Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kızlar dediğimgibi kar nedeniyle bağlantımda sorun vardı.şimdik nerden başlasam bilemedimki..dün cuma regli oldum.o halimle sabah tartıldım 63.2gelidim bu sabah ise 63 gelidim.ama çıtırım tuğbamın dediği gibi biraz moral bozukluğu olabiliyor hergün tartılınca.ama kilo alsamda versemde hergün tartılmak sanki beni hep yeniliyor ve motive olmamı sağlıyoor bak dün az yedin az çıktın çokyedin abarttın bak hemen tartıya yansıdı gibi..diğer günler dahada dikkat etmemi sağlıyor..ben biliyorumki regliyken ben 2kilo falan fazla çıkarım eminimki ben şimdi 61buçuk falanım enfazla.bittiği haftaki cuma görürsünüz ahanda buraya yazıyorumm:)bugüne gelince bugün hiçiştahımyokinanınki miğdemmi küçülmüş nedir aslında çıtırımın tuğbamın dediğine göre hep yiyerek düzenli beslenerek kilo vermeliyiz ama bugün öyle olmadı işte
bugün
sabah kalkınca 2bardaksirkeli ılık su
kahvaltı 1buçuk çavdar,1kase salata,yarım sucuklu yumurta,4zeytin yarımkk peynir,1tane patates kızartması(öylesineyedim ama bir kötügeldiki somayın ben nasıl yermişim koca bi tabak kızartmayıııı)
ara yapamadım eşimle bir konu üzerinde saatlerce iletişim içindeydik
14de 2portakal 1sütlü sahlep
şimdie1türkahvesi iki kesme şekerli
ama olmazzz çok yanlış bi beslenme farkındayım.akşam yerşm salatamı yemeğimi yoğurdumu..yazarım
dünkü menüm:
sabah kalkınca 2bardak sirkeli ılık su
2dilim çavdar arasıkaşarlı sucuklu yağsız tost 1kase salata 4zeytin çay
ara 1burçak 1minik elma
öğle:7tane lahana sarması 4kaşık sarmısaklı yoğurt
ara:sahlep sütlü
akşam:balık soğan 1dilimçavdar..ama balığı bitiremedim bileee.
işte böyle kızlar..dün ve bugün spor yapamadım moralim bozuk biraz.şu okul bi başlasaydı..okul varken daha işlerim planlı programlı oluyor spor bile yapıyorum hergünama evde olunca salıyorum sanki..alışıyorum uyuşukluğa alışkındeğilimya ondan.belki hep evde olsam durum değişir şimdi tatildeyimdinleneyim biraz diye salıyorum iş güç..
neyse inşaallah bağlantımda bi problem olmaz sizdde bol bol yazarsınızda motivasyon olayları düşmez demi ama...hadihepinizi öpüyorumgüzellerr...bu arada bol su içmeye devam ediyorumbitki çaylarıda...o dediğim kavanoz olayıyla hergün kesin 3litre içiyorum haberiniz olsunnnnnnn.ben ara ara bakcam yazdınızmı diye ihmal etmeyin burayıııı

valaa motivasyon sıfırdı çıtıtrıcık bunla idare ediver gari:)))))))))

ebrum uyoldaşımmmm tebrik ederim senii brovooooooooooo

serapcım geçmiş olsun ...

meünmüm:)

sabah yarım simit 2 çatal kaşar 1 çatal tulum peyniri domates çay

ara bitki çayı

öglen türk kahvesi 2 sarma 1 dolmalık biber

akaşm 6 ymk kaşıgı spagetiiii yogurtlaaaa

tebrik ederim çok beğendim. ben doğumdan önceki kilomla aynıyım ama göbek kaldı göbeğim 4 aylık hamile halim gibi, yani uygun giyersem belli değil, uygun giymezsem baya yeni hamile gibi...

bu ne hızzz...süpppperrr bende bi 60 olsaydım hayırlısıyla 63ümşimdi ama regliyim dünder beri..sonra 55 allah kerim sonra ne yalan diyim 53 olmak istiyorum şöyle tok üstüm başımla 55 olmak bu kadarda zor olmasa gerek..hem benim hayat felsefem artıkın sağlıklı beslenmek..hep böyle kibarcacık hatunlar gibi yemek yemek yarım porsiyonlarla idare etmek..tabağımı yarım bırakmak ayyyy yiyemedimmmm demekkkk..fazla geldi gerçekten deyip bidaha istememek..geçen oğlumla yemekteyiz..bir hatun tabi incecik ayağa kalktıda ayaklarını bitiştirdi ama bacakları ayrıktı okadar ince yani(şimdi siz çarpık bacaklıdırdaondandersiniz belkim ama değil sütun gibiydi valla:) yemeğimi yedim onumu bilemedim yani:)neyse baktım, iştahla başladı dürüm yemeye arkadaşıyla konuşuyor bi yandan karşılıklı sonra onca iştahla başladığı dürüme şöyle bi soğuk bakış attı bıraktı yarısını yemedi yaaaaaa,vallahide yemedi billahide yemedi:)üstelik en meşhur dürümcü burası öyle kötü olmasından değil yani..öyle gıcık gıcık bakınca demekki yemekte küsüyor insanın midesine gelmicem işte senin bünyene deyip negatif bir çekim yasası oluşuyorrr:)fenci olduğum ne kadar belliii:)ay ne bileyim insan başlamışım iştahla bitireyim falan der yazık ziyan olmasın falan e dışarda yiyorsun evde olsan ailenle tek(misafir yoksa) fazla gelen yemeği eğer bulaşmamışsa çorba etmemişsem koyarım tencereye ne yalan söyleyeyim ziyan atmem yani özellikle kızartme tarzı köfte tek böyle susuz yemekleri..amaaan ne bileyimişte..bende incecikhatun olayım gidip bi yemeğe öylece yarrım bırakıp kalkmazsam namerdim etrafta bana bakan bi sehraaaaa vardır kesin:)bu arada satt
16.30 palamut 1dilim ekmek soğan yedim..
dahada yemem bişey 3litre suyumu bitkiçaylarımı falan içtim ama spor yapmadım..portakal falan yerim ara öğün olsun deyi yatrken klasik çörekotu sirkesu..bakın melisim yazmış kızlarrrr..
allllammmmm işşşşallah buraya kim daha çok yazı yazarsa o daha çok kilo verir aminnnnnnnnnn:)yazmayında göreyim:)
ebruu kıssssss ne güsel vermişin öyle şimdi senin kilonda olmak için 58olmak için çok şey verirdim inan bana maşşallah:)
ay bende olayım yaa neyse acele yok şeytan karışır..yavaş ossun temiz olssun almayım geri..senin gibi biraz yavaş olsun ama tam olsun yedin helvaları zayıfladın oh misss
ya melis beypazar kurularıyerine lahana kurusumu yedi ne:)ayy bukadar şebeklik yeterr öpüldünüz beşibiyerdelerimmm..bilbeyyy iradeni tekarar göster bu kız hızlı çıkcek demiştim benn beni yanıltmaaaaaa:)

evet sahra bu kadar şebeklik yeterr haketenn:))))) bööö:))))

hayatım ben nerdeyse 3 aya yakın burdayımmmynsiii gsyet normal beypazrı kurusun agelince koca katır gibi kurulardan deil misket gibi ufak kurulardan alıyorum bnnn

20 kilo veriş öykünü okudum bravoo. çok kıskandımmmmmm.banada yardım et 10 kilo vermem lazım mayısta evleniyorum.şişko gelin olmak istemiyorum.sabahları sirkeli ılık su gerçekten faydalı mı ?
güne kahve ile başlıyorum malesef (( abur cubur a bayılıyorum.ama kesebilirim.bademle geçiştirebilirim.yalnız nescafe günde 4-5 fincan kremalı acaba beni onlar mı şişiriyor.evde 2 paket açılmmaışl yeşil çaylar bana bakıyor.ama yarın dan itibaren günde 3 fincan inatla içicem.birde sporun faydası sanırım .göbek maşallah 2 çocuk göbeği değil.sarkma olmamış o kadar kiloya.şu an kilonu koruyormusun hala vermeye deva mı mı?
banada yardımmmmmmmmmmm :))))) stres oldum bak şimdi açıcam bir paket doritos yicem D: :))))
öpüyorum tekrar tbrklerr.

olsun 3ayda vermişsin demekki yağdan vermişsin kastan değil uzun zamandaverilen kilolar çabuk alınmıyor biliyosunnnn bu arada çok yazan çok kilo versin didim diye yazdığının farkındayım melissss:):)
evettttt
KIZLARRR KİM ÇOK YAZARSA BURAYA EN ÇOK KİLOLARI O VERSİN İNŞAAALLAHH AMİNNNN:)

napıyosunuzzz benimkarnım gurulduyorrr gidip yatmalıyımmm

offfff regliyim diye yedim de yedimm kendi halime sinir oluyorum yiyorum ondan sonra pişman oluyorum ya off akşam yemeğine kadar herşey gayet noröaldii
sabah 1 fincan kahve 2.dilim ç.ekmeği,sucuklu yumurta 3 çay bardağı şekersiz açık çay
ara 1 elma 1 portakal 1 nescafe
öğlen 1 tabak kereviz yemeği 1dilim ç. ekmeği yarım tabak kurufasulye ve şekersiz çay
ara yok
akşam alışveirşe çuktık eşimle evdeydi bugün 4 gibi çıktık 2 saate yakın dışardaydık cnm herşey çekti ç,kolata vs. birsürü şey aldık akşamki menüm ok abartılıydı ama yarından tezi yok kendimi sıkıcam
akşam yemeiğinde 10 taneye yakın inegöl köfte 1 dilim çavdar ekmeği 3 tane baklava +kola koladan sonra 3 tane fındık ama saat tam 7 idi 7 den sonra hiç bişey ymedimm içmedim belki birazdan sahlep içerim boğazlarım ağrıyo da belki iyi gelir o malum 2 çocuk ayakta durmam lasım
melisim teşekkür ederim cnm dünden beri ateşlenmedi çok şükür ama benim feleğim şaştı valla sehracım artık burdayım inşallah ufaklıklar yüzünden sizden mahrum kalıyorum vallaa

Fırçalanmışım haberim yok
Geçmiş olsun canım.Emirde gece 4 e kadar ayaklarımdaydı.Tüm gün uykusuzluktan başım agırdı ve evlat için Rabbim dayanma gücü veriyor işte annelik böyle bişey
Nerde oturuyorsunuz sehra?Birde branşını merak ettim?

valaa motivasyon sıfırdı çıtıtrıcık bunla idare ediver gari:)))))))))

ebrum uyoldaşımmmm tebrik ederim senii brovooooooooooo

Menün çok güzel yoldaşım.Tam gaz devam:13:Meliscim ya seni görmeden sevdim seni heSanki karadenizliymişsin gibi bişi dogdu içime?

başlangıç kilom 71.8

sonrası 69.7

şuan 67...
5 kilo vermişsin benim gibi
Gece gcegülmekten koptum melis Allah iyiligini versin

Geçmiş olsun canım.Benimde bogazlarım acıyor.Ihlamur içiyorum hep.Birde dr.mentollü gargara verdi.Çocuktan inan bu saatte anca yazabiliyorum birde snein 2 evladın var.Haklısın canım.Olsun bizde gece gireriz

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:3 y.zeytin,kk peynir,1 dilim beyaz ekmek(kalmamış),3 fincan ıhlamur.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:1 tabak kıymalı bezelye,2 kaşık yogurt,1 dilim beyaz ekmk.
Ara:el açma arnavut börekleri 2 kişi getirdi ama iki tabaktaki iki farklı nefis börekleri yemedim
Akşam:dürüm döner(eşim almış),1 bardak kola.
Ara:2 bardak çay,2 mandalina,1 portakal,1 muz.(misafirler pasta çöre beklerken meyva buldular önlerinde)

tebrikler buyuk basari.. tum yorumlari okuyamadim ama merak ediyorum.. Hicmi spor yapmadiniz?? Malum cocugunuz var zordur ama sporsuz bunu basardiysaniz bravo.. :)

reglimin 3.günü sabah 62.2çıktımm yorumlarımı ve ayrıntıları anlatırımmm

bu kadar çok inegöl köfte yenirmi yapıştı yağlarıyla beraber muhtelif bölgelere..bol salatayla beraber 6tane yesen neyse üstüne kola baklava fındık bu ne böyle...valla bence çok kötü üzülmen lazım ben bi gün yedim diye 2gün depresif gezdim don don ortalıkta malak gibiydim:)neyse bozmak gibi olmasın moralini ama insan böyle abukluklar yapınca daha sadık kalası geliyor sağlıklı ve düzenli beslenmeye...işte ben kendimedediyorum sehraa yeedin madem inegöl yemiceksin o baklavayı veya içmmemelisin o kolayı yani biz vur deyince öldürüyoruzz...neyse dikkat etkendine bu arada regliye sığınma ben tarçınlı bişeyler içince tatlı isteğim falan kalmıyor haberin olsun..buraya yazmaya devam ett:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…