Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

selam kızlar..kaç gündür yazmadım yazamadım yazmak istemedim yazsam yuh dersiniz...ama cuma gün kilo bildirimdi..300 gr vermişim..68.9 olmuşum..71.8 le başlamıştım..ama 2 gündür abarttım..günler gezmeler pastalar çörekler..oturmanın biri de bendeydi..yaptım yaptım yedim..akşam kocişle de yedim..ama yarın kendime temizcene apak bi sayfa açıom..bu hafta sonu kaçamağı beni bozmaz bozamaz..demi kızlarrr:KK34:

Yoldaşım menünü çok begendim:KK9:Sen tam gaz ve iradeli devm ediyosun.Yaa bi de bana baksana:KK14:Bugünde kaynıma bohça getirildi.Ama tabagımdakilerden birer tane yedim.Ve hiç bişey yemedim.Bu seferde yeseydim nasıl çıtırcıgın yüzüne bakardım:KK19::KK14:Seni bırakmıycam ve bugün aldıgım iltifatlarla gaza gelip dahada şaşırtıcam herkesi.:KK76::KK12:

hadiii hep böylee davamm edelimmmm berbar başladık kilo verene kadarr burdayızzzzzzz :KK16:
kalkınca:1bardak sirkeli ılıksu 1bardak kayısı formçayım
9:45 2çavdar 1kase salata 4zeytin 1çk bal 1sucukluyumurta 1kk tulum peyniri çay
ara::beşibiyerde çayım 2minikelma 1avuç leblebi
öğle: 2dilim çavdar 6yk yeşil fasülye 2yk nohut 2kaşık yoğurt 1kase salata 1baş kurusoğan
arada:5burçak bide beşibiyerdeplanlıyorum
akşam:6buçuktada:8yk nohut 1kase salata 2yk yoğurt planlıyorum
ara:nar veya elma

kızlar ben 1büyük cam kavanoza beşibiyerdemi yapıyorum birde orta boy 3kavanozum var hepsi toplam 3litre ediyor ölçtüm. sabah ilk işim onları doldurmak hedefler küçük olunca içip bitirmek daha kolay oluyorbirde kendinize aferimbugün içmişim diyip motive olabiliyorsunuz.bir ödev gibi yani her mutfağa gittiğimde görüyorum tabi onları bilirsiniz işte gün boyu en az 20kere gidiyoruz mutfağa o bu şu için...e sularda orda durunca insan görünce susamış hissine kapılıyor..tabi normal siyah çay ve sabah içtiğim kayısılı formla içtiğim sirkeliılıksuyu hesaba katmadan 3litre..aklınızda olsun ben hiçdikkat etmiyordum suya böyle yapınca acayip dikkat eder oldum
iyiki varsınız kızlarrrr..unutmayınbiz çok değerliyizzz...melisss ebruuu çıtırrrrr sehraaaa jojoppp...beşibiyerlerim benim burçakla yerim sizi:)

bizde seni yirizz :)):KK9:

menümm kıslarrr :)

sabah 4dlm, çav ekmegine tost çayla

ara biberiye çayı

öglen 4 kuru kayısı 5 adet badem tussuz :) 2 çatal şam tatlısıı çok istedi canım

akşam 4 ymk kaşıgı pilav 1 kepçe kuru fasulye etli ekmeskizzzz turşuyla:nazar:

selam kızlar..kaç gündür yazmadım yazamadım yazmak istemedim yazsam yuh dersiniz...ama cuma gün kilo bildirimdi..300 gr vermişim..68.9 olmuşum..71.8 le başlamıştım..ama 2 gündür abarttım..günler gezmeler pastalar çörekler..oturmanın biri de bendeydi..yaptım yaptım yedim..akşam kocişle de yedim..ama yarın kendime temizcene apak bi sayfa açıom..bu hafta sonu kaçamağı beni bozmaz bozamaz..demi kızlarrr:KK34:

bak ben neden yanayım biliyor musun jojop ben geçen gittiğim yerde ne yediysem yazdım sonra ebru bana dediki kızımmmm kilo almayamı geldin vermeyemi dediii...oyoyoyoyoy dedim yuh dedim kendime..kız haklı dedim ertesi gün miğdem bulanıyordu kendimden ve yediklerimden yemek yemekten soğudum ertesi gün okudum yazdıklarımı tekrar hakikaten ne çokk yemişimdedim..tarihe tanıklık ediyor bu sayfalar aslına bakarsan yüzleşiyoruzkendimizle ve yediklerimizle pişmanlıklarımız işleniyor her bir satıra ve zihinlere kazınıyor.ben derimki yaz jojopum korkma sen yersin onları ama biz seni yemeyiz:)bu yüzleşmen ve belkide aynı hatayı yapmayıp hafif sıyrıklarla atlatmana yardımcı olur.ebrunun fırçası mesela öyle bir yaradıki bana anlatamam..çıtırı zaten söylememe gerek yok e melisime göre çömezim zatii:)

bu arada yapmayacaktım ama 4odkspor yaptım menüme ilaveten ara öğünümdede azevel 1minik elma yidim benden demesi..en ufak leblebi bile olsa yazınn ben yazıyorum vallahi..benimde akşamki nohutum bi güzeldiki ama yanına gram ekmek yemedim valla teprik kartı yolluyorum kendimeeee:)

menümm kıslarrr :)

sabah 4dlm, çav ekmegine tost çayla

ara biberiye çayı

öglen 4 kuru kayısı 5 adet badem tussuz :) 2 çatal şam tatlısıı çok istedi canım

akşam 4 ymk kaşıgı pilav 1 kepçe kuru fasulye etli ekmeskizzzz turşuyla:nazar:

sanada teprikkartı yolluyorum burdan:):KK9:

Son düzenleme:
dokor 1.63 dedi jojopum onlar doğru ölçüyor bence.ama arkadaşlar falan 1.65 en az diyorama ölçüm 1.63..sabah tartıldım 63.2 geldim kızlar..dün 62.7idi yaaa pofff arada olur böyle oynamalar heral haydi bakalımbaşlasınnn bu hafta gitsin kilolarrrrrrr..cumaya tarılayımmmmm sabah 62.5dan az gelirsemmmmsüperrr

Hasta olucam galiba kızlar.Bogazlarım acımaya başladı.Bacaaklarım agrıyor.Çok yoruluyorum inanın:KK14:Annelik vee bakmak çok zormuş.Annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum:KK31:
DÜN:Aç karınla ılık su.
Sabah:kk peynir,3 zeytin,yarm yumrta sarısı melis:)),2 fincaan açık çay.
Ara:lahana suyu 1 bardak,1 elma.
Ögle:3 minik dilim pizza:KK30:(arkadaşlarla dışardaaydık ama),1 bardak kola:KK17::KK14:
Ara:yeşil çay,türk kahvesi.
Akşam:2 kaşık yogurt.

Akşam utancımdan bişi yiyemedim ama eşime köy ekmegi getirmişler.Bize geldi kaynım felan.Kızartım üzerini yaglayıp toz biber serptim.Bunlar karşımda bi güzel tıkınırlarken.Başladı eşimle kaynım ölümü öp bi dilim ye diye.Başımda dönmeye başlamıştım ve açtım.Hayır ddiyorum :KK36:ama içimdeki ses ye ye ye diye haykırıyordu:KK24:.Eşim de nie aşam bişi yemedin ya sana bişi olursa oglumza kim bakıcak beni seviyorsan bari şu küçük dilimi ye dedi.Ve ben içimdeki sese ve eşime duydugum aşka yenik düşerek o buram buram yaglı sıcacık dilimi yedim:KK56:İşte böyle kızlar.Yaa çıtırcık yarın akşam ogluşumun diş partisi var.Kendim şeker hamuru yaptım diş şeklinde kurbiye ve pasta yapıcam.Tabii gücüm tükenmezse.Akşam diye fazla hamur işi yapmıycam:KK34:

doğru etim budumla yencek kıvamdayım amakemiklerimin içinden etleri sıyıramayacağınız günler gelecek:)

sanada teprikkartı yolluyorum burdan:):KK9:
thaksss sahra :))) kmeksiz tBİ ÇITIRCIK GELSEYDİDE YORUM OLSAYDI YAA

Hasta olucam galiba kızlar.Bogazlarım acımaya başladı.Bacaaklarım agrıyor.Çok yoruluyorum inanın:KK14:Annelik vee bakmak çok zormuş.Annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum:KK31:
DÜN:Aç karınla ılık su.
Sabah:kk peynir,3 zeytin,yarm yumrta sarısı melis:)),2 fincaan açık çay.
Ara:lahana suyu 1 bardak,1 elma.
Ögle:3 minik dilim pizza:KK30:(arkadaşlarla dışardaaydık ama),1 bardak kola:KK17::KK14:
Ara:yeşil çay,türk kahvesi.
Akşam:2 kaşık yogurt.

Akşam utancımdan bişi yiyemedim ama eşime köy ekmegi getirmişler.Bize geldi kaynım felan.Kızartım üzerini yaglayıp toz biber serptim.Bunlar karşımda bi güzel tıkınırlarken.Başladı eşimle kaynım ölümü öp bi dilim ye diye.Başımda dönmeye başlamıştım ve açtım.Hayır ddiyorum :KK36:ama içimdeki ses ye ye ye diye haykırıyordu:KK24:.Eşim de nie aşam bişi yemedin ya sana bişi olursa oglumza kim bakıcak beni seviyorsan bari şu küçük dilimi ye dedi.Ve ben içimdeki sese ve eşime duydugum aşka yenik düşerek o buram buram yaglı sıcacık dilimi yedim:KK56:İşte böyle kızlar.Yaa çıtırcık yarın akşam ogluşumun diş partisi var.Kendim şeker hamuru yaptım diş şeklinde kurbiye ve pasta yapıcam.Tabii gücüm tükenmezse.Akşam diye fazla hamur işi yapmıycam:KK34:

ebrummm harikasınnn olsun azcık yemisin ,bizdeyapıyoozzz amaaa yarına dikaetli yee:):KK52:

meümünn çıtır ebrıu kıslarr::)

sabah 2 dlm çav 1 dlm pwynir 4 yeşil zeytin çay

ara biberiye çayı

öglen 2 çatal ıspanak 2 biskolta biskivi su

akşam dünden kalan yemek

evde sıktıgım meyve suyu

offf çııtırıcık motivaSYON ÇOK EKSİKKKKKK haketen artıkk toparlaman gerekiyorrrrrrr burayııııııı isyn bayragı açtım haberin olaaaaaaaaaa:KK47:

dün herşey güzel başlamıştı..ama sonra...

kalkınca 2bardak sirkeliılıksu
sabah 1sucukluyumurta 2dilim çavdar 4zeytin 1kk peynir 1kase salata
ara beşibiyerde çayım 1elma
öğle 1buçuklahmacun 1ayran yarım dürüm çiğköfte
ara 1avuçleblebi
akşam 3tane elimkadar et 1kepçe çorba 1tabak salata
ara10da yarım pakaet küçükboy pringels cips bir büyük boy mısır 1soda.

NİYEMİ?
hep oğlumyüzünden tutturduanne alışverişi merkezine gidelim eğlenelim e tamam dedim gez dolaş saat 12den 6ya kadar buyazdıklarımoldu.tesellim normalde ben en en az 4lahmacun yerdim ayranla değil fantayla falan üstüne künefe yada dondurma bide ordanmcdoanld patatesi falan alırdım ama almadım.neyse sonragün tamolsun diye ablama geçtik onun oğluda tutturdu sinemaya gidelimm ablam hiç dayanamaz oğluna e oda hadi gidelimdeyince...KURTULUŞSONDURAKdiye bi film vardı ona gittik...kişi sayısınca alınan mısıra hayır yemicem diyemedim içecek fantamı kolamı sorusunada yok yok soda istiyorum deme can havilini yapabildim ancak.... ama film boyunca günboyu yediklerim miğdemi ve psikolojimi öyle altüst ettiki kendime sehraaa yoksa sen hiç hedeflerine ulaşamayacakmısın sorusunu sordum kendime ağlamam geldi..o filmdekikadınların dayanışmasını gördüm aklıma siz geldiniz....ama onları toparlayan eylem diye biri vardı..bizim çıtırımızzda gelsin artık lüftennnnnnn..lütfennnn
ben çok iyiydim ama nefsime yenik düştüm ama bazı artılarım oldu iişte deiklerim bide ben etin yanına muhakkak ekmek soğan falan yerdim yemedim işte böyle:KK43:kahvaltı yapmadan yazdım bunları gece 2de evdeydik eşimin yüzü beş karış ehaklı adam..ama oda izin vermeseydi. gerçi biraz emrivaki oldu ama neyse..yani bugün çöküntüde sehranız..beşibiyerdelerim...

çıtırıck ebru kıslarr:)

sabah 3 beypazarı kurusu çayla

ara siyah .çay

öglen kumpir ayran çay

akşam bitki çayı ıhlamur badem:KK53:

sabah:2çavdar 2kk peynir çay1kase salata
ara:beşibiyerde 1elma
öğle:8yk nohut 4yk yoğurt 2çavdar
ara:1elma yeşilçay 3minik kızarmış sucuk oğlumdan arttı
akşam:5yk kıymalı karnıbahar 3yk yoğurt
ara:nar
40dk spor yaptım 3litreden fazla su içtim
yatmadan lahana suyu ve çörek otu yedim yattım

2gün evelinden dolayı hala moralim bozuk.sabah tartılayım dedim63.5geldim 3gündür tuvaletede çıkmıyorum cuma günü tarı günü 4günekadar reglide olurum poffffffff
psikopata bağlamış durumdayımmm..neyseöenmli olan ben kilo verene kadar kararlıyım bu yolda devam edeceğim ara öğünlerimle beşibiyerdelerimle yaşayacağım kararlıyımsağlıklı olmaya bundan sonra..kilo verirsem ne ala..ama artık o hazır gıdalara cipslere çiğköftelere dönerlere dönmeyi gerçekten istemiyorum.karnım şiş uyumayı her dışarda yemek yerken 1buçuk porsiyon istemeyi istemiyorum..ben yine az kilo almışım çalıştığım için.ev hanımı olsam vinçle çıkarırlardı belkide beni evden!!allahım seni koru!!
neyse tatilde olduğum için komşumu bana çağırdım bugün..öyle aşırıya kaçmıcam oda diyette zaten kayınvalidesiçocukları ve oğum için yapcam.dereotlu peynirli börek biskvüvit tatlısı çiğköfte lahana dolması yapcam..
yersem yuh bana...
ara öğüne denk getirisem belki 1sıkım çiğköfte yerim okadar yada 1dolma ....börek tatlı falan yemem zaten sonrada teprik etcem kendimi belki köfteyle dolmada yemem

Kızlar hastaydım çok fena.Ogluşun partisini zar zor yaptım inanın.İnsanlar gidince kendimi bi bıraktım off sormayın:2:Ama çok güzel geçti diş partisi.Fırsat bulursam resimde ekliycem.Çıtırcık yine yok sanırım.Melisime katılıyorum.Motivasyon sıfır.Önceden hep buraya girmek için can atardım ama şimdi öyle degil neeyazıkki:KK19:Ama çıtırcıgı anlıyorum çünkü emir biran bile durmuyor.Yürümeye çalıtgı için sürekli düşmesin die arkasındayımHer gören zayıfladıgımı söylüyor(dieytten haberi yok kimsenin.emirle koşturna.ktn sanıyolar)Tabi hem dikkatli beslendigim hemde emirle koşturdugum için kilo veriyorum.Bogaxlarm acıdıgı için zoru zoruna yemek yiyorum.Süt olsun die.İnanın emir olmasa yemem.Çünkü agzımın tadı tuzu yok.
DÜN:aç karınla ılık su.
Sabah:kk peynir,2 zeytin, y.yumurta sarısı,3 brdak çay.
Ögle:1 tabak kapuska,2 dilim ekmek.
Akşam:1 miflön,3 küçük kandil simiti,1 tas şehriye salatası,2 çatal pasta.

Ara yapamadım.Hstaydım ve tüm günsat diş pastasını ve kurabiyelri yapmaktan fırsatım olmadı.Herşeyi kendim yaptım ogluşuma.Çıtırcık biran önce gel toparla bizi.:KK52:

Kızlar hastaydım çok fena.Ogluşun partisini zar zor yaptım inanın.İnsanlar gidince kendimi bi bıraktım off sormayın:2:Ama çok güzel geçti diş partisi.Fırsat bulursam resimde ekliycem.Çıtırcık yine yok sanırım.Melisime katılıyorum.Motivasyon sıfır.Önceden hep buraya girmek için can atardım ama şimdi öyle degil neeyazıkki:KK19:Ama çıtırcıgı anlıyorum çünkü emir biran bile durmuyor.Yürümeye çalıtgı için sürekli düşmesin die arkasındayımHer gören zayıfladıgımı söylüyor(dieytten haberi yok kimsenin.emirle koşturna.ktn sanıyolar)Tabi hem dikkatli beslendigim hemde emirle koşturdugum için kilo veriyorum.Bogaxlarm acıdıgı için zoru zoruna yemek yiyorum.Süt olsun die.İnanın emir olmasa yemem.Çünkü agzımın tadı tuzu yok.
DÜN:aç karınla ılık su.
Sabah:kk peynir,2 zeytin, y.yumurta sarısı,3 brdak çay.
Ögle:1 tabak kapuska,2 dilim ekmek.
Akşam:1 miflön,3 küçük kandil simiti,1 tas şehriye salatası,2 çatal pasta.

Ara yapamadım.Hstaydım ve tüm günsat diş pastasını ve kurabiyelri yapmaktan fırsatım olmadı.Herşeyi kendim yaptım ogluşuma.Çıtırcık biran önce gel toparla bizi.:KK52:

haklısıonn ebrum :KK16:

[menüm kıslarr:)

sabah 1 dlm çav 1 dlm peynir 4 yeşil zeytin çY

ARA 2 TUZLU KURU PASTA TÜRK KAHVESİ

öglen 1 tas çorba

akşlam hamsi balık salata

evde sıktıgım meyve suyu :KK4:

BUGÜN:Aç karınla 1 büyük bardak ılık su.
Sabah:1dilim ç. ekmek,kk peynir,3 zeytin,3 fincan ıhlamur.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:2 milföy,2 miink kandil simitlerimden,1 dilim diş pastası:KK30::26:
Ara:3 fincan ıhlamur,1 kuru incir,1 kuru kayısı.
Akşam:1 tabak kapuska,1 ç.ekmek.
Ara:1 elma,3 çay bardagı çay.

Çıtırcık yoksun bak ne hale geldik yahuu:KK14:

X