- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
-
- Konu Sahibi puccakanka
Sehhraaaaaaaaaaaaaa bize fırça kayıyordun ama bakıyorumda baya bi götürmüşsünKilo vermeye mi yoksa almaya mı geldin Ben 4.55 kilo verdim.Melisimde verdi.Menüleri yorumlayacagına kilo verde senide görelim
Melisim kaçamak yapsanda gel lütfennnn.Özledim seni ama yaw:13:
afiyet bal olsun çok begendim meününün canım benimmmBUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su.
Sabah:sucuklu yumurta,1.5 dilm ekmk,1 brdak meyve suyu.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:2 tas çorba,1 dilm ekmk.
Ara:1 bardak lahana syu,1 portakal.
2.ara:1 gofret,mink 1 dilm kek.
Akşam:Fırında köfte patates(3 köfte,3 patates),1 dilm ekmk,2 kaşk yogurt,1 bardak meyve suyu.
Ara:3 kaşık yalancı profiterol,1 bardak lahana suyu.
Su:3.lt.yatana kadar3 .5 olur.
Spor:110 mekik
haklısın demi ben çömezimilk önce vereyimde sonra konuşayım demi haddim değil şimdi (
epru deilama bana hep kızdılar biliyormusun melissssssss epruuuu bende küstümmm dün yazmadımmm ama dünüde bugünüde yazcam artıkın onlar bişey demeden barıştımm:)barıştımkıslarrssizlee huuhuuu kimse yokmu ordaa?altta adını görmek gü<zel farklı bi enerjisi var adının yaww benimde işim acele..akşam yazarım yarın tartı günüü..amaben verdim hissediyorum bunu gerçektennn..64.2den aşağı çıkarsam sabah başarı geçen hafta 64.2 idi çünkümmm çıkıyorum tutmayın beniiii
ya ben matrak olsun diye epru diyodum ama biliyorumkiii ebru olduğunu oda güsel oda ikiside güsel hepimiz çok güselizzepru deil
epruu deill kısss ebruuu oda beende sana kısmadıkk
dün güzel olmuş ama akşam balığın yanında niye yoğurt yedin,zehirler diyolar naptın,ben pek korkarım valla,uzmanlar balıkla yoğurt aynı öğünde tüketilmesi zararlı diyolar hiç duymadınmıı:44:ya ben matrak olsun diye epru diyodum ama biliyorumkiii ebru olduğunu oda güsel oda ikiside güsel hepimiz çok güselizz
ben herbişeyi yazayım
dün:kalkınca 2bardak sirkeli ılık su 1kaşık pekmez
sabah 2çavdar arası 2kkpeynir 2ceviz 1kase salata 2zeytin
ara:1hazır çorba
öğlen:miğdem bulanıyordu yemedim bişey
ara:4burçak 5ibiyerde
akşam:1tabak hamsi buğulama1dilim ekmek 1kase yoğurt 1kase salata
ara:2minik elmayatarken 2bardak sirkeli ılık su çörek otu
45dk spor
bugün:
sabah kalkınca 2bardak sirkeliılıksu 1kaşık pekmez
sabah 2çavdar arası 2kkpeynir 2zeytin 2ceviz 1kase salata
öğle:1sıkımçiğköfte azcıkiki lokma lavaş
ara5burçak beşibiyrde
AKŞAM8yk karnıbahar kıymalı 1kase salata 1kase yoğurt 1dilimekmek
ara2elma
spor yapmadım bugün harıl harıl branşımla alakalı yapmam gerekenleri yapyrm
pek bi az olmuş sanki canım salatan yoğurdun sade yemekmi yedin doyuyonmu barii:26:buğünkü menüm
sabah 2 pişi çay
ara biberiye çayı 1kivi
öglen 1 tas şehriye çorbası
akşam kabak yemegi yogurtlu
siyah çay
sabah tartıldım 63.3 geldim ayrıntıları anlatırım