- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.521
ben ge.en hafta tartılamadım. malum şehir dışındaydım ve orada görmemişler gibi yedim de yedim. 16 kasım bildiriminde kilomu 62,8 olarak bildirmişim. bu hafta geçen hafta aldıklarımı vermeye çalışıyorum. inşallah 62,8 den de aşağı inerim. biraz zor ama..Zzuzuu ve papatya kızlar tam istikrarlı bir şekilde deavm ediyorsunuz.Tabi bunun alkışını cuma günü göreceksinizBen ise bu hafta pasta börek ve aşurelerin acı sonunu görücem tartıda Motivasyonumu kaybettim
akşam yemeğini yediğim için bugünkü menümü sizlere söz vererek bu saatten sonra ağzıma bişey koymamak üzere bugünkünü yazıyorum kızçeler :)
sabah aç karnına kahve kızlar bırakamıyorum kahveyi artı içmediğim zaman kabız oluyorum türk kahveini afedersiniz onun sayesinde her sabah tuvalete çıkabiliyorum kimine kabız yapar bende ters etki yaptı herhalde
kahvaltıda 1.5 dilim ekmek 2 zeytin azcık sucuklu yunurta 1 kk peynir şekersiz çay
ara 1 mandalina yeşilçay
öğle 1 tabak şehriye çorbası bol yoğurtlu sarımsaklı kereviz salatası 1 dilim ekmek
yeşilçay bi kaçtane bisküvi
akşam 1 yemek kaşığı nohut zencefil ve zerdaçalllı yoğurdumu yedim ekmek yok
şimdi normal çayımı içiyorum regliyim ilk günü çok su içilmezmiş bi arkadaşımdan onu duydum çok su içemeyen ben bugün acayip susar oldum ya içsemmi içmesemmi erucum sen daha iyi bilirsin çok su içen biri olarak
bu saatten itibaren bişey yiyip içmicem su dışında kızlar
ben meyve suyu ve kek götürürdüm herhalde. allah analı babalı büyütsün inşallah...merhaba arkadaşlar
cumartesi akşamından beri pc nin ekranında görüntü yoktu eşim pazartesi, tamire verdi dün gece taktık, ama ben anca şimdi bakabiliyorum geçmişi tam okuyamadım
umarım keyifler iyidir, ben iyiyim,şimdi bir haber aldım daha iyi oldu, arkadaşım doğum yapmış, yarın okul çıkışı bir uğrayacağız yanlarına bişeyler yapıp götüreyim diyorum ama aklıma bişey gelmiyor, yemek yada pasta tatlı ne yapyım kızlar bir fikir verin
SeHra paylasim icin tesekkurler cok guzel bilgiler var canim
Ebrucum bugun benim de misafirim vardi. Manti vardi yemedim 3 kurupasta kahveyle yedim okadar birtek sabah kahvalti etmistim o. Kizim da hasta oldu malesf daha da nazli oldu surekli memede gece hic uyumadim simdi bir mandalina yiyim acikir gibi olduk aksama yemeye davetliyiz eltime
Sende 1 dilim kek ye canim ama cerez onermem antep varsa yeme sehraa nededi biliyosum azcik findik ye okadar.ins. Kocis pil alirda cuma bildirim yaparim hic bir fikrim yok kilonaldimmi verdimmi cok korkuyorum
ya kuruyemiş ye ya da kek tercih et ikisinden birini emi canım.
antep fıstıgı sakın yeme diyimyada ye ben senden daha zayıf olim bikiniyle beni görr yağsız göbeğimle sahilde bende sana fındıkfıstık ikram edeyimm nazar