Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Papatyacim benim bir planim yok evdeyiz esim dukkana indi hasta hasta zaten izmir de acayip yagmurlu kizimla k.v uyurken ben de azcik uyumak istiyorum kirginlik var vucudumda
Senin de isin kolay degil aslinda her ne kadar ev isiyle fazla ugrasmasanda beyin yorgunlugu da cok kotu. Surekli kafan mesgul Allah yardimcin olsun guc kucvet versin emegini bosa Cikartmasin canim ( babanenim sanki oyle dualar ettimisim ki yaslilar gibi:KK1:

Ebrucum pazar gunu insan evde hic durmak istemiyor bi hava almak iyi geliyo insana gercekten.
Disari cikincada bogazimiz durmuyo cislari yiyip geliyoz :KK31:
Spora gelince cocuklar biraz buyuse baslasak diycem ama bi seferde 2. Cocuk olur. Biz de mazaret bitmez:KK36:

göbeğimde yağ oldu demi akşam yediğim..inan bakımda şimdi gerçekten büyümüş geld, gözüme.midem bulandı birde çiköftedem adetde olcam 57.4den yukarı çıkarsam affetmem kendimi.çok dikkat etcem cumaya kadar.detli olsamda ekside çıkmak hedefim
bugün gezip dolaşmak istiyordum ama moralim bozuk sanki bişey yapmak gemiyor içimden.h.sonu eşimin ve oğlumun yüzmesi var 6buçukta bitiyor eşimin keyfim yerine gelirse yaparız bişeyler ama bu göbekle keyfim yerine geliyorsa yüzsüzlüğümdendir...başka da bişey demiyorumkendimi türk doktorlarına emanet ediyorum.papatya bazen benimde öyle anlarım oluyor.çok kötü luyorum.makina gibi hisseidyorum kendimi hissiz duygusuz..sorgulamaya başlıyorum sona kendimi..ben napıyorum amacım ne nerden geldim nereye gidiyorum diye..bi dip nokta var orayı görüyorum sanki sonra boşver diyorum sağlıklıyım sıhhatliyim oğlum sağlıklı sıhhatli..bu yoğunluk olmasa daha çok sıkılırdım diyorum ve geçiyorr

Papatyacim benim bir planim yok evdeyiz esim dukkana indi hasta hasta zaten izmir de acayip yagmurlu kizimla k.v uyurken ben de azcik uyumak istiyorum kirginlik var vucudumda
Senin de isin kolay degil aslinda her ne kadar ev isiyle fazla ugrasmasanda beyin yorgunlugu da cok kotu. Surekli kafan mesgul Allah yardimcin olsun guc kucvet versin emegini bosa Cikartmasin canim ( babanenim sanki oyle dualar ettimisim ki yaslilar gibi:KK1:

Ebrucum pazar gunu insan evde hic durmak istemiyor bi hava almak iyi geliyo insana gercekten.
Disari cikincada bogazimiz durmuyo cislari yiyip geliyoz :KK31:
Spora gelince cocuklar biraz buyuse baslasak diycem ama bi seferde 2. Cocuk olur. Biz de mazaret bitmez:KK36:
oğlum mega aritmetiğe gitti. evde yalnızım şu anda. yemeğimi koydum ocağa. size bir bakayım dedim.
ben oğlum bebekken diyordum ki kreşe başlasın spora gideceğim. okulun kreşine yolladım aklım sıra akşam üstü ben de spora gidecektim. çocuk şimdi 2. sınıfa gidiyor. ama bakıcam bir çaresine. okulun spor salonuna gitmicem. orada öğrenciler de oluyor. kockocaman hocayı hoplarken görmesinler dimi ama...burada yeni bir otel açıldı. bu hafta bir fırsat bulursam oraya gidip sorucam spor programlarını. bazen diyorum ki acaba eve koşu bandı mı alsam...
göbeğimde yağ oldu demi akşam yediğim..inan bakımda şimdi gerçekten büyümüş geld, gözüme.midem bulandı birde çiköftedem adetde olcam 57.4den yukarı çıkarsam affetmem kendimi.çok dikkat etcem cumaya kadar.detli olsamda ekside çıkmak hedefim
bugün gezip dolaşmak istiyordum ama moralim bozuk sanki bişey yapmak gemiyor içimden.h.sonu eşimin ve oğlumun yüzmesi var 6buçukta bitiyor eşimin keyfim yerine gelirse yaparız bişeyler ama bu göbekle keyfim yerine geliyorsa yüzsüzlüğümdendir...başka da bişey demiyorumkendimi türk doktorlarına emanet ediyorum.papatya bazen benimde öyle anlarım oluyor.çok kötü luyorum.makina gibi hisseidyorum kendimi hissiz duygusuz..sorgulamaya başlıyorum sona kendimi..ben napıyorum amacım ne nerden geldim nereye gidiyorum diye..bi dip nokta var orayı görüyorum sanki sonra boşver diyorum sağlıklıyım sıhhatliyim oğlum sağlıklı sıhhatli..bu yoğunluk olmasa daha çok sıkılırdım diyorum ve geçiyorr
ben hafta içi aşırı derecede yoğun olduğumdan hafta sonu dışarı çıkmak gelmiyor içimden. cumadan pazartesiye apartmenden çıkasım gelmiyor. aslında hata ettiğimi de biliyorum. ama evim sığınağım gibi. arkadaşlarım yüzmeye falan gidiyor. bemn yok evde oturayım modundayım. bu moddan kurtulmam gerek ama nasıl...
aslında bazı şeylerden dolayı çok rahat olmam gereken dönemdeyim. prof luk şartlarını tamamladım. süremin bitmesini bekliyorum. idari görevlerim beni yoruyor. yat gez toz dimi...fdaha ne olucam. ordinarüs mü???ama içime işlemiş bir kere işkoliklik...bakalım nerede patlarım....

kızlar karar verdim spora başlıyorum. öyle dışarda falan yapamam ben. işten çıkınca evime gelmeli çocuğumla ilgilenmeliyim. salı akşamı başlıcam. yarın akşam dersim var ya ondan. bacaklarım kötü durumda. leslie yapayım diyorum da siz neler yapıyorsunuz. hadi bi el atın da yardım edin bana...

merhaba kızlarrr
bende çok yorgunum, misafirim bu öğleden sonra gitti, mümkünse bir süre misafir istemiyorummmm
bir çok işim var bir ton ütü birikti, o kadar gözümde büyüyorki anlatamam , bide kızım bu hastaneden geldiğimşizden beri, gece b12-1 de yatıyor o uyuyor sabah 9 kadar tabi gece 2 saate bir kalkıyor,b iz sabah uyanıp işe gidiyoruz, o yüzdende yorgunluğum biraz, erken yatsa bende uyuyp dinlenecem ama bnerde cadı uyumuyor
Ebru, Ösge ben kızımı artık gündüz emzirmiyorum 10 gündür, emzir me işimiz bitti, geceleri sık sık uyanıyor tam iyileşince yavaş yavaş gecede azatlmaya başlıyacam umarım ocak ayı içinde kadar biter emzirme işi

Papatya iyi bir karar vermişsin:KK9::KK9:
çocuğunu uyuttuktan sonra yapabilirsin, bencede evde yapmak için leslie çok uygun bende bir aralar yapıyordum, biraz düzenim otursa bende başlıyacam, umarım en kısa zamanda başlıyabilirim

Papatya bence ya kosu bandi al cok pahali olmasina gerek yok ya da lessie yap
Aslinda en guzeli 2 gun hizli yuruyus 1 veya 2 gun kas arttirma agirlikli egzersizler ama iste . . .
En iyisi az maz surekli olsun etksini gostersin

Hawarcim bence de misafir iyi hos evin bereketi ama herseyin fazlasi zarar demisler senin de vakit ayirman gereken bi ailen evin var kendine ayirman gerek vakti soylemiyorum bile
Benim kizim suan 17 aylik ve cok duskun oyle boyle degil karnini doyururum suyunu icer hatta bazen ustune pudingini yer sonra hemen gelir emer beni keyif yapar ac tok farketmez ben suanki dusuncemle 24 ay emzircem doktorumuzda ayni fikirde surekli evde oldugum icin bu kadar duskun oldu zaten biraktirma donemi sancili olabilir ya da sansim varsa ebru gibi cok zorlanmadan biraktiririm

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık limonlu su
13:00 =2 çatal peynir,2dl.ekmek,tahin,pekmez,1 yumurta sarısı,çay
15:30 =1 kase aşure,türk kahvesi
17:00=1 bardak kola(imiycem dedim alınıyorlar:KK4: detaylar aşagıda)
19:15 =1 tabak çorba,2 kaşık fırında sebzeli tavuklu kabak,2 kaşık kapama,karışık turşu
21:15 =yeşilçay,2 dl.light etimek

Spor:2 saat yürüyüş
50 alt karın hareketi
100 ip atlama

Off kızlar bugün neleri geri çevrdim hep önüme geliyorlar.Bugün annem aşure yapmış kv gittik yedik.Ordan bi akrabaya geçmiş olsuna gittik tabak hazırlamış.Saol ben yemiyorum diyetteyim dedim.Aaaa olur mu diyolar.Kolayı iç bari off bu laflrdan insanların yaptıgım şeye saygı duymamaısndan ısrar etmelerinden sinir geliyor artık:KK47:Ben millete :KK47:diyet biküvi yiyin yeşilçay için diye baskı yapıyormuyum.Neyse yemektan sonra eşimle alışverişe gittik.Çikolata almış kasadan geirirken kendiminkini bıraktım ya nolcak bi taneden felan neyse almadım.Marketten çıkınc yanımda bi güzel yedi çikolatasını.Sonra kaynım bisürü çigköfte almış.Hiç tatmadım.Sonra kv dedi bari sana yaptıgım tatlıdan ye.Anne diyetteyim bana kötülük yapıyosun dedim.Ama ben seni düşünüp kuşburnuyla ıslattım ve çok az katı yag kullandım deyince kıyamadım ve kıramadım 2 dl. yedim.Haa birde arkadşımla avmde buluştum ogluş kv uyurken.Hadi biyerlere oturalım tatlı yieylim onu yiyelm bunu yiyelim.Dedim canım ben diyetteyim hem magazaları dolaşlım spor olssun hemde bişi yemeyelim.Şaşırarak kabul etti:KK1:Turlyarak sohbet ettik felan.Yaaa işte böyle kızlarrrr:KK31:Ogluşu uyutayım geçmişi okuyayım.

Hawar ,canım en güzelini yapmışsın.Dr. bana gündüz verme gece yavaş yavaş kes dedi ama kv. annem felan eski yöntemle dene eskiler öyle yapmış şöyle yapmış kaç gün gögsüm balon gibi acısını hiç söylemiyorum bile:KK36:İnş. bu süreci kolaylıkla atlatırsınız.Sende geceleri deliksiz uyku çekerek en azından daha dinlenmiş ve güne daha enerjik başlarsın:KK34:

Papatya ,bende ondan ona atılyorum.Şu ender saraçın videosunu yapıyorum,bi mekik çekiyorum.Şimdide plates göbek eritme hareketine merak saldım.Hee onuda 2 gün yapar hevesimi alırım:KK19:Hiç azim yok bende yaa:KK4:Leslie güzel diyolar.Yada uygun bi yürüyüş bandı al.Sen bacakları ben göbüşü eritebilicez mi bakalım:44:

Ebrucum haftasonu olmasina ragmen menun iyi canim.
Cislari yemeyip avmede de birsey yemedigin icin ayrica tebrikler. Ben de sinir oluyorum aman ye 1 dilimden nolcak denildiginde biz o bi dilimi eritmek icin ne caba harciyoz ( suanki halim saldim cayira misali okadar emek bosa gitti duygusal acidan yiyorum yedikce yiyorum bi gorsen halimi ne geregi var halbuki :KK43:

kızlar slm çok yoğunum ondan giremiyorum bi de bebiş üşüttü dua edin nolur biliyorum 15 günde 1 de olmuyo ama napiiim işte neyse gelmişlken geçen haftanın kilo bildirimini yapıyım
başlangıç 87
geçen hafta 73.2
cuma 70.8
hedef 67
kızlar bi pantolon almiştım 29bdn hamileyken eşim alma olmaz demişti zayıflar giyerim dedim eve gelince denedim bacagımdan girmedi :KK43:( doğumdan bi süre sonra tek bacagım girdi sadece cuma denedim içine girdim 2-3 cm kaldı kapanmasına artık 1-2 hafta sonra olur inşallah bu sürede diyeti bıraktım gibi sadece akam 5ten sonra sanki oruçluyum diyorum hiiç yemiyorum. sevdiğim bişey olursa sabaha bırakıyorum sabah 12ye kadar yiyebiliyorum.
sehranın durum bizde de geçerli abur cuburlar ertesi güne kalmaz ondan dolayı almıyorum bende bu zamana kadar yedim hiçbirinin tadı yok ağzımda bundan sonra yesem de kalmıycak zaten
ebrucum spora vaktin olmuyorddur ondan diycem ki sen her aklına estiğinde çek göbüşü içine çek bırak çek bırak ben hep öle yapıyorum o kadar doğum yapmış gibi gözükmüyor hatta nerdeyse bekarlığımdaki kadar çatlakları saymazsak
neyse kızlar ALLAHa emanet olun ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Ebrucum haftasonu olmasina ragmen menun iyi canim.
Cislari yemeyip avmede de birsey yemedigin icin ayrica tebrikler. Ben de sinir oluyorum aman ye 1 dilimden nolcak denildiginde biz o bi dilimi eritmek icin ne caba harciyoz ( suanki halim saldim cayira misali okadar emek bosa gitti duygusal acidan yiyorum yedikce yiyorum bi gorsen halimi ne geregi var halbuki :KK43:
Dedigin gibi bak 2 dl etimek sabah tartıda tokat gibi yapıştı ögle yada akşamüstü olsa neyse diycem.Ama 7 den sonra canım çekerse ufak bişi yiycem.Canımın çekmedigi ama ısrar için kırmamak adına içbişi yediremez kimse bana:KK19:Duygusal veya bişeyei kızgınsam moralim bozuksa bende öyle hıncımı yiyeceklerden alıyorum.Ama iyi bişi degil canım.Yine kendimize kötülük etmiş oluyoruz:KK31:Tartın gelsin cumaya kadar sende toparla kendini güzel müzik a son ses dans et kızıınla camdan dışarı çıkıp deri derin nefes al ve mutlu ol:KK16:Ki güzel menüler çıkarasın:KK34:
kızlar slm çok yoğunum ondan giremiyorum bi de bebiş üşüttü dua edin nolur biliyorum 15 günde 1 de olmuyo ama napiiim işte neyse gelmişlken geçen haftanın kilo bildirimini yapıyım
başlangıç 87
geçen hafta 73.2
cuma 70.8
hedef 67
kızlar bi pantolon almiştım 29bdn hamileyken eşim alma olmaz demişti zayıflar giyerim dedim eve gelince denedim bacagımdan girmedi :KK43:( doğumdan bi süre sonra tek bacagım girdi sadece cuma denedim içine girdim 2-3 cm kaldı kapanmasına artık 1-2 hafta sonra olur inşallah bu sürede diyeti bıraktım gibi sadece akam 5ten sonra sanki oruçluyum diyorum hiiç yemiyorum. sevdiğim bişey olursa sabaha bırakıyorum sabah 12ye kadar yiyebiliyorum.
sehranın durum bizde de geçerli abur cuburlar ertesi güne kalmaz ondan dolayı almıyorum bende bu zamana kadar yedim hiçbirinin tadı yok ağzımda bundan sonra yesem de kalmıycak zaten
ebrucum spora vaktin olmuyorddur ondan diycem ki sen her aklına estiğinde çek göbüşü içine çek bırak çek bırak ben hep öle yapıyorum o kadar doğum yapmış gibi gözükmüyor hatta nerdeyse bekarlığımdaki kadar çatlakları saymazsak
neyse kızlar ALLAHa emanet olun ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Canım ya ne güzel çok sevindim senin adına.Gördügün üzere bizde durum pek iç açıcı degil.Zaman buldukça ugra özletme kendini:KK19:Bizede motive olur bari.Dedigin gibi çek bırak yapıcam söz:KK34:

Ebrucum dogru diyosun bi anlik sinirle butun emegimi cöpe atiyorum sil bastan birdaha basliyorum gece 2 3 gibinuyuyup sabah 8 9 gibi uyaniyorum ve hic oturmuyorum ustune birde yemeseydim inan 50 kiloya duserdim ama yenik dustum iradeli olamadim ne kadar aldim noldu hic bir fikrim yok inan ins. Cok almamisimdir yoksa cok uzulcem 1 kiloya raziyim o derece
Buyuk boy nutella almisti esim ramazanin ilk gunu sofraya kondu hic el surmedik oyle oyle bu zamana geldik ama noldu 2 ay yenmiyen sey 1 haftada tek basina bendeniz tarafindan bitmek uzere :KK22:
Neyse oldu bitti ben o veye bu sekilde 51 olcam sizlerden de guc alarak tabi
88 li bebegine acik sifalar dilerim kilo veriyo olmana sevindim aman abur cuburdan uzak dur 5 ten sonra birsey yememen super gercekten ins. Hedefine de en kisa zamanda ulasirsin

Canım fazla almamışsındır.Çünkü gez yatıp erken uyanıyosun.Yani az uyku,emzirve bütün gün koşturma yakıyosundur bence yediklerini.Ben eve çokokrem ekmege sürmeye yag almıyorum eşim çok sevdigi halde.Sende alma canım reçel al ye.Ben inanıyorum sen tekrar eski düzenine geri döneceksin.Çünkü bir zamanlar bize örnek oldun örnek menülerinle.Bana yulaflı alışkanlıgı kazandırdın:KK19:Şimdi yeşilçayımla yulaflı yiyiroum ve seni seviyorum hadi toparlan biran öncede spor bile yapalım:KK8:

Canım kusura bakma lütfen.Ben kilo bildirimini okudum ve verdigini görünce sevincimden yukarıya bakmamışım.Özgenin yzısını okuyunca dank etti:KK17:Bebegine geçmiş olsun.Dikkat et hastalık havaları öp kokla bizim için:KK16:

88 li tebrik ederim iyi kilo vermişsin hedefine az kalmış, bebeğine geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşir

Ösge sen en iyisini bilirsin canım ne kadar istiyorsa o kadar emzir bebğini, ama bıraktırma işi zor bir süreç
Ebru bende diyorum bazen birden mi kesseydim diye, evet gögüslerimde sorun oıluşmadı yavaş yavaş azattığım ,için hatta bayağı azaldı sütüm farkedebiliyorum, ama gece bıraktırma işi daha zor olacak sanırım, umarım bu iş bittiğinde senin oğlun gibi deliksiz uyur

gelelim bana göbeğim iyice büyüdükten sonra, biraz kendime geldim diyebiliriz, gündüz yediklerime çok dikkat etmedim, ama bu satten sonra bişey yememeyi düşünüyorum
bir kaç gün sürdüre bilsem alıışırım ama şuan karnum zil çalıyor

sabah 1 kk peynir, kızarmış yumurta, 5 zeytin, 21 banım pekmez, 2 dilim tam buğday ekemği

ara yabani kiraz bir avuç, bir avuç fındık

öğlen 5yk mantar sote, 4yk bulgur pilavı, 1 dilm tmbğ ekmeği, 3 kaşık yoğurt, 4 cin biber

ara bir taze hurma, bir elma

akaşmı yoğurt ve yulafla kapatmayı düşünüyorum umarım bozmam, bide yeşil çay tabiki

bu arada bu yağmurda çıktım 40dk yürüdüm, eşim evdeydi kızımda uyyordu, bende bir yerden başlamalı dedim

Ebrucum iltifatin icin tesekkurler cooookkk uzun zaman once ornek menu cikartiigim dogru canim. İns. Doncem o gunlere destegin cok cok iyi geldi tesekkurler canim
Hawarcim inan bZen ben de diyorum biraktirsammi diye belki surekli beraberiz diye duskun oldu ve o yuzden de kiyamiyorum yoksa zor anlar yasatiyo inan bu kadar duskunluk ins. Sen de sorunsuz bir bicimde biraktirirsin ve gece kizin misil misil uyur canim deliksiz uykuyu ben de nasil ozledim anlatamam
Menun de 5 yildiz olmasa da iyi ve daha da iyi olacak yeter ki olabildigince menu paylas canim ben de yazcam bugun menunu biraz olsun dikkat ettim yoksa hsla iyi degil menum

bugün çok yorucu ve kötü bir gün geçirdim. samimi diyebileceğim bir arkadaşımla yanlış anlaşılmalar nedeniyle aramız bozuldu. hatta emin değilim ama sanırım dargınız artık...çok ta dersim var. o yüzden ne yedim. ne yaptım hiç hatırlamıyorum. salak gibiyim bugün...
88'li tebrik ederim.
hawarcım ben menünü beğendim. dışarı çıkıp yürümeni daha çok beğendim...:KK9::KK9::KK9:
ebrucum bu byulaflı nedir ya. hep okuyorum da bildiğimiz yulaflı bisküvi mi..kalorisi çok değil mi bunun..

Papatyacim ins. Arkadasinla arandaki Yanlis anlasilma duzelir malesef oluyo bazen ve insan cok uzuluyo
Yulafliya gelince bir zamanlar iyi menu cikarirken gunde 3 4 tane yiyodum bitterle bildigin yulafli biskuvi onu yiyip abur cubur yemiyodum fazla kalorisi fazladir muhtemelen sonucta biskuvi ama az yedigimiz ve cislari yemezsek kilo yapmiyo ben de yapmadi en azindan

11.30
Ac karnina 2 bardak ilik su
2.5 ince dilim cavdar*
Kk peynir
1 catal krem *peynir
1 catal domates
3 zeytin*
2 catal recel*Yesilcay
13.30
4 sıkım cigkofte
Yarim lavas ekmegi
1 bardak ayran*
16.00
Nescafe
5 yulafli
1 kasik hain nutella (ne kasigiyla oldugu bana kalsin)
18.00
3 kasik bulgur pilavi
2 parca tavuk eti
Ayran
21.00
1 mandalina*
Yesilcay

X