- Konu Sahibi puccakanka
-
- #6.501
Sabah dokuz yarim avuc beyazleblebi
kahvalti onbucuk bir yagsiz sigara borek bir sucuklu yumurta bir simit iki kk peynir alti zeytin bir lokma kaymakli balli ekmek
ara bir minik yerli.muz
ogle ikibucuk bir tabak kurufasulye bir cavdar bir kase yogurt
ara orta sutlukahve
ara iki amndalin
aksam uckasik kiymali yesilfasulye yarimkase yogurt yarim durum den az cigkofte.biraz once firca kayan sehraa degil basksiydi diyim
Kızlar sehra yorumlıycak diyemidir nedr hepimizin menüleri kötüBu arada yeşilçay içen yok özgeyle benden başka Sehracım oruçluydun kıyamam afiyet bal olsun
hem kel hem fodul demem tabiki ben cips yedigim gun bile ebrunun super menulerine kayiyordum bu hakki veriyorum sonuna kadar tepe tepe deppukleye deppukleye elestirebilirsin beniiiebruuu bende iciyorum yesilcay haberin olsun bir ara cok istikrarliydim biraktim uc gundur iciyorum yine haberin olsun bol suda iciyorum.papatyaaa etrafimda birsuru fast food tukani var ana goturme oglunu kinge minge al bakkaldan ceyrek ekmek yarim ekmek koy yagli oeyniri domates azcikta oglun yawrun ekmek arasi yesin vallahi bu dis gucler mahvettiler bizi icine neler koyuyorlar da biz semurdik bu hale dustuk isteee bari cocuklarimizin sonu bise benzemesin saglikli beslensinler tabi hobi ayri ama o gun acikan cocuga alindigi icin ihtiyac dahilinde zevk icin dilllll dolayisiynannn bence ekmek arasi yapmak daha gonul ferahlatici diyim bir fenci olarak diyorum bunu birak gobuslu sehrayiiii menum gelsinnnn ebruu kesmeyi gormedim sanma hic gozum kesmedi dunku menunu bill
hawarrr komsular hawarrrr menun yok yinee
zuzucum turpa bal koydunmu kuzzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?