Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

akşam yemeğinde 6yk kapuska vardı bitti8yk yiyecektim bende 3 yk kadarda hamsi buğulama yedim artı olarak ekmeksiz haberiniz olsun

yarımsaatevelde ara öğün olarak 1 küçük elma yedim noliiii bana yivrummmmmmm ama kötü bişey değil sonuçta yaptığım bağırsaklarım daha biçalıştı sanki gümbür gümbür kıslarrrrrr burayı çok ihmal ediyonuzz melis nerdesin sen yawww bilbeyy yoksun jojop gördüm seni..epruu sen lahana kaynatıyon heral:)

sabah: 2 bardak ılık su, 2.5 dilim tam buğday ekmeği kızarmış, 3 4 küçük parça kaşar, 3-4 çatal krem peynir, 2 zeytin, 1çay kaşığı tereyağ, 1 çay kaşığı reçel, 1 çay kaşığından daha az bal( masum menüye bak!),şekersiz bir bardak çay

ara: 1 elma

öğlen: 2 kepçe çorba, 5 kaşık yumurtalı ıspanak, 1 dilim tam buğday, yoğurt

ara: 1 tanecik mercimek köfte( tadımlık) , küçücük bir çatal ucu kek( tadımlık) kendime hakim oldummmm)

akşam: yarım kase çorba, tavuk ızgara, yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği

ara: 1 portakal, 1 mandalin, küçük bir muzz

hadi kızlar ya burası boş kalıyo kimse yazmıo

BUGÜN:aç karınla ılık su.
Sabah:2 dilm kızarmış ç.ekmegi,2 zeytin,yarım yumurta sarısı,kk peynir.
Ara:lahana suyu,1 elma.
Ögle:2 yk.kapuska,2 banım biberli yumrta,1dilm ç.ekmk,4 kaşk makarna(yagsız tuzsuz)
Akşam:1 tas çorba,paneli tavuk,1 tas yogurt,1 turp,2 kaşık pilav(ekmek yemedim o yüzden)
Ara:3 bardak çay,4 tne form bisküvi,2 çigköfte,lahana suyu.
Su:2.5lt.
Spor:ev temizligi

Kızlar çok yorgunum.Günüm salıdan perşembeye alındı.Bende tutuştumKar yagarken 5 tane cam sildim.Tül yıka as.Sil süpür,vitrin içleri...vss.. derince bir temizlik oldu.Ama bittim resmen.İnş. hasta felan olmam.:2:Kaynanam ogluşa baktı.Uyurkende saolsun bana yardım etti.Akşamada eşimin ailesiyle baraber yemek yedik.Çay faslı derken gittler.Eşim ogluş uyusun diye floryada bir tur attık arabayla.Eve girer girmez kendime sıcacık duşa attım.Ve yoruldugumu şimdi hissetmeye başladımHaftaya salı ogluşa diş bugdayı partisi yapıcam.Off kendi başıma kendim bu işleri açıyorum.Ölü gibi uyumak istiyorum ama nerde ogluş saat başı uyanıyor.Melisimmmmm diyete başlama yoldaşım nerdesiiiiinnnnnÇıtırcık yoksun sende.Ama çocuklardan bize zamn kalmıyorki

merhaba arkadaşlar
ben evlendikten sonra 9 kilo aldım ve vermeye çalışıyorum.48 dim.57,5 oldum.bir ayda 3,5 kilo verebildim.çalışıyorum muhasebeciyim.hareketim çok yok işyerinde.bir aydır sabahları elma yiyorum yada bişey yemiyorum öğlenleri az yiyorum.akşamda çok az yiyorum.ekmek yemiyorum.sadece pazar günleri kahvaltıda yiyorum.göbeğim erimiyo.şu an görüntüde normalim.ne zayıf ne şişman.ama böyle oluncada küçük göbeğim yayvan olmadığı için sivri olaraktan pırtlıyo.ve hemen göbekten ve yüzden alıyorum kilo alınca.göbek ve yüz için napabilirim.bi de yesek ve kilo almasak dimi.

Sevgili Triendy21 seni çok ama çok tebrik ederim. Benim bütün başlangıçlarım hüsranla sonuçlandı. Bugün senin azmini ve sonucunu görünce inan imredim ve bende yapmalıyım dedim ama umarım bende başarırım. 33 yaşımdayım 2 çocuktan sonra şu an tam tamına 86 kiloyum. Başlıyorum 2 kilo gidiyor sonra hadi tekrar baştan. Neyse bugün şu an itibari ile bende başlamak istiyorum. Senin ilk sayfalardaki yorumlarına baktım da "çaya tatlandırıcı koymayın" demişsin ya. Ben bunu beceremiyorum işte. Hermesetas diye bir tatlandırıcı kullanıyorum. Ha işe yarıyor mu dersen sanırım yaramıyor. :) Çünkü aynı tas aynı hamam. Ama çay içme zevkimdende kendimi alamıyorum. Ne yapacağım ben yaaa. Offf.

dün oğlumu aşıya götürdüm gece de çok huysuzdu herhalde bacakları ağırdı tam 4 tane aşı oldu yavrum onun için gece giremedim kızlar cumartesi benim tartı günümdüya eşim işe gitmeden hemen onun yanında tartılmıştım tam 65 olmıuştum demiştim ya eşimle iddam vardı biliyosunuz eğer 64 olursam ne eksik ne fazla bana hediyesi olucaktı he işte 65 gösterdiğinde tartı bana demezmi aç karnına değil tok karnına 65 olcaksın demezmi sinir oldum diyetisyenler bile aç karnına tartıyo dedim doğru olanı bu dedim ee onların işine geliyo dedim bende asıl senin işine geliyo tok tartılmak dedim sonra ee iddayı kaybedecek korkusu bastı adamı tabi neyse ben dünkü menümü yazayımm.
dün sabah ballı rtarçınlı çay kahvalatıda yarım dilim ç.ekmeği 2kk peynir 3 sosis 5 zeytinn
ara sadece türk kahvesi
öğle 1 tabak pilav üstü kuru 2 bardak ayran
ara yok
akşam karides azcık 2 dilim palamut ekmeksiz suda içemedim hiç

sabah herşey tıkırındaydı

kalkınca:2bardak ılık su sirkeli 1kaşık pekmez
9da:2dilim çavdar arası 2kk peynir1kase salata 2ceviz 1kesmeşekerli çay 3zeytin
ara:1avuçtan biraz fazla leblebi 1tane tek bir tane baharatlı çubuk

ilk kez öğret toplanalım dedik arkadaşlarla
öğlen2de:4tane mercimekli köfte 3poğaça 1 kare havuçluu soslu haşlanmış patates oluyorya hani 3kesme şeker çay yarım dilim kek1ıslak kurabiye çikolatalı((
çok mutsuzum şimdiki aklım olsaydı 1poğaça 1kare patatesyerdim çayıda1kesme şekrliiçer bitirirdim öylepişmanımki..ilk kez böyle oldu ama ders çıkardım tabağıma alsaydım böyle olmazdı ortadan yedik topluca böyle oldu sonuç..akşam 1kase salata ve gece 9gibi 2küçük elmma yicem birazdan kayısılı form içicem su içiyorum bolca şimdi.öff ya şimdi ağzımda tadı yok hiçbişeyinn...kilolar cabası...kaç gün kilomun durmasına sebep olacak bu yanllış davranışım...pişmanım gerçekten ama yazayımki birdaha yapmayım dur demesini bileyim kendimee..1saatte spor yapıcam..öf yaa..yaklaışk 200kalori falan ediyor şimdiye kadar 1000kaloriyi geçmiyordummm öf ya..cuma sabah 64.2den fazla çıkarsam bu yüzden okadar üzülcemkiii..1anlık nefsime uydumyaa...bu bana pahalıya patlayacakk..buda bana ders olsun bidahada bukadar abartırsam neyimmbugün salı...cumaya 2gün var üff..kızlar bişeyler deyin hiçbişey demiyosunuz...biraz yazın şurayaa..boş bırakmayın motivasyon köşemizi..ben hep bakıyorum buraya..siz dün yazmadınız böyle olduişte(hemen başkasınada atarımsuçu)
((

Meliscik çıtırcık nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz??????

ebrummmm geldimmmm canımm senii bırakırmıyım hiççççç diyet yoldaşıyız beraber başladık bu yolaaaabiraz menülerim kötüydü kaçamkdan ondan :)

sehraya bakma sen aklına ne gelmise yazmış :) kıss kilo verde bir sen görelim dimi amaaa çömezz:)

kızlarr iysiniz inş:)

menüm dünkü

sabah 1dlm çavdar ekmegi 1 dlm beyaz peynir 2 zeytin çay

ara 4 kayısı ıhlmaur çayı

öglen 1 çig börek çay

akşaam bezelye yemegi 3ymk kaşıgı pilav

buğünkü menümm ebrum çıtırıcık:)

sabah 1dlm çavdar kemegi bal çay

aara türk kahvesi

öglen 1 dlm kek 3 sarma 1 tuzlu biskivi çay

akşam nohut yemgi 1 ymk kaşıgı pilav

yarım ayva ebru:) 1 portakal 1 avuç kuruyemiş

nescafe

bir iki haftadır denedimmm öglen yesemde hamur işlerini kesinlikle kilo alıyorumm akşam az yesemde denge saglanmıyorrr

onun için ğünlerde bogazı tutumak en iy yöntem

Sehhraaaaaaaaaaaaaa bize fırça kayıyordun ama bakıyorumda baya bi götürmüşsünKilo vermeye mi yoksa almaya mı geldinBen 4.55 kilo verdim.Melisimde verdi.Menüleri yorumlayacagına kilo verde senide görelim

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su.
Sabah:sucuklu yumurta,1.5 dilm ekmk,1 brdak meyve suyu.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:2 tas çorba,1 dilm ekmk.
Ara:1 bardak lahana syu,1 portakal.
2.ara:1 gofret,mink 1 dilm kek.
Akşam:Fırında köfte patates(3 köfte,3 patates),1 dilm ekmk,2 kaşk yogurt,1 bardak meyve suyu.
Ara:3 kaşık yalancı profiterol,1 bardak lahana suyu.
Su:3.lt.yatana kadar3 .5 olur.
Spor:110 mekik

Çıtırcık dünden beri tatlı istegi beni mahfediyor.Sütü küçüklügümden beri içemiyorum.Aklıman 2 gündür tatlılar çikolatalar geçiyor.Bugün yedim valla napim ya:26:

Sehhraaaaaaaaaaaaaa bize fırça kayıyordun ama bakıyorumda baya bi götürmüşsünKilo vermeye mi yoksa almaya mı geldinBen 4.55 kilo verdim.Melisimde verdi.Menüleri yorumlayacagına kilo verde senide görelim
üstüme gelme epru çok üzülüyorum ama benben demeyimmi bişey sizin yazdıklarınıza daha bi motive olalım diyeydi ama kızıyorsanız demem bişey ebru hani okuduğumu düşünün diyeydi hani takip ediliyorsunuz okumadan geçmiyorum diyeydi

melis ben çömezim demi doğru söylüyorsun

haklısın demi ben çömezimilk önce vereyimde sonra konuşayım demi haddim değil şimdi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…