- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
-
- Konu Sahibi puccakanka
kızlar özellikle sizleri şu 1 haftada çok yalnız bıraktım özür dilerim büyük oğluşum grip oldu onunla uğraştım derken ufak oğlumda 2 gündür ateşleniyo geçen ay alttan 2 diş çıkardı sanırım yenidn çıkarıyo bide grip off çocuklarla uğraşıyoorum heppp e bu arada diyet miyet kalmadı tabi bende akşamları 18 den sonra bişey yemiyorum ama tatlılara pastalara çok düştüm bu aralar doğum yaptığımdan beri de ilk kez regl görüyorum kendi haddimi,i hepten aştım bu hafta ama tartım 500gr fazla gösterdi o kadar yiyip içmeme rağmengünde 2 fincan yeşilçay içiyorum e bide sütümçoğalsın diye rezene+ısırgan otlu çayımı içiyorum ve bu arada su 4 gündür günde 1 litreyi bile bulmuyo çok az içiyorumm kızmakta haklısınızzz:)
Tartıldım kızlar.Evde normal tartıda tam 58 i gösterdi ibreEmirin kontrolü vardı dün sırf dijitalle tartılmak için bugün gittim Kahvaltımı etmiştim ve üzerimde giysi ve ayakkabıyla tartıldım(çıplak tartılma olanagım yoktu )60.0 gösterdi:44:Şimdi ben kaç kiloyum bulun bakalım Sanırım 59 um.Kıyafetler ve yadgim kahvaltı 1 kilo tutar mı?Çıtırcık sence kaçım??
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:2 dlim ç.ekmk,2 çatal peynir,1 ç.kaşıgı bal,yarım yumurta sarısı,2 fincan çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:1 tabak kuru fasulye,3 kaşık pilav,1 dilim ç. ekmk,2 kaşık yogurt,2 biber turşusu.
Ara:sahlep,2 ç.bardagı çay,1 tane almalı kurabiye
Akşam:1 tabak kıymalı bezelye,2 kaşık makarna,2 kaşık yogurt,2 biber turşusu.
Ara:1 ç. bardagı çay,1 ısırık çikolata.
Su:3.lt
Spor:180 mekik.
Çıtırcık geçen hafta evdeki tartımda 58 ile 59 arasını gösteriyordu.Sanırım 400-500gr vermişim.:124:
Melisim nerdesin?Kilonu merak ettim.Nede olsa aramızda en az yiyen sensin yoldaşım.:97:
Sehra nereye kaybuldun?Kilo bildirimi vermemişsin
Eki Görüntüle 334915
ben varya dün akşam çok hastaydım:2::2: ama yalnızım evde çocuklarda ayakta diye yatamadım dinlenemedim ve bugün hala kötüyüm bugün karar verdim yemekten sonra ağrı kesici alcam geçiceği yok kendi halindee:2:
evet sahra bu kadar şebeklik yeterr haketenn:))))) bööö:))))
hayatım ben nerdeyse 3 aya yakın burdayımmmynsiii gsyet normal beypazrı kurusun agelince koca katır gibi kurulardan deil misket gibi ufak kurulardan alıyorum bnnn
Fırçalanmışım haberim yokanaaam napmışın ebruliiii bütün kb 'leri bigünde yemişsin,çok hata yapmışsın,mesela öğlen pilavın yanınd yediğin ekmek olmamış..e zaten pilav yemişsin hakkını tüketmişsin bide akşam makarna yemişsin neyse makarnanın miktarı fazla değilmiş ama yinede bu seni kurtarmaz çikolatayıda gördüm,kurabiyeyide,azda olsa kaçamakları gündüzden yap olurmu cumaları ama
Geçmiş olsun canım.Emirde gece 4 e kadar ayaklarımdaydı.Tüm gün uykusuzluktan başım agırdı ve evlat için Rabbim dayanma gücü veriyor işte annelik böyle bişeyEki Görüntüle 334915
ben varya dün akşam çok hastaydım:2::2: ama yalnızım evde çocuklarda ayakta diye yatamadım dinlenemedim ve bugün hala kötüyüm bugün karar verdim yemekten sonra ağrı kesici alcam geçiceği yok kendi halindee:2:
Nerde oturuyorsunuz sehra?Birde branşını merak ettim?kar yağışı nedeniyle internet bağlantımda sorunum vardı ne yaptınız diye çatladı meraktan hepicini okudum yazacağım çok şey var tabiki ama bekleyin çıkmam lazım şimdi yazcam ama..aklım hepsizdeydi 50kez baktım sorun bitmişmi diye ama şimdi açıldıdaha yeniiiiii ösledim siziziizziizi:)beşibiyederlerim benimmm:)
serapcım geçmiş olsun ...
meünmüm:)
sabah yarım simit 2 çatal kaşar 1 çatal tulum peyniri domates çay
ara bitki çayı
öglen türk kahvesi 2 sarma 1 dolmalık biber
akaşm 6 ymk kaşıgı spagetiiii yogurtlaaaa
valaa motivasyon sıfırdı çıtıtrıcık bunla idare ediver gari:)))))))))
ebrum uyoldaşımmmm tebrik ederim senii brovooooooooooo
5 kilo vermişsin benim gibibaşlangıç kilom 71.8
sonrası 69.7
şuan 67...
Gece gcegülmekten koptum melis Allah iyiligini versinevet sahra bu kadar şebeklik yeterr haketenn:))))) bööö:))))
hayatım ben nerdeyse 3 aya yakın burdayımmmynsiii gsyet normal beypazrı kurusun agelince koca katır gibi kurulardan deil misket gibi ufak kurulardan alıyorum bnnn
offfff regliyim diye yedim de yedimm kendi halime sinir oluyorum yiyorum ondan sonra pişman oluyorum ya off akşam yemeğine kadar herşey gayet noröaldii
sabah 1 fincan kahve 2.dilim ç.ekmeği,sucuklu yumurta 3 çay bardağı şekersiz açık çay
ara 1 elma 1 portakal 1 nescafe
öğlen 1 tabak kereviz yemeği 1dilim ç. ekmeği yarım tabak kurufasulye ve şekersiz çay
ara yok
akşam alışveirşe çuktık eşimle evdeydi bugün 4 gibi çıktık 2 saate yakın dışardaydık cnm herşey çekti ç,kolata vs. birsürü şey aldık akşamki menüm ok abartılıydı ama yarından tezi yok kendimi sıkıcam
akşam yemeiğinde 10 taneye yakın inegöl köfte 1 dilim çavdar ekmeği 3 tane baklava +kola koladan sonra 3 tane fındık ama saat tam 7 idi 7 den sonra hiç bişey ymedimm içmedim belki birazdan sahlep içerim boğazlarım ağrıyo da belki iyi gelir o malum 2 çocuk ayakta durmam lasım
melisim teşekkür ederim cnm dünden beri ateşlenmedi çok şükür ama benim feleğim şaştı valla sehracım artık burdayım inşallah ufaklıklar yüzünden sizden mahrum kalıyorum vallaa
offfff regliyim diye yedim de yedimm kendi halime sinir oluyorum yiyorum ondan sonra pişman oluyorum ya off akşam yemeğine kadar herşey
gayet noröaldii
sabah 1 fincan kahve 2.dilim ç.ekmeği,sucuklu yumurta 3 çay bardağı şekersiz açık çay
ara 1 elma 1 portakal 1 nescafe
öğlen 1 tabak kereviz yemeği 1dilim ç. ekmeği yarım tabak kurufasulye ve şekersiz çay
ara yok
akşam alışveirşe çuktık eşimle evdeydi bugün 4 gibi çıktık 2 saate yakın dışardaydık cnm herşey çekti ç,kolata vs. birsürü şey aldık akşamki menüm ok abartılıydı ama yarından tezi yok kendimi sıkıcam
akşam yemeiğinde 10 taneye yakın inegöl köfte 1 dilim çavdar ekmeği 3 tane baklava +kola koladan sonra 3 tane fındık ama saat tam 7 idi 7 den sonra hiç bişey ymedimm içmedim belki birazdan sahlep içerim boğazlarım ağrıyo da belki iyi gelir o malum 2 çocuk ayakta durmam lasım
melisim teşekkür ederim cnm dünden beri ateşlenmedi çok şükür ama benim feleğim şaştı valla sehracım artık burdayım inşallah ufaklıklar yüzünden sizden mahrum kalıyorum vallaa