- 19 Nisan 2010
- 1.149
- 2
-
- Konu Sahibi puccakanka
Yoldaşım menünü çok begendimSen tam gaz ve iradeli devm ediyosun.Yaa bi de bana baksana Bugünde kaynıma bohça getirildi.Ama tabagımdakilerden birer tane yedim.Ve hiç bişey yemedim.Bu seferde yeseydim nasıl çıtırcıgın yüzüne bakardım Seni bırakmıycam ve bugün aldıgım iltifatlarla gaza gelip dahada şaşırtıcam herkesi.
kalkınca:1bardak sirkeli ılıksu 1bardak kayısı formçayım
9:45 2çavdar 1kase salata 4zeytin 1çk bal 1sucukluyumurta 1kk tulum peyniri çay
ara::beşibiyerde çayım 2minikelma 1avuç leblebi
öğle: 2dilim çavdar 6yk yeşil fasülye 2yk nohut 2kaşık yoğurt 1kase salata 1baş kurusoğan
arada:5burçak bide beşibiyerdeplanlıyorum
akşam:6buçuktada:8yk nohut 1kase salata 2yk yoğurt planlıyorum
ara:nar veya elma
kızlar ben 1büyük cam kavanoza beşibiyerdemi yapıyorum birde orta boy 3kavanozum var hepsi toplam 3litre ediyor ölçtüm. sabah ilk işim onları doldurmak hedefler küçük olunca içip bitirmek daha kolay oluyorbirde kendinize aferimbugün içmişim diyip motive olabiliyorsunuz.bir ödev gibi yani her mutfağa gittiğimde görüyorum tabi onları bilirsiniz işte gün boyu en az 20kere gidiyoruz mutfağa o bu şu için...e sularda orda durunca insan görünce susamış hissine kapılıyor..tabi normal siyah çay ve sabah içtiğim kayısılı formla içtiğim sirkeliılıksuyu hesaba katmadan 3litre..aklınızda olsun ben hiçdikkat etmiyordum suya böyle yapınca acayip dikkat eder oldum
iyiki varsınız kızlarrrr..unutmayınbiz çok değerliyizzz...melisss ebruuu çıtırrrrr sehraaaa jojoppp...beşibiyerlerim benim burçakla yerim sizi:)
selam kızlar..kaç gündür yazmadım yazamadım yazmak istemedim yazsam yuh dersiniz...ama cuma gün kilo bildirimdi..300 gr vermişim..68.9 olmuşum..71.8 le başlamıştım..ama 2 gündür abarttım..günler gezmeler pastalar çörekler..oturmanın biri de bendeydi..yaptım yaptım yedim..akşam kocişle de yedim..ama yarın kendime temizcene apak bi sayfa açıom..bu hafta sonu kaçamağı beni bozmaz bozamaz..demi kızlarrr
doğru etim budumla yencek kıvamdayım amakemiklerimin içinden etleri sıyıramayacağınız günler gelecek:)hadiii hep böylee davamm edelimmmm berbar başladık kilo verene kadarr burdayızzzzzzz
bizde seni yirizz :))
menümm kıslarrr :)
sabah 4dlm, çav ekmegine tost çayla
ara biberiye çayı
öglen 4 kuru kayısı 5 adet badem tussuz :) 2 çatal şam tatlısıı çok istedi canım
akşam 4 ymk kaşıgı pilav 1 kepçe kuru fasulye etli ekmeskizzzz turşuyla
doğru etim budumla yencek kıvamdayım amakemiklerimin içinden etleri sıyıramayacağınız günler gelecek:)
doğru etim budumla yencek kıvamdayım amakemiklerimin içinden etleri sıyıramayacağınız günler gelecek:)
thaksss sahra :))) kmeksiz tBİ ÇITIRCIK GELSEYDİDE YORUM OLSAYDI YAAsanada teprikkartı yolluyorum burdan:)
Hasta olucam galiba kızlar.Bogazlarım acımaya başladı.Bacaaklarım agrıyor.Çok yoruluyorum inanınAnnelik vee bakmak çok zormuş.Annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum
DÜN:Aç karınla ılık su.
Sabah:kk peynir,3 zeytin,yarm yumrta sarısı melis:)),2 fincaan açık çay.
Ara:lahana suyu 1 bardak,1 elma.
Ögle:3 minik dilim pizza(arkadaşlarla dışardaaydık ama),1 bardak kola
Ara:yeşil çay,türk kahvesi.
Akşam:2 kaşık yogurt.
Akşam utancımdan bişi yiyemedim ama eşime köy ekmegi getirmişler.Bize geldi kaynım felan.Kızartım üzerini yaglayıp toz biber serptim.Bunlar karşımda bi güzel tıkınırlarken.Başladı eşimle kaynım ölümü öp bi dilim ye diye.Başımda dönmeye başlamıştım ve açtım.Hayır ddiyorumama içimdeki ses ye ye ye diye haykırıyordu .Eşim de nie aşam bişi yemedin ya sana bişi olursa oglumza kim bakıcak beni seviyorsan bari şu küçük dilimi ye dedi.Ve ben içimdeki sese ve eşime duydugum aşka yenik düşerek o buram buram yaglı sıcacık dilimi yedim İşte böyle kızlar.Yaa çıtırcık yarın akşam ogluşumun diş partisi var.Kendim şeker hamuru yaptım diş şeklinde kurbiye ve pasta yapıcam.Tabii gücüm tükenmezse.Akşam diye fazla hamur işi yapmıycam
Kızlar hastaydım çok fena.Ogluşun partisini zar zor yaptım inanın.İnsanlar gidince kendimi bi bıraktım off sormayın:2:Ama çok güzel geçti diş partisi.Fırsat bulursam resimde ekliycem.Çıtırcık yine yok sanırım.Melisime katılıyorum.Motivasyon sıfır.Önceden hep buraya girmek için can atardım ama şimdi öyle degil neeyazıkkiAma çıtırcıgı anlıyorum çünkü emir biran bile durmuyor.Yürümeye çalıtgı için sürekli düşmesin die arkasındayımHer gören zayıfladıgımı söylüyor(dieytten haberi yok kimsenin.emirle koşturna.ktn sanıyolar)Tabi hem dikkatli beslendigim hemde emirle koşturdugum için kilo veriyorum.Bogaxlarm acıdıgı için zoru zoruna yemek yiyorum.Süt olsun die.İnanın emir olmasa yemem.Çünkü agzımın tadı tuzu yok.
DÜN:aç karınla ılık su.
Sabah:kk peynir,2 zeytin, y.yumurta sarısı,3 brdak çay.
Ögle:1 tabak kapuska,2 dilim ekmek.
Akşam:1 miflön,3 küçük kandil simiti,1 tas şehriye salatası,2 çatal pasta.
Ara yapamadım.Hstaydım ve tüm günsat diş pastasını ve kurabiyelri yapmaktan fırsatım olmadı.Herşeyi kendim yaptım ogluşuma.Çıtırcık biran önce gel toparla bizi.