Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

beni bi aydınlatıverindoğrumu yapıyorum yanlışmı bakayım hele birr

çok sevindim canım,azcık faydam olduysa ne mutlu banaa
2010 yılında ha,bende ilk bebişimi ozaman doğurmuştum8 hazirandaallahım acılarını göstermesinler
merak etme 2013ün ocak ayında inşallah içinden 5 yaşında bi çocuk çıkmış olucak canım
allahım iradene hakim etsin seni vazgeçme sakın

evet anneyiz ve sabretmeliyiz,allahım acılarını göstermesinde herşeye katlanırız napalım

canım harika bi gün olmuş gözlerim yaşardııı,menün tam olmuş bravooooo:119::124::119::124:

bu arada söylediğin hikayeye üzüldüm yaa,haklısın ama içime kuşku düşürdün şimdiya okey oynamaya gitmediyseebak kafamı bozdun şimdiişaka bi, yana her hafta gidiyo desem yalan olur ama 1 aydır her cumartesi gidiyooooo belkide dagha fazladır ya eve yakınları geldi yada o gitti biyerleree sinirlerim alt üst zaten son zamanlarda çocuklar iyice boğuyo gün içinde bari biraz nefes alayım istiyorum,daha fazla dayanamıycam gibii
dün gece 12de geldi tabi benim surat 5 karış,hadi dedi ben bakayım çocuklara sen git internete dedisinir etti beni ben nete giripte napcam onamı suratım asık sanki dedim,dinlenmek nefes almak istiyorum,tasasız istediğim an kafamı yastığa vurup uyumak istiyorum,ama nerdeee,3 senedir pat diye yatmışlığım olmadı yaa,çünkü çok iş yapıyorum yatana kadar e oğlanı işet bez tak,kızın altını değiştir giydir biberoları hazırla sıcak suyu hazırla termusa koy,mamaları getir,yerleri hazırla,çocuklara sütlerini kuy ver hooo hoo,gelde uyu rahatça,hepsini ben yapıyorum hergün bide,el insaf yaaa..e bide bunun gecesi var 4 kez kalkıyorum,adam napıyo horrrrrrrrrrrneyse alıştımmı evet alıştım ama son günlerde inan bunalıma gircem gibi oluyo fena günler yaşıyorum,,,:44:

akşam yemeğime başlamadan önce şöyle bişeydaha paylaşmak istedim,hoşuma gitti budaa

Kadınların vücut ölçüleri çok iyi olsa da yüzde 76'sı sürekli diyet yapma fikriyle yaşıyorlar, vücudundan memnun olan kadın sayısı çok az. Aslında mutlu oldukları gerçek kiloya ulaştıktan sonra bu düşünce ile yaşanmaması gerekiyor.

Tüm sorunlarınızı kilo verince düzelecekmiş gibi odaklamayın. Diyette yaptığınız hatalarınızın sebeberini bulmaya gayret edip tekrarlamamaya çalışın, daha sonra kalıcı beslenme alışkanlıklarını kendinize hedef olarak alın.

Diyette konulan yasak, programın başarısız olmasına neden olur. Bu sebeble ölçülü miktarda her türlü yiyecek bulunan programlara güvenin.

Diyet uygularken...

# Domates, salatalık, marul, kıvırcık, roka, yeşil soğan, maydanoz gibi salata türü yiyecekler istenildiği kadar yenebilir.
# Sebzeler pişirilirken 1 kilo sebzeye 2 yemek kaşığı yağ konmalıdır.
# Şekersiz olarak açık çay, meyve çayları, ıhlamur serbesttir.
# Öğle ve akşam öğünleri yer değiştirebilir. Ara öğünler atlanılmamalı.
# Salatalara 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ya da 5 zeytin ilave edilebilir

Diyet yaparken olmazsa olmazlar

# Besin seçiminde denge oluşturun. Çok yağlı yemek yediğiniz öğünden sonra aynı gün tekrar yağ tüketmemeye çalışın.
# Eğer bir tane çikolata ile yetinemiyorsanız ardından ekşi bir şey yiyerek çikolata tadını giderin.
# Gerçekçi olun, tatilde kilo vermek yerine aynı kiloda kalmayı hedefleyin.
# Hafif bir başlangıç ardından pizza ya da büyük bir ana yemeği iki kişi paylaşmayı deneyin.
# Kilolarınıza dikkat ettiğinizi arkadaşlarınıza söylemeyin. Böylece odak noktası olmayıp rahat davranabilirsiniz.
# Su içmek için kesinlikle susamayı beklemeyin. İdrar renginiz koyu sarı ise yetersiz su tüketiyorsunuz demektir.
# Alkol tüketimini mümkün olduğunca azaltın, alkolün 1 gramında 7 kalori enerji vardır. Alkol ile beraber fazla kuruyemiş tüketmeyin.
# Dengeli beslenmeyi unutmayın ve akşam yemeğinde gün boyu tükettiğiniz besinleri düşünerek seçim yapın.
# Salatanıza sos olarak zeytinyağı ve limon tercih edin. Ancak kendiniz
# 1 tatlı kaşığı isteyerek önce ölçüp daha sonra ilave edin. Garsona emanet etmeyin.
# Tatlıya geçmeden önce 20 dakika bekleyin. Bu sürede beyin doyduğunuzun sinyalini alacaktır. Böylece gereksiz şeker ve yağ almamış olursunuz.

geçecek güzelim geçecek..az kaldı keyfiniçıkaracaksın ilerde emin ol...bak ben dersanede çalışıyordum daha atanamamıştım devlet okuluna özelsektör sabah 8dedersimbaşlıyordu akşam sekize akadar ve eve geliyordum oğlum ilgi bekliyor ev darmadağınıkkk eşim sağolsun çok anlayışlıdırr!!!!insan bilerek yapsa okadar dağıtamaz yani karnım aç ama mutfaktayemek yapmaya yer yok gecede sabaha kadar uyutmayan bebek horuldayarak uyuyan eşşş sanki o ders anlatmış sabahtan akşama kadar psikolojim okadar bozulmuştuki bir gece çocuğu onun kucağına atıp gidipyatmıştım bu arada benden ayrı yatıyordu bizimki çocuk ağlayınca başka odaya gidiyordu bakarmısın olaya...asla hakkımı helal etmiyorum ne mutlu sanaki ikşnci çocuğu doğuracağın ve güveneceğin eşin var...bak ben tek çocukla kalmayı düüşünüyorum niye?çünkühem ana oldum hem baba..benim kendi babam okadar ilgilidirki bizlere karşı yaşadığım şookkkk oldu resmen bana..buda bana bi ders oldu..bazıları baba doğuyor gerçekten bazılarıda kocabile olamıyor...ama senin eşin bence iyi biri..hadi bençocuklara bakayım sen gir internete diyorsa e azcık kıymet bil bunu demesi bile yeterde artar bile aranma sen kavgaya bahane arama pis kız,sarıl kocana kıymetini bil otur oturduğun yerde..bak benimbi arkadaşımın çocuğu engelli diyorki benim öküzümüanlatınca keşke benimkideöyleolsaydı ama oğlum sağlıklı olsaydı diyor iç çekerek benimde içim yanıyor o öyle deyince...daha neler var neler ne hikayeler var bir bilsenn...450öğrencim var ne hayatlar var bilsen....hiç strese girme...günlerini geçirmeye bak...yasağlıklı olmayıp sütısıtacak dermanın olmasa hadi oğlum çiş demek sana eziyet gelse kan ter içinde kalsan onu derken yığılacakmış gibi hissetsen..yada çiş dediğini algılayamayan bir çocuğun olsa?
oyüzdennnnnnn
hayat her şeye rağmen yaşamaya değerrrrrrr....sorunların üstesinden gelinir yeterki sağlık yerinde olsunn..

menümü beğendiğine sevindim yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yupppiiiiiiiii:)
ben çabuk öğreniyorum demi
melissss epruuuuu bilbeyyyy jojoppppp duyun hemiiiiiiiiiiii:)

Son düzenleme:

canım allah razı olsun,öyle bi ders verdinki bana,bu açıdan düşündüğüm zamanlarda oluyodu,en çok haberlerde yürüyemeyen anneleri görünce çocuklarının hiç ihtiyacını göremiyolar,kucağına bile alamayan anneler var veya çocuğu özürlü olan anneleri görünce şükret tuğba,sende sağlıklısın,çocuklarında sağlıklı daha ne istiyorsun,abartma herşeyi diyorum,ama sende biliyosunuzdur bi an oluyoki hiçbişeyi gözün görmüyo,ama inanırmısın hergece kafamı yastığa koyunca gün içinde yaptıklarım gözümün önüne geliyo,değmezdi tuğba,(çocuğa kızıpta bağırınca veya vs.gibi başka bi olaya kızıp eşime bağırmam falan)değmezdi diyorum noldu pişman olan yine sen oldun,noldu yinede barıştınız keşke adama bağırmasaydın büyütmeseydin okadar diyorum,yarın yeni bigün olucak ve hiç hata yapmıycaksın diyorum ama gün içinde öyle yoruluyorumki ister istemez patlıyorum gene,,neyse eşim sağolsun kötü biri değil,yapar herşeyi,ev işlerine yardım eder hep bulaşık hariçütüsünü çoğu kez kendi yapar,ben bundukça bunuyorum hemi
şu günlerde yorgunluğumun olmadığı ve kendimi çok rahat mutlu hissettiğim iki an var,
biri sabah kalkıp çocukları kaldırıp eşimi uyandırıp kahvaltıya oturduğumuz o muhteşem an,
biride gece eşimin omuzuna kafamı yaslayıp uykuya daldığım o sıcacık an
hiç bişeye değişmem yaaa.allahım dertsiz tasasız uykuya dalmayı hep daim etsin herkezee
çocuklarımızın ailemizin acısını göstermesin inşallah

Son düzenleme:
yazdıkların ne kadar da doğru seni tebrik edeirm canım.bende 3 çcouklu bir öğretmenim şimdi ücretsiz izindeyim.7 yaşında 1 .sınıf,3 yaşında bir kızım son numaramda 1 yaşına girecek yakında bazen çok bunaldığım oluyor eşim yardımcı olmasına rağmen ama şükredecek çok şeyim olduğnu farkedip toparlanmaya çalışıyorum bazen başaramasmada...

sanada allah kolaylık versin canım,çok zor ama katlanıyoruz,sabretmek gerek,şükürki sağlığımız var,ve çocuklarımızında sağlığı iyi bunu düşünüp dayanmamız lazım herşeye,,bence herşeyi çok abartıyoruz bazen,,

şunu akıldan çıkartmam gerekiyor aslında bunu yapabilen zekibirinsandır bana kalırsa insan iyi ya da kötü ne yaparsa kendine yapar....tuğba diyorsunya hanigün içinde bağırıyorum çocuğaeşime falan diye..evet inssnız yapıyoruz yapacağızda ama bunu minimalize etmek en mühimi..çünkü sinir harbi sonrasındayine kişinin kendisinden çıkıyor..pişmanlık,baş ağrıalrı küslük çocuğun senden korktuğunu gözlemlemek yine kişinin kendisini sorgulamasına sebep oluyor ve bir kısır döngüye dönüyor mesele...sonrasında insan deperesif oluyor...peki napmalı?bence basit..biraz daha esnek olmalı...yani bu sal gitsin manasında değil amaneyse oldu artık diyebilmeli yada evet şu an kızgınımağlamak istiyorum bağırıp çağırmak istiyorum ama sonra daha çok üzüleceğime bunuuntayım bir süreliğine deyip biberona süt koymaya devametmeli...sonra insan gerçekten unutuyor üzüldüğüm şey neydi diye biz kadınalr az saf oluyoruz:)yani günü bağırıpçağırmadan küslük yaapmadan atlatmak mühimm,değermi o günü atlatmak varken 3günün zehir olmasına bunalım takılmaya...şifre ŞİMDİLİK BUNU UNUTUYORUM olmalı..devam etmelisonra..ben denedim işe yarıyor kızzzz

Son düzenleme:
selam şkerler..ben geldimmm..yiye yiye geldimmmm..dün akşama kadar süperdi menüm..akşamda iyi olacaktı..akşam misafir vardı kızdı evdi derken yoruldum akşam yemeğinde yarım kase çorba ıspanak yoğurt yedim..süper dimi..işte ben bunla kalmadım bide içli köfte yedim:26:bide misafir gittikten sonra ufak bi mix kuruyemiş atıştırması yaptık kocişle..

bugün de günüm vardı..ne günü demeyin çalışan hanım günü..anca pazar olur..sabah yağsız buğday ekmeğiyle çeyrek tost..öğlen 1 elme..ara: 1 küçük dilim yaş pasta..3 sarma..3 mercimek köfte..yarım gül böreği..1 kurabiyeee..eve gelince elma yedim..akşam sadece müsliii..

su da pek içemedimmm..

bu ara motivasyonum çok düşük..biraz daha gaza gelelim hadi yaaaa...

serap bilbey evet canım emzirirken daha kolay verilio..ben de 6. aydan sonra ama daha önce veremedim 1 ayda azcık dikkat ederek 5 kilo verdim..sonra homili gırtlak yedim bi ara ama gene de 2 kilo verdim..şimdi de 3 haftada 2.600 verdim..ama artık veremicem sanırım..hamile kilomun altına indim..galiba bundan sonra zor gitcek..hele bu yemeyle..ya bide bizim kız bi yürüse beni 50 kilo yapar gibime gelio( İNŞALLAAAHHH) yeni yeni yürüteçten anlamaya başladı ha bire kablo çekio duvara kafasını vuracak oluyo falan..15 dk koyuyorum onda bile yoruo beni..bide yürüse..

benden böle kızlaaar..biraz daha motive olmak istiooomm..napsakkkk

süper ifade..ben bazen tam olarak bunu yaşıyorum kızıma kızıyorum ara da kızarken de düşünüyorum..jojop pişman olcaksın kızma sinirlenme..gene seni bulacak..çocuğun bilinç altına bunları yerleştiriorum diye üzüleceksin..sakin ol diyorum..bazen oluyo..bazen olmuo..kocişe de öle..en çok kıızımı düşünüorum ben..kıızımın önünde tartışmak istemiyorumama bazen olmuo..sus diyorum sus..bunu kızın duymamalı görmemeli..anlayacağından değil ama bilinç altına yazıo işte..üzüleceksin..dediğin gibi kısır döngü..gene seni bulacak..ondansonra neden ii bi anne gibi davranamıyorum diye depresif durumlar..annelik çok zor..dengede tutmak bazı şeyleri çok zor..idare etmek çok zor..cennet bu yüzden annelerin ayakları altında..

inanılır gibi değil tebrik ediyorum seni canım.ben daha hiç çocuk doğurmadım zayıfım ama karın yağlarımdan istediğim şekilde kurtulamıyorum.şunun şurasında fazlalığım olan 4-5 kilo var diye düşünüyorum ama tam olarak veremiyorum.bide bu yaza gelin olucambenimde bi an önce gözüme batan şu fazlalıklardan kurtulmam lazm.tam bir çıtır anne olmuşsun.bravoooo....

ah ah darısı başımaaa inşallahhh aynı kilodayım ve aynı ıstekteyım bılıomusun ne guzel sen cocuk dogurmusssun ama ben bekarım vee bı an evvel vermelıyım hepsını,

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su.
Sabah:kızarmış 2 dlim ç.ekmek,2 zeytin,yarım yumurta sarısı,3 dilim sucuk,3 bardak açık çay.
Ara:türk ahvesi,1 elma,1 bardaak lahana suyu.
Ögle:4 lahana sarması,3 kaşık yogurt.
Akşam:hamsi bugulama,1 dilm ç.ekmek,1 turşu,2 ısırık helva(balık aglamsın die çıtırcık ),1 bardak kola(ilk defa)
Spor:1 saat yürüyüş,100 mekik.
Su:2.5 lt.
Dışarda olunca su içemiyorum.Evde bardakla gezziyorum.Evdeyken ara yapabiliyorum ve daha düzenli oluyorum.

Yazıyı yazna kadar kaç kere mızırdandı uykusunda.Gerçekten anne olmak çok zormuş.Ama bi gülüşü bütün yorgunlugumu stresimi alıp götürüyorSeni tek çocukla aanlıyorum çıtırcıgım.Az kaldı seninkiler bak büyümüşler bile.Videolarını izledim.Bayıldım hele kızınaHep kızım olsun istedim ama Rabbim emirimi verdiKızlaraa karşı bi sempatim var.Videoda nasıl tatlı gülüyor yavrum benim.İşte o herşeye deger canım.Hatalarımı bbiliyorum çıtırcık ama yinede yol katettigmi düşünüyorum.Dün akşamda herkes zayıfladıgımı söyledi4.5 kilo verdim sayende.Sana minnettarım.Onca işinin gücünün arasında bizimle ilgilenip motive ediysun.Joojop arkadaşımın dedigi gibi motiveye ihtiyacım var benimde.Dün akşam yedim die mi ne moralim bozuk ve arada kldım gibi bişey oldu.Nolur beni geri döndürMelisiiiiiiiiim nerdesii??Motive oluyordum senle.Yoksa bıraktın bizi

Koca 1 bardak lahana suyumuda içtim ohhh yarasın:126:Lahana suyu ile kilo verenleri okudum ve şok oldum.Tabi bu suyu içerkende abur cuburu kesip dikkat etmişler ve sonuçlar süper.İnş. bende vavvvvetkisi yaratır.İçicez ve görücez

menüm

kalkınca: 2 bardak sirkeli ılık su 1kaşık pekmez
sabah 9da:2dilim tam tahıllı arası 2kkpeynir 2zeytin bir kase salata 2ceviz içi 1kesme şekerliçay
ara:1 paket hazır kıtırlıdomates çorbası(bardakta)
öğlen:9yk etli kurufasülye 2dilim ekmek soğan 1kase salata yarım kaseden birazfazla yoğurt.
ara:canım güzel bir sütlükahve çekiyor
akşam:lahana kapuska ve yoğurt yerim ekmek yemem canımda istemiyor nedenseekmeketen soğuttuun beni çıtırr oysaki eski sehra yayılır şöleee bandırbandıra ye beniii..sonra şiş dayan sodaya geğirde geğir çok afedersin bir kadına yakışırmıayıpyaaa..utanıyorum kendimdennnn

dahada yemembişey artıkın 1saat spor yaparım...2bardak yeşişçay içerim 1bardakta şimdi kayısılı formiçicem..4bardakta 5ibieyde içerim...sonrada 2litre su içerim ara ara..yatarkende çörekotu ve sirkeli su arkidişlerrr....epruuu yazmayı bırakma emi bak çıtır cevap veremsede okuyor bzim yazdıklarımızı haberin olsunnnnn ben altta görüyorum adını onun ara ara haberin olsun gözü üstümüzde:)

lahana suyuyla zayıflayanları buarayada iliştirseydinya bizde okuyup belkim gaza gelirdik ne var sankiiiiii:)bizi gaza getiren şeyleri veya a buda öenmli dediğimiz şeyleri buaraya yaalım hemiiii

he heeee:)

kızlar şimdiki ara öğünde sütlükayfe yerine 4burçak bide beşi bi yerde çayımı içtim haberiniz ola o vakit:)630da spora başlıcammm haftasonu arasından sonra bakem hamlaşmışmı vücuttt benim güzel olmaya aday vücudummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…