Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

sabah her zamanki gibi aç karnına kahve ama tam içemedim ki yarısını içebildim nedeni kahvaltıya ailem gelcekti 9 büyükbaş 6 küçük baş :)
2 abim 2 yengem annem kayınvalidem kaynatam 6 tanede çocuk :) herneyse 10:30 ta kahvaltı 5 zeytin tuzsuz 2 dilim börek 2 çatal salatalık 1 çatal ayva reçeli sınırsız bol şekersiz çay
ara mandalina 2 tane yarım elma türk ahvesi
akşam yemeğinde yarım açma ekmek yerine 1.5 yemek kaşığı patatesi bezelye yemeği 1 yemek kaşığından az pilav 1 küçük bur haşlanmıiş
çay daha da bişey yemiycem bu saydıklarımı zaten 16:30 da yedim biey yemiycem başka zaten yeşilçay içicem ve yatana kadar bol su içicem inşallah :)
spor olarak annemler bendeydi diye onu yap bunu yap totomu koyamadım doğru düzgün :)

papatya bugunku menunu tabıkıde beğenmedim bugunu ancak duzenli beslendıgın ıkı gunle notrleyebılırsın kalan ıkı gunde dıkkat ederesen belki 200gram falan gider yoksa almış lursun cumaya diyim.oğlunla eşin dörtgün boyunca öslemişlerdir seni ama babalarda iyi bakar emin ol onunda yavrusu sonuçta gözün arkada kalmasın.lahana dolmasını yememeliydin akşam zati ekmekte yemişsin hamburger bide öğlen hiç beğenmedim hiç okuyupta motivasyonumu düşürmek istemiyorum var sen düşün gerisini

bezelye hemde patatesli aşırı derecede severim ama son bir yıldır iki kere yemememişimdir yani.pirinç pilavı bide gram vermemişsindir bugün diyim saat 6da yada 7de yogurt salata falan yemenı tavsiye eder gamzelerinden öperim metabolizmanı diri tutmak adına yoksa uyuursun mtabolizmanı sabahında kahvaltıda yediklerin hooop depolanır diyim

bezelye hemde patatesli aşırı derecede severim ama son bir yıldır iki kere yemememişimdir yani.pirinç pilavı bide gram vermemişsindir bugün diyim saat 6da yada 7de yogurt salata falan yemenı tavsiye eder gamzelerinden öperim metabolizmanı diri tutmak adına yoksa uyuursun mtabolizmanı sabahında kahvaltıda yediklerin hooop depolanır diyim

sehracım zati ben de beğenmedim menümü. oğlumu kursa götürecektim. acıktım dedi. kendimi burger kingde buldum. gerisi malum... ben bu hafta kilo verebilmeyi pek ümit etmiyorum geçen hafta tartılamadım zaten ama yok açılış yemeği yok gala yemeği derken almışımdır kesin. yarın sabah tartılacağım. merak ediyorum. lahana dolmasını eşim hiç sevmez. evde de pek yapılmaz. komşum getirmiş sıcak sıcak. yiyivermişim...
neyse yarından itibaren (her hafta söyledğim gibi) düzene giriyorum inşallah....

bu arada eşimle beraber gittik. kuzum anneanne ve dedeyle kaldı burada. annemlerde ona bakmak için başka şehirden geldi. yani ben bir toplantıya gittim herkes seferber...neyse yaza doğru var artık. belki onlara kuzumu götürürüm...

Sabah dokuz yarim avuc beyazleblebi
kahvalti onbucuk bir yagsiz sigara borek bir sucuklu yumurta bir simit iki kk peynir alti zeytin bir lokma kaymakli balli ekmek
ara bir minik yerli.muz
ogle ikibucuk bir tabak kurufasulye bir cavdar bir kase yogurt
ara orta sutlukahve
ara iki amndalin
aksam uckasik kiymali yesilfasulye yarimkase yogurt yarim durum den az cigkofte.biraz once firca kayan sehraa degil basksiydi diyim

şimdiii ben kendi menümü düşününce inan senin menünde birşey bulamıyorum. bulsam da hem kel hem fodul olurum değil mi????belki sabah ki simirt ve börek fazla olmuş olabilir ama zaten sabah yakmışsındır akşama kadar....ne diyeyim maşallah maşallah...zarten sen bu hafta iyi kilo vermiştin değil mi????

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak alkali su.
11:45 =2dl.ekmek,kk peynir,1 zeytin,4çatal reçel,2 kaşık tahinli pekmez,salatlık domates,biver,çay.
15:00 =1 mandalina,türk kahvesi
17:00 =2kaşık kesme,kk peynir
19:00 _1kepçe çorba,1 kaşık amerkan salatsı,karışık salata,2 minik kuru dolma,1 kaşık yogrutlu havuç.yarm dl.çavdar,1kaşık etli patates,1 kaşık pilav,1 bardak kola.
20:00 =1dl. sütlü tatlı,çay yeşilçay

Su:3lt alkali su
evi silmece
ütü yapmaca
100 ip atlamaca

Akşam yemege davetliydik.Arkadaşlarım uzun zamandır görmedikelri için ve hepsi inanılmaz kilo aldıkları için onlar bana ben onlara şaşaırdım.Formülümü sordular.kk ve kızçeler dedimilk kez bizi aldıkları için özenmiş canım ye ye sürekli ondan bundan da al nolu bu akşamlık.Kırmadım hepsiden normal yemk kaşıgıyla azar azar aldım tabagıma.Sohbet kalabalıkla masada oturunca yavaş yavaş hepsinden yedim.Arkadaşımında gönlü oldu.Ben inanıyorum ki 52 görcem hemde yanında hiç bir küsürat olmadan

Kızlar sehra yorumlıycak diyemidir nedr hepimizin menüleri kötüBu arada yeşilçay içen yok özgeyle benden başkaSehracım oruçluydun kıyamam afiyet bal olsun

Kizlar bakin saat kac anca vakit bulup girdim merak ettigim icin o da.sizleri cok ozledim duzenli menu yazicaktim sozde ama duzen yokki duzenli menu olsun birkac gun. Daha boyle gider sonra eski halime donerim bi an oluyo 4 5 saat yemek yemeye firsatim olmuyo bazen de 1 saat icinde abur cubur yerken buluyorum kendimi ama hep yilbasi aklimda az kaldi 51 olurmuyum ben de sana soruyorum sehra ( bence sen 53 olcaksin motivasyonun cok iyi gidiyo)hep bu aralar moralim bozuk keyfim hayat enerjim yok boyle olunca da yiyorum iste ama bosvermislik yapmiyorum 51 olcam bunu biliyorum ama ins bunu yilbasina kadar basaririm.
Sizleri cok seviyorum bu aralar idare edin beni kizlar firsat buldukca girip okuycam. Bi an once keyfim yerine gelir yuzum de guler insallah

Son düzenleme:
Kızlar sehra yorumlıycak diyemidir nedr hepimizin menüleri kötüBu arada yeşilçay içen yok özgeyle benden başkaSehracım oruçluydun kıyamam afiyet bal olsun

ben içiyorum ebrucum ama buraya ysazmaya unutuyorum 5i bi yerder içiyorum günde 1 tane ve 1 tane de yeşilçay

merhaba kızlar. bu saate kadar kimse yazmamış. nerelerdesiniz???
menüm gelsin...
07:30 1 salatalık, bir dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 fincan form çay, 2 adet ceviz, bir cennet elması
11:00 2 mandalina
12:00 köfte salata, azıcık meyve suyu
14:30 yeşil çay
16:00 elma
19:00 3-4 yk taze fasülye, 2-3 yk makarna
yeşilçay
buraya kadar valla ben de beğendim de az önce 1 avuç leblebi yedim...çok acıkmıştım çok...

simdi laf yetistirebildigim kadar yetistirip menumu yazcam hemen.ebruuu ya oructum canim yusden olee okdu sende vicdan azabi cektin demi oruc oldugumu okuyunce neyse affettim papatyaaa canim niye icin sizlasinki babasiyla kalmasindan daha bile iyi bikereeemm annenke ve babanla olmasi yavrunun torun ceviz ici derler bisdee sisdede oyke degilmi snden daha iyi bakar annen inanki onkarin deneyimi yeter de artar bile ogkun kocaman okmus gozumuzde kucukler belki ama bizden cikali cok oldu biliyor musun huzun verici belki ama gercek bu
menunu asiri begendim papatya ideal lebkebiye takilma hele beyaz leblebiyse hic takilma iyi yapmissin meyveden iyidir
ebruuu dunku menunle devam edersen kilo veremezsin arkadasim diyim ama sende bende biliyoruzki o menu o gunluk bisey tam gaz devam yola 52kusur degiln52gorup tartida resmini cek album koy o gunu hayal et basarcas kizzzzz.osge osledim senin gusel menulerini arkadasimmm

sehracım teşekkür ederim. bu hafta inşallah sıfır kaçamakla devam edicem. amma sanırım geçen hafta kilo aldım ben oralarda yerken...
oğlum annele kaldı. benimkiler öğretmen o açıdan çok iyi oluyor. bakmaları konusunda da hiç gözüm arkada değil. birbirimizi özledik ama alışması gerek artık...oraya buraya sınavlara, kongreler gidiyorum...

hem kel hem fodul demem tabiki ben cips yedigim gun bile ebrunun super menulerine kayiyordum bu hakki veriyorum sonuna kadar tepe tepe deppukleye deppukleye elestirebilirsin beniii ebruuu bende iciyorum yesilcay haberin olsun bir ara cok istikrarliydim biraktim uc gundur iciyorum yine haberin olsun bol suda iciyorum.papatyaaa etrafimda birsuru fast food tukani var ana goturme oglunu kinge minge al bakkaldan ceyrek ekmek yarim ekmek koy yagli oeyniri domates azcikta oglun yawrun ekmek arasi yesin vallahi bu dis gucler mahvettiler bizi icine neler koyuyorlar da biz semurdik bu hale dustuk isteee bari cocuklarimizin sonu bise benzemesin saglikli beslensinler tabi hobi ayri ama o gun acikan cocuga alindigi icin ihtiyac dahilinde zevk icin dilllll dolayisiynannn bence ekmek arasi yapmak daha gonul ferahlatici diyim bir fenci olarak diyorum bunu birak gobuslu sehrayiiii menum gelsinnnn ebruu kesmeyi gormedim sanma hic gozum kesmedi dunku menunu bill
hawarrr komsular hawarrrr menun yok yinee
zuzucum turpa bal koydunmu kuzzummm

Son düzenleme:
Canlarim nasilsiniz bugun daha yeni firsat bulup giriyorum. K.v doktora kontrole gitti bugun doktor 2 hafta daha kullanilcak damlalar demis seker hastasi oldugu icinde ameliyat yarasi gec iyilesiyor biraz daha biz de kalcak. Biz de moralide yerinde oluyo uzulup sekeri yukselmiyo en azindan

Bana gelirsek valla kizlar hic duzenli beslenemiyorum ama inanin bana hic oturmuyorum mesela bugun
Sabah 9 da kahvalti ettim sonra 2 de ogle yemegi 7 de aksam yemegi kizim yedirtmedi yarim yamalak yedim saat 10 du aciktim biseyler atistirdim yani oyle 2 saatte bir oturup yiyim diyemiyorum ama olsun bu zorunlu bi durum abartmadigim surece kilo almadan bu donemi atlatayim yeter sehracim ben de tam motive olmustum ama iste yapacak bisi yok yoksa ben de heves ediyorum bian once 51 olmayi

Kızlar bugün saglık ocagına ordan kv gittim.Ogluş bugün hiç durmadı ve az uyudu.Şimdi uyutuum sizi özledim.Kv çok yürüyorum ama su içmeyi uutuyorum.Yeşilçayımıda almamışım karnım patlıycak gibi afedersiniz:26:İşte evdeyken düenli ılık su ve yeşilçay düzeni olunca kaç kez çıkıyorum rahatlıkla.Şimdi böle olunca bagırsaklar kitlendi sanırım igrençsin ebruuuuuuYeşilçay içiyormuş herkes iyi o zaman bu alkışı hakettinizBugün son hapımı içtim ve regl hiç ummadıgım kadar özlemle bekliyorumBakalım tartıya bu durum nasıl yansycak:44:Saglıkocagında bu hapı kullanan bi bayana sordum bende sinir yaptı sizde dedim.Ne dese begenirsiniz 10 kilo almış:18:İnş. bende sinirle kalır bu yan etki kilodan iyidir ama eşim de tam tersini düşünüyorSizleri çok özledim.Yarın düzenli bir güne başlıyorum ve sizleri seviyorum kızçelerrr

bizim buraya pzar ve manav uzak olduğu için alamadım cnm ya ama geçti şükür dünden beri çok hafif var sağol aklımda olusn yine çocklarda filan olursa yaparım ..

sabah aç karnına kahve 1 bardak su
kahvaltıda yarım bazlama içine salça sürmüştüm 3 banımlık pekmez 3 zeyt,n şekersiz çay
ara yeşilçay
öğle 1 yemek kaşığı erişte çok az oğluşun yumurtasından
ara arkadaştaydım kahve
akşam bi kaç hamsi soğan ekmek yok
spor 15 dakka yabancı müzik açıp oynadık çocuklarımla gece bi kalktım çocuğumun çişini yaptırmaya regl olmuşum sanırım çok kıvırdım ondan daha 5 gün vardı günüme :)
su 1 litre daha olmadı yatmadan yine yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…