Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

verdim şükürler olsun haftaya 63.3den aşağı çıkarsam başarı inşaallah
kızlar menüm
sabah kalkınca 2bardak sirkeli ılık su bir kaşıkpekmez
öğlen 2sıkım çiğköfte çeyreklavaş arası göbekli
ara:5burçak beşi bi yerde çayım
ara 2mandalina
ara 1elma
akşam:levrek balığı 1porsiyon 1tabak salata yoğurt yemeyim çıtır tamam ama ekmek yemyeyimmi çıtırrr anlamadımonu ben yeme dersen yemem 1dilim yemeyimmi?
kızlar çıtırın nedediğini anlamadım bennn.şimdi yiyeyimmi balığınyana 1dilimekemek?lütfen cevap verinnn akşama az kaldı

bişey demzseniz 1dilim ekmek yicemhaberiniz olsun triendy mantığına uygunmu ne dedi tuğba etle tavukla ekemek yok balıkla varmı veya nezmanekmekvar?hadikızlar aydınlatın beniii.bugün spor yapamayabilirim eşim evde.yatmadan evelçörek otu ve 2bardak sirkeli ılık su..bide 6da yicem akşam yemeğini.1ara öğünde de elma yada nar yerim

geç gördüm ama geçmiş artık,ekmeği tavukla etle ekmek yeme canım başkada bişey yok,yani etle ekmeği aynı anda yeme yeter,,

Son düzenleme:
DÜN:
Sabah:2 çatal peynir,2 zeytin,yarım ymurta omlet,yarm dilm ç.ekmek.
Ögle:mercmek köftesi
patateli üçgen börek
galete unlu poğaça
bisküvli piramit pasta
cevizli açma
profiterol:26::18:
yeşil çay,siyah çay

BUGÜN:2 mink poğaça
Ögle 1 açma
Aragluşla uyudum.Çok migdem bulanıyordu.
Akşam:1 tabak mercimek,1 dilm ç. ekmek,yeşillikli bol salata.
Ara:çay

Utanç menülerim bunlar.Çıtırcık sayfalarını böyle utanç menülerle kirlettigim için özür dilerim.İrademden kendimden utanıyorum.Kİİİİ kötüsü yarın kaynımın sözlüsü bohça getirecekHergün bişi çıkıyor.Önceden çıksada kendime hakim olup çıtırcık kızar diyordum.Milette çıtırcık kim sana nie kızıyo die şaşkın şaşkın sorarlardıAma kendimi saldım korkarım kiÇünkü sen haliyle giremiyorsun ve ben motive olamıyrom.Yanlış anlama sakın seni çok iyi anlıyorum.Bende emirle yoruluyorum ki sende 2 tane var.Ama motive olamıyorum.Ne yapmalıyım bilmiyorum.bugün emir hastaydı ve dr.daydık.Tartıldım kıyafetlerimle 60.02 çıktım.:26:İşte böle çıtırcık bir boşluga düştüm.Ya gel çıkr beni yada bırak o kör kuyularda beniMelisimmm gör yoldaşının halini

ya ben 60 kilo oldum 1 yıl içinde 10 kilo aldım.. evlide değilim çocukta doğurmadım 1 yıl önce manken gibiydi belm incecikti
yaa yazın ewlenyorum inş. ewlennce bide çocuk doğurrsam artık 90-100 kilo olurum acil spora başlamm lazım bende gaza geldm valla tebrik ederm büyük başarı

çıtırrr kızlarr..
dün tarılmıştımya 63.3gelmiştim..ben bu sabah yine tartılayım dedimne göreyimmm ilk sözüm şu olduu afedersiniz..çüşşşşşş dedim
62.7!!!!ben galiba kilo veriyorumya..üstelik akşam 1buçuk levrek yedim yanınada birbuçukdilim ekmek yedim yenmemesi gerektiğini bilmiyordum ama 1kasede salata yedim 2tanede patates kızartması yiyip pişman olmuştum söyleyecektim amabugün.birde akşam ara öğünde 1türkkahvesi fincanında sütlü kahve içtimbir kesme şekerlii..
ve 62.7 çıktımmm dijital tartım benim yanlışolamaz yaa..çoksevindimmm..ama yarın böyle çıkmam herlade vücutbi kafa karışıklığında heral:)

ebru üzülmebende neleryemiştimhatırlarsan tuğbada olurböyle şeyler demişti ama bak bırakmıyor hiç bırakmayıp kaldığımız yerden devam edelim.

3kezgidip daha gitmemiştim başladığımda 68dim sonra bıraktım başladım derken burayla tanıştım gayretle önce çıtırdan etkilenmemle sonra sizlerin varlığınızla birbirimize desteğimizle veriyorum işte azar azar iyiki varsınız kızlarr

üzülüyorum ama
sabah 2bardak sirkeli ılık su 1kaşıkpekmez
9buçukta sucuklu yumurta 2dilim çavdar 3zeytin yarım kk peynir çay 1kase salata
ara1elma beşibiyerde çayım1avuç leblebi bir ısırık muz
öğle8yk kıymalı karnıbahar 1dilim ekmek 3yk yoğurt 1kase salata
ara beşibiyerde çayım 5burçak
ara:1elma
akşam:8yk karnıbahar 1kase yoğurt ve 1kase salata planlıyorum
ara öğünde ya nar ya elma ya 1sütlükahve içmeyi planlıyorumyazarım tabi okuyan olursa

[

melissssss
menülerinize bişey yazmayım demi

diyebilkirsin sahraaaa

haydiii amaa yollldaşımmmmm davammmm irademizlee tam gazzz bu hafta böylee olabnilirr diger günler haftalarda bu şekilde geçek deill yaaaaa sennn hiç bozmaaa bak benle başladın burda verene kadar deavmm etcezzz yola devam:)

[dünkü menüm

sabah 2dlm çav 1 beyaz peynir 4 yeşil zeytin bir yumurta çay

ara elma çayı 2 çatak browni

öglen türk kahvesi siyah çay 1 elma

akşam 5 yemek kaşıgı mantı

kuruyemiş

buğünkü menümm

çıtırıcık ebru kıslarr:)

sabah 2dlm çav 1 dlm karper 3 zeytin çay domates

ara biberiye çayı

öglen 4 kuru kayısı 5 tuzsuz badem

akşam 1 tas çorba 2 kabak dolma ekmeksiz yogurt ve turşuuu

2 çatal şam tatlısı siyah çay

meyve elma havuç

Yoldaşım menünü çok begendimSen tam gaz ve iradeli devm ediyosun.Yaa bi de bana baksanaBugünde kaynıma bohça getirildi.Ama tabagımdakilerden birer tane yedim.Ve hiç bişey yemedim.Bu seferde yeseydim nasıl çıtırcıgın yüzüne bakardımSeni bırakmıycam ve bugün aldıgım iltifatlarla gaza gelip dahada şaşırtıcam herkesi.

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:kk peynir,1 minik poça,2 fincan açık çay,yumrta.
Ara:lahana suyu.
Ögle:ıspnaklı arnavut böregi,zeytinli açma,eti puf(ev yapımı),vişne jöle kaplamalı bisküvili pasta,çay:18:
Akşam:1 elma.

Fındıklı kek,baklava,sosili böregi yemedim amaTabagı boş göndermedim en azından:26:Kendimi teselli ediyorum sanırım.İnş. daha bişey çıkmaz.Bi yerdeyken tüm düzeni egişiyor.Su içmeyi unutuyorum,ara yapamıyorum,ne varsa onu yiyorum.Off dur demeliyim kendime ve irademeÇıtırcık sende fırçalamayınca olmuor işte bakk gördünmü nasıl kötü menülerim oldu

şimdi zamanım kalmadı ama söz yarın hepsine yorum yazcam bu hafta eşim 15te işe gidiyo gece 1de geliyo rahatım yanii,,iyi geceler

çıtır bu hafta müsait..yani tam gaz yola devam edebiliriz yaşasınnnnn!!
ben bu sabah yine 62.7geldim..galiba şimdi bu kilom artık...cumaya 62ninaltında olursam büyük başarı oluurmuki acaep:??
gayret edicem inşaallah
okulda yok hareketsizim yani.belki 1saat sabah 1saat akşam 5gibi toplam 2saat spor yapabilirim daha tam karar vermedim 1saat kesin yaparımda inşşaallah 2saatte olabilir yani .bugün eşim evde yarın başalrım onada.yani 4gündür spor yapmadımben çok mutsuz oluyorum yapmadığım zaman spor..yapınca çikolata yemekle eşdeğer bir mutluluk yaşıyorum .bide sizede öyle oluyormu bilmiyorum spor yapınca benim karnım açsa bile doyuyor ki hep aç karınla yapıyorum zaten ara öğün sonrası..heralde yağları yiyorya vücut ondan öyle bir tokluk hissi yaşıyorum nasıl mantık çıtırcıkkk kızlarrr:)
bugün menüm:
kalkınca 1bardaksirkeli ılık su 1bardak kayısı formçayı içtim şimdi..
gerisiniyazarım..şimdi kahvaltı zamanıııı

kalkınca:1bardak sirkeli ılıksu 1bardak kayısı formçayım
9:45 2çavdar 1kase salata 4zeytin 1çk bal 1sucukluyumurta 1kk tulum peyniri çay
ara::beşibiyerde çayım 2minikelma 1avuç leblebi
öğle: 2dilim çavdar 6yk yeşil fasülye 2yk nohut 2kaşık yoğurt 1kase salata 1baş kurusoğan
arada:5burçak bide beşibiyerdeplanlıyorum
akşam:6buçuktada:8yk nohut 1kase salata 2yk yoğurt planlıyorum
ara:nar veya elma

kızlar ben 1büyük cam kavanoza beşibiyerdemi yapıyorum birde orta boy 3kavanozum var hepsi toplam 3litre ediyor ölçtüm. sabah ilk işim onları doldurmak hedefler küçük olunca içip bitirmek daha kolay oluyorbirde kendinize aferimbugün içmişim diyip motive olabiliyorsunuz.bir ödev gibi yani her mutfağa gittiğimde görüyorum tabi onları bilirsiniz işte gün boyu en az 20kere gidiyoruz mutfağa o bu şu için...e sularda orda durunca insan görünce susamış hissine kapılıyor..tabi normal siyah çay ve sabah içtiğim kayısılı formla içtiğim sirkeliılıksuyu hesaba katmadan 3litre..aklınızda olsun ben hiçdikkat etmiyordum suya böyle yapınca acayip dikkat eder oldum
iyiki varsınız kızlarrrr..unutmayınbiz çok değerliyizzz...melisss ebruuu çıtırrrrr sehraaaa jojoppp...beşibiyerlerim benim burçakla yerim sizi:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…