- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
-
- Konu Sahibi puccakanka
bide şey biberiye çayının yanına azcıkın bişeyler yeseydinya elma falan burçak falan o tek başınabitki çayı ara öğün için yeterli dilll demi tuğbaaaaa
kızlar sizde beni eleştirinvallahi ben hepimiz çok sağlıklıolalım güzel görünelim istiyorummmm inşallaahhh hayt felsefemizde sağlıklı beslenmekte olsun bundan sonra inşşallah
Meliscim ya çıtırcık yerine sehrayı mı tayin etti de beniim mi habeim yokHabire fırça kaymış sana Dün kaynımın sözü vardı.Bu yüzden utancımdan dünkü menümü yazmıycam
Bugünü biliyosunuz ki yatarken tam taslak yazarım.Çıtırcık tek çocuk oldugu halde ben 1 dk nefes alamıyorum ki sana Allah kolaylık versin arkadaşım.Çok tatlılar canımızın parçları olmasalar bu kadara dayanamaz anneler.Ama unutmaki baba degil biz ANNE yiz.Çok kutsalız
Yazıyı yazna kadar kaç kere mızırdandı uykusunda.Gerçekten anne olmak çok zormuş.Ama bi gülüşü bütün yorgunlugumu stresimi alıp götürüyor Seni tek çocukla aanlıyorum çıtırcıgım.Az kaldı seninkiler bak büyümüşler bile.Videolarını izledim.Bayıldım hele kızına Hep kızım olsun istedim ama Rabbim emirimi verdi Kızlaraa karşı bi sempatim var.Videoda nasıl tatlı gülüyor yavrum benim.İşte o herşeye deger canım. Hatalarımı bbiliyorum çıtırcık ama yinede yol katettigmi düşünüyorum.Dün akşamda herkes zayıfladıgımı söyledi 4.5 kilo verdim sayende.Sana minnettarım.Onca işinin gücünün arasında bizimle ilgilenip motive ediysun.Joojop arkadaşımın dedigi gibi motiveye ihtiyacım var benimde.Dün akşam yedim die mi ne moralim bozuk ve arada kldım gibi bişey oldu.Nolur beni geri döndür Melisiiiiiiiiim nerdesii??Motive oluyordum senle.Yoksa bıraktın bizi
BUGÜN:aç karınla ılık su.
Sabah:2 dilm kızarmış ç.ekmegi,2 zeytin,yarım yumurta sarısı,kk peynir.
Ara:lahana suyu,1 elma.
Ögle:2 yk.kapuska,2 banım biberli yumrta,1dilm ç.ekmk,4 kaşk makarna(yagsız tuzsuz)
Akşam:1 tas çorba,paneli tavuk,1 tas yogurt,1 turp,2 kaşık pilav(ekmek yemedim o yüzden)
Ara:3 bardak çay,4 tne form bisküvi,2 çigköfte,lahana suyu.
Su:2.5lt.
Spor:ev temizligi
Kızlar çok yorgunum.Günüm salıdan perşembeye alındı.Bende tutuştumKar yagarken 5 tane cam sildim.Tül yıka as.Sil süpür,vitrin içleri...vss.. derince bir temizlik oldu.Ama bittim resmen.İnş. hasta felan olmam.:2:Kaynanam ogluşa baktı.Uyurkende saolsun bana yardım etti. Akşamada eşimin ailesiyle baraber yemek yedik.Çay faslı derken gittler.Eşim ogluş uyusun diye floryada bir tur attık arabayla.Eve girer girmez kendime sıcacık duşa attım.Ve yoruldugumu şimdi hissetmeye başladım Haftaya salı ogluşa diş bugdayı partisi yapıcam.Off kendi başıma kendim bu işleri açıyorum. Ölü gibi uyumak istiyorum ama nerde ogluş saat başı uyanıyor.Melisimmmmm diyete başlama yoldaşım nerdesiiiiinnnnn Çıtırcık yoksun sende.Ama çocuklardan bize zamn kalmıyorki
Meliscik çıtırcık nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz??????
üstüme gelme epru çok üzülüyorum ama benSehhraaaaaaaaaaaaaa bize fırça kayıyordun ama bakıyorumda baya bi götürmüşsünKilo vermeye mi yoksa almaya mı geldin Ben 4.55 kilo verdim.Melisimde verdi.Menüleri yorumlayacagına kilo verde senide görelim
ebrummmm geldimmmm canımm senii bırakırmıyım hiççççç diyet yoldaşıyız beraber başladık bu yolaaaabiraz menülerim kötüydü kaçamkdan ondan :)
sehraya bakma sen aklına ne gelmise yazmış :) kıss kilo verde bir sen görelim dimi amaaa çömezz:)