsat bulursam resimde ekliycem.Çıtırcık yine yok sanırım.Melisime katılıyorum.Motivasyon sıfır.Önceden hep buraya girmek için can atardım ama şimdi öyle degil neeyazıkkiAma çıtırcıgı anlıyorum çünkü emir biran bile durmuyor.Yürümeye çalıtgı için sürekli düşmesin die arkasındayımHer gören zayıfladıgımı söylüyor(dieytten haberi yok kimsenin.emirle koşturna.ktn sanıyolar)Tabi hem dikkatli beslendigim hemde emirle koşturdugum için kilo veriyorum.Bogaxlarm acıdıgı için zoru zoruna yemek yiyorum.Süt olsun die.İnanın emir olmasa yemem.Çünkü agzımın tadı tuzu yok.
DÜN:aç karınla ılık su.
Sabah:kk peynir,2 zeytin, y.yumurta sarısı,3 brdak çay.
Ögle:1 tabak kapuska,2 dilim ekmek.
Akşam:1 miflön,3 küçük kandil simiti,1 tas şehriye salatası,2 çatal pasta.
Ara yapamadım.Hstaydım ve tüm günsat diş pastasını ve kurabiyelri yapmaktan fırsatım olmadı.Herşeyi kendim yaptım ogluşuma.Çıtırcık biran önce gel toparla bizi.
eh bu menü en azından yarınkinden iyiymişti[menüm kıslarr:)
sabah 1 dlm çav 1 dlm peynir 4 yeşil zeytin çY
ARA 2 TUZLU KURU PASTA TÜRK KAHVESİ
öglen 1 tas çorba
akşlam hamsi balık salata
evde sıktıgım meyve suyu
BUGÜN:Aç karınla 1 büyük bardak ılık su.
Sabah:1dilim ç. ekmek,kk peynir,3 zeytin,3 fincan ıhlamur.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:2 milföy,2 miink kandil simitlerimden,1 dilim diş pastası:26:
Ara:3 fincan ıhlamur,1 kuru incir,1 kuru kayısı.
Akşam:1 tabak kapuska,1 ç.ekmek.
Ara:1 elma,3 çay bardagı çay.
Çıtırcık yoksun bak ne hale geldik yahuu
okuyunca nasıl heyecanlandım hakikaten ihtiyacım varmış böyle cümlelere..evet bi ısırık şundan falan fialan boşişler ya..ablam 4kilo vermiştidoktoru dediki bak xxxxbir leblebi bile liste dışına çıkmıcaksın birleblebi bile...bu ne demek yaa..o yüzden gerçektenbizim haftada en az 1kilovermemiz lazım ama yerimizde sayıyoruz resmen yapmasakbile daha iyi yani..ama yaza az kaldı şöyle beyazlar içinde açık renk kıyafetle rahatsız olmak istemiyorum..koyu renk giymekten sıkıldımmm.sabah tartıldım 63.2 geldim
dünkü menüm
sabah kalkınca 2bardak sirkeli ılık su
2çavdar 2kk peynir çay 1kase salata
ara:1elma
öğle:1tabak kapuska2yk yoğurt
ara:2lahana dolması 2kaşık çiğköfte(tatlı börek falan yemedim)
akşam:1tabak kapuska 4yk yoğurt
4odk spor yaptım 3litreden fazla su içtim yatmadan çörekotu yemeyi unuttum
sonra eşim çikolatalı leblebi getirdi 1kase 1avuçta ondanyedim..halbuki negüzel gidiyordu gün boyu sabahta gördüm günümü zaten 63.2yi ama o leblebi yenmeseydi ve çıtır siz yazsaydınız dün bişeyler o leblebi yenmezdi tartıda 62.5i görürdü sehraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi kızlar daha aktif yazıcı olun lütfen 2cümle bişey yazmak çokmuzor..bu motivasyonumuzu arttırıyor ben kendi adıma ihmal etmiyorum sizde elinizden geldiğince ihmal etmeyin emiii
yarın tarı günü..ben 62.7den aşağı gelirsem yarım saat göbek atıcam
doğrudur tatlım 58 olabilirsin,yediklerin 1 kilo tutar elbislerde 1 kilo tutarmı tutar yani,,çünkü bende üstümdekilerle eczanede tartılınca 2 kilo fazla çıkıyo ,,ee geçen hafta kaçtın kaç gitmiş merak ettim heeeTartıldım kızlar.Evde normal tartıda tam 58 i gösterdi ibreEmirin kontrolü vardı dün sırf dijitalle tartılmak için bugün gittim Kahvaltımı etmiştim ve üzerimde giysi ve ayakkabıyla tartıldım(çıplak tartılma olanagım yoktu )60.0 gösterdi:44:Şimdi ben kaç kiloyum bulun bakalım Sanırım 59 um.Kıyafetler ve yadgim kahvaltı 1 kilo tutar mı?Çıtırcık sence kaçım??
kilo bildirimiii
başlangıç: 71.8
geçen hafta: 68.9
bu hafta: 69.2
giden: 0
gelen: 300 gr
hedef: 65
toplam giden: 2.600 gr
gerçi daha dün 68.7 dim...dün akşam kocişin doğumgünüydü...fazla kaçırmışımmmm
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:2 dlim ç.ekmk,2 çatal peynir,1 ç.kaşıgı bal,yarım yumurta sarısı,2 fincan çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:1 tabak kuru fasulye,3 kaşık pilav,1 dilim ç. ekmk,2 kaşık yogurt,2 biber turşusu.
Ara:sahlep,2 ç.bardagı çay,1 tane almalı kurabiye
Akşam:1 tabak kıymalı bezelye,2 kaşık makarna,2 kaşık yogurt,2 biber turşusu.
Ara:1 ç. bardagı çay,1 ısırık çikolata.
Su:3.lt
Spor:180 mekik.
Çıtırcık geçen hafta evdeki tartımda 58 ile 59 arasını gösteriyordu.Sanırım 400-500gr vermişim.:124:
Melisim nerdesin?Kilonu merak ettim.Nede olsa aramızda en az yiyen sensin yoldaşım.:97:
Sehra nereye kaybuldun?Kilo bildirimi vermemişsin