Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

okuldayım yazayım dedim
kalkınca:2bardak sirkeli ılık su 1kaşık pekmez
sabah:2ceviz 2kkpeynir 2zeytin 1çavdar şekersiz çay(dünden sonra)
ara:1 tuzlu bisküvi yerim

sabaha ballı tarçınlı çay +türk kahvesi
kahvaltıda 1 dilim ç. ekmeği ,1 köfte 1kk peynir2ç. şekersiz açık çay
ara nescafe sadece
öğle kuru fasuşye 1 tabaak arkasından nescafe
ara yok bu arada 1 litre suuu
akşam 5 te 2 yemek kaşığı kadar yoğurtlu makarna ve 2 çay tabağı kadar canım irmik helvası çekmiştide ondan yedim ve çok pişmanımm yalnışımıj farkındayım nefsime hakim olamadım neysse bizde bu azim olduktan sonra veririz cnm nolcek yaşasınnnn yatana kadar biraz daha su içerim

Sehhraaaaaaaaaaaaaa bize fırça kayıyordun ama bakıyorumda baya bi götürmüşsünKilo vermeye mi yoksa almaya mı geldinBen 4.55 kilo verdim.Melisimde verdi.Menüleri yorumlayacagına kilo verde senide görelim

:):):) ebrumm evet bide bebegin oldugu halde vardin sıkı sıkı başladık biz ama şimdide verecegiz daha çok

Melisim kaçamak yapsanda gel lütfennnn.Özledim seni ama yaw:13:

bende senii özlledimm çokkkkkkkk

afiyet bal olsun çok begendim meününün canım benimmm

haklısın demi ben çömezimilk önce vereyimde sonra konuşayım demi haddim değil şimdi(

duygu sömürüsü yapma kıss :):)

ebruu çıtırıcık kıslar) :)

menüm

sabah 2 dlm çavdar ekmegi bir karper peyniri 2 salam çay

ara kivi çay

öglen mercimek çorbası salata

akşam sıpageti makarna yogurt

siyah çay

durun kızlar durun fvercez bu kiloları da menüme bi bakıverin heleebru ben de bugün biraz bozdum krize girip...

sabah: yumurta salatası zeytin yağlı limonlu, 2 dilim ekmek, 1 kk peynir,1 zeytin, şekersiz çay

ara: yok

öğlen: yarım kase çorba, 7 yk kabak yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek

ara. 1 portakal, 1 muz

akşam: 6-7 yk patatesli et yemeği, 3 yk bulgur pilavı,1 dilim ekmek, 4-5 çatal helvaaa:26:

ara: 1 elma, 1 çay tabağı kadar kuruyemiiişşş

Çok yorgunum kızlar.Profiterolü yaptım.Sabah çikolata sosunu yapıp dökücem hemen.Temzilkti emirin peşinden koştur halim kalmadı.Menüm güzel takii misafirlige gidene kadar:18:Jojop sen yine iyisin arkadaşım bi de bana bak
BUGÜN:sabah aç karınla ılık suyum.
Sabah:kk peynir,5 y.zeytin,1 dilim ç.ekmegi,2 fincan açık çay.
Ara:lahana suyu
Ögle:1 tas çorba,1.5 dilm ç.ekmek,1 kaşık yogurt,1 kaşık pekmez.
Ara:4 form bisküvi,yeşil çay.
Akşam:1 tabak yeşil mercimek,1 dilim ç.ekmek,1 biber.
Ara:2 bardk çay,1 dilim ıspanaklı kek,2 çubuk,lahana suyu.
Tabaktaki 2 tane bülbül yuvası tatlısını,bisküvileri,çubuk krakerleri geri gönderdim.İşte irademle ben:13:Bu akşamı bu kadarla ucuz kurtardım.Ama yarın günüm var.
MENÜM:
mercimek köftesi
patatesli galete unlu poça
cevizli açma
profiterol
Çıtırcık yarın izin alabilir miyim sendenHergün bişi çıkıyor kızsanda haklısın.Öbür günde kaynıma bohça getirecek karşı tarafOff napsam evemi kapansam.Evde yapayalnızken çok iyiyim.2 insan gördümmü herşey bozuluyor

KIZLAR HEPİNİZE SELAAAM,geçmişi okudum,
fırça kaymayı özlemişim ama alıntılayamadım,çünkü fazla duramıycam,kaç gündür giremedim baktım çıktım,hatta tam girdim daha bakamadan çıkmak zorunda kaldım,nedeni çocuklar biliyosunuz,tam düzene giremedim,hala debeleniyorum,bide dün kardeşim askerden izne geldi süpriz yapmış bide şok olduk onla vakit geçiricez azcık,gün bide çabucak bitiyo ,eşim buhafta sabahçıydı akşam 5te evde oluyo,gelince bilgisayara o giriyo,ben oturamıyrum,,kızmayın bana olurmu,inşallah hengameyi atlatınca gelcemeşim bu pazartesi akşamcı olcak yani gece 1de evde olcak ozaman rahatca girerim,başınıza ekşirim,yarın tartı günümüz ve ben bu hafta hiç tartılmadım çok heycanlıyım annneeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
ama bana hep kızdılar biliyormusun melissssssss epruuuu bende küstümmm dün yazmadımmm ama dünüde bugünüde yazcam artıkın onlar bişey demeden barıştımm:)barıştımkıslarrssizlee huuhuuu kimse yokmu ordaa?altta adını görmek gü<zel farklı bi enerjisi var adının yaww benimde işim acele..akşam yazarım yarın tartı günüü..amaben verdim hissediyorum bunu gerçektennn..64.2den aşağı çıkarsam sabah başarı geçen hafta 64.2 idi çünkümmm çıkıyorum tutmayın beniiii

bide bana deyin kim istemez bişey dememi..hani moral bozulmasın diye..ben istiyorumki siz benim yazdıklarımıda eleştirin hiç kızmam vallahi sevinirim bile motivasyonaçısından takip edildiğimi bilem güzel iki kelime bile olsayazın yani..benimvaktim var o yüzden yazıyorum çemkirmek içinse ne olayım:)hadi tamam çıktımm

epru deil

epruu deill kısss ebruuu oda beende sana kısmadıkk

buğünkü menüm

sabah 2 pişi çay

ara biberiye çayı 1kivi

öglen 1 tas şehriye çorbası

akşam kabak yemegi yogurtlu

siyah çay

epru deil

epruu deill kısss ebruuu oda beende sana kısmadıkk
ya ben matrak olsun diye epru diyodum ama biliyorumkiii ebru olduğunu oda güsel oda ikiside güsel hepimiz çok güselizz

ben herbişeyi yazayım
dün:kalkınca 2bardak sirkeli ılık su 1kaşık pekmez
sabah 2çavdar arası 2kkpeynir 2ceviz 1kase salata 2zeytin
ara:1hazır çorba
öğlen:miğdem bulanıyordu yemedim bişey
ara:4burçak 5ibiyerde
akşam:1tabak hamsi buğulama1dilim ekmek 1kase yoğurt 1kase salata
ara:2minik elmayatarken 2bardak sirkeli ılık su çörek otu
45dk spor

bugün:
sabah kalkınca 2bardak sirkeliılıksu 1kaşık pekmez
sabah 2çavdar arası 2kkpeynir 2zeytin 2ceviz 1kase salata
öğle:1sıkımçiğköfte azcıkiki lokma lavaş
ara5burçak beşibiyrde
AKŞAM8yk karnıbahar kıymalı 1kase salata 1kase yoğurt 1dilimekmek
ara2elma
spor yapmadım bugün harıl harıl branşımla alakalı yapmam gerekenleri yapyrm

sabah tartıldım 63.3 geldim ayrıntıları anlatırım

dün güzel olmuş ama akşam balığın yanında niye yoğurt yedin,zehirler diyolar naptın,ben pek korkarım valla,uzmanlar balıkla yoğurt aynı öğünde tüketilmesi zararlı diyolar hiç duymadınmıı:44:
bugün yazdığın menünde güzel olmuş ama kıyma veya et olduğu zaman veya tavuk öğünlerden ekmek yemiyoruz tamammı,heleki pilav bulgur veya makarna vs.gibi yemeklerlede kesinlikle ekmek yokaklında olsun

buğünkü menüm

sabah 2 pişi çay

ara biberiye çayı 1kivi

öglen 1 tas şehriye çorbası

akşam kabak yemegi yogurtlu

siyah çay
pek bi az olmuş sanki canım salatan yoğurdun sade yemekmi yedin doyuyonmu barii:26:
sabah tartıldım 63.3 geldim ayrıntıları anlatırım

Eki Görüntüle 330385 Eki Görüntüle 330386

okadar kasmadım ve tartılmadığım için stresede girmedim,abur cuburda yemedim değil,maşallah dün gece bile saat 22de eşimle kurtlar vadisi izlerken çekirdek poşetini ve fıstık poşetini bitirdiksen yeme yarın tartılcak olan ben değilim dedi eşim,ama banamısın demedim gene götürdüm,ama ilk defa heycanla çıktım tartıya yinede çok mutlu oldum öyle bi haftadan buşekilde çıkmak,gerçekten akşam yaş pastayı hakettim hee
kilo veren herkezi kutluyorum,veremeyenlerde üzülmesinler her hafta vericez diye bişey yok,valla ben aylardır 60 larda sürünüyorum,59.8i aylar önce bi görmüştüm bidaha yok anamneyse pes etmek yok

başlangıç:79.8
geçen hafta:60.9
bu hafta:60.5
giden:400
toplamda giden:19.300
hedef:57

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…