Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

ebrucum merak etmişsin fenbilgisi öğretmeniyim istanbuldayım avrupa yakasında ama ünivden sonra buraya yerleştim doğma büyüme ankara...bu arada beyaz ekmek falan yedim ekmeğim bitmiş demişsinya bak ben alıyorum 3paket aldımmı sonra koy buzdolabının derin dondurucu bölümüne hiç ekmeğim bitti sıkıntısını yaşamazsın orda bi paket kalınca marketten yine 3paket alırsın dondurucudakini kullanır diğerlerini atarsın gene oraya böyle.. son kullanma tarihleride geçmemiş olur emi kızım:)annem gibi hissettim kendimi:)valla melise gülüyorsun ama şebeklik yapıyorum doğru sizi azbiraz moralinizi bozup az biraz kendi çapımda çöm çömmotive edeyim deyi:)bu sabah 62.2çıktım ben 7de kapatıyordum yemeyi ama kızlar artıkın 6da kapatmayı düşünüyorum ciddi farkı var gibi gelldi bana erken kapatma olayının ara öğünde yaparım 9gibi tamamdır..6da finish bundan böleeeeee:)sizde yapabiliyosanız yapın ben 16.30dakapadım dün akşam 2portakal yedim yattım 62.2yi gördüm dün 63.3idi ve regliyim düşünün yaniii...
jojop gene yoksun bak kızcam artıkın dikkat edin hasta falan olmayın hiç bitki çayı falan içmiyomusunuz kuzum siz azdikkat edin meyve yeyyin helva beypazar kurusu inegöl yerine yaaaaa:):):)

merhaba arkadaslar benım adım demet aralık 12 den bu yana sağlıklı yasm merkezine b fite uye oldum ve orda spor yapıp diyet yaparak 5 kilo verdım ne cok bıldığim şeyler vardı hepsı yanlısmıs onu öğrendim sağlıklı olmak istiyosak arkadaslar 3 beyazdan uzak durmak gerekıyomus ben bunu bilirdim ama hep aman derdim kendımi sıkmaz ne bulursam tatlı cukulata pasta her gun yerdım tabi 85 kılo olunca her yerım yağ bağlayınca basıma dank ettı ben artık daha kılo almıycam verıcem deyıp kendıme hayatımda yenı bır sayfa actım inanın bana artık eskı gunler aklıma geldıkce kendıme böyle yaparak bu hale geldığim icın sadece üzülüyorum evlendiğimde 45 kılo olan ben su an 80 ın ama yaza kadar kendımı cok sıkmadan 20 kılo daha vercem ınssalh tabıkı sızın desteklerinizle kk basarı öykulerını gordğüm resımler beni cok mutlu edıyo hırs yaptım bende zayıfllıyıp bende basarcam bunu bütün zayıflamak istsyenlere once sabır sonra en guzel mutluluklar onların olsun tabı benimde iyi zayıflamalar canlarım sizleri seviyorum

menümm çıtırıcık ebru kıslarr:)

sabah 1dlm beyaz ekmek 1 karper peyniri 3 zeytin çay

ara tususz badem nescefe 2 çatal kadayıf tatlısı

öglen 1 tas mercimek çorbası

akaşm tavuk 3ymk kaşıgı pilav

havuş salatası

2bardak sirkeli ılık su 2çavdar arası sucuklukaşarlı tost 5zeytin salata çay
ara 1portakal 1elma karanfilli tarçınlı bitkiçayı
öğle tavuk yoğurt
ara shlep içeyi planlıyorum(tatlı niyetine)
akşam 6da salata kapuska
ara körtopal elma yine(portakal yaneee:)
yatmadan çörekotu sirkelisu planlıyorum su bol 3litreyigeçer spor yok malesef eşim evdeyken yapmak istemiyorum beşibiyerdelerim mmelisss hemşehrimmmmmmmmmmm:)

Son düzenleme:
yazılmamışbişeyyy cıkcıckcıkcıcık..
buraya en çok yazanın yağları en çok eriyen ossssunnn inşaallaahhhh

sehracım canım ben evli barklı çocuklu gelenli gidenli bi insan oldum bu ara..giremiom ondan pek..ben de örtmenim canım ama bu ara durumum ücretsiz izinde olarak değişti..ev hanımıyım yaniiii...uf benim şu diete konsantre olmam için akrabalarımla ilişkime bi süre mola vermem gerek..ama herkes dioki...aaa nası zayıflamışsınn..aa aynı eski haline dönmüşsün..aa daha fazla verme ( bunu duymamak lazım)ben tabi mestöle işte canlar..bugünlük menü yok..unuttumyarına inşallah..

komiksin kısss...:):)) sen evlimisin şekerim oğlun mu var..ben de bekarsın sanıom seni..niyeyse öle bi izlenim uyandırdın bende..kaç yıllık örtmensin??

Menün güzel olmuş arkadaşımBenimki tam bi fiyaskoUtanıyoru yazmaya:26:

Off sorma arkadaşım.Gelen oluo ee napalım bitki çayıyla form bisküi mi ikraa edelim.Yada bi yere gittigimizde insanlar o kadar hazırlanmış ymesek ayıp dmi ama

Çıtırcık burdasın

eyvah yakaladım tam çıkıyodum,geçmişi okuyayım dedim,ama cevap veremiycem vakit kalmadı diye çıkmak üzereydim,
dün eşimin tatliydi hiç giremedim,bugünde akraba düğününe gittik geç saatte döndük çok soğuktuyaaa hiç bişey anlamadım,kızın elleri buz kesti adeta,hasta olmasından korkuyorum,ikiside uyuyolar şuan,kız geldiğimizden beridir uyuyo,kıyamam çok üşüdü bugün,yarın ola hayrola bende çok yorgunum yatmak sitiyorum,uyurlarken bende yatayım,eşim gelmicek iş yerinde yatcak hava soğukya boşuna gelme dedim,sabah 8de iş başı yapcak çünkü,,neyse iyi geceler..yarın girebilirsem ne alaaa

Çıtırcık bi ara ne güzel menülerni yazıordun.Ya aslına ne yiyip ne yemeyecegimizi gayet iyi ögrendik senden ama uygulamak önemli olan.Ama yinede eskiye kıyasla az yiyorum.Örnegin,bugün önümde 1 tepsi hamur kızartması vardı ama ben sadece küçüklerinden 4 tane yedim.Önceden olsa en az 7-8 yerdim.Çıtırcık benim üstüm fazla.Senin kilolu halindeki gibi kollarım ve göbegimKollarımın incelmesi için ne yaptın sen?

Bizde eşimle ogluma buhar veriyoruz.kÜT küt öksürüyorEvden çıktıgımız yok ptekler açık nerde üşütüyr.Benimde dün yne bogazlrım acıdı.Ihlamur içtim şimdide greyfut ile portakl sıkmış kocişim saolsun

geçmiş olsun canım..benimde sabah boğazımda yumruk oturmuş gibi acıyodu geçti şimdi ama çok fena hasta olmamak lazım,,çocuklar muhtaç bizeeee....

inan bana kollarım için hiç bişey yapmadım en çabuk giden yer orası olmuş,aynada birden farkedince kaldımama sana tavsiyem duvar şınavı çek sabah öğle akşam 50şer kez...çok çalıştırıyoo...göbek içinde mekik çekiceksin,3 set halinde 20 20 20 60 tane..her 20mekikte 1 dk dinlen devam et..hiç yorucu olmuyo..
sırf şuan da pek düzen müzen kalmadığı için menü yazmıyorum,yanlış örnek olması diye..toparlanamadım...ama sirkeli suyum çok işe yarıyo valla..o olmasa garanti kilo almıştım bukadar yemeğeee:18:

Tamam çıtırcıkdediklerini yapıcam.Ilık suya elma sirkesi mi koyuyorsun?Bi ara ben içmiştim ama diyet felan yok tabii bi degişiklikte olmadı.

Tamam çıtırcıkdediklerini yapıcam.Ilık suya elma sirkesi mi koyuyorsun?Bi ara ben içmiştim ama diyet felan yok tabii bi degişiklikte olmadı.

sıcağa yakın olsun su,içebilicen sıcaklıkta yani,içine 1 yemek kaşığı sirke kat ve sabah aç karnına bide akşam yatmadan önce iç..fazlalıklardan kurtuulben istediğimi yiyp içtiğim halde kilom sabitlerde,,sen dikkat etmeyede başladınya gider kilon merak etme dene bişey kaybetmezsin..ama mide sorunun varsa kesinlikle içme emii

canım resımlerıne bayıldım ben kendımı tanıtayım3 erkek annesıyım zayıflamak ıstıyom sen banada yardımcı olurmusun bıraz tuyo versen canım

canım yukarda yazmıştım geçmişimiz önemli okumalıyızzz cızzzzzz...fenciyim fen bilgisi yeni adımızla fen ve teknoloji örtmeniyim..içimde ölmeyen bi çocuk birçıtır bir gençkız var o sebepnen beni bekar çocuksuz göbeksiz zannetmiş olabilirsin ama yanılıyosunnnn..karşında 5yaşında oğlu olan 27 yaşında göbekli kellifelli evli bi hatn
var ama artıkın62.2kilo.yine aynı çıktım kıslar vermişim demekki hele bide reglim bitsin ben eminim 61lerdeyim midemin yanları boş yok yaaa nirde o yağlar diin bana nirde nireye gittti toileteeeeeee:)ben lise bitince evlendim şekerim ünivi evli okudum istanbulda..son yılımda hamileydim... son rehberlik finalime oğlum 1ay erken doğduğu için sezeryannna bütünlemesine girebildim öyleece diplomam oğluşumun kundağı oldu 2007de mezun oldum.2008de ikinci dönem dersanede çalıştım sonra 2009da kpssye hazırlandımm zorlu bir maraton sonunda kazandım:)yani bu yıl3.senem milli eğitimde..senin branşın neydi datlum?senin kaçıncı yılın yaw biraz tanıtın kendinizi kızlarrr ebruu melissss bilbeyyyyyy..jojop senin iznin ne zman bitiyor..1yavrun mu var benimgibi..ebruu 1tepsi haur kızartması ayyy miğdem bulandıyaa ne ağırdır oşimdi yağlı yağlıyapıştıkoluna gobeneeeee:)şakaşaka ama yaz yinede menünü..sıkıl bunalki yapma bidaha hemiii:)melis bayılıyorum senin iki çatal peynir kadayıf falan demelerine yaaa:)ama benim çeyizimde büyük kepçe işte spatula falan olan bölümde bi çatal var büyüknerde kullanıldığını bilmediğim işşşşallah o çataldan değildir senin bu kadayıfları ve peynirleri didklediğin:)

evety kısslarr dünkü menüm
sabah aç karnına sirkeli ılık su salam bi kaç dilim,1 kkpeynir,7 zeytin 1 dilim ç.ekmeği
ara 5 fındık.1 nescafe fincanıyla türk kahvesii
öğle demeyim pazar günleri çok geç kalkıyoruz 11 de kahvaltı ettiğim için öğle yemeğim ve akşam yemeğim aynı anda oldu 3 dilim balık ve soğan yarım dilim ç. ekmeği
ara bi kaç tane fındık arda meyve arada salep çay vs. drken en sonda tarçınlı çayımı içtim ve yattım sabah tartdımmm veeee 64.600 olmuşum 4-5 gün önce tartılmıştım regl olmadan 1 gün önce ve 65.600 düm çok sevindim çokk 2 günde yediklerime dikkatt ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…