Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

baslama 67.7
gecen hafta sanirim 58.5
bu hafta 58.9
gelen 400gram
hedef 53
kizlar ben anlamadimki bu isten bisey tamam vermem diyordum ama almisim ya..spor gercekten kas yaptidabomyuzdenmi ebu yaa.dedigin dogru olabilir mi gercekten..cok moralim bozuk ama devam tabiki bin kilo olsamda devam edececigim once lliuc kilo olcam sonra bin kilo olcam ama 53olcam.bu is pur dikkat gerektiriyor.hep esim yuzunden o gun moralimi bozmasaydi hupletmicektim herbiseyi
kilosunu veren ve koruyan herkesi gercekten tebrik ediyorum.papatya hawr sizi ayricadanak tebrik ediyorum sizi elestirdigim gibi kendimi elestirseydim belki bende verirdimuzgunum

hadi kizlar fikirlerimizi yazalim herkes en az uc tane isim bulsun topik ismi harmanlayip oylamaya sunalim bizim topigimiz olsun hayirli olsun

uyaninca bes badem bir incir
okulda uc adet borek bir degisik bi tatli bir cigkofte iki dilim beyaz halkekmek bir tabak mercimek corba
demin yazdiklarimi araara yedim yani
eve gelince dort mandalina
uyudum uyandim iki avuc cekirdek yedim
oglum geldi beste kakolukremsanti istedi ondan bes kasik yedim
yedibucuktada birbucuk oalamut iki dilim beyazekmek bir bardak fanta ictim
yani bugun hic ama hic dikkat etmedim motivasyonum sifirin altinda bindi...

Özgecim ,87liyim.
Sehracım ,üzülme rakibemde olsan üzülmeni istemem haftaya verirsin üzülüp kendini yemeklere v urup yine kendine zarar veriyosun

Kızlar regl beni tatlı krizine sokuyor.Şimdi kek yiyorum dolapta ogluşun kinderlerini yiycektim vazgeçtim.Eşim 11 buçukta gelicekmiş belki waffle yemege giderim.:18:Yada yarına bırakayım onuda

merhaba kızlarrr
ay gündüz okulda olunca giremedim, iş güç yemek derken anca fırsatımız oldu,
papatya, 88 li, ebru, ösge, sehraa hepinizi tebrik ederim
sehraa sıkma canını bencede bu kas olayı var, ben kendim için aynı şeyi, söyliyemiyeceğim, hafta sonu çok yiyorum alıyorum kiloları, sonrada anca aldığımı veriyorum, bu gün o kadar çok yedimli anlatamam tatlı komasına girmesem iyi, yarın yada öbürgün misafirlerim olacak, ama bu defa iradeli davranırsam bu günün dışındaki aatlata bilirim diye düşünüyorum, tabi bide yılbaşı olayı varrr

Sehracim ben de acayip mutsuzum bugun ben de aburcubur yedim sinirden bugun sen cezaliydin kurallara gore kusura bakma acimak yok 100 gr dahi alsan ciss yoktu artik hafta ici yiyemezsin disiplin diyorum ortmenim kurallara uyunuz lutfen

sevgili rakibimm zuzu nerelerdesinn, merak ettim, eminim sen benden çok vermişsindirr

kızlar bencede topiği ebru yada ösge açsın, en çok kiloyu onlar vermişlerr,
isim konusunda pek yaratıcı değilimdir

merhaba kızlar; ay ne çok şey yazmışsınız. sabah bildirim yaptıktan sonra telefondan bi girmiştim. o kadar.
demek ben birinci oldum...sevindim kendi adıma. bu arda benim gibi zor kilo veren biri bunu nasıl başardı bilemiyorum. ayrıca kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ediyorum.
sehracım o büyük ihtimalle kastır. ben geçen sene bir ara düzenli spor yapıyordum. ve ilk hafta kilo aldım diye çok üzülmüştüm. önemli olan vücudunun sıkılaşması...
topiği bence de en çok kilo veren kişi açsın. be n toplamda en çok kimin kilo verdiğini bilmiyorum. sanıyorum özge yada ebru...isim konusunda da düşüneceğim. bakalım ne çıkcak. gerçi benden pek ilginç bir fikir çıkmaz ama...
menüme gelince. bugün kendime ödül verdim. ama yarın tam gaz devam edicem inşallah.
07:30 her zamanki kahvaltım, bir dilim ekmek, yeşil çay
10:30 2 mandalina
12:00 2 adet avuç içi kadar lavaş, ali nazik, salata
16:00 bir tane bilye büyüklüğünde çikolata
18:00 10 adet lahana sarma, yoğurt
az sonra da belki çiğ köfte yerim.

ben hic bilmiyordum ya kiko vermeyince cuma gunu odul yok tamam bundan sonra uyarim.yarin hersey yeni bastan baslicak ve haftaya eger vermezsem mercimek corbasi ve halk ekmek bile yemicem yine adam gibi kahvaltimi yapicam
ebru ya da osge siz acin topici.osgede ebru diyor o zman oy birligiynen ebru acsin
isim belirleyelim

herkes en az bir tane bisey dusunsun

benden inciler....

YULAFLILAR....
INCE BELLILER...
BESIBIYERDELER...
citir anneler
FISTIK GIBIYIM
TRIENDYNIN DAL GIBI HATUNLARI
HAREM
AGZIMDA TADI MI KALDI?
CUMA YUZU GULENLER BELI INCELENLER

ne bileyim aklima gelenler bunlar yokmuarttiran

Allah iyiliğini versin nasıl buldun bunları:)Bence isim konusunda sen başarılısın!Agzında tadı mı kaldı gülme krizine girdim:))

Evet ebrucum arzu edersen sen acabilirsin . Sehraa cok alemsin hakikaten orjinal olmus yani

Fikrimi yazayim ben de
Citir anneler birlikte zayifliyor ya da CITIR ANNELERİN DİYET GUNLUGUmenu yazacagimiz icin diyet gunlugunde acmak mantikli olur (hepimizin cocugu var nasilsa)
Sıkı dostlar birlikte zayifliyor
aklima gelmiyo fazla yaaa

sehra süpersin ya. nasıl buldun o isimleri. çıtır annelerin diyet günlüğü olabilir. sanırım ebrunun ve senin ortak fikrin...
eee bugün menü yorumlanmıyor mu????
benim menüm süper olduğundan duymak istedim de....

Bugün:Aç karınla 2 bardak ılık su.
11:00 =1 yumurta sarısı,1dl.beyaz ekmek,kk peynir,3 zeytin,5 petibör,çay
13:30 =türk kahvesi
14:45=1 tabak çorba,1dl.kepek,1 salata,1 domates,1 bardak ayran.
17:00 =yeşilçay,tadelle göfret
18:45 =3 dolma(ogluşla beraber),1 bardak ayran
20:45 =yeşilçay,2 ince dl. hazır kek,3 yulaflı

Spor:
100 hundert plates
100 alt karın harekeri
100 tam mekik aleti

Özgecim sende açabilirsin kimin açacagı önemli degil sonuç olarak yeni bir topik yeni bir balangıç....

canım ben menünü beğendim. cuma günü için gayet güzel bir menü..aradaki kek, gofret, tadellenin de ödül olduğunu varsayıyorum. sporlarına da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…