- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- Konu Sahibi puccakanka
.................
:44::44:bişey yazmadan kaçmana gerek yok canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.................
dün güzel olmuş ama akşam balığın yanında niye yoğurt yedin,zehirler diyolar naptın,ben pek korkarım valla,uzmanlar balıkla yoğurt aynı öğünde tüketilmesi zararlı diyolar hiç duymadınmıı:44:
bugün yazdığın menünde güzel olmuş ama kıyma veya et olduğu zaman veya tavuk öğünlerden ekmek yemiyoruz tamammı,heleki pilav bulgur veya makarna vs.gibi yemeklerlede kesinlikle ekmek yokaklında olsun
pek bi az olmuş sanki canım salatan yoğurdun sade yemekmi yedin doyuyonmu barii:26:
bişey demzseniz 1dilim ekmek yicemhaberiniz olsun triendy mantığına uygunmu ne dedi tuğba etle tavukla ekemek yok balıkla varmı veya nezmanekmekvar?hadikızlar aydınlatın beniii.bugün spor yapamayabilirim eşim evde.yatmadan evelçörek otu ve 2bardak sirkeli ılık su..bide 6da yicem akşam yemeğini.1ara öğünde de elma yada nar yerim
melissssssdün güzel olmuş ama akşam balığın yanında niye yoğurt yedin,zehirler diyolar naptın,ben pek korkarım valla,uzmanlar balıkla yoğurt aynı öğünde tüketilmesi zararlı diyolar hiç duymadınmıı:44:
bugün yazdığın menünde güzel olmuş ama kıyma veya et olduğu zaman veya tavuk öğünlerden ekmek yemiyoruz tamammı,heleki pilav bulgur veya makarna vs.gibi yemeklerlede kesinlikle ekmek yokaklında olsun
pek bi az olmuş sanki canım salatan yoğurdun sade yemekmi yedin doyuyonmu barii:26: çıtırıcık doyorum yaaaa
menülerinize bişey yazmayım demi
DÜN:
Sabah:2 çatal peynir,2 zeytin,yarım ymurta omlet,yarm dilm ç.ekmek.
Ögle:mercmek köftesi
patateli üçgen börek
galete unlu poğaça
bisküvli piramit pasta
cevizli açma
profiterol:26::18:
yeşil çay,siyah çay
BUGÜN:2 mink poğaça
Ögle 1 açma
Aragluşla uyudum.Çok migdem bulanıyordu.
Akşam:1 tabak mercimek,1 dilm ç. ekmek,yeşillikli bol salata.
Ara:çay
Utanç menülerim bunlar.Çıtırcık sayfalarını böyle utanç menülerle kirlettigim için özür dilerim.İrademden kendimden utanıyorum.Kİİİİ kötüsü yarın kaynımın sözlüsü bohça getirecekHergün bişi çıkıyor.Önceden çıksada kendime hakim olup çıtırcık kızar diyordum.Milette çıtırcık kim sana nie kızıyo die şaşkın şaşkın sorarlardıAma kendimi saldım korkarım kiÇünkü sen haliyle giremiyorsun ve ben motive olamıyrom.Yanlış anlama sakın seni çok iyi anlıyorum.Bende emirle yoruluyorum ki sende 2 tane var.Ama motive olamıyorum.Ne yapmalıyım bilmiyorum.bugün emir hastaydı ve dr.daydık.Tartıldım kıyafetlerimle 60.02 çıktım.:26:İşte böle çıtırcık bir boşluga düştüm.Ya gel çıkr beni yada bırak o kör kuyularda beniMelisimmm gör yoldaşının halini
buğünkü menümm
çıtırıcık ebru kıslarr:)
sabah 2dlm çav 1 dlm karper 3 zeytin çay domates
ara biberiye çayı
öglen 4 kuru kayısı 5 tuzsuz badem
akşam 1 tas çorba 2 kabak dolma ekmeksiz yogurt ve turşuuu
2 çatal şam tatlısı siyah çay
meyve elma havuç