- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
- Konu Sahibi puccakanka
kızlar dediğimgibi kar nedeniyle bağlantımda sorun vardı.şimdik nerden başlasam bilemedimki..dün cuma regli oldum.o halimle sabah tartıldım 63.2gelidim bu sabah ise 63 gelidim.ama çıtırım tuğbamın dediği gibi biraz moral bozukluğu olabiliyor hergün tartılınca.ama kilo alsamda versemde hergün tartılmak sanki beni hep yeniliyor ve motive olmamı sağlıyoor bak dün az yedin az çıktın çokyedin abarttın bak hemen tartıya yansıdı gibi..diğer günler dahada dikkat etmemi sağlıyor..ben biliyorumki regliyken ben 2kilo falan fazla çıkarım eminimki ben şimdi 61buçuk falanım enfazla.bittiği haftaki cuma görürsünüz ahanda buraya yazıyorumm:)bugüne gelince bugün hiçiştahımyokinanınki miğdemmi küçülmüş nedir aslında çıtırımın tuğbamın dediğine göre hep yiyerek düzenli beslenerek kilo vermeliyiz ama bugün öyle olmadı işte
bugün
sabah kalkınca 2bardaksirkeli ılık su
kahvaltı 1buçuk çavdar,1kase salata,yarım sucuklu yumurta,4zeytin yarımkk peynir,1tane patates kızartması(öylesineyedim ama bir kötügeldiki somayın ben nasıl yermişim koca bi tabak kızartmayıııı)
ara yapamadım eşimle bir konu üzerinde saatlerce iletişim içindeydik
14de 2portakal 1sütlü sahlep
şimdie1türkahvesi iki kesme şekerli
ama olmazzz çok yanlış bi beslenme farkındayım.akşam yerşm salatamı yemeğimi yoğurdumu..yazarım
dünkü menüm:
sabah kalkınca 2bardak sirkeli ılık su
2dilim çavdar arasıkaşarlı sucuklu yağsız tost 1kase salata 4zeytin çay
ara 1burçak 1minik elma
öğle:7tane lahana sarması 4kaşık sarmısaklı yoğurt
ara:sahlep sütlü
akşam:balık soğan 1dilimçavdar..ama balığı bitiremedim bileee.
işte böyle kızlar..dün ve bugün spor yapamadım moralim bozuk biraz.şu okul bi başlasaydı..okul varken daha işlerim planlı programlı oluyor spor bile yapıyorum hergünama evde olunca salıyorum sanki..alışıyorum uyuşukluğa alışkındeğilimya ondan.belki hep evde olsam durum değişir şimdi tatildeyimdinleneyim biraz diye salıyorum iş güç..
neyse inşaallah bağlantımda bi problem olmaz sizdde bol bol yazarsınızda motivasyon olayları düşmez demi ama...hadihepinizi öpüyorumgüzellerr...bu arada bol su içmeye devam ediyorumbitki çaylarıda...o dediğim kavanoz olayıyla hergün kesin 3litre içiyorum haberiniz olsunnnnnnn.ben ara ara bakcam yazdınızmı diye ihmal etmeyin burayıııı
bugün
sabah kalkınca 2bardaksirkeli ılık su
kahvaltı 1buçuk çavdar,1kase salata,yarım sucuklu yumurta,4zeytin yarımkk peynir,1tane patates kızartması(öylesineyedim ama bir kötügeldiki somayın ben nasıl yermişim koca bi tabak kızartmayıııı)
ara yapamadım eşimle bir konu üzerinde saatlerce iletişim içindeydik
14de 2portakal 1sütlü sahlep
şimdie1türkahvesi iki kesme şekerli
ama olmazzz çok yanlış bi beslenme farkındayım.akşam yerşm salatamı yemeğimi yoğurdumu..yazarım
dünkü menüm:
sabah kalkınca 2bardak sirkeli ılık su
2dilim çavdar arasıkaşarlı sucuklu yağsız tost 1kase salata 4zeytin çay
ara 1burçak 1minik elma
öğle:7tane lahana sarması 4kaşık sarmısaklı yoğurt
ara:sahlep sütlü
akşam:balık soğan 1dilimçavdar..ama balığı bitiremedim bileee.
işte böyle kızlar..dün ve bugün spor yapamadım moralim bozuk biraz.şu okul bi başlasaydı..okul varken daha işlerim planlı programlı oluyor spor bile yapıyorum hergünama evde olunca salıyorum sanki..alışıyorum uyuşukluğa alışkındeğilimya ondan.belki hep evde olsam durum değişir şimdi tatildeyimdinleneyim biraz diye salıyorum iş güç..
neyse inşaallah bağlantımda bi problem olmaz sizdde bol bol yazarsınızda motivasyon olayları düşmez demi ama...hadihepinizi öpüyorumgüzellerr...bu arada bol su içmeye devam ediyorumbitki çaylarıda...o dediğim kavanoz olayıyla hergün kesin 3litre içiyorum haberiniz olsunnnnnnn.ben ara ara bakcam yazdınızmı diye ihmal etmeyin burayıııı